Bogdan Laban - vesti

Delegacija Evropske policijske asocijacije posetila Suboticu

Subotica.com pre 1 dan
U Gradskoj kući juče je organizovan prijem za delegaciju direktora Evropske policijske asocijacije (EPA) iz Brisela, na čelu sa predsednikom Paulom Cirinom, i članove borda direktora te organizacizacije za Srbiju, Balkan i Jugoistočnu Evropu.
Sastanak, čiji je domaćin bio gradonačelnik Subotice Bogdan Laban, sa saradnicima, upriličen je u okviru zvanične posete delegacije EPA Srbiji i mogućeg održavanje Godišnje skupštine Evropske policijske asocijacije, u martu iduće... »

Laban: Nastavljamo da ulažemo u sportsku infrastrukturu

Dnevnik pre 11 dana
SUBOTICA: Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban sa saradnicima obišao je danas radove na Gradskom stadionu i sportske terene na Paliću.
“Radovi na Gradskom stadionu su u punom jeku i sve ide svojom dinamikom“, kaže Laban. “Radi se na novom projektu Gradskog stadiona što podrazuma da ćemo se u narednom periodu pozabaviti generalnom rekonstrukcijom ovog objeka.... »

Završetak radova na Gradskom stadionu u toku novembra

Subotica.com pre 11 dana
Radove na Gradskom stadionu, kao i tri rekonstruisana sportska terena na Paliću na koje je proteklih dana postavljena tartan podloga, obišli su danas gradonačelnik Bogdan Laban i član Gradskog veća zadužen za oblast omladine i sporta Nemanja Simović.
Rekonstrukcija i adaptacija atletske staze i pripadajućih borilišta na Gradskom stadionu, koju finansira Ministarstvo sporta i omladine u iznosu od 67 miliona dinara, započeli su 28. jula, a osim ovih izvode se i radovi na... »

Laban: Čvrsta saradnja severa i juga Srbije

Dnevnik pre 24 dana
Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban sa saradnicima prisustvovao je juče svetoj liturgiji i litiji u Gračanici, kao centralnoj proslavi obeležavanja Male Gospojine, Dana opštine Gračanica na Kosovu i Metohiji.
Liturgiju, koju je pred prepunom manastirskom portom služio iguman manastira Draganac otac Ilarion, sveštenstvo i monaštvo eparhije, prisustvovali su predsednik opštine Gračanica Srđan Popović sa saradnicima, predsednik Odbora RS... »

Laban u Gračanici: Da očuvamo neophodno jedinstvo

Dnevnik pre 25 dana
GRAČANICA: Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban sa saradnicima prisustvovao je danas Svetoj liturgiji i litiji u Gračanici, kao centralnoj proslavi obeležavanja Male Gospojine Dana opštine Gračanica na Kosovu i Metohiji.
Povodom Dana opštine gosti Gračanice bili su,osim Labana i brojni gosti sa Kosova, Srbije i regiona. Liturgiju koju je pred prepunom manastirskom portom služio iguman manastira Draganac otac Ilarion, sveštenstvo i monaštvo... »

Otvoren 25. Međunarodni festival pozorišta za decu u Subotici

Subotica.com pre 29 dana
Dodelom nagrada za životno delo „Mali princ“ Pop Dušanu Đurđevu i Vjeslavu Hejnou sinoć je na sceni „Jadran“ počeo 25. Međunarodni festival pozorišta za decu.
Prestižnu smotru teatra za najmlađe, koja ove godine obeležava četvrt veka postojanja, svečano je otvorio gradonačelnik Bogdan Laban, ističući da će naš grad do 21. septembra biti centar pozorišne umetnosti za decu u ovom delu... »

Otvoren 25. Međunarodni festival pozorišta za decu u Subotici

B92 pre 29 dana
B92: Otvoren 25. Međunarodni festival pozorišta za decu u Subotici
Dodelom nagrada za životno delo "Mali princ" Pop Dušanu Ă�urđevu i Vjeslavu Hejnou, sinoć je u Subotici otvoren jubilarni 25. Međunarodni festival pozorišta za decu, jedan od najprestižnijih pozorišnih festivala za decu na svetu.
Pozdravljajući okupljene goste u subotičkom Dečijem pozorištu, gradonačelnik Subotice Bogdan Laban ocenio je da će taj grad do 21. septembra biti centar pozorišne umetnosti za decu u ovom delu Evrope. "Pred nama je 25. jubilarno... »

U nedelju 25. Međunarodni festival pozorišta za decu u Subotici

RTV pre 32 dana
RTV: U nedelju 25. Međunarodni festival pozorišta za decu u Subotici
SUBOTICA - Jubilarni 25. Međunarodni festival pozorišta za decu, jedan od najprestižnijih pozorišnih festivala za decu na svetu, svečano će biti otvoren u nedelju, 16. septembra, u 18.30 časova u Dečjem pozorištu Subotica.
Pozdravnu reč uputiće gradonačelnik Subotice Bogdan Laban, a publici će se obratiti i Dragana Milošević, pokrajinska sekretarka za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama, kao i Šu Hong (Xu Hong), savetnik za... »

Gradonačelnik obišao bebu rođenu na Dan grada Subotice

Subotica.com pre 44 dana
Gradonačelnik Bogdan Laban obišao je juče, 2. septembra, bebu rođenu na Dan grada u Opštoj bolnici i uručio majci bebe plaketu i vaučer za kupovinu.
Na Dan grada u subotičkoj Opštoj bolnici u 8.20 časova rođen je dečak Zolan, težak 3,360 grama i dugačak 50 cm. Čestitajući rođenje deteta majci Agoti Koce, gradonačenik, Bogdan Laban, uručio joj je plaketu i vrednosni vaučer,... »

Subotica obeležila dan grada

Dnevnik pre 45 dana
Podizanjem gradske zastave i svečanom sednicom Skupštine grada, na kojoj su uručene diplome i plakete zvanja Počasni građanin i priznanja „Pro urbe“, obeležen je Dan grada Subotice, 1. septembar.
Svečanosti, održanoj u Velikoj većnici Gradske kuće, prisustvovali su predstavnici diplomatskog kora, bratskih i partnerskih gradova, nacionalnih saveta nacionalnih zajednica, verskih zajednica i kulturnih institucija, državnih i... »

Vučić pozvan na otvaranje turskog aerodroma

Danas  pre 41 minut  još 10 povezanih

Skot opet o Kosmetu

Politika  pre 57 minuta  još 8 povezanih

Danas ujutru sveže, tokom dana sunčano i toplo

Vesti online  pre 1 sat  još 9 povezanih

Austrijski predsednik stiže u Beograd

B92  pre 2 sata  još 2 povezane
©2018 Netmark d.o.o.