Branislav Lečić - vesti

Teatarska poslastica u Šapcu: Cveta "Pozorišno proleće"

Blic pre 3 dana
Šesnaestog aprila u Šabačkom pozorištu počela je velika teatarska svetkovina, festival "Pozorišno proleće" a otvorio ga je Branislav Lečić nakon čega je izvedena prva predstava u takmičarskom programu "Urnebesna tragedija" Ateljea 212. - Šabac je slobodarski grad i on je uvek imao šta da kaže na... »

Svečanost u šabačkom teatru Počelo "Pozorišno proleće"

Večernje novosti pre 5 dana
Otvaranjem izložbe "Salvador Dali između zvezda i basni" i predstavom "Urnebesna tragedija" Ateljea 212, u Šapcu je u ponedeljak počeo festival "Pozorišno proleće"
Otvaranje m izložbe " S alvador Dali između zvezda i basni" i predstavom "Urnebesna tragedija" Ateljea 212, u Šapcu je u ponedeljak počeo festival "Pozorišno proleće". Za osam dana šabačka publika imaće priliku da vidi sedam... »

"Tragedija" diže zavesu

Večernje novosti pre 5 dana
U Šapcu se večeras otvara festival "Pozorišno proleće"
OTVARANjEM izložbe "Salvador Dali između zvezda i basni" u Galeriji "Vladislav Lalicki" večeras počinje treće "Pozorišno proleće" u Šapcu. Na sceni tamošnjeg teatra, festivalsku zavesu svečano će "podići" glumac Branislav Lečić, a prva predstava u takmičarskoj... »

Vruć krompir koji niko neće

Politika pre 11 dana
Za sada je jedino glumac i potpredsednik demokrata Branislav Lečić pokazao nameru da se kandiduje za lidera DS-a
Posle debakla na beogradskim izborima i odluke predsednika Dragana Šutanovca da podnese ostavku, demokrate imaju težak zadatak da se vrate u politički život. Svega mesec i po pre unutarstranačkih izbora zvanično još niko nije... »

Film Specijalno vaspitanje sutra u LKC-u

Jugmedia pre 24 dana
Jedan od najpopularnijih filmova Gorana Markovića “Specijalno vaspitanje”, snimljen pre 41 godinu, a prikazan u preko 50 zemalja u okviru projekta „Vip Kinoteka“ biće prikazan sutra u bioskopu LKC-a s početkom u 17 lasova. Ulaz je slobodan. To je dramatična priča o štićenicima popravnog doma i... »

"Dajte deci ljubav, samo to im treba"

Mondo pre 31 dan
Jedan od kultnih filmova srpske kinematografije "Specijalno vaspitanje" snimljen je pre 30 godina. Sada je restauriran, da bi bio sačuvan. "Glumili su besplatno, to se oseća u filmu", kaže reditelj Goran Marković.
Goran Marković je te 1977. godine ušao u legendu srpskog i jugoslovenskog filma, a snimio je tek svoj prvi dugometražni film. Bilo je to ostvarenje "Specijalno vaspitanje", u kojem je glumačku karijeru započeo Branislav Lečić.... »

Ne voli da se seća toga: Lečić se pre glume bavio poslom od kog mnogi beže kao đavo od krsta (video)

Blic pre 35 dana
Danas retko kada govori o ovom životnom periodu, a nema sumnje da mu je profesija glumca mnogo draža i da se u njoj u potpunosti pronašao, za razliku od nekadašnjeg zanimanja. Čime se bavio Branislav Lečić, kao i mnoge druge naše poznate ličnosti pre nego što su se proslavile, saznajte u videu koji... »

Kreće bitka za novog lidera DS: Glumac Lečić u trci za fotelju šefa stranke

Kurir pre 37 dana
Spreman sam na sve na šta odluči članstvo, odgovorio je Lečić
BEOGRAD - Branislav Lečić, poznati glumac i dojučerašnji potpredsednik DS, mogao bi se kandidovati na unutarstranačkim izborima za novog lidera Demokratske stranke. Lečić je gostujući u jutarnjem programu Prve rekao da je spreman... »

Intervju Nikola Masal: "Navukao" sam se na besedništvo

Novi magazin pre 38 dana
Student Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu Nikola Masal dve godine zaredom je pobedio na takmičenju mladih u besedništvu “Besede u Zoranovu čast”.
Ovo takmičenje tradicionalno, trinaesto po redu, i ove godine organizovali su Fondacija dr Zoran Đinđić i Demokratska stranka na godišnjicu ubistva premijera Đinđića. Tema ovogodišnjeg besedništva bile su reči Zorana Đinđića:... »

Lečić: Odricanje od stida postalo je “ulaznica” za uspeh

BizLife pre 39 dana
Foto: Youtube Glumac Branislav Lečić poznat je po brojnim ulogama, ali i po političkom angažmanu. Ne zaboravljamo ni to da je bio ministar kulture. Za BIZLife progovorio je o tome šta za njega znači uspeh, kao i o problemima koji se javljaju kada se pomešaju umetnost i politika. Postoje dva: jedan... »

©2018 Netmark d.o.o.