Branislav Lečić

Cela Srbija je gledala u lepu anu: Mlada glumica igra u novoj seriji, a šokiraćete se kada čujete da je to ćerka večito…

Kurir pre 6 dana
U seriji " Dug moru", koja je sinoć premijerno prikazana, pored istaknutih glumačkih imena pojavila se i mlada Ana Lečić, koja tumači lik Olge - ćerke glavog lika Periše (Dragan Mićanović). Inače, Ana je ćerka jednog od najpoznatijih glumaca sa… »

Branislav Lečić: Povraća mi se zbog količine gluposti režima! Srbijom vlada banda okupljena u ideji da opljačka narod

Pravda pre 10 dana
Peti oktobar je velika lekcija za sve nas, nedovršeni poslovi se uvek u životu uvek vraćaju kao još veći problem nego što su bili u početku, sada je problem deset puta veći ali je i stotinu puta veća potreba da ga rešimo. Retrogradne političke… »

Branislav Lečić: Povraća mi se zbog količine gluposti režima

Danas pre 10 dana
Glumac i član DS govori za Danas o Petom oktobru, vlasti, protestima... Započeto, a nedovršeno – to je moja prva asocijacija na Peti oktobar. Hrabro započeto, a razvodnilo se…. Peti oktobar je velika lekcija za sve nas, nedovršeni poslovi se uvek… »

Oduševićete se kad vidite u čemu se Lečićeva ćerka pojavila na pretpremijeri svoje prve serije

Telegraf pre 11 dana
- Ja sam se zaljubila u lik Olge na prvo čitanje. Ona je buntovna, borac za istinu - rekla je Ana Lečić. U beogradskoj "Kombank dvorani" održana je pretpremijera serije "Dug moru", a na ovom događaju prisustvovala je mlada glumica Ana Lečić, kojoj… »

Njena majka je glumca ostavila zbog 15 godina mlađeg stjuarda: Lečićeva ćerka zablistala u neverovatnoj kombinaciji, a evo…

Kurir pre 10 dana
Ana Lečić, ćerka Branislava Lečića, krenula je očevim stopama i u novoj domaćoj seriji "Dug moru" igra glavnu ulogu. Ana se pojavila na promociji serije i zablistala u jednostavnoj odevnoj kombinaciji - bela košulja i crne pantalone. Ana Lečić… »

Glumac je njenu mamu ostavio zbog prevare: Ćerka Branislava Lečića je izrasla u pravu lepoticu, a pogledajte kako je dobila…

Blic pre 10 dana
Ana Lečić, ćerka Branislava Lečića, glavna je glumica u seriji "Dug moru" koja će početi sa prikazivanjem od šestog oktobra. Ana se pojavila na promociji serije i zablistala u jednostavnoj odevnoj kombinaciji - bela košulja i crne pantalone… »

Branislav Lečić, glumac: Odlazak iz zemlje je legitiman odgovor na ono šta država pruža

Moj Novi Sad pre 13 dana
Kultni pozorišni i filmski glumac koji je nadu u novu Srbiju počeo da proklamuje na Terazijskoj česmi, a nakon toga uložio veliki trud da kroz politički angažman istu i realizuje, posetio je Novi Sad sa predstavom Zvezdara teatra koja povremeno… »

A njena majka je glumca ostavila zbog 15 godina mlađeg stjuarda: Lečićeva ćerka je promenila zanimanje više ne liči na…

Blic pre 13 dana
Ana Lečić, ćerka Branislava Lečića, krenula je očevim stopama i u novoj domaćoj seriji "Dug moru", koja uskoro počinje da se prikazuje, igra glavnu ulogu. Ana Lečić nekada se bavila manekenstvom, ali je odlučila da ipak gluma bude njen životni… »

Poznati glumci stali u odbranu svog kolege Branislav Lečić: Dosta mržnje, Jezdić ništa nije kriv!

Kurir 23.08.2019
Stav Brajović i Lečić ocenjuju da umetnik nije izašao iz okvira profesije i da postoje samo ljudi i neljudi, dok su druge podele lažne. Ni pet dana nakon otvaranja auto-puta Miloš Veliki ne stišava se bura oko toga što je glumac Nenad Jezdić… »

Lečićeva bivša žena je sestra naše voditeljke! Sa Branislavom ima troje dece, a razvod je pratio ogroman skandal!

Alo 23.08.2019
Nije ni slutio! Glumac Branislav Lečić iza sebe ima dva braka. Poznato je da Branislav voli mlađe devojke te je od prve supruge Ivane bio stariji 18. godina, a od druge poznate voditeljke Nine Radulović čak 31. godinu. Branislav je u braku sa Ivanom… »

Vesti dana »