Boris Tadić

Lutovac: Dosadašnji razgovori vlasti i opozicije bili fingirani

RTV pre 1 sat
BEOGRAD - Predsednik DS Zoran Lutovac izjavio je danas da bi u razgovore vlasti i opozicije morali da se uključe predstavnici EU, kako bi se, kaže, stvorili uslovi za slobodne izbore, po ugledu na razgovore u Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori. Razgovori… »

Svečane bele košulje

Danas pre 2 sata
Najbolju procenu njegove politicke buducnosti Borisu Tadicu dao je Budimir Loncar, doajen jugoslovenske diplomatije, kad mu je rekao da ce najveci njegov problem biti to što ce završiti dva predsednicka mandata (ako zanemarimo ono malo ‘skracivanja… »

Lutovac: Razgovori, uz posrednike iz EU

Dnevnik pre 2 sata
BEOGRAD: Predsednik DS Zoran Lutovac izjavio je danas da bi u razgovore vlasti i opozicije morali da se uključe predstavnici EU, kako bi se, kaže, stvorili uslovi za slobodne izbore, po ugledu na razgovore u Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori. Razgovori… »

"Lideri ne mogu da kontrolišu svoju sujetu": Tadić predložio da se opozicija podeli u tri kolone, evo šta analitičari…

Blic pre 19 sati
Ako opozicija prihvati predlog lidera SDS-a Borisa Tadića, najrealnije je da nastupi u tri kolone: nacionalnoj, demokratskoj i građanskoj, ali pre toga bi morala da odgovori na mnoga pitanja i vrati poverenje građana, smatraju analitičari. Sastanak… »

Tadić o sastanku opozicije: Napadaju, a dogovor bio nenapadanje

Večernje novosti pre 23 sata
LIDER Socijaldemokratske stranke Boris Tadić, koji je organizovao sastanak o eventualnom dogovoru opozicije o budućem delovanju, zahvalio se onima koji su se odazvali i došli na razgovor, ali je imao i poruku za one koji su inicijativu kritikovali. -… »

Veselinović: Tri napada na prostorije Ne davimo Beograd za nedelju dana

N1 Info pre 1 dan
Dobrica Veselinović iz Inicijative Ne davimo Beograd rekao je u N1 Studio Live da se na razgovorima opozicije pre neki dan pojavilo razmišljanje da na neke buduće izbore, ako se stvore uslovi da budu fer i pošteni, ne treba ići u jednoj koloni, i da… »

Tadićeva kolona

Danas pre 1 dan
Okupljanje građanske opozicije kod bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića ima jednu nespornu dobru stvar. A to je da je taj sastanak prvi opozicioni događaj posle velikog naleta Vučićevih naprednjaka. Taj talas koji nosi vlast potire sve pred sobom… »

Nešto koči formiranje crnogorske vlasti? Ako ste čekali 30 godina, strpite se još malo…

Nedeljnik pre 1 dan
Screenshot TV Vijesti Srpska opozicija je, voljno ili nevoljno, ovih dana uglavnom zagledana u Crnu Goru pokušavajući da pronađe recept. Zato i ne čudi što je nekadašnji predsednik Srbije Boris Tadić na sastanku sa opozicionim liderima (onima koji… »

Najveći domet sastanka opozicije – dogovor o nenapadanju

Danas pre 1 dan
Kako sagovornici Danasa vide sastanak predstavnika opozicije u sedištu SDS Sastanak opozicionih predstavnika, održan prekjuče u prostorijama Socijaldemokratske stranke na inicijativu Borisa Tadića, lidera SDS i bivšeg predsednika Srbije, sagovornici… »

Tadić se na Tviteru zahvalio liderima opozicionih stranaka koji su se odazvali pozivu

Danas pre 1 dan
Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić zahvalio je svim liderima opozicionih stranaka koji su se odazvali pozivu na sastanak i na izuzetnoj diskusiji, uz napomenu da je to možda i najveći uspeh tog skupa. Posle dužeg vremena ponovo je… »

Vesti dana »