Bojan Pajtić

„Svoje mentalno stanje da zadrži za sebe, doživeo je nervni slom“: Pajtić o Vučićevom pomračenju u direktnom prenosu

Nova pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uključio se sinoć u Dnevnik televizije Pink i tom prilikom komentarisao odluku kosovskih vlasti da na mesto ministra za zajednice i povratak postave lidera Progresivne demokratske stranke Nenada Rašića, umesto… »

Šta Vučić poručuje građanima time što je utakmicu Brazil – Srbija pratio sa pripadnicima vojne policije?

Danas pre 7 dana
U poslednjih deset godina predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, konstantno kreira atmosferu vanrednog stanja u drustvu. Te se naoružavamo jer nam “preti opasnost sa svih strana”, te na njega svakih 15 minuta neko, tobože, pokušava atentat, te… »

„Forsira se jednostrano mišljenje vlasti“: Zašto više od 50 odsto građana veruje provladinim medijima?

Cenzolovka pre 8 dana
Kada uzmemo u obzir da je režim, zloupotrebom javnih resursa, 90 odsto medija kupio ili potkupio, procenat od 56 odsto građana koji veruju provladinim medijima i nije preveliki. Foto: Pixabay Nažalost, to nisu informativna, već propagandistička… »

„Forsira se jednostrano mišljenje vlasti“: Zašto više od 50 odsto građana veruje provladinim medijima?

Danas pre 8 dana
– Kada uzmemo u obzir da je režim, zloupotrebom javnih resursa, 90 odsto medija kupio ili potkupio, procenat od 56 odsto građana koji veruju provladinim medijima i nije preveliki. Nažalost, to nisu informativna, već propagandistička glasila koja… »

Ambasadorka Srbije Jelena Milić predala akreditivna pisma Zoranu Milanoviću

N1 Info pre 25 dana
Nova ambasadorka Srbije u Zagrebu Jelena Milić predala je akreditivna pisma predsedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću. Fotografije sa tog događaja objavljene su na zvaničnom Tviter nalogu ambasade Srbije u Hrvatskoj. Podsetimo, u martu je u Službenom… »

Pajtić vrši pritisak na VUČIĆA da uvede sankcije Rusiji: Tvrdi da će Srbija trpeti posledice

Večernje novosti 25.10.2022
BOJAN Pajtić vrši pritisak na predsednika Srbije Aleksandra Vučića da uvede sankcije Rusiji. Foto: N. Fifić - Srbija će apsolutno trpeti posledice, bićemo u zapećku čak i Zapadnog Balkana! A i Rusija je nama uvela sankcije devedesetih godina… »

Pajtić: Mihajlović prošla loše zbog ambicije, Vučić želi da je jedini autoritet

N1 Info 25.10.2022
Zorana Mihajlović je ostala bez ministaskog resora i „prošla ulovno rečeno loše“ jer je od samog početka pokazivala veliku ambiciju i „imala soliranja u medijima koja su objektivne orijentacije“, ocenio je u Novom danu profesor Pravnog… »

Ubitačna analiza Bojana Pajtića o Vučićevim rešenjima za ministre

Nova 23.10.2022
Čekali smo, čekali i na kraju dočekali: Predsednik SNS Aleksandar Vučić saoštio je nakon šest meseci kako će izgledati sastav nove Vlade, za koju je unapred rekao da neće imati pun mandat od četiri godine. Čuli smo da u Vladi više neće biti… »

„Sve u svemu, nova Vlada ne obećava ništa dobro“: Bojan Pajtić za Danas

Danas 23.10.2022
„Kada pogledate sastav nove Vlade, neizbežno se nameće pitanje – zar je za ovo bilo potrebno šest meseci? Za ovakav spisak je šest minuta intenzivnog promišljanja sasvim dovoljno“, kaže za Danas Bojan Pajtić, profesor novosadskog… »

Bojan Pajtić izazvao ludilo na tviteru: Postavio muzičko pitanje, ko je prodao milion i po albuma, ovo ne zna niko u Srbiji!

Kurir 18.10.2022
Političar Bojan Pajtić napravio je pravu zavrzlamu na društvenoj mreži "Tviter" kada je bacio bombu u vidu pitanja iz opšte kulture, koje je brojne korisnike pomenute mreže pošteno namučilo. Da li znate BEZ GUGLANJA koji ansambl sa prostora… »

Vesti dana »