Branislav Lečić - vesti

Prelepa Ana: Ona je ćerka Branislava Lečića iz prvog braka i nikada se ne pojavljuje u javnosti

Blic pre 19 sati
Branislav Lečić iz braka sa Ninom Radulović ima sina Lava, a iz prve bračne zajednice ćerku Anu, koja je izrasla u pravu lepoticu. Ana se nikada ne pojavljuje u javnosti, a i kada ode na neki događaj, ne voli da ističe da je ćerka poznatog glumca. U jednom od retkih intervjua je rekla da ne pamti... »

Branislav Lečić: Film je skupa igračka, okuplja porodične klanove

B92 pre 3 dana
B92: Branislav Lečić: Film je skupa igračka, okuplja porodične klanove
Bio je miljenik, buntovnik, revolucionar, dečko koji obećava... Sve to nosio je s takvom lakoćom. I uspeh i neuspeh, a jednom i drugom davao se sto posto. Tako će biti i večeras u Zvezdara teatru na 200. izvođenju "Generalne probe samoubistva”, pozorišnom komadu koji je obeležio njegov život.
Glumac Branislav Lečić kaže da je pre mišljenja da se sve ponavlja, nego da sa svakim narednim stupnjem u životu postajemo bolji. On je na tv Prva govorio o ovom pozorišnom komadu, karijeri, filmovima i razlozima zbog kojih ga... »

"Ovo je doba raspada iluzija": Branislav Lečić za "Blic" o glumi, vremenu, životu

Blic pre 7 dana
Uloga Ujka Vanje mi je obračun sa samim sobom - kaže Branislav Lečić, koji igra naslovnu rolu u predstavi "Ujka Vanja", čija je premijera večeras u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Režiju nove postavke čuvenog Čehovljevog komada potpisuje Egon Savin, a Branislav Lečić napominje da je sa posebnim... »

Premijera "Ujka Vanje" u JDP-u

RTS pre 7 dana
RTS: Premijera "Ujka Vanje" u JDP-u
U Jugoslovenskom dramskom pozorištu premijera "Ujka Vanje" Antona Čehova koji se igra posle 70 godina – ovog puta u adaptaciji i režiji Egona Savina.
Savinov ''Ujka Vanja'' je bez psovki i politike. Progovara o nesrećnim ljudima, zbog neostvarenih snova i neuzvraćenih ljubavi. Na sceni, kao ujka Vanja i doktor Astrov, glumci koje popularnost ne kvari, već dodatno obavezuje:... »

"Generalna proba samoubistva" 200. put u Zvezdara teatru

B92 pre 7 dana
B92: "Generalna proba samoubistva" 200. put u Zvezdara teatru
Predstava "Generalna proba samoubistva'' pisca i reditelja Dušana Kovačevića 12. decembra slavi veliki jubilej, 200. izvođenje u Zvezdara teatru, najavili su iz ovog pozorišta.
Premijerno je odigrana istog datuma 2008. godine, pa tako ovom prilikom slavimo i 10 godina predstave, saopšteno je iz tog pozorišta. Glumačku ekipu čine Branislav Lečić, Branimir Brstina, Igor Đordjević i Dubravka Kovjanić.... »

'Generalna proba samoubistva' dvestoti put u Zvezdara teatru (VIDEO)

Beta pre 8 dana
Predstava "Generalna proba samoubistva'' pisca i reditelja predstave Dušana Kovačevića 12. decembra slavi veliki jubilej, 200. izvođenje u Zvezdara teatru. Premijerno je odigrana istog datuma 2008. godine, pa ovom prilikom Zvezdara teatar obeležava i 10 godina igranja ove predstave. Glumačku ekipu... »

10 godina i 200 izvođenja "Generalne probe samoubistva"

Telegraf pre 8 dana
Predstava "Generalna proba samoubistva" pisca i reditelja predstave Dušana Kovačevića 12. decembra slavi veliki jubilej, 200. izvođenje u Zvezdara teatru
Premijerno je odigrana istog datuma 2008. godine, pa tako ovom prilikom slavimo i 10 godina predstave. Glumačku ekipu čine Branislav Lečić, Branimir Brstina, Igor Đorđević i Dubravka Kovjanić. Povodom jubileja, pisac i reditelj... »

Branislav lečić pred premijeru u JDP: Čehov i Savin su nas vratili u glumačke pelene! Ujka Vanja nas je naterao da se preispitamo!

Kurir pre 8 dana
Možete poboljšati društvene okolnosti koliko hoćete, možete da promenite vlast, ali uvek će biti ljudi čije će nade ostati izneverene, ambicije i snovi neostvareni, kazao je Egon Savin govoreći o svojoj adaptaciji čuvenog " Ujka Vanje" Antona Pavloviča Čehova čija će se premijera održati 8.... »

Razočarenje i raspad iluzija su teme ovog vremena

Danas pre 9 dana
Premijera drame "Ujka Vanja" u režiji Egona Savina 8. decembra u JDP Skratio sam komad na sat i po vremena od nečega što traje preko tri sata i napravio da ima jednodelnu strukturu – kaže za Danas reditelj Egon Savin povodom premijere drame „Ujka Vanja“ Antona Pavloviča Čehova u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.
U predstavi igraju: Branislav Lečić, Nenad Jezdić, Marija Vicković, Bogdan Diklić, Milica Gojković, Dubravko Jovanović i Aleksandra Nikolić, i, prema onome što se moglo čuti na jučerašnjoj konferenciji za novinare u JDP, tokom... »

Vreme izgubljenih iluzija

Politika pre 11 dana
Kod Čehova je analiza ljudske duše duboka, nije vezana samo za tipologiju pozitivno-negativno, niti je vezana za vreme, već je svevremena
Glumac Branislav Lečić predvodi glumačku ekipu predstave „Ujka Vanja” Antona Pavloviča Čehova koja će u režiji Egona Savina biti premijerno izvedena u subotu od 20 sati na sceni „Ljuba Tadić” Jugoslovenskog dramskog pozorišta u... »

Protestna šetnja dela opozicije

Večernje novosti  pre 11 sati  još 1 povezana

Dačić: Sednica SB UN otvorena za javnost

Blic  pre 9 sati  još 4 povezane

Lokalni izbori u Lučanima, Doljevcu, Kladovu i Kuli

RTS  pre 57 minuta  još 2 povezane
©2018 Netmark d.o.o.