Branimir Nestorović

Suočite se sa podsvešću! Tehnika sa ogledalom koju predlaže Nestorović!

Svet plus pre 7 dana
Suočite se sa podsvešću! Tehnika sa ogledalom koju predlaže Branimir Nestorović! U podsvesti si drugačiji nego svesno. Ti možeš svesno da se pretvaraš ali podsvest je ustvari to što te oda. "Imam na ramenu jednog anđelčića koji meni kaže… »

Nestorović: Beli luk je lekovit ali možete ga aktivirati na jedan način!

Svet plus pre 7 dana
Znamo da je beli luk lekovit i da je jedna od najzdravijih namirnica ali možete ga aktivirati samo na jedna način. Doktor Branimir Nestorović objašnjava koja je tajna ove čudesne namirnice. Najpoznatiji "prirodni antibiotik" se od davnina koristi u… »

Svađa Nestorovića i trifunovića uživo u programu! "Doktore, niste stručni!" "Nisam ali barem ne radim ni za koga!"

Mondo pre 15 dana
Ko za koga radi i ko je i koliko stručan bile su glavne teme u jutarnjem programu gde su bili prof. dr Branimir Nestorović i prof. dr Darko Trifunović. Ko za koga radi i ko je i koliko stručan bile su glavne teme u jutarnjem programu gde su bili prof… »

Savet Tiodorovića kao svojevremeno Nestorovića: Brojne kritike kolega nakon izjave člana Kriznog štaba o prednostima…

Danas 09.07.2022
Član Kriznog štaba epidemiolog prof. dr Branislav Tiodorović dao je neverovatan savet za jednog epidemiologa – savet kakav je svojevremeno dao dr Branimir Nestorović, kada je u leto 2020. godine, kao član Kriznog štaba, pozvao ljude da se slobodno… »

Kladionice rekle svoje: Ko je „sigurica“ premijer?

Nova 23.05.2022
Ko će biti novi predsednik Vlade Srbije, a ko ministri? Čini se da informacije o tome nećemo dobiti uskoro, ali je zato već sada moguće prognozirati ko će sesti u fotelje. Sportske kladionice objavile su kvote, a među kandidatima su čak i Željko… »

Marinika Tepić osula drvlje i kamenje po bošku: Više procenata mu je doneo Nestorović nego izazivanje incidenata!

Alo 27.04.2022
Političarka Marinika Tepić iznela je svoje mišljenje o izbornom "uspehu" Boška Obradovića 3. aprila ove godine. Kako je rekla, Marinika očekuje od nekih ljudi da na incidentima grade svoju vidljivost. "Bilo je nekih koji su bili u ranijim sazivima… »

Lečenje kamena u bubregu: "Jednostavno - citrati i semenke bundeve u maslinovom ulju" VIDEO

B92 22.04.2022
Govoreći o lekovitosti tamjana u emisiji Jutro na TV Prva, voditeljka je navela da je čula za primer korišćenja tamjana, rastopljenog u toploj vodi, za izbacivanje kamena iz bubrega, a dr Branimir Nestorović, pedijatar, pneumolog i alergolog, kaže… »

"Tamjan ima psihoaktivna svojstva" – dr Nestorović otkrio kako se koristi lekovito ulje biljke

B92 22.04.2022
Tamjan je smola drveta kore bosvelije, koja raste u severnoj Africi, na Bliskom istoku i u delovima Azije, a o njegovim lekovitim svojstvima za TV Prva govorio je dr Branimir Nestorović, pedijatar, pneumolog i alergolog. "Tamjan je vrlo lekovit. Nije… »

Da li Tamjan ublažava infekcije i bolove? Doktor otkriva kome najviše pomaže i kako se pravilno koristi!

Alo 22.04.2022
Najviše se koristi u reumatologiji, za bolove, naročito u kombinaciji sa kurkumom. Iako ga najviše povezujemo sa verskim ritualima, tamjan ima mnoga lekovita svojstva. Indijski tamjan koristi se već hiljadama godina za lečenje artritisa, zaceljivanje… »

Lekovita moć tamjana: Dr Nestorović otkrio kojim ljudima najviše pomaže i kako se pravilno koristi!

Kurir 22.04.2022
Iako ga najviše povezujemo sa verskim ritualima, tamjan ima mnoga lekovita svojstva. Indijski tamjan koristi se već hiljadama godina za lečenje artritisa, zaceljivanje rana, jačanje ženskog hormonalnog sistema i zaštitu od patogenih mikroorganizma… »

Vesti dana »