Bor - vesti

Početak

Danas pre 1 sat
Poštovani čitaoci, pred vama je još jedna Izborna groznica, Danasov svakodnevni politički dodatak, treći u tri godine. Prethodne Izborne groznice su od strane medijskih posmatrača, ali i OEBS ocenjene dobro. Uvek smo svrstani u medije koji balansirano prate kampanju, s tim što se broj tih medija,... »

Legenda opet na zidu: Obnovljen mural Bore Todorovića na Dorćolu

Blic pre 2 sata
Nakon što su u noći između petka i subote prekrečeni murali sa likovima mnogih poznatih simpatizera Partizana, momci iz grupe Grobarski treš romantizam (GTR) danas se na "starom mestu" našao i Bora Todorović.
Mural Duška Radovića obnovljen je prvi juče, jer je prema rečima autora on jako važan. - Ovo je prvi grafit koji smo nacrtali i on je jako važan, a važan je i jer je u pitanju Dušan Radović. I danas je nedelja - kratko je juče za... »

Letnjikovci gospodara

Vesti online pre 6 sati
Prirodno lečilište Brestovačka banja na istoku Srbije ime je dobilo po obližnjem selu Brestovac, a najveći grad u njenoj blizini je znameniti Bor.
Oko banje se prostire bujna šuma, bogata i četinarima i listopadnim drvećem, od kojih su mnoga stara stotinama godina. Kroz banju protiče kristalno čista planinska rečica Pujica. Brestovačka banja se ubraja u najstarije u Srbiji.... »

Tragična smrt Srpkinje u Japanu: Di-džej Valentini iz Bora samo stalo srce

Vesti online pre 7 sati
Valentina Fjodorov (27), umetnica rodom iz Bora, inače poznati DJ u Aziji, preminula je u Japanu tragičnom smrću od prekomerne doze lekova koje je koristila kao redovnu terapiju.
Tragična smrt Valentina, muzičke zvezde u usponu u dalekom Japanu, dogodila se 28. decembra. Devojci je stali srce od prekomerne doze lekova koje je popila a inače je redovno koristila kao terapiju. Valentina, koja je u Srbiji... »

"Grobari" ispunili želju sinu Duška Radovića!

Alo pre 8 sati
Alo: "Grobari" ispunili želju sinu Duška Radovića!
Gde je granica? Nema je više. Ništa više nije sveto, na sve može da se pljune, sve može da se uništi, pa čak i ako je reč o legendama kao što su Duško Radović, Bora Todorović, Dragan Mance, Haris Brkić, Zoran Radmilović...
Bezumnici koji su crnom farbom uništili najlepše beogradske murale verovatno nikada nisu ni znali na kakve veličine udaraju. Pitanje da li su i znali da je Duško Radović bio duša Beograda, da li su ikada pogledali neki film,... »

Starenje je neminovno: Da li ste svesni da i sami ubrzavate ovaj proces?!

Svet plus pre 8 sati
Starenje je neminovno, ipak da li ste svesni da i sami ubrzavate ovaj proces?!
Starenje je neizbežna stvar, ali postoje neke greške koje sami činite, a koje škode vašoj koži i mogu da učine da izgledate starije. Verovatno ste već imali priliku da čitate o navodnim savetima poznatih ličnosti o tome kako... »

Najdić kandidat za direktora Pozorišta

Vranjske pre 9 sati
Najdić bar ne dolazi sa pijace FOTO Vranjske Zoran Najdić, nekadašnji većnik za kulturu Grada Vranja i akademski vajar, glavni je kandidat SPS za novog direktora Pozorišta «Bora Stanković» u Vranju, saznaje Portal Vranjske iz izvora bliskih Gradskom odboru SPS. Izuzetno sa gradonačelnikom Vranjske... »

Tragična smrt srpkinje u Japanu: Di-džej Valentini iz Bora samo stalo srce

Kurir pre 9 sati
Valentina Fjodorov (27), umetnica rodom iz Bora, inače poznati DJ u Aziji, preminula je u Japanu tragičnom smrću od prekomerne doze lekova koje je koristila kao redovnu terapiju. Tragična smrt Valentina, muzičke zvezde u usponu u dalekom Japanu, dogodila se 28. decembra. Devojci je stali srce od... »

Obradović o koaliciji koja je zbunila mnoge: Savez sa Dosta je bilo da ne bismo rasipali glasove

Kurir pre 11 sati
Lider Dveri Boško Obradović kaže da je taj pokret ušao u koaliciju sa pokretom Dosta je bilo jer smatra da su oni poput Dveri, iskrena opozicija i alternativa i sadašnjoj i prethodnoj vlasti. Sa DJB, Dverima je zajednička borba protiv "kriminala, korupcije i partokratije kako ove, tako i prethodne... »

Izjava dana: A kako se vi osećate kada vidite ovo?

BizLife pre 11 sati
Foto: GTR Fejsbuk U noći između petka i subote neko je prekrečio murale po celom Beogradu na kojima su se nalazili između ostalog i Duško Radović, Bora Todorović, Slobodan Aligrudić, Zoran Radmilović i ostali velikani ovog grada, koji su, eto, navijali i za Partizan. Murale je napravila grupa... »

Emotivna poruka Jelene posle Noletovog poraza

Vesti online  pre 2 sata  još 50 povezanih

MUP: Zaplenjeno 5,6 kg marihuane u Nišu, dvoje uhapšeno

Dnevnik  pre 2 sata  još 22 povezane

Od malih boginja jutros preminula porodilja stara 21 godinu

Niške vesti  pre 19 minuta  još 18 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.