Bor

Vranje se sprema za obeležavanje 31. januara, dana kada je grad 1878. godine oslobođen od Turaka

Jug press pre 4 sati
VRANJE Organizacioni odbor za obeležavanje ,,31. januara – Dana grada” doneo je program manifestacije. U ponedeljak 25. januara biće održana sednica Skupštine grada. Tada će biti doneta odluka o ovogodišnjim dobitnicim javnih priznanja. Svečana… »

Detalji nesreće kod Bora: Slučajno ranio verenicu, odneo je do Hitne, a potom završio u pritvoru

Kurir pre 7 sati
Borska policija uhapsila je sinoć I. S. (32) zbog sumnje da je ranio svoju verenicu J. N. (29) u selu Luka kod Bora. Kako se saznaje, I. S. je sa svojom verenicom J. N. juče otišao da obiđe kuću svog oca u ovom borskom selu. Niko od njih nije ni… »

Nesvakidašnja nesreća u borskom selu: Slučajno upucao verenicu, odmah uhapšen a policija ispituje da li je lovokradica

Mondo pre 7 sati
Borska policija uhapsila je sinoć I. S. (32) zbog sumnje da je ranio svoju verenicu J. N. (29) u selu Luka kod Bora. Borska policija uhapsila je sinoć I. S. (32) zbog sumnje da je ranio svoju verenicu J. N. (29) u selu Luka kod Bora. I. S. je sa svojom… »

Vakcinacija u Borskom okrugu: Dobar odziv građana za imunizaciju

Večernje novosti pre 7 sati
IMUNIZACIJA kineskom, Sinefarmovom vakcinom, na punkovima u Borskom okrugu teče planiranom dinamikom. Kako navode u ovdašnjim zdravstvenim ustanovama svakodnevno se građani vakcinišu po spiskovima koji stižu sa Instituta “Batut”, a koji su se… »

Mladić nije namerno upucao svoju verenicu? Uzeo je u ruke i nosio do Hitne pomoći

Alo pre 7 sati
Verenica je zadobila teške povrede zbog kojih se leči na niškom Kliničkom centru. Borska policija uhapsila je sinoć I. S. (32) zbog sumnje da je ranio svoju verenicu J. N. (29) u selu Luka kod Bora. Kako se saznaje, I. S. je sa svojom verenicom J. N… »

Bor: Puška pala, opalila i ranila verenicu

Nova pre 9 sati
Policija u Boru uhapsila je svog sugrađanina I.S. (32), zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv opšte sigurnosti i nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija. On je priveden zbog sumnje da je ranio svoju… »

IN MEMORIAM: Odlazak još jedne legende FK Bor

Ist media pre 9 sati
Sinoć je u Boru posle duge i teške bolesti u 78 godini preminuo Desimir Ranković Riki, legendarni bek FK Bor. U knjizi dr Milana Dimitrijevića i Brane Filipovića “100 godina FK Bor” izvukli smo neke detalje: “U sezoni 1965/66. u FK Bor dolaze i… »

"Ranio verenicu, pa je odneo do hitne": Otišli da obiđu kuću njegovog oca i nekoliko trenutaka kasnije ona je završila na…

Blic pre 9 sati
Borska policija uhapsila je sinoć I. S. (32) zbog sumnje da je ranio svoju verenicu J. N. (29) u selu Luka kod Bora. Kako saznajemo, I. S. je sa svojom verenicom J. N. juče otišao da obiđe kuću svog oca u ovom borskom selu. Niko od njih nije ni mogao… »

Mirjana Bobić, Nele Karajlić i Bora Đorđević podržali bojkot Ninove nagrade! Dvadeset javnih ličnosti stalo iza grupe…

Kurir pre 11 sati
Novinarka i spisateljica Mirjana Bobić Mojsilović, muzičari Nele Karajlić i Bora Đorđević, slikar Miloš Šobajić neki su od 20 potpisnika novog pisma javnih ličnosti koje se pridružuju prošlogodišnjem apelu pisaca za bojkot Ninove nagrade… »

Poznato stanje devojke koju je upucao verenik: Zbog težine povreda će biti upućena u KC Niš

Večernje novosti pre 23 sata
BORSKA policija uhapsila je večeras I. S. (32) zbog sumnje da je ranio svoju verenicu J. N. (29) u selu Luka kod Bora. Lisice na ruke su mu stavljene zbog sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv opšte sigurnosti i nedozvoljena… »

Vremenska prognoza »

Bor »
subota
Znatno oblačno
Znatno oblačno
5 ˚C
ponedeljak
Kiša
Kiša
0˚ / 2˚
utorak
Moguć jak sneg
Moguć jak sneg
-8˚ / -1˚

Vesti dana »