Branislav Nedimović - vesti

Lokalni izbori: Na "turneji" i ministri i Aca Lukas

B92 pre 3 sata
B92: Lokalni izbori: Na "turneji" i ministri i Aca Lukas
Beograd -- Zahuktava se kampanja uoči vanrednih lokalnih izbora u Negotinu i Kostolcu. U Krajini 17. decembra očekuju i dolazak predsednika Aleksandra Vučića.
Kako pišu "Novosti", ministri su počeli učestalo da posećuju Kostolac, Mionicu, Preševo i Pećince, jer se u tim mestima 24. decembra održavaju lokalni izbori. Zakazani su i koncerti pevača Ace Lukaca. Među Negotincima se, tako,... »

Za poljoprivrednike 50 miliona evra iz IPARD-a u 2018.

Večernje novosti pre 23 sata
Poljoprivrednicima će naredne godine biti na raspolaganju oko 50 miliona evra iz IPARD programa EU, a prvi poziv za nabavku traktora i ostale mehanizacije biće objavljen 20. decembra, najavio ministar poljoprivrede
Poljoprivrednicima će naredne godine biti na raspolaganju oko 50 miliona evra iz IPARD programa EU, a prvi poziv za nabavku traktora i ostale mehanizacije biće objavljen 20. decembra, najavio je danas ministar poljoprivrede... »

Na "turneji" i ministri i Aca Lukas

Večernje novosti pre 15 sati
Zahuktava se kampanja uoči vanrednih lokalnih izbora u Negotinu i Kostolcu. U Krajini 17. decembra očekuju i dolazak predsednika Aleksandra Vučića
AKO je suditi po učestalim posetama ministara i državnih sekretara, zahuktava se kampanja uoči prevremenih lokalnih izbora koji će u Negotinu - ali i Kostolcu, Mionici, Preševu i Pećincima - biti održani 24. decembra. Među... »

Poziv poljoprivrednicima za korišćenje IPARD sredstava 20.decembra

BK TV pre 1 dan
Bespovratna sredstva za poljoprivrednike koja se mogu iskoristiti do 2020. Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović najavio je da će 20. decembra biti raspisan prvi konkurs za sredstva pretpristupnih fondova Evropske unije za ruralni razvoj (IPARD). "Prvi konkurs odnosiće se na dodelu sredstava... »

Uskoro konkurs za novac EU za traktore, tajkuni nemaju pravo da se prijave

Radio 021 pre 1 dan
B92: Konačno pare iz EU, tajkuni nemaju pravo
Poljoprivrednicima će u 2018. na raspolaganju biti oko 50 miliona evra iz IPARD programa EU, najavio je ministar poljoprivrede Branislav Nedimović.
Poljoprivrednicima će u 2018. na raspolaganju biti oko 50 miliona evra iz IPARD programa EU, najavio je ministar poljoprivrede Branislav Nedimović. Kako je naveo, prvi poziv za nabavku traktora i ostale mehanizacije biće... »

Nedimović: Poljoprivrednicima bespovratna sredstva za mehanizaciju

RTV Novi Pazar pre 1 dan
Prvi poziv za dobijanje sredstava bespovratnog EU programa IPARD za nabavku traktora i mehanizacije biće objavljen 20. decembra, najavio je ministar poljoprivrede Srbije Branislav Nedimović. On je za RTS rekao danas da su u pitanju predpristupna sredstva EU-IPARD namenjena poljoprivredi koja će... »

EU program IPARD poljoprivrednicima obezbeđuje bespovratna sredstva za mehanizaciju

Biznis i finansije pre 1 dan
Prvi poziv za dobijanje sredstava bespovratnog EU programa IPARD za nabavku traktora i mehanizacije biće objavljen 20. decembra, najavio je ministar poljoprivrede Srbije Branislav Nedimović. On je za RTS rekao danas da su u pitanju predpristupna sredstva EU-IPARD namenjena poljoprivredi koja će... »

Počinje raspodela EU sredstava za srpsku poljoprivredu

BizLife pre 1 dan
Foto: Pixabay Prvi poziv za dobijanje sredstava bespovratnog EU programa IPARD za nabavku traktora i mehanizacije biće objavljen 20. decembra, najavio je ministar poljoprivrede Srbije Branislav Nedimović. On je za RTS rekao danas da su u pitanju predpristupna sredstva EU-IPARD namenjena... »

Poljoprivrednicima bespovratna sredstva EU za mehanizaciju

N1 Info pre 1 dan
Prvi poziv za dobijanje sredstava bespovratnog EU programa IPARD za nabavku traktora i mehanizacije biće objavljen 20. decembra, najavio je ministar poljoprivrede Srbije Branislav Nedimović.
On je za RTS rekao da su u pitanju predpristupna sredstva EU-IPARD namenjena poljoprivredi koja će posle niza godina biti realizovane jer je Srbija završila proces akreditacije. Nedimović je naveo da postoje jasna pravila za... »

Sredstva za nabavku mehanizacije: Prvi poziv za dotiranje traktora 20. decembra

Kurir pre 2 dana
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović najavio je da će prvi poziv za poljoprivrednike u okviru IPARD programa biti objavljen 20. decembra - za nabavku traktora i mehanizacije. - Posle osam godina ćemo pokrenuti taj proces - rekao je Nedimović. Tako će početi realizacija dugo očekivanih... »

©2017 Netmark d.o.o.