Borko Stefanović

Borko Stefanović kupuje cipele od 80.000 dinara! (foto)

Alo pre 2 dana
Inače, ovo nije prvi put ili drugi put da Stefanović nosi cipele ovog papreno skupog brenda. Borko Stefanović poznat je po tome što i te kako vodi računa o svom izgledu, ali i činjenici da mu skoro svaki par obuće košta mnogo više od jedne srpske… »

Poklon otimačina

Danas pre 3 dana
Kad god Borko Krvava Košulja Stefanović blagoizvoli nešto izjaviti, to po pravilu bude zvezdani trenutak političke filozofije. Tako je u Pressingu N1 odvalio da Vučiću „rejting pada, da on to zna i da zato žuri na izbore“. Ne hajući, naravno… »

Stefanović: Bojkot izbora i na jesen ako se ne promeni ništa osim datuma (video)

Pravda pre 4 dana
Potpredsednik stranke Slobode i pravde Borko Stefanović rekao je gostujući u Presingu da veruje da će vlast odložiti izbore zakazane za 21. jun, ali ne isključuje mogućnost da Savez za Srbiju i te izbore bojkotuje ukoliko se ništa, osim datuma, ne… »

“Vučićev rejting pada, zato mu se žuri da održi lažne izbore. Neodgovorno…”

Nedeljnik pre 4 dana
Foto: Nedeljnik Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović izjavio je večeras da je rejting Aleksandra Vučića počeo da pada i da on i njegova vlast to znaju. “Između ostalog, zato im se žuri, potpuno neodgovorno prema… »

Stefanović: Vučićev rejting pada, zato mu se žuri da održi lažne izbore

Danas pre 5 dana
Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović izjavio je večeras da je rejting Aleksandra Vučića počeo da pada i da on i njegova vlast to znaju. „Između ostalog, zato im se žuri, potpuno neodgovorno prema ljudskim životima… »

Stefanović: Vučićev rejting pada, zato mu se žuri da održi lažne izbore

Beta pre 5 dana
Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović izjavio je večeras da je rejting Aleksandra Vučića počeo da pada i da on i njegova vlast to znaju. "Izmedju ostalog, zato im se žuri, potpuno neodgovorno prema ljudskim životima… »

Stefanović: Bojkot izbora i na jesen ako se ne promeni ništa osim datuma

N1 Info pre 5 dana
Potpredsednik stranke Slobode i pravde Borko Stefanović rekao je gostujući u Pressingu da veruje da će vlast odložiti izbore zakazane za 21. jun, ali ne isključuje mogućnost da Savez za Srbiju i te izbore bojkotuje ukoliko se ništa, osim datuma, ne… »

Stefanović: Vučiću se žuri da održi izbore, pada mu rejting

Nova pre 5 dana
Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović izjavio je večeras da je rejting Aleksandra Vučića počeo da pada i da on i njegova vlast to znaju. “Između ostalog, zato im se žuri, potpuno neodgovorno prema ljudskim životima… »

Stefanović: Preko Brisela i EU do odlaganja izbora

Južne vesti pre 6 dana
Preko Evropskog parlamenta pokušava se, posredno, odlaganje izbora, naveo je zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović u intervju Fonetu. Dodaje i da izbori zakazani za 21. jun treba da budu odloženi iz zdravstvenih razloga, ali i… »

Borislav Stefanović misli da je promenom imena u Borko obrisao i svoje prethodno političko delovanje

Alo pre 7 dana
Narodni poslanik i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Marković poslao oštru poruku. Teško je ne zapitati se da li misli da je promenom imena u Borko obrisao i svoje prethodno političko delovanje. Da li misli da je zbog toga srpski… »

Vesti dana »