Boško Obradović

Obradović lepio plakate u Privrednom sudu, obezbeđenje skidalo

Novi magazin pre 56 minuta
Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović izlepio je danas vrata kancelarije predsednika Privrednog suda nalepnicom sa natpisom Bojkot, nezadovoljan što ga nije tu zatekao i nije dobio objašnjenje zašto je ročište "naprasno" otkazano. On je rekao da… »

Obradović lepio nalepnicu Bojkot u Privrednom sudu, obezbedjenje skidalo

Beta video pre 1 sat
BEOGRAD - Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović izlepio je danas vrata kancelarije predsednika Privrednog suda nalepnicom sa natpisom Bojkot, nezadovoljan što ga nije tu zatekao i nije dobio objašnjenje zašto je ročište ``naprasno`` otkazano. On… »

Obradović : Sa barabama, kriminalcima ne možete da razgovarate normalno

Beta video pre 1 sat
BEOGRAD - Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović je komentarišući poruku predsednika opštine Stari Grad Marka Bastaća da će udariti šamar Goranu Vesiću, rekao je da je to ``normalna reakcija svakog časnog čoveka kojeg je Vesić optužio da je… »

Obradović : Ne znamo ni ko je ni gde palio

Beta video pre 1 sat
BEOGRAD - Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović je odgovarajući na pitanja o hapšenju troje za paljenje knjige zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, rekao je da su ``uhapšeni tako što nisu uhapšeni``.… »

Svaki kriminalizovani tužilac i sudija treba da se plaši jer će odgovarati po zakonu

Beta video pre 1 sat
BEOGRAD - Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović je najavio da će Dveri imati akciju i kod tužilaštva koje je odredilo ``meru kućnog pritvora uzbunjivaču Aleksandru Obradoviću``. ``Ovo je novi korak Dveri, svaki kriminalizovani tužilac i sudija… »

Boško Obradović, CIA i BIA

Danas pre 56 minuta
Odgovor predsedniku Dveri na optužbe u intervjuu Danasu U Vašem listu od 13.10. ove godine izašao je intervju sa gospodinom Boškom Obradovićem, gde je izneta gomila neistina vezano za saradnju Srpskog pokreta DVERI i Studija za video montažu Dizajn… »

Boško Obradović zalepio parolu “Bojkot“ na zgradu Privrednog suda u Beogradu

Morava info pre 55 minuta
ČAČAK – Predsednik Dveri Boško Obradović održao je konferenciju za novinare ispred Privrednog suda u Beogradu, gde je u 12 sati trebalo da bude održano ročište povodom tužbe Srpskog pokreta Dveri protiv lica koja su opljačkala finansijsku i… »

Obradović lepio nalepnicu Bojkot u Privrednom sudu, obezbedjenje skidalo

Beta video pre 1 sat
EOGRAD - Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović izlepio je danas vrata kancelarije predsednika Privrednog suda nalepnicom sa natpisom Bojkot, nezadovoljan što ga nije tu zatekao i nije dobio objašnjenje zašto je ročište "naprasno" otkazano… »

Bratislav jugović : Jači je moj obraz od Boškove desnice

Kurir pre 2 dana
Boško Obradović je rekao da će da udari šamar predsedniku Aleksandru Vučiću. Hajde, neka Boško Obradović za početak meni udari meni šamar, kao svom sugrađaninu, pa ako ne slomi ruku, neka pređe na Vučića. Jači je moj obraz nego Boškova… »

Sramno i kukavički: Obradović vređa i preti predsedniku Srbije

Večernje novosti pre 2 dana
Boško Obradović, lider pokreta Dveri, uputio je pretnje i uvrede na račun predsednika Aleksandra Vučića. Boško Obradović, lider pokreta Dveri, uputio je danas pretnje i uvrede na račun predsednika Aleksandra Vučića, povodom njegove izjave da "na… »

Vesti dana »