Boško Obradović - vesti

Protest u Savamali

Politika pre 2 sata
Inicijativa „Ne davimo Beograd” organizovala je protest u Savamali, povodom godišnjice rušenja u Hercegovačkoj ulici.
Među okupljenim građanima, kod zgrade Geozavoda, bili su i lideri Saveza za Srbiju Dragan Đilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić, Nikola Jovanović, predsednik PSG Sergej Trifunović, doskorašnji poverenik za informacije od javnog... »

Nakon Beograda, „slobodne zone“ i širom Srbije

Danas pre 3 sata
Izvor Danasa blizak SZS-u o planovima za novu razvojnu fazu protesta "Svi kao jedan - Jedan od pet miliona" Lider Dveri i jedan od osnivača Saveza za Srbiju Boško Obradović najavio je da će 4. maja Beograd dobiti „slobodnu zonu“, koja predstavlja novu razvojna faza protesta „Svi kao jedan – Jedan od pet miliona“, bez preciziranja kako bi ona trebalo da izgleda, niti ispred koje državne institucije će biti formirana.
Izvor Danasa blizak Savezu za Srbiju otkriva da će u „Slobodnoj zoni Beograd“ biti uspostavljena dežurstva na kojima će se smenjivati lideri SZS-a kao i poslanici i odbornici koji su napustili skupštinske sale. On navodi da je... »

U Beogradu održan protest povodom tri godine od rušenja u Savamali

Telegraf pre 5 sati
Ispred Geozavoda su bili i lideri Saveza za Srbiju, kao i predstavnici Incijative Ne da(vi)mo Beograd koji su i organizatori Spas u zadnji čas: Vatrogasci povratili u život mace koje su se nagutale dima Idemo na Mars: Odnosno David ide jer ga je Ana tamo poslala Vučić se sastao sa Si Ðinpingom
Protest povodom tri godine od rušenja objekata u kvartu Savamala, koji je organizovala Inicijativa “Ne da(vi)mo Beograd”, održan je večeras u Beogradu. Protest, koji je od 18 časova počeo okupljanjem u Hercegovačkoj ulici,... »

ZUMIRANJE 114 (najava)

Vreme pre 14 sati
gosti: Boško Obradović i Marko Bastać tema: Dometi građanskog protesta
gosti: Boško Obradović i Marko Bastać tema: Dometi građanskog protesta Voditelj: Filip Švarm (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Gledajte nas četvrtkom od 18 časova na našem Youtube kanalu, a kasnije tokom nedelje... »

Obradović: Od 4. maja sa građanima svakodnevno poslanici, odbornici i lideri opozicije

Beta pre 2 dana
Lider Srpskog pokreta Dveri i jedan od osnivača Saveza za Srbiju Boško Obradović najavio je danas da će 4. maja Beogradu dobiti "slobodnu zonu" u kojoj će svakodnevno sa gradjanima razgovarati narodni poslanici, odbornici iz cele Srbije i lideri opozicije. "Od subote 4. maja ćemo imati slobodnu... »

Protest u Savamali

Večernje novosti pre 19 sati
Inicijativa Ne davimo Beograd organizovala je danas protest u Savamali, povodom godišnjice rušenja u Hercegovačkoj ulici
Inicijativa Ne davimo Beograd organizovala je danas protest u Savamali, povodom godišnjice rušenja u Hercegovačkoj ulici. Među okupljenim građanima, kod zgrade Geozavoda, bili su i lideri Saveza za Srbiju Dragan Đilas, Boško... »

Protesti u Čačku “zamrznuti“, da li će ih ponovo biti znaće se nakon praznika

Morava info pre 1 dan
ČAČAK – Protesti u Čačku “zamrznuti“ su do daljnjeg, a o njihovoj sudbini odlučivaće se nakon uskršnjih i prvomajskih praznika. Kako je rekao jedan od lidera opozicije Boško Obradović, sve aktivnosti u vezi sa protestima opozicije prebačene su na centralni nivo, odnosno u Beograd, zbog čega su... »

Obradović o "paralelnom" poslaničkom klubu

Blic pre 1 dan
Lider Dveri Boško Obradović izjavio je danas da ne razmišlja o formiranju nove poslaničke grupe u Skupštini Srbije, ali će, kako kaže, ona biti formirana 4. maja u takozvanoj "slobodnoj zoni" u Beogradu, u kojoj će zasedati paralelni parlament. Obradović je potvrdio da Dveri više nemaju poslanički... »

Obradović: Ne bavimo se formiranjem novog kluba, ali nije isključeno da će do toga doći

Novi magazin pre 2 dana
Predsednik Dveri Boško Obradović izjavio je danas da se ta stranka trenutno ne bavi formiranjem novog poslaničkog kluba u Skupštini Srbije, ali da nije isključeno da će do toga doći u dogovoru sa drugim kolegama iz opozicionih redova."
Kolege narodni poslanici Srđan Nogo i Zoran Radojičić su odavno krenuli svojim samostalnim političkim putem, tako da je to ovim njihovim prelaskom u samostalne poslanike samo formalizovano", naveo je Obradović u pisanoj izjavi... »

Boško Obradović o nastavku protesta: Beograd od 4. maja dobija “slobodnu zonu”

Nedeljnik pre 1 dan
Foto: Printscreen / Nova S Lider Srpskog pokreta Dveri i jedan od osnivača Saveza za Srbiju Boško Obradović najavio je danas da će 4. maja Beogradu dobiti “slobodnu zonu” u kojoj će svakodnevno sa građanima razgovarati narodni poslanici, odbornici iz cele Srbije i lideri opozicije, prenose mediji.... »

©2019 Netmark d.o.o.