Bor

Mihajlović: Meštani Krivelja biće preseljeni, hoćemo da se kopovi šire ali i dobre životne uslove

Danas pre 9 minuta
Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović rekla je danas će svi meštani borskog sela Кrivelj biti preseljeni i da će Vlada formirati radnu grupu koja će se baviti ovim problemom. „Činjenica je da se RTB Bor razvija, dobijamo uskoro prvi… »

Mihajlović: Meštani Krivelja biće preseljeni, hoćemo da se kopovi šire ali i dobre životne uslove

Novi magazin pre 26 minuta
Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović rekla je danas će svi meštani borskog sela Кrivelj biti preseljeni i da će Vlada formirati radnu grupu koja će se baviti ovim problemom. "Činjenica je da se RTB Bor razvija, dobijamo uskoro prvi… »

Čitav Krivelj biće preseljen od jeseni

Politika pre 14 minuta
Jasno je da RTB Bor i njegovi kopovi moraju da se šire, ali meštani Krivelja moraju da imaju prostora za normalan život i zato će celo selo biti izmešteno, izjavila je danas u Zaječaru ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović. „Naši… »

Sagan pronašao tim za naredne dve sezone

Sport klub pre 27 minuta
Slovački biciklista i trostruki prvak sveta Peter Sagan naredne dve sezone voziće za tim Total Enerdžis. Francuski ProTim nada se da će Saganovo prisustvo pomoći kompletnoj ekipi da napreduje. „Ova nova avantura se čini uzbudljivom. Žan-Rene je… »

Mihajlović: Svi meštani Krivelja će biti preseljeni, Vlada formira radnu grupu

N1 Info pre 38 minuta
Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je u Zaječaru, gde je organizovan prijem građana, da će svi meštani Krivelja biti preseljeni i da će Vlada formirati radnu grupu koja će se baviti tim problemom. On je istakla da će u… »

Sreći nema kraja! Milica Kemez objavila fotografiju i prelepe vesti, zadrugarka konačno može da predahne (foto)

Alo pre 2 sata
Milica Kemez je nakon problematičnog perioda nakon Zadruge, konačno rešila da sredi svoje privatne probleme. Sestre Milica i Mirela Kemez imale su turbulentan odnos tokom Miličinog učešća u Zadruzi. Informacija da je Bora Santana spavao kod Mirele… »

Međunarodni tender za nove podstanice u toplanama u Boru, Negotinu i Senti

Ekapija pre 5 sati
Ministarstvo rudarstva i energetike raspisalo je međunarodni tender za projektovanje, nabavku materijala i izvođenje radova na zameni postojećih i instalaciji novih podstanica u toplanama JKP Toplana Bor, JKP Badnjevo Negotin i JP Elgas Senta… »

Lepi Mića žestoko prozvao Boru Santanu, nastao opšti haos (VIDEO)

Vesti online pre 8 sati
Tokom emisije “Narod pita” na televiziji “Pink” Lepi Mića žestoko se sukobio sa Borom Santanom zbog Milice Kemez i navodne veze Bore i Miličine sestre Mirele. – Neka kaže šta je radio kod Mirele u stanu! To pričaj pi*ko mala smrdljiva –… »

Lepi Mića i Bora Santana se umalo POTUKLI zbog ove DEVOJKE! Eskalirao BES, jedva ih RAZDVOJILI!

Svet & Skandal pre 9 sati
Lepi Mića i Bora Santana žestoko su se sukobili u emisiji „Narod pita” zbog čega je bio cenzurisan program. – Ti si Mićo kralj rijalitija. Janjuš je nula, nije kralj. Imam jednu zamerku, Vi ste Mićo gospodin čovek, i nemojte ovim sitnim… »

Zbog širenja rudnika sledi prebacivanje celog sela Krivelj kod Bora

Danas pre 11 sati
Kada vam rudnik dođe bezmalo u dvorište, onda teško da možete da živite normalno. Stoga ne čudi zahtev stanovnika Krivelja u blizini Bora da se čitavo selo zbog širenja površinskog kopa rudnika čiji je većinski vlasnik kineski „Srbija Ziđin… »

Vremenska prognoza »

Bor »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
28 ˚C
sreda
Delimično oblačno
Delimično oblačno
19˚ / 33˚
četvrtak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
19˚ / 37˚

Vesti dana »