Borko Stefanović

Radnici PKB traže svoje akcije

Danas pre 2 dana
Verovatno je da neće skoro, bar ne zvanično, biti rešena dilema da li je prodaja PKB-a bila pljačka države u korist arapske Al Dahre, kako tvrdi jedan od lidera opozicije Borko Stefanović, ili je prema rečima zamenika gradonačelnika Beograda… »

Jedna četvrtina nije bila dovoljno za pobedu. Pirotski tim i dalje bez Mukanovića, Djordjevića i Ljubenkovića

Plus online pre 6 dana
Memorijalni turnir u Nišu, Utakmica za 3. mesto Konstantin-Pirot 82:79 (18:30 21:16 21:16 22:17), “Pirot”: Nikola Đonlić 12, Vukašin Radenković, Vladimir Stefanović 9, Dušan Filipović 26, Strahinja Stanković 14, Petar Balović 6, Vuk Vasić … »

Borko, baš si jadan: Opozicija se podsmevala članovima SNS, a Stefanović izriče hvalospeve o Draganu Đilasu

Kurir pre 8 dana
Kada je Zoran Babić rekao da se divi mentalno i fizički Aleksandru Vučiću, opozicija je to dočekala "na nož". Međutim, kada oni to rade, onda je to u redu Gostujući na televiziji N1 Borko Stefanović prosto je zablistao hvaleći Dragana Đilasa… »

Borko Stefanović zaboravio da ga snima kamera! Kad čujete šta je rekao o Đilasu krenuće vam suze od smeha! (video)

Alo pre 8 dana
Teško se zaneo! Nekadašnji lider Srpske levice koja se u potpunosti utopila u Đilasovu Stranku slobode i pravde, gostujući na N1 potvrdio je svoju lojalnost nekadašnjem gradonačelniku Beograda i lideru opozicije Draganu Đilasu. - ...Pustite te… »

Stefanović: Vlast u stanju da pokvari kamenu kocku, ne dajemo podršku iluziji

N1 Info pre 8 dana
Predsednik GDF Aleksandar Olenik i potpredsednik SSP Borko Stefanović izneli su u Novom danu razloge za i protiv bojkota izbora. Stefanović kaže da će se SzS izjasniti za bojkot, dok Olenik kaže da će GDF ići na izbore, iako odluka formalno nije… »

Stefanović (SSP): Ministarstvo i Er Srbija ponovo krše zakon i kriju informacije

Danas pre 9 dana
Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović najavio je danas da će uputiti žalbu Povereniku za informacije od javnog značaja protiv odgovornih u Ministarstvu finansija i Er Srbiji jer su ponovo propustili da u zakonskom roku od… »

Borko Stefanović tvrdi da je prodajom PKB Srbija opljačkana, Vesić odgovara: Pere nečistu savest

Telegraf pre 9 dana
Polemika predstavnika SSP i SNS oko prodaje PKB-a. Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović tvrdi, pozivajući se na finansijski izveštaj kompanije Al Dahra za 2018. godinu, da je Srbija prodajom PKB opljačkana za, kako je rekao… »

Borko Stefanović: Na tenderu za PKB bilo "zabranjeno" učešće domaćim firmama

N1 Info pre 10 dana
Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović izjavio je, komentarišući izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je PKB prodat slobodnom tenderskom procedurom te da država tom prilikom nije oštećena, da su pravo učešća na… »

B. Stefanović: Prodajom PKB Srbija opljačkana

RTV pre 10 dana
BEOGRAD - Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović tvrdi, pozivajući se na finansijski izveštaj kompanije Al Dahra za 2018. godinu, da je Srbija prodajom PKB opljačkana za, kako je rekao, najmanje 106 miliona evra‚. Stefanović… »

PKB jeste opljačkan, ali za vreme Đilasa! Stevanović: Dok su građani Srbije otplaćivali milionske dugove preduzeća, punio…

Kurir pre 10 dana
Državni sekretar u Ministarstvu privrede Dragan Stevanović reagovao je danas na navode zamenika predsednika S SP Borka Stefanovića o pljački PKB, navodeći da se pljačka, pre svega, odnosi upravo na vreme Stefanovića, Dragana Đilasa i njihove… »

Vesti dana »