Bor - vesti

Kineska kompanija Ziđin zvanično preuzela RTB Bor

N1 Info pre 10 sati
Kineska kompanija Ziđin zvanično je preuzela Rudarsko-topioničarski basen (RTB) Bor i uplatila 350 mililona dolara na osnovu kojih je stekla vlasništvo od 63 odsto.
Izvor: N1 Ugovor o pristupanju novog člana (Ugovor o preuzimanju) potpisali su u Beogradu ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antić i stariji potpredsednik i izvršni direktor Ziđina Džordž Fang. Dogovoreno je da se... »

Kineska kompanija Zi Đin zvanično preuzela RTB Bor (VIDEO)

Beta pre 10 sati
Kineska kompanija Zi Djin (Zi Jin) danas je zvanično preuzela Rudarsko-topioničarski basen (RTB) Bor i uplatila 350 miliona dolara za dokapitalizaciju. Ugovor o pristupanju novog člana (Ugovor o preuzimanju) potpisali su u Beogradu ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antić i stariji... »

Nakon što je pronađena mrtva, isplivali detalji užasa u Boru: Telo žene jeli psi i mačke, a onda su komšije osetile nesnosan smrad

Srbija danas pre 6 sati
Rezultati obdukcije pokazali su da je M. Ć. (63) čije je beživotno telo izujedano od strane njenih kućnih ljubimaca pronađeno u njenoj kući, umrla prirodnom smrću.
M. Ć. je živela blizu Bora sama u kući gde je čuvala pse i mačke. Nakon što je umrla njeni kućni ljubimci su je bukvalno pojeli. - Njeno telo je pronađeno na krevetu a nigde nije bilo tragova krvi. Telo nesrećne žene je bilo u... »

Horor u Boru: Žena čije su telo pojeli njeni psi i mačke preminula prirodnom smrću, komšije osetile nesnosan miris

Blic pre 7 sati
Rezultati obdukcije pokazali su da je M. Ć. (63) čije je beživotno telo izujedano od strane njenih kućnih ljubimaca pronađeno u njenoj kući, umrla prirodnom smrću. M. Ć. je živela blizu Bora sama u kući gde je čuvala pse i mačke. Nakon što je umrla njeni kućni ljubimci su je bukvalno pojeli. -... »

RTB Bor zvanično preuzet, budući naziv Zi Đin Bor Kuper

Insajder pre 9 sati
Kineska kompanija Zi Đin (Zi Jin) danas je zvanično preuzela Rudarsko-topioničarski basen (RTB) Bor i uplatila 350 miliona dolara za dokapitalizaciju. Ugovor o preuzimanju potpisali su u Beogradu ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antić i potpredsednik i izvršni direktor Zi Đina Džordž Fang.
Dogovoreno je da se ubuduće borska kompanija zove Zi Đin Bor Kuper , a kasnije će biti pridodat i naziv Srbija. Zi Đin je izabran za strateškog partnera jer je na tenderu ponudio kupovinu udela od 63 odsto u RTB-u, biznis plan u... »

Bor će goreti! Ceca i Kerber za Novu godinu pevaju u Boru! Biće to najluđa noć!

Kurir pre 11 sati
Iz Gradske uprave Bor potvrđeno je da će na novogodišnjem koncertu u Boru nastupati Svetlana Ceca Ražnatović i rok sastav " Kerber". Koncert će biti održan u amfiteatru Doma kulture. Kurir.rs/bor030/Foto Damir Dervišagić Kurir Autor:... »

Veliki dan za istočnu Srbiju! Kineski "Ciđin" preuzeo RTB Bor

Srbija danas pre 12 sati
Ministar rudarstva i energetike Alkesandar Antić ocenio je ovo kao značajan dan za Srbiju, veliki dan za RTB Bora i čitavu istočnu Srbiju
Rudarsko-topioničarski basen u Boru danas je zvanično prešao u ruke većinskog vlasnika „Ciđina“. Zatvorena je finansijska konstrukcija između dve kompanije. Kineski investitor se obavezao na ulaganje od milijardu i 260 miliona... »

Kineski „Ciđin“ preuzeo RTB Bor

Sputnik pre 12 sati
Rudarsko-topioničarski basen u Boru danas je zvanično prešao u ruke većinskog vlasnika „Ciđina“, prenosi RTS.
Zatvorena je finansijska konstrukcija između dve kompanije. Kineski investitor se obavezao na ulaganje od milijardu i 260 miliona dolara, plus 200 miliona dolara za pokrivanje dugova. Prioritet je investicija u nove rudnike i... »

Danas predaja RTB „Bor” Kinezima

Politika pre 12 sati
Ugovor o strateškom partnerstvu potpisan je 17. septembra
Kineska kompanija „Zijin” u utorak će preuzeti Rudarsko-topioničarki basen „Bor” i uplati 350 miliona dolara za dokapitalizaciju, saznaje „Politika”. Blagoje Spaskovski, direktor RTB „Bor” je 4. decembra na svečanosti upriličenoj za članove Upravnog odbora i Skupštine... »

Žena pojedena u Boru!

Alo pre 17 sati
Alo: Žena pojedena u Boru!
Telo M.Ć. (63), iz Bora, pronađeno je u nedelju u njenoj kući – pojedeno
M.Ć. je, prema prvim informacijama, živela sama i umrla je u kući, a o uzrok smrti tek treba da pokaže obdukcija. Međutim, u kući, koja je bila zaključana, nesrećna žena čuvala je pse i mačke koji su, nakon njene smrti, pojeli... »

©2018 Netmark d.o.o.