Borko Stefanović - vesti

Ovaj srpski političar je najzaslužniji za nezavisnost i vojsku Kosova!

Alo pre 6 sati
Alo: Ovaj srpski političar je najzaslužniji za nezavisnost i vojsku Kosova!
Albanci ne zaboravljaju usluge koje su im činili „žuti“ a, kako je krenulo, moguće je da Vuk Jeremić, poput Bila Klintona, u Prištini dobije i spomenik.
Hašim Tači, predsednik samoproglašenog Kosova, dok je na sednici Saveta bezbednosti UN hvalio i veličao Vojsku Kosova, pomenuo je bivšeg šefa srpske diplomatije Vuka Jeremića, navodeći da je, maltene, on zaslužan za kosovsku... »

Odbornici Dveri bojkotovali svečanu sednicu Skupštine Čačka

N1 Info pre 11 sati
Odbornička grupa Dveri u Skupštini Čačka bojkotovala je danas svečanu sednicu povodom Dana Grada, zbog, kako su naveli, "stvaranja klime linča i progona za svakog ko ima drugačije mišljenje od mišljenja vladajuće koalicije Srpske napredne stranke (SNS) i njenog predsednika Aleksandra Vučića".
Kako je saopštila ta odbornička grupa, pre 15 dana došlo do "prebijanja, razbijanja glave i pokušaja ubistva Borka Stefanovića u Kruševcu", a prošle nedelje i do paljenja kuće i "pokušaja ubistva novinara Milana Jovanovića iz... »

Protest „nose“ stranački omladinci i mladi aktivisti

Danas pre 12 sati
Ko je iza transparenta "Stop krvavim košuljama" i kako se organizuju demonstracije opozicije Jedna od najčešće ponavljanih rečenica na protestu „Stop krvavim košuljama“ ove subote nije ni „Vučiću, lopove“, ni „Barbara, javi se“, kao što se se na prvi pogled čini jer je većina to skandirala, već „ajmo svi iza šetalice“, što su besumučno ponavljali redari u prvim redovima.
„Šetalica“ je onaj glavni transparent u prvom redu, u ovom slučaju sa natpisom „Stop krvavim košuljama“ koji je kasnije zamenjen parolom „1od5miliona“, iza koga su kolonu predvodili oni koji su građane na ulice prvi i pozvali,... »

Obradović (Dveri): Izjava ministra unutrašnjih poslova dokaz da se policija stavila na stranu vlasti

Novi magazin pre 1 dan
Predsednik Dveri i jedan od lidera Saveza za Srbiju Boško Obradović ocenio je danas da je izjava ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića da je državna sekretarka u tom resoru Dijana Hrkalović po njegovom nalogu boravila u Lučanima na dan lokalnih izbora, "dokaz da se policija direktno umešala u izborni proces i stavila na stranu vlasti".
Navodeći da policija "nije partijska već narodna", Obradović je ocenio da je "nečuveno da policija pritvara one koji ukazuju na izborne neregularnosti a štiti one koji krše zakon i učestvuju u izbornim krađama". "Nečuveno je da... »

Odbornici Saveza za Srbiju napustili sednicu Skupštine grada (VIDEO)

Užice oglasna tabla pre 1 dan
Odbornici Saveza za Srbiju napustili su danas sednicu Skupštine grada u znak podrške građanskim protestima u Beogradu i osude ,kako navode,kulminacije nasilja u zemlji. „Besmisleno je da danas u Skupštini raspravljamo o komunalnim temama u atmosferi kada država ne reaguje na pokušaja ubistva Borka... »

Buđenje opozicije – šta dalje?

Danas pre 1 dan
Nakon protesta "Stop krvavim košuljama" i "Hajde da se prebrojimo", zbog napada na Borka Stefanovića, lidera Levice Srbije Prethodne dve subote u Beogradu su održani protesti protiv političkog nasilja nakon što je Borko Stefanović napadnut u Kruševcu, a na sam protest je pozvao Savez za Srbiju (SzS), kao najveći opozicioni akter (a skoro pa i jedini).
Deluje da je protest iznenadio čak i same lidere SzS i izgledalo je da zaista nisu očekivali ovoliki broj ljudi na protestu, uz sve organizacione probleme oko govornika i sl. Kada kažem da se opozicija „probudila“, tu mislim kako... »

Belgrade citizens gather in the second mass protest against violence

N1 Info pre 2 dana
Several thousand citizens gathered in Belgrade on Saturday in a new protest held under the slogan ‘Against the violence – stop to bloody shirts.’
Participants of the protest walk said they would win against President of Serbia Aleksandar Vucic just like they did against late President of former Yugoslavia Slobodan Milosevic. The Saturday protest was organised after the... »

Drugi protest „Stop kravim košuljama“: Koji su zahtevi demonstranata

Danas pre 3 dana
Glavni zahtev zavejanih nezadovoljnih građana, političara i aktivista koji su šetali na drugom protestu „Stop kravim košuljama“ je da se otkriju nalogodavci napada na opozicionog lidera Borka Stefanovića. Ipak, lista dodatnih uslova da bi građani prestali da šetaju – duga je i različita, u... »

U Beogradu protest građana protiv nasilja

RTS pre 3 dana
RTS: U Beogradu protest građana protiv nasilja
Protest pod nazivom "Hajde da se prebrojimo" održan je u Beogradu nakon prošlonedeljnog protesta "Stop krvavim košuljama" zbog napada na Borka Stefanovića prošlog meseca.
Građani su se okupili oko 18 časova na Platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu, gde su se obratili akademik Dušan Teodorović i glumac Tihomir Stanić koji su izneli zahteve okupljenih. "Odnosi se na naše najstarije građane... »

Protestna šetnja dela opozicije

Večernje novosti pre 3 dana
U centru glavnog grada večeras održano novo okupljanje nezadovoljnih građana. Okupljenima su se obratili profesor Dušan Teodorović i glumac Tihomir Stanić
DEO opozicije predvođen liderima Saveza za Srbiju održao je večeras protest u centru Beograda. Krenuli su sa platoa ispred Filozofskog fakulteta, prošetali Terazijama i Ulicom kralja Milana do Studija B, zgrade Narodne skupštine,... »

©2018 Netmark d.o.o.