Boban Marjanović - vesti

NBA zvezde u humanoj misiji: Mališani iz Tiršove upoznali idole

BK TV pre 3 sata
NBA košarkaši i treneri, učesnici kampa "Košarka bez granica", u sklopu akcije fondacije "NBA Cares", posetili su mališane na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije i u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, kako bi im uručili poklone i ulili optimizam da izdrže i pobede u teškim danima.... »

NBA zvezde na Onkološkom institutu

MVP pre 10 sati
MVP: NBA zvezde na Onkološkom institutu
Predstavnici najbolje lige na svetu su obradovali mališane.
NBA košarkaši i treneri, učesnici kampa "Košarka bez granica", u organizaciji NBA, FIBA i KSS, u sklopu akcije fondacije "NBA Kers", posetili su mališane na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije i u Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj, kako bi im uručili... »

NBA na Dorćolu – među prisutnima i vlasnik Sakramenta VIDEO

B92 pre 14 sati
B92: NBA na Dorćolu – među prisutnima i vlasnik Sakramenta VIDEO
Košarkaški kamp "Košarkaš bez granica" okupio je veliki broj poznatih igrača širom sveta, a oni su i posle kampa nastavili sa treninzima i druženjem.
Košarkaški menadžer Aleksandar Rašković na zvaničnom tivter profilu okačio je nekoliko video snimaka na kojima treniraju brojni poznati košarkaši. Điđi Datome, Frenk Kaminski, Beno Udrih, Nikola Vučević, Bogdan Bogdanović, Boban... »

NBA košarkaši posetili decu u Tiršovoj u Beogradu

Slobodna Evropa pre 20 sati
NBA košarkaši i treneri, učesnici međunarodnog kampa "Košarka bez granica" koji se održava u Beogradu, posetili su decu na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije i u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj ulici. NBA zvezde Bogdan Bogdanović, Nemanja Bjelica, Boban Marjanović, Ana Dabović,... »

NBA zvezde obradovale mališane na onkološkom Institutu u Tiršovoj: Košarkaši posetili decu, uručili poklone i ulili optimizam da pobede u teškim danima (foto)

Kurir pre 20 sati
NBA košarkaši i treneri, učesnici kampa "Košarka bez granica", u sklopu akcije fondacije "NBA Cares", posetili su mališane na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije i u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, kako bi im uručili poklone i ulili optimizam da izdrže i pobede u teškim danima.
Bogdan Bogdanović, Nemanja Bjelica, Boban Marjanović, Ana Dabović, Sonja Petrović, Nikola Vučević, Vladimir Radmanović, Žarko Čabarkapa, Greg Popović, Geri Heris, Frenk Kaminski i drugi proveli su par sati družeći se sa decom. -... »

NBA košarkaši u poseti mališanima Instituta za onkologiju i „Tiršove“

Danas pre 21 sat
NBA košarkaši i treneri, učesnici kampa „Košarka bez granica“, u sklopu akcije fondacije „NBA Cares“, posetili su mališane na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije i u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, kako bi im uručili poklone i ulili optimizam da izdrže i pobede u teškim danima.
Bogdan Bogdanović, Nemanja Bjelica, Boban Marjanović, Ana Dabović, Sonja Petrović, Nikola Vučević, Vladimir Radmanović, Žarko Čabarkapa, Greg Popović, Geri Heris, Frenk Kaminski i drugi proveli su par sati družeći se sa decom. –... »

Stojaković: Verujem u naše momke

Danas pre 2 dana
Svečano otvoren kamp "Košarka bez granica" Košarkaški kamp „Košarka bez granica“ zvanično je otvoren u organizaciji NBA, FIBA i KSS.
Beograd će tako, barem na kratko, biti košarkaška prestonica Evrope pošto su na svečanoj ceremoniji predstavljeni su aktivni NBA i WNBA igrači, kao i legende ovog sporta: Boban Marjanović (L.A. Clippers, Srbija), Nikola Jokića... »

Počeo u srpskoj ligi, a sad je u NBA, kod Džordana

Mondo pre 1 dan
Američki košarkaš srpskih korena takođe je ovih dana u Žarkovu, na NBA kampu "Košarka bez granica".
Na čelu sa Gregom Popovičem, živom legendom NBA lige i svetske košarke, u beogradskom naselju Žarkovo ovih dana gostuju i poznati igrači iz najjače lige. To su mahom sadašnji i bivši košarkaši koji su rođeni u ovim krajevima... »

Košarkaška elita u Žarkovu

Vesti online pre 2 dana
Košarkaški kamp "Košarka bez granica" u organizaciji NBA, FIBA i Košarkaškog saveza Srbije otvoren je u žarkovačkoj Hali sportova.
Ceremoniju otvaranja obeležili su dolasci velikih domaćih i stranih NBA zvezda, bivših reprezentativaca, trofejnih igračkih i trenerskih legendi. Na istom mestu su se susreli Nikola Jokić, Boban Marjanović, Nikola Vučević,... »

Bobi i dalje ima sigurnu ruku: Pogledajte kako Marjanović demonstrira izvođenje slobodnih bacanja pred NBA zvezdama (Kurir TV)

Kurir pre 2 dana
Beograd je narednih nekoliko dana centar svetske košarke i domaćin kampa Košarka bez granica, koji u saradnji sa Košarkaškim savezom Srbije, zajednički organizuju Svetska košarkaška federacija FIBA i NBA liga.
1 / 26 Foto: Starsport© Na njemu su najtalentovanija deca iz Evrope, a tajnama košarke uče ih bivše i sadašnje zvezde svetske košarke, među kojima i centar Los Anđeles Klipersa Boban Marjanović. Popularni Bobi, koji danas slavi... »

©2018 Netmark d.o.o.