Boris Tadić - vesti

SRS šesti put pokrenuo inicijativu za povlačenje zakona koji se odnosi na izvršitelje

Danas pre 47 minuta
Poslanik Srpske radikalne stranke (SRS) Sreto Perić izjavio je danas da je ta stranka šesti put pokrenula inicijativu za stavljanje van snage Zakona o obezbeđenju i izvršenju jer je po njegovim rečima taj akt doneo „više zla građanima Srbije nego što je to mogao DOS na početku 21. veka“.
Navodeći da postoji „velika saradnja određenih sudskih organa, banaka i privatnih izvršitelja“, Perić je ocenio da se privatni izvršitelji „često ponašaju kao haračlije“ i da ne vode računa o odnosu visine duga i vrednosti... »

Opozicija se ponovo okupila u centru Beograda! Boško Obradović i sledbenici od Terazija stigli do zgrade RTS, pročitana imena pregovaračkog tima i novi zahtevi

Kurir pre 3 dana
Opozicija koju predvodi vođa desničarske organizacije Boško Obradović, okupila se večeras u centru Beograda, kod Terazijske česme, odakle su prošetali do zgrade RTS.
Protest su predvodili Dragan Đilas, Boško Obradović, Boris Tadić, Zoran Živković, predsednik opštine Stari grad Marko Bastać... Na čelu kolone nosili su veliki transparent "Svi kao jedan - Srbija" a u ulicama kojima su se... »

Alien&Predator

Danas pre 4 dana
Odmah nakon 5. oktobra 2000, poraženi režim budio je spavače koje je čuvao u prethodnoj deceniji. Vojislav Koštunica se prestrojio već 6. oktobra.
Nakon ubistva premijera Đinđića 2003, kohabitacija s Borisom Tadićem, 2004, bila je naredni korak ka restauraciji zločinačkog režima. SPS se definitivno i trajno vratio 2007. Dug spisak članova i kadrova DS-a u novoj vladi (u... »

Ujedinjenje DS, SDS i Zajedno za Srbiju 9. maja

Radio 021 pre 5 dana
Skup na kojem će se uspostaviti unija Demokratske stranke, Zajedno za Srbiju Nebojše Zelenovića i Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića biće održan 9. maja u Domu sindikata u Beogradu.
Ideju o povratku nekadašnjih funkcionera u DS podržali su članovi Glavnog odbora ove stranke početkom marta. Funkcioneri ovoh partija Zoran Lutovac, Aleksandar Ivanović i Nebojša Zelenović su na tribini u Novom Sadu u četvrtak... »

Intervju Boris Tadić: Vučić vlada strahom

Novi magazin pre 5 dana
Biće ovo duga politička borba za promene i mora se imati strpljenja, ali treba biti spreman na promenu vlasti kad okolnosti sazru; to sam rekao i svojim koalicionim političkim prijateljima i opozicionim prijateljima iz protesta, kaže Tadić za Novi magazin
Razgovarala: Jelka Jovanović Uplašio sam se da ćete me pitati koliko je tačno ljudi bilo na protestu u subotu jer vidim da je Vučić uspostavio jedan novi standard da broji ljude “u glavu”, i još se i hvali time što broji ljude... »

Tadić: Nemam interes da dolazim na vlast, ali ne odustajem od borbe za slobodu

N1 Info pre 6 dana
Kosovsku agendu danas nije moguće predvideti jer međunarodna zajednica, koja je nametala mart kao vreme za potpisivanje takozvanog sveobuhvatnog sporazuma, u međuvremenu je izgubila jedinstvenu koncepciju rešenja za Kosovo, izjavio je u intervjuu za Novi magazin predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić.
Tadić je podsetio da slede izbori za Evropski parlament, nakon čega će biti ustoličena nova Evropska komisija, a samim tim i međunarodni pregovarači. "Nakon potpisivanja Briselskog sporazuma, kojim je (predsednik Srbije... »

Lutovac: Po reakcijama vlasti se vidi da je protest opozicije uspeo

N1 Info pre 6 dana
Predsednik Demokratske stranke i jedan od lidera Saveza za Srbiju (SzS) Zoran Lutovac izjavio je da je poslednji opozicioni protest u Beogradu uspeo, a da jedan od lidera SzS Dragan Đilas nije govorio pred okupljenima jer je smatrao da lideri stranaka ne bi trebalo da govore na tom skupu.
Lutovac je za Blic kazao da je protest 13. aprila u Beogradu uspeo i da se to vidi po reakcijama vlasti. "Toliko pažnje, komentara, osvrta, direktnih i posrednih obraćanja vlasti i njihovih medija samo potvrđuje činjenicu da je... »

Lutovac: Đilas smatrao da političari ne treba da govore na protestu 13. aprila

Novi magazin pre 6 dana
Predsednik Demokratske stranke i jedan od lidera Saveza za Srbiju (SzS) Zoran Lutovac izjavio je da je poslednji opozicioni protest u Beogradu uspeo, a da jedan od lidera SzS Dragan Đilas nije govorio pred okupljenima jer je smatrao da lideri stranaka ne bi trebalo da govore na tom skupu.Lutovac je u intervjuu za Blic u izdanju od četvrtka, 18. aprila kazao da je protest 13. aprila u Beogradu uspeo i da se to vidi po reakcijama vlasti.
"Toliko pažnje, komentara, osvrta, direktnih i posrednih obraćanja vlasti i njihovih medija samo potvrđuje činjenicu da je protest uspeo", ocenio je Lutovac. Upitan da prokomentariše to što su građani zviždali tokom obraćanja... »

U novom broju nedeljnika Novi magazin pročitajte...

Novi magazin pre 6 dana
Tema broja: Kosovo -- Status quo, salto mortale -- Kada su Britanci pokazali tako malo razuma, kako da Balkanci budu drugačij. Piše: Mijat Lakićević
Intervju Boris Tadić, predsednik Socijaldemokratske stranke Vučić vlada strahom Biće ovo duga politička borba za promene i mora se imati strpljenja, ali treba biti spreman na promenu vlasti kad okolnosti sazru; to sam rekao i... »

Građani (ni)su oprostili Tadiću

Danas pre 7 dana
Da li se nekadašnji predsednik Srbije aktivnije vraća u politički život Da damo priliku i onima koji viču „ua“, jer ovo je demokratija – poručio je bivši predsednik Republike i lider SDS Boris Tadić, nakon što se popeo na binu ispred Doma Narodne skupštine, na subotnjem protestu „Svi kao jedan“.
Međutim, ta poruka samo je dodatno isprovocirala okupljene, pa su zvižduci postali jači. „Vama koji zviždite, molim vas samo za malo pažnje, jer ovo je važan trenutak da bismo izvršili kakvu-takvu promenu u Srbiji“, rekao je... »

©2019 Netmark d.o.o.