Branislav Lečić

Jurić: Siguran da ljudi koji su danas zaštićeni to više neće biti

RTV pre 2 sata
BEOGRAD - Osnivač Fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić kaže da je na strani žrtava, veruje im kako u slučaju Miroslava Mike Aleksića tako i u slučaju Branislava Lečića. On je gostujući u "Uranku" na K1 televiziji rekao da je znao mnogo toga o… »

"Smatram da žrtva istog trenutka treba da prijavi": Verica Rakočević se oglasila o slučaju Branislava Lečića

Večernje novosti pre 2 sata
POZNATA modna kreatorka Verica Rakočević šokirana je novim optužbama na račun glumca Branislava Lečića. - Leka je moj dobar prijatelj, ja njega poznajem kao ispravnog čoveka, njegova mama je radila kod mene. Ne želim da se upuštam u raspravu na… »

Posle napada na Lečićevu ćerku, Eva Ras progovorila o paklu kroz koji prolazi glumčeva porodica

Srbija danas pre 6 sati
"I mene su napadali jer sam ga branila." Ana Lečić, glumica i ćerka Branislava Lečića, koga je Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, našla se na meti napada u Crnoj Gori u ponedeljak uveče, kada je grupa tinejdžera počela da je vređa i… »

Lečićevu ćerku napali u Crnoj Gori?! Doživela neprijatnost, grupa momaka dobacivala - Otac ti je silovatelj...?!

Srbija danas pre 1 dan
Dok je šetala sa drugaricom, uputili joj užasne uvrede. Ćerka glumca Branislava Lečića, Ana Lečić, navodno je doživela neprijatnost u Crnoj Gori kada ju je grupa tinejdžera u ponedeljak uveče, kako piše "Srpski Telegraf", prepoznala na ulici… »

PREOKRET! Sud ODBIO Danijelu Štajnefeld!

Svet & Skandal pre 1 dan
Dokaz o postraumatskom sindromu koji je Danijeli Štajnfeld izdao američki institut “Kolumbija” nije prihvaćen kao dokaz u predistražnom postupku protiv Branislava Lečića. Umesto toga, glumicu će, nakon optužbe da je silovana na zahtev Višeg… »

Obrt u slučaju lečić! Danijelini dokazi padaju u vodu? Ispitivaće je psihijatri u Srbiji, ovo je razlog!

Mondo pre 1 dan
U toku je još uvek predistražni postupak u slučaju glumice Danijele Štajnfeld koja je optužila Lečića za silovanje. U toku je još uvek predistražni postupak u slučaju glumice Danijele Štajnfeld koja je optužila Lečića za silovanje. Srpsku… »

Prva izjava Nine Radulović o slučaju Lečić-Štajnfeld

Nova pre 2 dana
Bivša supruga Branislava Lečića, voditeljka Nina Radulović, nije se oglašavala za medije povodom optužbi za seksualno zlostavljanje koje su na njegov račun iznele glumice Danijela Štajnfled, a potom i Merima Isaković. Ona je sada za magazin… »

Kritikuju je zbog izjave o silovanju koleginica, a Marijana Mićić odgovara: "sram vas bilo"

Blic pre 2 dana
Glumica i voditeljka Marijana Mićić sinoć je u emisiji "Amidži šou" prokomentarisala slučajeve koji su poslednjih nedelja i meseci potresali Srbiju, a tiču se optužbi za silovanja i seksualna zlostavljanja koje su njene koleginice iznele u… »

"Podržao sam" - Biković o izbacivanju Lečića

B92 pre 3 dana
Poznati glumac Miloš Biković bio je jedan od glumaca koji je potpisao peticiju da se glumac Branislav Lečić izuzme iz predstave "Kad su cvetale tikve" nakon što ga je glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje. "Mi smo samo hteli da… »

Biković progovorio o peticiji koju je potpisao protiv Lečića: Da, ja sam podržao tu inicijativu!

Mondo pre 2 dana
Glumac objasnio zbog čega je potpisao peticiju. Glumac objasnio zbog čega je potpisao peticiju. Miloš Biković jedan je od najpopularnijih i najangažovanijih srpskih glumaca, a nedavno se našao u domaćim medijima i zbog toga što je bio jedan od… »

Vesti dana »