Borko Stefanović - vesti

Niška Levica se gasi, članovi sami odlučuju hoće li kod Đilasa ili ne

Južne vesti pre 6 sati
Niško političko nebo gubi Levicu Srbije, ali će dobiti Stanku slobode i pravde.
Predsednik Gradskog odbora Levice Srbije i odbornik pantelejske Skupštine Slaviša Dinić, koji je sada član SSP, kaže da Levica prestaje da postoji, ali da će svaki član pojedinačno odlučivati o pristupanju stranci Dragana Đilasa.... »

Osnovana Stranka slobode i pravde Dragana Đilasa (VIDEO)

Beta pre 3 dana
Stranka slobode i pravde osnovana je danas u Beogradu, a za njenog lidera izabran je jedan od osnivača opozicionog Saveza za Srbiju i bivši gradonačelnik Beograda Dragan Djilas. Kako je odlučeno na osnivačkoj skupštini, potpredsednici stranke su samostalna poslanica Marinika Tepić, Dejan Bulatović... »

Osnovana Stranka slobode i pravde, Đilas predsednik, Tepić, Stefanović, Bulatović potpredsednici

Radio 021 pre 2 dana
Stranka slobode i pravde osnovana je danas u Beogradu, a za njenog lidera izabran je jedan od osnivača opozicionog Saveza za Srbiju i bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas.
Kako je odlučeno na osnivačkoj skupštini, potpredsednici stranke su samostalna poslanica Marinika Tepić, Dejan Bulatović i Borko Stefanović koji će biti i zamenik predsednika. U predsedništvu stranke je i predsednik opštine Stari... »

Osnovana Stranka slobode i pravde Dragana Đilasa

Slobodna Evropa pre 2 dana
Stranka slobode i pravde (SSP) osnovana je u petak u Beogradu, a za njenog lidera izabran je jedan od osnivača opozicionog Saveza za Srbiju i bivši gradonačelnik Beograda i bivši predsednik Demokratske stranke, Dragan Đilas. Kako je odlučeno na osnivačkoj skupštini, potpredsednici stranke su... »

Đilas osnovao stranku Slobode i pravde

Večernje novosti pre 2 dana
Stranka Slobode i pravde osnovana je večeras u Beogradu, a za predsednika je izabran Dragan Đilas
Stranka Slobode i pravde osnovana je večeras u Beogradu, a za predsednika je izabran Dragan Đilas. Na osnivačkoj skupštini te stranke u prostorijama opštine Stari grad, za potpredsednike izabrani su Marinika Tepić, Dejan... »

Osnovana stranka Slobode i pravde, predsednik Dragan Ðilas

Vesti online pre 2 dana
Stranka Slobode i pravde osnovana je večeras u Beogradu, a za predsednika je izabran Dragan Ðilas.
Na osnivačkoj skupštini te stranke u prostorijama opštine Stari grad, za potpredsednike izabrani su Marinika Tepić, Dejan Bulatović i Borko Stefanović koji je i zamenik predsednika stranke. Takođe, izabrani su članovi... »

Osnovana stranka Slobode i pravde — predsednik Dragan Đilas

Sputnik pre 2 dana
Stranka Slobode i pravde osnovana je večeras u Beogradu, a za predsednika je izabran Dragan Đilas.
Na osnivačkoj skupštini te stranke u prostorijama opštine Stari grad za potpredsednike su izabrani Marinika Tepić, Dejan Bulatović i Borko Stefanović, koji je i zamenik predsednika stranke. Takođe, izabrani su članovi... »

Osnovana Stranka slobode i pravde, predsednik Dragan Đilas

Insajder pre 2 dana
Stranka slobode i pravde osnovana je danas u Beogradu, a za njenog lidera izabran je jedan od osnivača opozicionog Saveza za Srbiju i bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas. Kako je odlučeno na osnivačkoj skupštini, potpredsednici stranke su samostalna poslanica Marinika Tepić, Dejan Bulatović i Borko Stefanović koji će biti i zamenik predsednika. U Predsedništvu stranke je i predsednik opštine Stari grad Marko Bastać.
Đilas je novinarima posle izborne skupštine rekao da će u fokusu stranke biti ekonomski razvoj i obrazovanje, a da će se po pitanju rešenja kosovskog problema zalagati za deklaraciju o pomirenju koju će usvojiti dve skupštine i... »

Đilas osnovao svoju partiju - Stranku slobode i prava

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Beograd - Stranka Slobode i pravde osnovana je večeras u Beogradu, a za predsednika je izabran Dragan Đilas.
Na osnivačkoj skupštini te stranke u prostorijama opštine Stari grad, za potpredsednike izabrani su Marinika Tepić, Dejan Bulatović i Borko Stefanović koji je i zamenik predsednika stranke. Takođe, izabrani su članovi... »

Osnovana Stranka slobode i pravde, na čelu Dragan Đilas

Glas Amerike pre 3 dana
BEOGRAD — Stranke slobode i pravde osnovana je u petak u Beogradu, u Opštini stari grad, a na čijem biće Dragan Đilas.
Stranka slobode i pravde biće politička opcija koja neće bežati od rešenja i ponudiće kompletne predloge, rekao je Đilas novinarima. U fokusu će biti ekonomski razvoj i obrazovanje, a kao bitnu stavku Đilas je izdvojio i rešenje... »

Šri Lanka: Napadači su imali pomoć grupa iz inostranstva

BBC News  pre 5 sati  još 53 povezane

Uživo: Crvena zvezda – Budućnost 10:4 (7. minut)

Sportski žurnal  pre 27 minuta  još 43 povezane

Đoković se oglasio posle finala u Monte Karlu FOTO

B92  pre 2 sata  još 23 povezane

Srbija daje milion evra za obnovu Notr Dama

Nova ekonomija  pre 3 sata  još 19 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.