Bor - vesti

Branislav Mihajlović novi predsednik Dosta je bilo

Radio 021 pre 3 minuta
Izborna skupština Dosta je bilo (DJB) izabrala je za predsednika DJB narodnog poslanika Branislava Mihajlovića iz Bora.
Njegova zamenica biće narodna poslanica Branka Stamenković, a potpredsednici narodni poslanik Ratko Jankov, narodna poslanica Ana Stevanović iz Beograda i šef odborničke grupe DJB u Novom Sadu Aleksandar Bujić, navedeno je u... »

Izabrano novo rukovodstvo: Branislav Mihajlović novi predsednik pokreta Dosta je bilo

Kurir pre 9 minuta
Izborna skupština Dosta je bilo (DJB) izabrala je za predsednika DJB narodnog poslanika Branislava Mihajlovića iz Bora. Njegova zamenica biće narodna poslanica Branka Stamenković, a potpredsednici narodni poslanik Ratko Jankov, narodna poslanica Ana Stevanović iz Beograda i šef odborničke grupe DJB... »

DJB: Branislav Mihajlović izabran za predsednika

B92 pre 9 minuta
B92: DJB: Branislav Mihajlović izabran za predsednika
Izborna skupština Dosta je bilo (DJB) izabrala je za predsednika DJB narodnog poslanika Branislava Mihajlovića iz Bora.
Njegova zamenica biće narodna poslanica Branka Stamenković, a potpredsednici narodni poslanik Ratko Jankov, narodna poslanica Ana Stevanović iz Beograda i šef odborničke grupe DJB u Novom Sadu Aleksandar Bujić, navedeno je u... »

Branislav Mihajlović novi predsednik Dosta je bilo

Danas pre 27 minuta
Umesto Saše Radulovića Izborna skupština Dosta je bilo izabrala je danas novo rukovodstvo. Za predsednika Dosta je bilo izabran je narodni poslanik Branislav Mihajlović iz Bora.
Njegova zamenica biće narodna poslanica Branka Stamenković, a potpredsednici narodni poslanik Ratko Jankov, narodna poslanica Ana Stevanović iz Beograda i šef odborničke grupe DJB u Novom Sadu Aleksandar Bujić. Za generalnog... »

Zadruga: Nadežda ne prestaje da iznenađuje! Ostavila cimere u šoku!

Svet plus pre 3 sata
Nadežda Biljić i Miki Đuričić skoro dve nedelje su uspevali da od svojih cimera u rijalitiju "Zadruga" kriju ono što se među njima desilo. Ona ne prestaje da iznenađuje! Ostavila cimere u šoku!
Tokom jučerašnjeg dana, Nadežda je razgovarala sa Borom, Markom i Vojketom o svom odnosu sa Mikijem i tom prilikom rekla da bi vrlo lako mogla da se zaljubi u njega, a zatim objasnila i zbog čega i time izazvala polemiku: "Meni... »

DJB danas bira novo rukovodstvo

Beta pre 16 sati
Članovi pokreta Dosta je bilo biraće danas u Beogradu novo rukovodstvo, s obzirom da su dosadašnji lider Sаšа Rаdulović i svi člаnovi predsedništvа 6. mаrtа podneli ostаvke zbog loših rezultata na beogrаdskim izborimа. Članovi pokreta biraće novog predsednikа, zаmenikа predsednikа, potpredsednike,... »

(Video) Zvezdaši među osnovcima: Savić i Stojković posetili beogradsku školu

Kurir pre 22 sata
Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su sa posetama osnovnim školama, a tokom dana prvotimci Vujadin Savić i Filip Stojković su bili u Osnovnoj školi "Bora Stanković" na beogradskoj Banjici.
- Crvena zvezda je nastavila sa gostovanjima u osnovnim škola i sa druženjem sa najmlađim navijačima. Đaci su priredili nezaboravan doček fudbalerima tako da je Vujadina Savića i Filipa Stojkovića dočekalo više od 400... »

Skandal u Zadruzi: Vrištao i urlao na nju, uletelo obezbeđenje

Blic pre 1 dan
Jutros rano se u Zadruzi dogodio skandal kada su Dragica Janičić i Bora Santana su ušli u raspravu zbog koje njihovi cimeri nisu mogli da utonu u san. Dragica se našla uvređenom što joj je Santana pričao ko je voli, a ko ne voli, a onda su provokacije dovele do žustre svađe, toliko da je čak i... »

RTV Bor isporučio na strana tržišta robu vrednu 54,3 miliona dolara

Nova ekonomija pre 1 dan
Rudarsko-topioničarski basen Bor je u prvom kvartalu 2018. isporučio na strana tržišta robu vrednu 54,3 miliona dolara. To je za 34 odsto više nego u istom periodu prošle godine kada je izvoz vredeo 40,6 miliona dolara. Devizni priliv je u prva tri meseca za trećinu bolji zbog veće proizvodnje... »

Crvena detelina za lep dekolte

Večernje novosti pre 1 dan
Koža vrata i dekoltea odaje godine, jer su ti delovi vrlo osetljivi, ali pravilnom negom možete da usporite prve znake starenja poput bora i suve kože
Koža vrata i dekoltea odaje godine, jer su ti delovi vrlo osetljivi, ali pravilnom negom možete da usporite prve znake starenja poput bora i suve kože. Starenje kože na ovim delovima tela počinje oko 30. godine, a sa vremenom se... »

Trijumfovali srpski maratonci (FOTO)

Danas  pre 40 minuta  još 31 povezana

Šta se krije iza neočekivanog poteza Kima Džonga Una?

Vesti online  pre 2 sata  još 25 povezanih

Brbljanjem protiv LeBrona

Sportske.net  pre 44 minuta  još 17 povezanih

Pred nama "natprosečno" topli dani

B92  pre 4 sata  još 14 povezanih

Na komemoraciji u Jasenovcu Srbi, antifašisti i SDP

Vesti online  pre 1 sat  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.