Boris Tadić

Ogrlica princeze Takamacu

Danas pre 20 sati
Četvrtak , 7. novembar: Sada: Uz rad sa pacijentima sabiram utiske posle sinoćnjeg prijema u rezidenciji japanskog ambasadora Đunićija Marujame tokom kojeg mi je uručen Orden izlazećeg sunca sa zlatnom i srebrnom zvezdom. Komentare prisutnih zvanica… »

Joksimovićeva: Sa Tadićem i lažnim evropejcima Srbija je hodala unazad

Kurir pre 23 sata
BEOGRAD - Ono što je Boris Tadić rekao je odraz najdubljih ponora nedržavnistva i nedostojanstva bivšeg predsednika Srbije koji direktno opanjkava, ne samo Vladu i zemlju, nego direktno ciljano građane Srbije koji dosledno u najvećoj meri i odlučno… »

Mihajlovićeva: Tadić sramotno narušava ugled zemlje

RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović ocenila je danas da je sramotno da bivši predsednik Srbije Boris Tadić koristi nastupe u stranim medijima da narušava ugled svoje zemlje u… »

Mihajlovićeva: Širenje loše slike o Srbiji neće spasiti političku karijeru Borisa Tadića

RINA pre 1 dan
Beograd - Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS, prof. dr Zorana Mihajlović, rekla je danas da je sramotno da bivši predsednik Srbije Boris Tadić koristi nastupe u stranim medijima da narušava ugled svoje zemlje u svetu zarad… »

Tadić za El Pais: Srbijom vlada demagog i populista

Beta pre 1 dan
Bivši predsednik Srbije i predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić u intervjuu za španski El Pais ukazao je da to što EU nije definisala strategiju vlastite konsolidacije ni proširenja - ima za posledicu sve veći uticaj Rusije, Turske… »

Tadić: Na Balkanu je prisutnija Kina nego EU

SEEbiz pre 2 dana
BEOGRAD - Bivši predsjednik Srbije, sada vođa oporbene Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić, ocijenio je stanje demokracije u Srbiji katastrofalnim, upozorivši kako su pojedini europski čelnici dopustili srbijanskoj vlasti da uništava sve… »

Životom je branio generala Mladića A sada stoji iza miše Vacića: Podrška za Srpsku Desnicu od poznatih! (foto)

Pravda pre 5 dana
Miša Vacić, lider Srpske desnice, ovih dana obilazi Srbiju, a u žiži javnosti je zbog poruka koje je uputio gradonačelniku Šapca Nebojši Zelenoviću, kome je obećao da će "on i njegovi kriminalci" završiti iza rešetaka. No, ono što su mnogi… »

Mihajlovićeva: Koridor 10 bi se urušio za 10 dana da se radilo po projektima Tadića i Mrkonjića

Južne vesti pre 5 dana
Danas ne bi imali auto-put kroz Grdeličku klisuru, ni istočni krak ili bi se oni urušili za 10 dana, tvrdi ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović, da se radilo po projektima Borisa Tadića, Milutina Mrkonjića i Velimira Ilića. Nakon pompeznog… »

Mrkonjić: Pogodila me Vučićeva izjava da mu ne dajem podršku, koalicija čvrsta

N1 Info pre 6 dana
I Boris Tadić i Aleksandar Vučić zaslužni su za izgradnju Koridora 10, rekao je počasni predsednik SPS Milutin Mrkonjić u Novom danu. Tandem Dačić-Vučić ili Vučić-Dačić je tako uigran da nikakve predizborne razmirice ne mogu da ga naruše… »

Za zasluge oko Koridora 10 se otimaju, promašaje i probijanje rokova ne spominju

N1 Info pre 6 dana
Ko je najzaslužniji za Koridor 10? Sad kad je napokon završen, autoput koji se čekao decenijama, postao je i predmet u političkom okršaju dvojice srpskih predsednika - aktuelnog Aleksandra Vučića i njegovog prethodnika Borisa Tadića. U priči o… »

Vesti dana »