Branislav Nedimović - vesti

Stamatović: Niska cena maline preti da uništi prozvodnju tog voća

Beta pre 17 sati
 Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović ocenio je danas da je najavljena akontna cena maline od 100 dinara "katastrofa", koja vodi uništenju kompletne proizvodnje tog bobičastog voća. Stamatović je u pisanom saopštenju naveo da su premijerka Ana Brnabić i ministar... »

Prvi ugovori za sredstava iz IPARD fondova oko 10. juna

RTV pre 1 dan
RTV: Prvi ugovori za sredstava iz IPARD fondova oko 10. juna
BEOGRAD - Prvih petnaestak ugovori za korišćenje bespovratnih sredstava iz IPARD fondova očekujemo da će biti potpisani oko 10. juna, rekao je danas ministar poljoprivrede Branislav Nedimović.
On je pojasnio da Srbija dobija 175 miliona evra bespovratne pomoći od EU za IPARD program, i da je Srbija nakon "osam godina mučenja" uspela da dobije akreditaciju. "U ponedeljak je potpisan i finansijski sporazum sa EK, sada je... »

Planovi: Brnabićeva razgovarala sa direktorkom indijske kompanije za proizvodnju traktora "Tafe"

Blic pre 1 dan
Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa glavnom izvršnom direktorkom indijske kompanije za proizvodnju traktora i mašina za poljoprivredu „Tafe“ Malikom Srinivasan o planovima ove kompanije u narednom periodu. Sastanku je prisustvovao i ministar poljoprivrede,... »

Indijska kompanija Tafe zainteresovana za saradnju sa Vladom Srbije: Evo šta im je u planu i fokusu za dalji period (foto)

Telegraf pre 1 dan
Premijerka Brnabić rekla je da je Vlada Srbije već pripremila kreditnu podršku za poljoprivrednike za kupovinu traktora, a da je u planu i Garantni fond za proizvođače voća i povrća za nabavku mehanizacije Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti
Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa glavnom izvršnom direktorkom indijske kompanije za proizvodnju traktora i mašina za poljoprivredu „Tafe“ Malikom Srinivasan o planovima ove kompanije u... »

Brnabić i Srinivasan razgovarale o budućim planovima "Tafe"

Srbija danas pre 1 dan
Premijerka Brnabić rekla je da je Vlada Srbije već pripremila kreditnu podršku za poljoprivrednike za kupovinu traktora,
Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa glavnom izvršnom direktorkom indijske kompanije za proizvodnju traktora i mašina za poljoprivredu "Tafe" Malikom Srinivasan o planovima ove kompanije u... »

Nedimović: Subvencije za tov najkasnije do sredine juna

Nova ekonomija pre 2 dana
Mi ćemo subvencije koje se tiču tova i mehanizacije isplatiti najkasnije do sredine juna, najavio je ministar poljoprivrede Branislav Nedimović za emisiju Radio Beograda "Sedmica". Nedimović je rekao da je dat "maksimalan gas" da se to uradi, navodeći da je primljeno skoro 65.000 različitih zahteva... »

Nedimović: Isplata subvencija

Danas pre 2 dana
Mi ćemo subvencije koje se tiču tova i mehanizacije isplatiti najkasnije do sredine juna, najavio je ministar poljoprivrede Srbije Branislav Nedimović za emisiju Radio Beograda „Sedmica“.
Nedimović je rekao da je dat „maksimalan gas“ da se to uradi, navodeći da je primljeno skoro 65.000 različitih zahteva koji se tiču tova, ili 50 odsto više nego prošle godine. Govoreći o nacrtu zakona o sezonskim radnicima,... »

Sporazum poljoprivrednika Srbije i Slovenije

Danas pre 3 dana
Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije Branislav Nedimović i ministar poljoprivrede, šumarstva i hrane Slovenije Dejan Židan potpisali su danas, na Brdu kod Kranja Memorandum o saradnji između mladih poljoprivrednika dve zemlje.
Saradnja Srbije i Slovenije obuhvata uspostavljanje radne grupe za mlade poljoprivrednike obe zemlje, pokretanje pilot projekta u Republici Srbiji i savetodavne usluge u pripremi dugoročnog akcionog plana za rad sa mladim... »

Potpisan memorandum o saradnji mladih poljoprivrednika Srbije i Slovenije

Novi magazin pre 3 dana
Ministar poljoprivrede Srbije Branislav Nedimović i njegov slovenački kolega Dejan Židan potpisali su danas na Brdu kod Kranja Memorandum o saradnji mladih poljoprivrednika dve zemlje, saopšteno je iz vlade Srbije.
Memorandumom se predviđa formiranje radne grupe za mlade poljoprivrednike, pilot projekat u Srbiji i savetodavne usluge u pripremi Akcionog plana za rad s mladim poljoprivrednicima u Srbiji. Pilot projekat u Srbiji obuhvatio bi... »

Sporazum Srbije sa Slovenijom i podrška za mlade poljoprivrednike

Dnevnik pre 3 dana
BEOGRAD: Memorandum o saradnji mladih poljoprivrednika Srbije i Slovenije potpisan je danas na Brdu kod Kranja, a kako je rekao ministar poljoprivrede Branislav Nedimović to će omogućiti da 2019. godine krenemo sa novim merama u pogledu mladih.
Memorandum su potpisali Nedimović i ministar poljoprivrede, šumarstva i hrane Slovenije Dejan Židan. U okviru skupa pod pokroviteljstvom UN i FAO na Brdu kod Kranja, organizovan je i bilateralni sastanak između ministara... »

Preminuo radnik koga je pregazio viljuškar u Nišu

Blic  pre 1 sat  još 11 povezanih

Preokret Hjustona za 2:2 u finalu Zapada (VIDEO)

Beta  pre 1 sat  još 10 povezanih

Dačić smenjuje i ambasadora i direktora KC u Parizu?

RTV  pre 2 sata  još 2 povezane

Kurs evra danas 118,16 dinara

Novi magazin  pre 2 sata  još 4 povezane
©2018 Netmark d.o.o.