Bor - vesti

Skadal koji je uznemirio Srbiju: Zamenik gradonačelnika Bora osumnjičen za polno uznemiravanje!?

Srbija danas pre 42 minuta
Branko Perić se našao u centru skandala i šokirao javnost u Srbiji, jer su na ’’Fejsbuku“ osvanule fotografije na kojima se on grli i ljubi sa petnaestogodišnjom devojčicom
Osnovno javno tužilaštvo u Boru pokrenulo je predistražni postupak protiv Branka Perića (60), još uvek zvaničnog zamenika gradonačelnika Bora, radi provera osnova sumnja da je počinio krivično delo polno uznemiravanje. Podsetimo,... »

“Novosti” saznaju: Zamenik gradonačelnika Bora osumnjičen za polno uznemiravanje

Večernje novosti pre 1 sat
Branko Perić se našao u centru skandala i šokirao javnost u Srbiji, jer su na ’’Fejsbuku“ osvanule fotografije na kojima se on grli i ljubi sa petnaestogodišnjom devojčicom
OSNOVNO javno tužilaštvo u Boru pokrenulo je predistražni postupak protiv Branka Perića (60), još uvek zvaničnog zamenika gradonačelnika Bora, radi provera osnova sumnja da je počinio krivično delo polno uznemiravanje. Pročitajte... »

"Taksa od 100% dovela Srbe na rub humanitarne katastrofe"

B92 pre 2 sata
B92: "Taksa od 100% dovela Srbe na rub humanitarne katastrofe"
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da su srpsko-kineski odnosi na istorijskom vrhuncu i da je Srbija pouzdan partner Kini.
Otvarajući konferenciju Beogradskog strasteškog dijaloga "Inicijativa pojas i put na Balkanu", Ana Brnabić je rekla da su rezultati te inicijatve već vidljivi za građane Srbije, koji vide nove puteve, mostove, rekonstruisane... »

Izbegnuta tragedija kod bora: Golim rukama iz vatre sam izvukla ćerkicu i sinčića

Večernje novosti pre 1 sat
Valentina Stojkanović, o izbegnutoj tragediji u svojoj kući u borskom selu Zlot
DA me neko čudno pucketanje nije probudilo, moja jednogodišnja devojčica, trogodišnji sin i ja bili bismo mrtvi. Izgoreli bismo, sigurna sam u to, u vatri koja je, za nepunih 15 minuta, "progutala" celu kuću. Ovako, nakon požara... »

Izložba "Posveta Plesnom orkestru Radio Novog Sada"

RTV pre 3 sata
RTV: Izložba "Posveta Plesnom orkestru Radio Novog Sada"
NOVI SAD - U petak, 14. decembra, u 12 časova, u holu Studija M biće otvorena izložba "Posveta Plesnom orkestru Radio Novog Sada".
Ansambl, osnovan 1. avgusta 1959. godine, za nešto više od tri decenije postojanja bio je nosilac produkcije džeza i zabavne muzike Radio Novog Sada, a od 1975. godine Radio-televizije Novi Sad. Ustanovljen kao Veliki zabavni... »

Rade Vasić uživo pred milionima otkrio da je ovaj zadrugar gej?!

Alo pre 3 sata
Alo: Rade Vasić uživo pred milionima otkrio da je ovaj zadrugar gej?!
Nije želeo da ćuti!
Zbog lošeg odnosa koji vlada između Rade Vasić i Bore Santane, njen suprug i sin su veoma uzrujani. Rade je sinoć izjavio da bi voleo da uđe u Belu kuću kako bi Bori očitao lekciju. "Ja bih voleo da uđem u "Zadrugu" na tri dana, na neplaćeno. Samo da uđem da... »

Rade vasih hoće u Zadrugu bez honorara: Kipti od besa, a razlog će vas šokirati (video)

Kurir pre 4 sata
Zbog lošeg odnosa koji vlada između Rade Vasić i Bore Santane, njen suprug i sin su veoma uzrujani, a Rade je priznao da bi voleo da uđe u Belu kuću kako bi mu očitao lekciju. "Ja bih voleo da uđem u "Zadrugu" na tri dana, na neplaćeno. Samo da uđem da maltretiram Boru i da mu kažem šta sam... »

"Da me nije probudilo pucketanje bili bismo mrtvi": Jeziva ispovest majke iz Bora koja je golim rukama iz vatre spasila decu

Srbija danas pre 4 sata
Da me neko čudno pucketanje nije probudilo, moja jednogodišnja devojčica, trogodišnji sin i ja bili bismo mrtvi. Izgoreli bismo, sigurna sam u to, u vatri koja je, za nepunih 15 minuta, progutala celu kuću.
Ovako, nakon požara u kome je jedva spasla sebe i decu, govori Valentina Stojkanović (25), u čijoj je kući, u borskom selu Zlot, izbio požar koji je za nekoliko minuta uništio sve što su ova žena i njen suprug godinama sticali. -... »

Britanci će kopati rudu bora u Srbiji

SEEbiz pre 15 sati
BEOGRAD - Kanadska kompanija Erin Ventures iz Vancouvera, koja je u rejonu Piskanja, nedaleko od rudnika uglja kod Baljevca na Ibru, pronašla rezerve rude bora, sklopila je ugovor o strateškom partnerstvu sa britanskom firmom InvestCo, iz Londona.
Kako se pretpostavlja, bruto vrednost rude veća je od 2 mlrd EUR, po čemu bi se nalazište svrstalo na treće po veličini u svetu. U skladu sa odredbama ugovora, InvestCo treba da uloži nešto više od 20 mil USD za nastavak... »

Ukrao joj cigarete, pa nastao haos: Bora doveo Radu do ludila, ona ga gađala flašama, uletelo obezbeđenje! (video)

Večernje novosti pre 1 dan
Stanari Bele kuće uveliko su zauzeti pripremanjem koreografija za takmičenje, ali odjednom je nastala svađa između Bore Santane i Rade Vasić
Stanari Bele kuće uveliko su zauzeti pripremanjem koreografija za takmičenje, ali odjednom je nastala svađa između Bore Santane i Rade Vasić. Rada je pobesnela jer je Bora uzeo njenu kutiju cigara i nudio ostalim ukućanima, pa... »

Evropski sud pravde: Velika Britanija može da otkaže Bregzit

BBC News  pre 2 sata  još 18 povezanih

Izgorele dve kancelarije Misije Srbije pri UN (video)

Večernje novosti  pre 2 sata  još 17 povezanih

Evropske integracije Srbije: Slonovi na putu

B92  pre 4 sata  još 8 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.