Bogoljub Karić

Ovako izgleda vila bogoljuba karića u Beogradu! Sve pršti od luskuza! A tek da vidite šta ima u dvorištu! (foto)

Mondo pre 1 dan
"Mi smo kuću kupili osamdesetih. Renovirali smo je pazeći na svaki detalj, poštujući sve arhitektonski što treba". "Mi smo kuću kupili osamdesetih. Renovirali smo je pazeći na svaki detalj, poštujući sve arhitektonski što treba". Bogoljub i… »

Šešelj izneo šok teoriju: Iza ubistva Ivana Stambolića i novinara Milana Pantića stoji Đinđić!

Pravda pre 5 dana
Lider SRS Vojislav Šešelj rekao je, gostujući u jutarnjem programu, da iza ubistva novinara Milana Pantića stoji Zoran Đinđić sa svojim saradnicima. Šešelj je naveo da iza svega, pored Đinđića, stoje njegovi najbliži saradnici Zoran… »

Ovako izgleda carstvo karića Milanka i Bogoljub pokazali luksuzni dvorac u kojem se baškare, najviše uživaju u porodičnim…

Alo pre 10 dana
Svila i kadifa. Bogoljub i Milanka Karić otvorili su vrata svog velelepnog doma i izneli šokantne detalje iz života i karijere. Foto: Youtube/Printscreen - Ovu kuću smo kupili 80ih godina, renovirali je i poštovali strogo sve. Palme rastu već 22… »

Karićima od Lukašenka zemljište u Minsku vredno 800 miliona evra

Danas pre 26 dana
Porodica poznatih biznismena izbegla sankcije EU zbog veza sa predsednikom Belorusije, pokazuje istraživanje KRIK-a i OCCRP Uz poreske olakšice i privilegiju da dobijaju najveće državne građevinske poslove, kompanije u vlasništvu članova porodice… »

Porodica Karić: Neistinite optužbe o poslovanju u Belorusiji

Nova pre 26 dana
Nakon što su inostrani mediji objavili priču o tome kako je Aleksandar Lukašenko "poklonio" zemljište u centru Minska porodici Karić, oglasio se i advokat porodice. Reagovanje prenosimo u celosti: „U vezi sa medijskim objavama učestalim poslednjih… »

Nemački list: Bogoljub Karić spasilac na nemačkom tržištu nekretnina

Danas 20.05.2021
Srpski milijarder Bogoljub Karić postao je vlasnik 4,2 odsto nemačke kompanije Ajmaks koja se bavi nekretninama, piše štampa u Nemačkoj. Kompanija Ajmaks (Eyemaxx) poslednjih godina nije baš privlačna za investitore, a Karić se sada pojavljuje kao… »

Nemački list: Bogoljub Karić spasilac na nemačkom tržištu nekretnina

Beta 20.05.2021
Srpski milijarder Bogoljub Karić postao je vlasnik 4,2 odsto nemačke kompanije Ajmaks koja se bavi nekretninama, piše štampa u Nemačkoj. Kompanija Ajmaks (Eyemaxx) poslednjih godina nije baš privlačna za investitore, a Karić se sada pojavljuje kao… »

Srpski milijarder “spasilac” na nemačkom tržištu nekretnina

BizLife 20.05.2021
Međutim, kao „spasilac“ se pojavljuje jedan srpski milijarder, navodi nemačka štampa. Reč je o „novom, sumnjivom investitoru: Bogoljubu Kariću, koga je nekada tražio Interpol zbog pranja novca, došao je u posed 4,2 odsto vlasništva… »

Ikone i oltar za krštenje: Hit torta za Karićevog unuka

Nova 13.05.2021
Porodice Karić i Stojilković odlučile su da unuka Bogoljuba krste u manastiru Prohor Pčinjski, a o neobičnoj torti za jučerašnju proslavu na otvorenom u jednom vranjskom restoranu danas svi pričaju. Na torti od tri nivoa našle su se mini verzija… »

Bogoljub Karić u Nišu: Planiram da se aktiviram

Niške vesti 11.05.2021
Ležerno razgovarajući međusobno uz brojne poglede, Bogoljub Karić i Dragomir Karić pozdravljali su Nišlije koje su prilazile da se slikaju. „Iznenađen sam da me ovoliki broj Nišlija prepoznao. Drago mi je da ljudi žele da se slikaju sa nama i… »

Vesti dana »