Branislav Nedimović

Popis stanovništva u Srbiji odložen za oktobar 2022.

Slobodna Evropa pre 3 dana
Skupština Srbije usvojila je izmene Zakona o popisu stanovništva, domaćinstava i stanova kojim se zbog pandemije korona virusa popis odlaže za oktobar 2022. godine. Održavanje popisa bilo je planirano od 1. do 30. aprila, međutim Vlada Srbije je… »

Navija dok ministar trese mreže: Rasim Ljajić u Sremu svratio na utakmicu i svom bivšem kolegi dao vetar u leđa

Blic pre 4 dana
Bivši potpredsednik Vlade i ministar Rasim Ljajić, uveliko je u kampanji za predstojeće izbore, pa je tako prošle nedelje posetio i odbor svoje SDP u Sremu. Pogodilo se da je u to vreme u toku bila i utakmica dva lokalna kluba "Zamaj" iz Noćaja i… »

"Za kvalitetne srpske proizvode ne postoje granice" Nedimović: Bahrein zaiteresovan za robu naših privrednika

Srbija danas pre 4 dana
Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović rekao je da forumu prisustvuju predstavnici najjačih investicionog fondova iz Bahreina i naših kompanija. Prostor za proširenje saradnje privrednici dve strane vide u… »

"Ako smo mogli da se povežemo sa Kinom, Indijom, što ne bismo mogli i sa Bahreinom"

B92 pre 4 dana
Beograd -- Tržište Kraljevine Bahreina otvoreno je za proizvode iz Srbije. Prostor za proširenje saradnje privrednici dve strane vide u poljoprivredno-prehrambenoj industriji, sektoru logistike, IT sektoru i telekomunikacijama. To je rečeno danas na… »

"Voćar" sve bliži kupcu: Grčka kompanija "Agrifreda" zaintresovana da investira u kompleks u Merošini

Večernje novosti pre 5 dana
GRČKA kompanija "Agrifreda" iz Pela sa severa Grčke, zainteresovana je da investira i kupi preduzeće "Voćar" iz Merošine. Ovde bi se, pre svega, bavili otkupom i preradom višnje, pa bi deficit robne razmene brzo mogao da se promeni. O mogućem… »

Poslovni susreti Srbija – Bahrein

Vesti online pre 6 dana
U okviru dvodnevne posete delegacije Bahreina Srbiji, u Palati Srbije biće organizovani poslovni susreti Srbija – Bahrein, na kojima će predstavnici srpske privrede imati priliku da predstave poslovanje svojih kompanija i potencijal za saradnju sa… »

Vodeća grčka firma za preradu voća i povrća želi da ulaže ovde: U fokusu višnje, izvoz zagarantovan

Telegraf pre 6 dana
Realizacijom ove investicije ponovo bi se obezbedili siguran plasman i prodaja za sve proizvođače voća na jugu Srbije. Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar poljoprivrede, Branislav Nedimović, sastao se danas sa ministrom ruralnog razvoja i… »

Važno obraćanje: Ministar Mali sutra na poslovnom forumu Srbija-Bahrein

Večernje novosti pre 6 dana
MINISTAR finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali obratiće se u utorak, 6. aprila, u 12 sati, na poslovnom forumu Srbija – Bahrein, na kojem će predstavnici srpske privrede imati priliku da predstave poslovanje svojih kompanija i potencijal za… »

Poslovni susreti Srbija-Bahrein sutra u Beogradu

Ekapija pre 6 dana
U okviru dvodnevne posete delegacije Bahreina Srbiji, u Palati Srbije će sutra biti organizovani poslovni susreti Srbija - Bahrein, saopštila je Privredna komora Srbije. Na događaju će, dodaje se, predstavnici srpske privrede imati priliku da… »

Poslovni susreti Srbija - Bahrein sutra u Beogradu

B92 pre 6 dana
Beograd -- Poslovni susreti Srbija - Bahrein biće održani sutra u Beogradu u okviru dvodnevne posete delegacije Bahreina našoj zemlji, najavila je Privredna komora Srbije. Uvodnim obraćanjima skup će otvoriti ministar poljoprivrede Branislav… »

Vesti dana »