Borča

Agonija se nastavlja Odloženo suđenje za ubistvo Jelene Marjanović, nije se pojavio veštak koji je trebalo da razreši…

Press pre 6 sati
Pred Višim sudom u Beogradu danas je počelo novo ročište u postupku koji se vodi protiv Zorana Marjanovića zbog ubistva supruge, koje je ubrzo i odloženo. Foto:blic Do odlaganja je došlo pošto se na suđenju nije pojavio stručni savetnik za… »

Odloženo suđenje Zoranu Marjanoviću za 24. septembar

RTV pre 7 sati
BEOGRAD - Suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči, odloženo je danas pred Višim sudom u Beogradu za 24. septembar. Do odlaganja je došlo jer na suđenje nije mogao da dođe stručni… »

Marjanović u palatu pravde došao sav u plavom: Ali je izašao posle 10 minuta! Ova misterija danas ostaje nerešena

Kurir pre 7 sati
BEOGRAD - Pred Višim sudom u Beogradu danas je počelo novo ročište u postupku koji se vodi protiv Zorana Marjanovića zbog ubistva supruge. Međutim ono je okončano već posle desetak minuta pošto na suđenje nije mogao da dođe stručni savetnik za… »

Odlaže se suđenje Zoranu Marjanoviću za 24. septembar, a ovo je razlog

Večernje novosti pre 7 sati
U Višem sudu u Beogradu trebalo je da bude nastavljeno suđenje za brutalno ubistvo pevačice iz Borče Jelene Marjanović (33) za koje je osumnjičen njen suprug Zoran. Suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016… »

Agonija se nastavlja: Odloženo suđenje za ubistvo Jelene Marjanović, nije se pojavio veštak koji je trebalo da razreši…

Blic pre 7 sati
Pred Višim sudom u Beogradu danas je počelo novo ročište u postupku koji se vodi protiv Zorana Marjanovića zbog ubistva supruge, koje je ubrzo i odloženo. Do odlaganja je došlo pošto se na suđenju nije pojavio stručni savetnik za… »

Da li će biti pomaka u slučaju ubijene pevačice? Nastavlja se suđenje za ubistvo Jelene Marjanović, ključni zaključci…

Blic pre 8 sati
Veštaci telekomunikacione struke danas bi, u nastavku suđenja Zoranu Marjanoviću (42), optuženom da je 2. aprila 2016. na nasipu u Borči ubio suprugu Jelenu Marjanović (33), trebalo da svedoče i konačno razjasne gde su bili mobilni telefoni… »

Dolijali napadči iz odžaka: Isped ozloglašenog kafića zapucali na poznatog MMA borca, meštani: "neko mora da zaštiti…

Blic pre 5 sati
Policija u Somboru uhapsila je M. M. (23) i D. M. (30) zbog nedozvoljenog nošenja pištolja i pokušaja ubistva u Odžacima. M. M. se tereti da je juče na ulici u Odžacima, iz pištolja za koji ne poseduje dozvolu, pucao u 29-godišnjeg muškarca, pri… »

Hapšenje u Odžacima zbog pokušaja ubistva: Pucao u mma borca ispred kafića

Kurir pre 4 sata
Policija u Somboru uhapsila je M. M. (23) i D. M. (30) zbog nedozvoljenog nošenja pištolja i pokušaja ubistva u Odžacima. M. M. se tereti da je juče na ulici u Odžacima, iz pištolja za koji ne poseduje dozvolu, pucao u 29-godišnjeg muškarca, pri… »

Dvojica uhapšena zbog pokušaja ubistva MMA borca u Odžacima

Dnevnik pre 5 sati
SOMBOR: Policija u Somboru uhapsila je M. M. (23) i D. M. (30) zbog nedozvoljenog nošenja pištolja i pokušaja ubistva u Odžacima. M. M. se tereti da je juče na ulici u Odžacima, iz pištolja za koji ne poseduje dozvolu, pucao u 29-godišnjeg… »

Pucnji u MMA borca u centru Odžaka

Dnevnik pre 8 sati
Juče oko 16 sati ispred kafe bara „Kleopatra” u Odžacima pucano je na Vladimira Filipovića, poznatog sportistu, MMA borca iz tog grada. Kako RTV nezvanično saznaje na Filipovića su pucala dvojica mladića koji su u bekstvu. Vatra je otvorena dok… »

Vesti dana »