Branimir Nestorović

Doktor Nestorović najviše veruje u majčin recept za zdrav život: Ko radi ove 3 stvari svako jutro, dočekaće duboku…

Alo pre 3 dana
Doktor otkrio da želi da se društveno aktivira mnogo više. Doktor Branimir Nestorović je skoro gostovao na K1 televiziji posle nekoliko meseci pauze od medija. Kao što je i obično sa doktorom Nestorovićem teme su bile raznovrsne. Pod temom… »

Kafa je dobra za mozak i srce, ali i druge organe! Ovo je idealna doza!

Svet plus pre 5 dana
Kafa je dobra za mozak i srce, ali i druge organe. Dakle, pijte kafu, preporučene četiri šolje dnevno, najbolje sa dobrim prijateljima, a tada i malo ogovaranja neće smetati, konstatuje doktor Branimir Nestorović. Ovo je idealna doza! Većina… »

Doktor Nestorović: Kafa smanjuje rizik od srčane smrti, moždanog udara, dijabetesa, a ovo je idealna količina

Alo pre 5 dana
Posebno su korisne tamne, pržene vrste kafe, koje imaju efekat na smanjenje telesne težine i poboiljšavanje antioksidativnih mehanizama tela. Kafa je dobra za mozak i srce, ali i druge organe. Dakle, pijte kafu, preporučene četiri šolje dnevno… »

Da li odluka Etičkog odbora ima uticaja na doktora Nestorovića? Pritužbe stižu od početka epidemije korone

Alo pre 9 dana
Zahtev da se utvrdi da li je prof. dr Nestorović prekršio kodeks lekara pokrenula je u aprilu prošle godine grupa profesora Medicinskog fakulteta. Na sednici Etičkog odbora Lekarske komore Srbije održanoj polovinom juna utvrđeno je da profesor… »

Da li odluka Etičkog odbora Lekarske komore ima uticaja na dr Nestorovića?

B92 pre 9 dana
Na sednici Etičkog odbora Lekarske komore Srbije održanoj polovinom juna utvrđeno je da profesor Branimir Nestorović nije prekršio etički kodeks i da su njegove izjave mogle da budu protumačene pogrešno, da nekoga dovedu u zabludu ili izazovu… »

U Kaliforniji je zabranjena, kao droga! Dr Nestorović za ovu kraljicu zdravlja tvrdi da je najkvalitetnija hrana

Alo pre 9 dana
Moja baba Vidosava je do svoje smrti (u 89-oj godini života) prala kosu ovim šamponom, a imala je kosu do sredine leđa. Doktor Branimir Nestorović: Napisaću nekoliko reči o ovoj mojoj omiljenoj biljci, kojom se bavim decenijama. Svakodnevno je… »

Ponovo nejasan odgovor Lekarske komore o Nestoroviću FOTO

Nova pre 10 dana
Etički odbor Lekarske komore Srbije doneo je mišljenje o tome da li je prof. doktor Branislav Nestorović, bivši član Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa, prekršio Etički kodeks svojim izjavama o poreklu i lečenju koronavirusa. Naime, prema… »

Kao konjak Vučić popio rakiju sa likom Čiča Draže - Čuo sam od Nestorovića da treba (foto)

Alo pre 10 dana
Predsednik Aleksandar Vučić obilazi opštine Despotovac, Paraćin i Rekovac. Aleksandar Vučić došao je u jednom trenutku do domaćina koji prodaje rakiju sa likom generala Draže Mihailovića. Predsednik je odabrao da proba čuveno piće, ali je… »

Dr Nestorović otvoreno: "Antibiotici ništa ne leče...Ako nemate bela krvna zrnca vi ćete umreti"

Alo pre 10 dana
Verovati da antibiotici ne štete našem organizmu je poptuno smeštno. Imate 20.000 sintetisanih antibiotika a koristi se stotinak jer su svi ostali smrtonosni za nas. Mi smo svojim načinom života napravili određene bolesti. Primera radi to su… »

Doktor Nestorović: Ovaj preparat je direktan uzročnik raka dojke, odmah ga bacite

Alo pre 13 dana
Aluminijum zatvara izvodne kanale znojnih žlezda i sprečava znojenje, jer koža apsorbuje deo aluminijuma koji je veoma otrovan, kancerogen i uzrokuje oštećenja mozga. Doktor Branimir Nestorović upozorava da dezodoransi, stikovi protiv znojenja… »

Vesti dana »