Boško Obradović - vesti

Psihopata Boško Obradović preti direktnim fizičkim napadom na Vučića! 4. maj je najavio kao krvav dan!

Alo pre 9 sati
Alo: Psihopata Boško Obradović preti direktnim fizičkim napadom na Vučića! 4. maj je najavio kao krvav dan!
Psihopata Boško Obradović večeras je prevazišao sam sebe!
On je, besan što građani Srbije ne nasedaju na laži SZS uputio predsedniku Aleksandru Vučiću direktne pretnje fizičkim napadom! - Ako nećeš da pričaš sa liderima opozicije, pa nećeš sa opozicijom uopšte, i na kraju nećeš ni sa vrhunskim stručnjacima koji su nestranačke... »

Opozicija se ponovo okupila u centru Beograda! Boško Obradović i sledbenici od Terazija stigli do zgrade RTS, pročitana imena pregovaračkog tima i novi zahtevi

Kurir pre 12 sati
Opozicija koju predvodi vođa desničarske organizacije Boško Obradović, okupila se večeras u centru Beograda, kod Terazijske česme, odakle su prošetali do zgrade RTS.
Protest su predvodili Dragan Đilas, Boško Obradović, Boris Tadić, Zoran Živković, predsednik opštine Stari grad Marko Bastać... Na čelu kolone nosili su veliki transparent "Svi kao jedan - Srbija" a u ulicama kojima su se... »

Evo ko je protiv predsednika Srbije, Đilasovci opet pričaju o Vučiću! Maske konačno pale! (video)

Alo pre 12 sati
Alo: Evo ko je protiv predsednika Srbije, Đilasovci opet pričaju o Vučiću! Maske konačno pale! (video)
Savez za Srbiju i ove subote organizovao je još jedan u nizu besmislenih protesta koji se održavaju u više gradova u Srbiji, a uprkos tome što su najavili i da će protest biti masovan, okupio se mali broj ljudi.
Već je poznato da Dragan Đilas, Boško Obradović i Vuk Jeremić nemaju drugu politiku osim da pričaju o predsedniku Srbije Aleksandu Vučiću, ali sada su definitivno pale sve maske! . Ovo su neki od njih: politikolog Boban... »

Đilas, Boško i Jeremić izveli na ulicu šaku jada! Građani pokazali šta misle o njima!

Alo pre 13 sati
Alo: Đilas, Boško i Jeremić izveli na ulicu šaku jada! Građani pokazali šta misle o njima!
Savez za Srbiju i ove subote organizovao je još jedan u nizu besmislenih protesta koji se održavaju u više gradova u Srbiji.
Uprkos tome što su Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović najavljivali da će protest biti masovan, okupio se mali broj ljudi. Ovim su građani Srbije još jednom pokazali da ih ne žele na vlasti. Podsetimo, oko 150.000 ljudi... »

Savez za Srbiju traži odgovor na svoje zahteve

Blic pre 1 dan
Predstavnici Saveza za Srbiju danas su unapred ocenili ishod skupa predsednika Srbije u okviru kampanje "Budućnost Srbije", prognozirajući da će, kako kaže Vuk Jeremić, taj skup "sahraniti mogućnost normalnog dijaloga". Kako tvrdi Jeremić, danas će se čuti Vučićev odgovor na zahteve protesta, ali... »

Obradović: Kvote SNS za zaposlene su kraj demokratije

Danas pre 1 dan
Predsednik Dveri Boško Obradović izjavio je danas da kvote koje je odredila Srpska napredna stranka (SNS) za zaposlene u javnom sektoru, koji moraju da dođu na kontramiting SNS u Beograd, predstavljaju kraj demokratije.
„Ovo je jedna tragična situacija za sve slobodne građane Srbije koji danas gube svoju slobodu, koji nisu mogli da kažu ‘ne’ onima koji su ih pozivali da u određenom broju sa svojim porodicama krenu za Beograd i čak da krše zakon,... »

Obradović: Naprednjaci odvode ljude u Beograd kao u stočnim vagonima

Morava info pre 1 dan
ČAČAK – Na vanrednoj konferenciji za medije u Čačku, predsednik Dveri Boško Obradović govorio je o kvotama koje je odredio SNS za zaposlene u javnom sektoru koji moraju da dođu danas na kontramiting SNS u Beogradu. – Ovo je jedna tragična situacija za sve slobodne građane Srbije koji danas gube... »

Dveri- prisiljavanje ljudi da odlaze na kontramiting je kraj demokratije

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Čačak -Danas je održana vanredna konferencija Srpskog pokreta Dveri na kojoj je predsednik Dveri Boško Obradović govorio o kvotama koje je odredio SNS za zaposlene u javnom sektoru koji su primorani da prisustvuju kontramitingu SNS u Beogradu. „Ovo je jedna tragična situacija za sve slobodne... »

Fasisti smeta narod koji iz Republike Srpske, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske i iz cele Srbije dolazi u Beograd

Alo pre 1 dan
Alo: Fasisti smeta narod koji iz Republike Srpske, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske i iz cele Srbije dolazi u Beograd
Fašista Obradović pokazao je da mu smeta narod koji iz Republike Srpske, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske i iz cele Srbije dolazi u Beograd. Za Boška Obradovića oni ne postoje, za njega je demokratija mrtva ako je Beograd i cela Srbija puna života, radosti i veselja
Lider pokreta Dveri, simaptizer pokreta Dimitrija Ljotića, Boško Obradović oglasio se danas na svom Tviter nalogu novom provokacijom. Naime, on je napisao: " Danas je demokratija umrla u Srbiji. Slava joj. Večeras će biti... »

Obradović: Dosluh vlasti i banaka

Danas pre 2 dana
Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović ocenio je danas da su krediti zasnovani na valutnim klauzulama „pljačka građana Srbije“, ali je konstatovao da vlast to neće da prizna već se direktno dogovara sa bankama.
Obradović je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije, povodom vladinog predloga zakona o kreditima u švajcarskim francima, istakao da Dveri smatraju da banke rade „u dosluhu sa vlašću“ koja ih finansira iz budžeta. „Sada... »

©2019 Netmark d.o.o.