Boris Džonson

Situacija sa koronom biće drugačija na proleće

Politika pre 14 sati
Situacija u vezi sa korona virusom biće skroz drugačija na proleće, izjavio je danas britanski premijer Boris Džonson u trenutku kada Britanija ubrzava program vakcinacije kako bi zaštitila najugroženije. „Stvari će se na proleće promeniti”… »

"Stvari će se promeniti na proleće" Džonson progovorio o koroni, svi se pitaju kada će moći da skinu maske

Srbija danas pre 20 sati
Britanija ubrzava program vakcinacije kako bi zaštitila najugroženije. Situacija u vezi sa korona virusom biće veoma drugačija na proleće, izjavio je danas britanski premijer Boris Džonson u trenutku kada Britanija ubrzava program vakcinacije kako… »

Velika Britanija od 18. januara zatvara sve putne koridore

Slobodna Evropa pre 3 dana
Velika Britanija će od ponedjeljka, 18. januara, zatvoriti sve putne koridore radi zaštite od rizika od još neidentifikovanih novih vrsta korona virusa, rekao je premijer Boris Džonson (Johnson). Nakon toga, sva lica koja dođu u Veliku Britaniju… »

Velika Britanija od ponedeljka traži negativan test na korona virus

Danas pre 3 dana
Velika Britanija će od ponedeljka od svih koji ulaze u tu državu tražiti negativan test na korona virus kako bi sprečili pojavu novih sojeva virusa, rekao je danas premijer Boris Džonson. Boris Džonson je rekao da će nove mere na snazi biti bar do… »

Sledi potpuno zatvaranje države! Ko nema negativan test na koronu ne može da uđe u zemlju!

Srbija danas pre 3 dana
Velika Britanija pred kolapsom. Velika Britanija će od ponedeljka od svih koji ulaze u tu državu tražiti negativan test na korona virus kako bi sprečili pojavu novih sojeva virusa, rekao je danas premijer Boris Džonson. Takođe, svako ko uđe u… »

Džonson: Britanija uvodi negativan test za ulazak u zemlju

N1 Info pre 3 dana
Velika Britanija će od ponedeljka od svih koji ulaze u tu državu tražiti negativan test na koronavirus kako bi sprečili pojavu novih sojeva virusa, rekao je premijer Boris Džonson. Boris Džonson je rekao da će nove mere na snazi biti bar do 15… »

Džonson zatvara Britaniju: Ko nema negativan test na koronu ne može da uđe u zemlju! Zatvaraju se putnički koridori (video)

Kurir pre 3 dana
Velika Britanija će od ponedeljka od svih koji ulaze u tu državu tražiti negativan test na korona virus kako bi sprečili pojavu novih sojeva virusa, rekao je danas premijer Boris Džonson. Takođe, svako ko uđe u Britaniju mora da ide u samoizolaciju… »

Velika Britanija uvodi negativan test za ulazak u zemlju

Nova pre 3 dana
Velika Britanija će od ponedeljka tražiti negativan test na koronavirus od svih koji ulaze u tu državu, kako bi sprečili pojavu novih sojeva virusa, rekao je premijer Boris Džonson. Džonson je rekao da će nove mere na snazi biti bar do 15… »

Velika Britanija od ponedeljka traži negativan test na koronavirus

Novi magazin pre 3 dana
Velika Britanija će od ponedeljka od svih koji ulaze u tu državu tražiti negativan test na koronavirus kako bi sprečili pojavu novih sojeva virusa, rekao je danas premijer Boris Džonson. Boris Džonson je rekao da će nove mere na snazi biti bar do… »

Britanija obara sve crne rekorde: Za dan zaraženo skoro 56.000 ljudi, pooštrava se kontrola na granici, Džonson: Nije vreme…

Blic pre 3 dana
Sada je više od 37.000 pacijenata obolelih od kovida-19 u bolnici širom Velike Britanije. Operacije karcinoma se odlažu, pacijente sa drugim oboljenjima i one koji su na intenzivnoj nezi prebacuju na druga odeljenja. Uopšte nije vreme za opuštanje… »

Vesti dana »