Boško Obradović

Još jedna lakrdija opozicije: Novi savez ismeva čak i Boško Obradović! Nikom nije jasno šta im je program

Kurir pre 3 sata
Umesto Saveza za Srbiju nikla je nova organizacija Udružena opozicija Srbije. Isti činioci i nedostatak jasnog programa dovoljni su za ocenu da ih čeka neslavna budućnost, ocenjuju analitičari. Savez za Srbiju otišao je u političku penziju, a… »

"Koriste laži, lopovluk i batine": Mitrović odgovorio na gnusne laži Đilasovih medija (video)

Srbija danas pre 11 sati
Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović odgovorio je na gnusne laži koje su Dragan Đilas i Boško Obradović plasirali preko Đilasovih tajkunskih medija i izneli neistinite informacije o TV Pink. Kako su N1 i portal Direktno objavili gnusnu laž i… »

“Mi se razlikujemo od opozicije, konzervativni smo, demohrišćani…”: Novi politički program Dveri u septembru

Nedeljnik pre 13 sati
Foto Nedeljnik Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović najavio je večeras da će taj pokret u septembru izaći sa novim političkim programom, baziranim na konzervativizmu i demohrišćanskoj politici. “Novi program će biti veoma interesantan. Pre… »

Obradović: Novi politički program Dveri u septembru

Novi magazin pre 13 sati
Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović najavio je večeras da će taj pokret u septembru izaći sa novim političkim programom, baziranim na konzervativizmu i demohrišćanskoj politici. "Novi program će biti veoma interesantan. Pre svega, obnova… »

Obradović: Novi politički program u septembru

Nova pre 13 sati
Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović najavio je večeras da će taj pokret u septembru izaći sa novim političkim programom, baziranim na konzervativizmu i demohrišćanskoj politici. “Novi program će biti veoma interesantan. Pre svega, obnova… »

Šešelj, Boško Obradović, Čeda Jovanović - odriču se poslaničke plate

B92 pre 15 sati
Neki od najpoznatijih opozicionih poslanika odlučili su da se odreknu naknade, nakon prestanka mandata, na koju po zakonu imaju pravo. Neki od najpoznatijih opozicionih poslanika, sa dugim parlamentarnim stažom, koji u naredne četiri godine neće… »

Boško Obradović pokazao papire: Željko Mitrović duguje preko dva miliona evra za porez državi (video)

Pravda pre 16 sati
Željko Mitrović, svojevremeno savezni poslanik i šef sektora za marketing Jugoslovenske levice, ima dugu istoriju neplaćanja poreza državi i istovremenog dobijanja državnih subvencija za svoje privatne firme. Poslovnu karijeru je započeo kao i… »

Mitrović odgovorio Obradoviću: Ne dugujemo ni dinar za porez

Nova pre 16 sati
"Pink ne samo da ne duguje 250 miliona dinara na ime poreza, za šta ga optužuje Boško Obradović, nego ne duguje ni dinar, šta više, uplatio je po osnovu različitih poreza samo u ovoj godini i to od januara do jula 900 miliona dinara", navodi… »

Mitrović brutalno odgovorio Bošku Obradoviću

Alo pre 17 sati
Željko Mitrović je odlučio da odgovori Obradoviću nakon što je lider Dveri tri dana širio laži i izmišljotine o njemu i Pinku. - Kako su N1 i portal Direktno objavili gnusnu laž i izmišljotinu onog seoskog đilkoša poznatijeg kao Boško… »

Mitrović žestoko odbrusio obradoviću: Lider Dveri nervozan zbog prevremene političke penzije

Srbija danas pre 16 sati
Mitrović ističe da će na Obradovićeve laži reagovati na sudu. Pink ne samo da ne duguje 250 miliona dinara na ime poreza, za šta ga optužuje Boško Obradović, nego ne duguje ni dinar, šta više, uplatio je po osnovu različitih poreza samo u ovoj… »

Vesti dana »