Bogdan Laban - vesti

Održana svečanost povodom 65 godina organizacije invalida rada Subotice

Subotica.com pre 2 dana
Pozdravnim govorima, uručenjem zahvalnica i plaketa i bogatim muzičkim programom, Gradska organizacija invalida rada Subotice sinoć je, na svečanosti održanoj u Velikoj većnici Gradske kuće, obeležila 65. godišnjicu postojanja i Međunarodni dan osoba sa invaliditetom (3. decembar).
Obraćajući se prisutnima, gradonačelnik Subotice Bogdan Laban rekao je da 65 godina postojanja Gradske organizacije invalida rada predstavlja tradiciju vrednu poštovanja i da šest i po decenija kontinuirane brige o ljudima... »

Ambasador Kipra posetio Suboticu

Subotica.com pre 3 dana
Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban ugostio je ambasadora Kipra u Beogradu, Konstantinosa Eliadesa, a susret je protekao u srdačnoj atmosferi. U razgovoru je naglašeno da su tradicionalno bliski i prijateljski odnosi Srbije i Kipra dobra osnova za realizaciju konkretnih projekata na nivou lokalnih... »

Fudbal: Spartak poražen od Crvene zvezde na premijeri novog terena (1:3)

Subotica.com pre 4 dana
Premijerna utakmica odigrana na novom terenu renoviranog Gradskog stadiona pripala je gostujućem timu. Spartak je poražen od Crvene zvezde sa 3:1 u vanrednom, 19. kolu Superlige Srbije. Raspoloženi gosti golovima Bena i Gobeljića nastavili su pobedničku seriju, a Spartak Ždrepčava krv je posle dužeg niza ostao bez bodova.
Spartak Ždrepčeva krv poražen je od Crvene zvezde. Gosti su bili bolji i to iskoristili na najbolji način. Kaznili su Subotičane sa tri gola u mreži na novom terenu Gradskog stadiona, gde je početni udarac na utakmici izve... »

Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban: Nastaviće se ulaganje u škole

Dnevnik pre 5 dana
SUBOTICA: Oko 600 učenika i učenica Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj” iz Subotice imaće priliku da uživaju u renoviranom delu škole, koja je sada bezbednija za učenike.
Završeni su radovi na fasadi objekta, a zamenjeni su dotrajali drveni prozori i vrata, rekla je direktorka OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ Klaudija Gubić Šelken. Direktorka nije krila zadovoljstvo što je gradonačelnik Subotice, Bogdan... »

Rekonstruisana OŠ "Jovan Jovanović Zmaj"

Subotica.com pre 5 dana
Gradonačelnik Bogdan Laban obišao je Osnovnu školu “Jovan Jovanović Zmaj”, u kojoj su završeni radovi na zameni spoljne stolarije, kao i rekonstrukciji zapadne fasade. Ukupna vrednost radova je 13,5 miliona dinara, a sredstva su zajednički obezbedili Grad i Ministarstvo privrede.
Stari drveni prozori i vrata na školskom objektu, izgrađenom 1950. godine, zamenjeni su novom PVC stolarijom, a renovirana je i fasada prema Mlečnoj pijaci. Obnavljanje škole podržalo je Ministarstvo privrede, koje je izdvojilo... »

Skupština Subotice usvojila rebalans budžeta za 2018.

RTV pre 12 dana
RTV: Skupština Subotice usvojila rebalans budžeta za 2018.
SUBOTICA - Većinom glasova poslanika usvojen je izveštaj o budžetu Grada Subotice koji je, od januara do septembra ove godine, raspolagao sa oko 4,2 milijarde dinara, a uz protivljenje opozicije, Skupština grada usvojila je rebalans budžeta za 2018. godinu.
Gradonačelnik Bogdan Laban rekao je, u obraćanju novinarima nakon sednice, da će polovinom decembra biti udaren kamen temeljac za Wellness Spa centar sa akva- parkom na Paliću, a da će do kraja ove godine biti završena deonica... »

Novi pogon u Subotici: U planu fabrika auspuha

Večernje novosti pre 23 dana
Memorandum potpisan, nemački "Bojsen" uskoro treba da otvori pogon u Subotici. Nemačke kompanije u industrijskoj zoni danas zapošljavaju 4.000 Subotičana
NEMAČKI proizvođač auspuha, kompanija "Bojsen", uskoro bi trebalo da otvori pogon u Subotici - najavio je gradonačelnik Subotice Bogdan Laban, koji je u Gradskoj kući ugostio novog ambasadora Nemačke Tomasa Šiba. - Sa poznatom... »

Novi nemački investitor stiže u Suboticu

Subotica.com pre 24 dana
Nemački proizvođač auspuha, kompanija „Boysen“ uskoro bi trebalo da otvori pogon u našem gradu – najavio je danas gradonačelnik Subotice Bogdan Laban, koji je u Gradskoj kući ugostio novog ambasadora Nemačke Tomasa Šiba.
Prva poseta Subotici bila je prilika za razgovore o postojećim i budućim investicijama. - Zahvaljujem se Nemačkoj na konkretnoj podršci Srbiji i poverenju koje nemački investitori imaju u Srbiju, a samim tim i u Suboticu. U našoj... »

Održana svečana akademija "Braća uvek - uvik zajedno"

Subotica.com pre 26 dana
Povodom obeležavanja 100. godišnjice od ulaska srpske vojske u Suboticu, pre dve večeri je, na sceni „Jadran“, održana svečana akademija „Braća uvek - uvik zajedno“ koju su organizovali Srpski kulturni centar „Sveti Sava“, Bunjevački kulturni centar, grad Subotica i Udruženje ratnih dobrovoljaca 1912-1918. godine i njihovih potomaka i poštovalaca.
Manifestacija se održava od 1991. godine, kada je obnovljena povelja o bratimljenju Srba i Bunjevaca i dogovorena saradnja o zajedničkom obeležavanju važnih istorijskih datuma. Akademiji su prisustvovali i gradonačelnik Subotice... »

Održana svečana akademija "Srbija je večna dok su joj deca verna"

Subotica.com pre 36 dana
Povodom veka od završetka Prvog svetskog rata i prisajedinja Vojvodine Kraljevini Srbiji sinoć je u Velikoj većnici Gradske kuće održana Svečana akademija "Srbija je večna dok su joj deca verna".
U svečanom delu obeležavanja velikog jubileja nastupili su „Srpski pravoslavni pojci” iz Beograda i pevačka grupa „Zvuci s kamena” iz Novog Sada, dok je govor generala Mihaila Rašića kazivao glumac Miloš Stanković. Prisutne u... »

©2018 Netmark d.o.o.