Boljevac

Biće još bolje u Boljevcu - U planu pogoni za proizvodnju nameštaja, kamiona smećara i teške konfekcije za vojsku i…

Ekapija pre 4 dana
Za ovu godinu Opština Boljevac ima ambiciozne planove kada je reč o kapitalnim investicijama, a neće manjkati ni ulaganja privatnog kapitala. Prema rečima prvog čoveka opštine, Nebojše Marjanovića, na proleće, otprilike za mesec dana, najpre će… »

Povodom saobraćajne nezgode u Boljevcu odglasilo se Osnovno javno tužilaštvo u Zaječaru

Glas Zaječara pre 8 dana
Povodom saobraćajne nezgode u Boljevcu koja se dogodila u sredu 17. februara kada je kamion pregazio ženu, oglasilo se OJT- u Zaječaru. „Dana 17.02.2021.god., oko 09,15 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u Boljevcu kod pijace, ul. Obilićeva… »

Tender za kontrolu izgradnje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda

N1 Info pre 16 dana
Ministarstvo zaštite životne sredine raspisalo je tender za tehničku kontrolu projekata za građevinsku dozvolu za izgradnju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda sa pripadajućom infrastrukturom u četiri opštine. Kako je navedeno u… »

Na korak do početka izgradnje prečistača otpadnih voda u četiri opštine - Raspisan tender za tehničku kontrolu projekata…

Ekapija pre 16 dana
Ministarstvo zaštite životne sredine raspisalo je tender za tehničku kontrola projekata za građevinsku dozvolu za izgradnju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda sa pripadajućom infrastrukturom u četiri opštine. Kako je navedeno u… »

AMSS upozorava: Sneg i magla otežavaju vožnju, evo šta treba da uradite da bi vas primetili učesnici u saobraćaju

Blic 14.01.2021
Auto-moto savez Srbije upozorio je večeras vozače na snežne padavine na putevima Beograda, Smederevske Palanke, Velikog Gradišta, Sjenice, Niša, Dimitrovgrada, Vranja i Kopaonika. Magle i sumaglice ima na Crnom Vrhu, Zlatiboru, Užicu, na deonici… »

Oprez u vožnji zbog snega i sumaglice

IndeksOnline 14.01.2021
BEOGRAD – Auto-moto savez Srbije upozorio je večeras vozače na snežne padavine na putevima Beograda, Smederevske Palanke, Velikog Gradišta, Sjenice, Niša, Dimitrovgrada, Vranja i Kopaonika. Magle i sumaglice ima na Crnom Vrhu, Zlatiboru, Užicu, na… »

AMSS izdao upozorenje

B92 14.01.2021
Auto-moto savez upozorio je na snežne padavine na putevima Beograda, Smederevske Palanke, Velikog Gradišta, Sjenice, Niša, Dimitrovgrada, Vranja i Kopaonika. Magle i sumaglice ima na Crnom Vrhu, Zlatiboru, Užicu, na deonici Paraćin - Boljevac -… »

AMSS: Oprez u vožnji zbog snega i sumaglice

Glas Zaječara 14.01.2021
Auto-moto savez upozorio je na snežne padavine na putevima Beograda, Smederevske Palanke, Velikog Gradišta, Sjenice, Niša, Dimitrovgrada, Vranja i Kopaonika. Magle i sumaglice ima na Crnom Vrhu, Zlatiboru, Užicu, na deonici Paraćin – Boljevac –… »

AMSS izdao hitno saopštenje

Vesti online 14.01.2021
Savetuje se da se, na deonicama gde je slaba vidljivost, uključe sva četiri pokazivača pravca kako bi ostali vozači primetili drugo vozilo. Auto-moto savez Srbije upozorio je večeras vozače na snežne padavine na putevima Beograda, Smederevske… »

Oprez u vožnji zbog snage i sumaglice

RTV 14.01.2021
NOVI SAD - Auto-moto savez Srbije upozorio je večeras vozače na snežne padavine na putevima Beograda, Smederevske Palanke, Velikog Gradišta, Sjenice, Niša, Dimitrovgrada, Vranja i Kopaonika. Magle i sumaglice ima na Crnom Vrhu, Zlatiboru, Užicu, na… »

Vesti dana »