Bor

Tihi ubica

Danas pre 1 sat
Vlada je leglo korupcije. To, nažalost, na svojim disajnim organima najbolje razumeju stanovnici Bora. Taj grad ovih dana preživljava ekološku katastrofu. Topionica „Srbija Ziđin Bor koper“ ponovo seje strah i – smrt. Zagađenje otrovnim… »

Raspad Jugoslavije planiran je pre Miloševićevog rođenja

Politika pre 33 minuta
Moja knjiga je apsolutno argumentovana do mere da se srpskom narodu ne mogu pripisati odgovornost i krivica i da se ne mogu više u udžbenicima i enciklopedijama pisati istorijske neistine. „Znate li da poslužujete kafom bivšeg predsednika… »

Oni znaju recept za obuzdavanje korone? Sve oči ponovo uprte u Šveđane!

Srbija danas pre 9 minuta
Epidemiolozi pak upozoravaju da se rizik od povećanja broja zaraženih ne može isključiti. Jedan od vodećih danskih epidemiologa Kim Snepen ocenio je da je epidemija korona virusa u Švedskoj možda zaustavljena, iako je imunitet stanovništva i dalje… »

Živković: Građani Bora udišu smrt

Danas pre 6 sati
Predsednica Inicijativnog odbora Stranke slobode i pravde u Boru Irena Živković osvrnula se na nedavno održan protest protiv zagađenja u Boru na kojem joj je bilo uskraćeno prisustvo od strane lokalnih kabadahija, iako se protiv zagađenja zajedno sa… »

Pobedniku Tur d'Fransa 500.000 evra

B92 pre 6 sati
Tim "UAE Emirates" u kojem je Slovenac Tadej Pogačar, pobednik Tur d'Fransa, prikupio je 624.000 evra od raznih nagrada tokom te biciklističke trke. Najveći deo te sume je ček na 500.000 evra Pogačaru, pobedniku tronedeljne trke. Tim "Arkea-Samsic"… »

Timu Pogačara, pobednika Tur d Fransa 624.000 evra

Novi magazin pre 6 sati
Tim "UAE Emirates" u kojem je Slovenac Tadej Pogačar, pobednik "Tur d Fransa", prikupio je 624.000 evra od raznih nagrada tokom te vodeće svetske biciklističke trke, završene u nedelju, objavili su njeni organizatori. Najveći deo te sume je ček na… »

Počinje treći upisni rok na fakultetima u Beogradu

IndeksOnline pre 9 sati
BEOGRAD – Treći upisni rok na fakultetima u Beogradu počeo je danas prijavom i prijemom dokumenata, a polaganje prijemnog ispita zakazano je za sutra. Na svim fakultetima Univerziteta u Beogradu ostalo je slobodno 2.125 mesta za brucoše i to 851… »

Počeo treći upisni rok na fakultetima u Beogradu

Nova pre 9 sati
Treći upisni rok na fakultetima u Beogradu počeo je danas prijavom i prijemom dokumenata, a polaganje prijemnog ispita zakazano je za sutra. Na svim fakultetima Univerziteta u Beogradu ostalo je slobodno 2.125 mesta za brucoše i to 851 budžetsko mesto… »

Tradicionalna manifestacija: Republičke sportske igre osoba sa invaliditetom u sredu na Borskom jezeru!

Kurir pre 9 sati
Republičke sportske igre paraplegičara i kvadriplegičara Srbije održaće se u sredu 23. septembra na Borskom jezeru, a radi sprečavanja širenja zarazne bolesti izazvane korona virusom, ove godine takmičenja se odvijaju u atletici i šahu, ali ne i… »

Na Borskom jezeru u sredu počinju Republičke sportske igre paraplegičara i kvadriplegičara

Ist media pre 10 sati
BOR, (IST Media) – Republičke sportske igre paraplegičara i kvadriplegičara Srbije održaće se u sredu 23. septembra na Borskomn jezeru, a radi sprečavanja širenja zarazne bolesti izazvane korona virusom, ove godine takmičenja se odvijaju u… »

Vremenska prognoza »

Bor »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
20 ˚C
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
12˚ / 23˚
sreda
Pljuskovi
Pljuskovi
13˚ / 24˚

Vesti dana »