Bogdan Bogdanović

"Garantujem da Bogdan gleda na Kingse i misli: 'Da li želim da budem ovde'"

B92 pre 5 sati
Sem Amik, novinar portala "Atletik", pričao je sa Majklom Skotom o Sakramento Kingsima. Njih dvojica su se u podkasti dotakli odluka koje Kingsi treba da donesu na jesen kada krene "prelazni rok". Jedno od glavnih pitanja je – šta će biti sa Bogdan… »

Srbin na meti zbog odluke koja je promenila NBA ligu

Alo pre 10 sati
Momak srpskih korena sada je "košarkaška zver". Igor Kokoškov, Predrag Stojaković, Vlade Divac, Bogdan Bogdanović, Nemanja Bjelica... srpska je to kolonija bila u Sakramentu pre manje od godinu dana. Više od pola ih više nije u Kaliforniji, ustvari… »

Divčev naslednik prelomio: On će biti trener Sakramenta sledeće sezone

Srbija danas pre 2 dana
Pao dogovor. Novi genaralni menadžer Sakramenta Monti Mekner doneo je prvu krupnu odluku po dolasku u redove Kingsa. Klub iz Kalifornije u narednoj sezoni sa klupe će i dalje predvoditi trener Luk Volton. - Uspeo sam da ga upoznam prethodnih par dana… »

Počinje licitacija: Otimačina za Bogdana! Pola NBA lige želi Srbina!

Srbija danas pre 2 dana
Pred odlaskom iz Sakramenta. Sve su veće šanse da Bogdan Bogdanović u narednom periodu napusti Sakramento! Iako je srpski as, kada je dolazio u redove Kingsa, kao ruki potpisao trogodišnji ugovor vredan 27.000.000 dolara, obaveze prema timu iz… »

Evo koji se sve NBA timovi "otimaju" za njega!

Alo pre 2 dana
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović postaje slobodan igrač u jako čudnom periodu za košarku. Bogdanović je pre tri godine potpisao najveći ugovor za jednog rukija koji je vredeo 27 miliona dolara. Taj ugovor mu je istekao, on postaje restriktivni… »

Slučaj Bogdana Bogdanovića – gde nastavlja karijeru?

B92 pre 2 dana
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović postaje slobodan igrač u jako čudnom periodu za košarku. Bogdan Bogdanović je pre tri godine potpisao najveći ugovor za jednog rukija koji je vredeo 27 miliona dolara. Taj ugovor mu je istekao, on postaje… »

Generalni menadžer Kingsa: Bogdan je važan deo našeg tima

Nova pre 2 dana
Bogdanu Bogdanoviću je istekao trogodišnji ugovor sa Sakramentom, ali ima status ograničeno slobodnog igrača. Šta to zapravo znači? Kingsi će imati pravo da izjednače pondudu bilo kog drugog tima i tako zadrže srpskog reprezentativca. A da li će… »

Još jedna rampa Amera: Jokić propušta Olimpijske igre?!

Alo pre 3 dana
Srpski centar Nikola Jokić bi mogao da propusti Olimpijske igre u Tokiju. i Bogdan Bogdanović, i Boban Marjanović, i Nemanja Bjelica, i Marko Gudurić, ali i kompletan američki "Tim snova". To je zaključak koji je rekao da bi lako moglo da se desi da… »

Užasne vesti stižu iz NBA lige: Srbija je u šoku – Jokić, Bogdanović i Bjelica propuštaju Olimpijske igre u Tokiju?!

Hot sport pre 3 dana
Košarkašku reprezentaciju Srbije mogao bi da zadesi ogroman hendikep. Naime, Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović, Boban Marjanović, Nemanja Bjelica i Marko Gudurić, mogli bi da propuste Olimpijske igre u Tokiju. Komesar najjače košarkške lige na… »

Bogdan odlazi iz sakramenta? Amerikanci se raspisali o sudbini srpskog igrača

Srbija danas pre 4 dana
Dolazak novog generalnog menadžera presudan za sve. U Sakramento Kingsima došlo je do promena u menadžmentu pošto Vlade Divac više nije generalni menadžer Kraljeva, a njega je zamenio Monte Mekner koji je u Kaliforniju stigao iz Hjuston Roketsa… »

Vesti dana »