Branislav Tiodorović

Da li Srbiju čeka vanredno stanje od oktobra? Dr Tiodorović sve razjasnio: "Neko je pomešao pojmove"

Srbija danas pre 2 dana
Kako kaže Srbija nije ni blizu ponovnog uvođenja vanrednog stanja. Velika bura u javnosti se digla nakon vesti da se Srbija sprema za novo vanredno stanje. Krizni štab je sve demantovao, a član štaba objašnjava šta je zabuna. Naime, član Kriznog… »

Kon reagovao na spekulaciju da će ponovo biti uvedeno vanredno stanje

Alo pre 1 dan
Oštru poruku na širenje dezinformacija o pomenutoj temi uputio je epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović. "", ovako je kratko rekao epidemiolog Predrag Kon demantovao jučerašnje spekulacije da se razmatra mogućnost da se iznova . On… »

Dr Tiodorović: Glupost je da se ponovo sprema vanredno stanje

Bujanovačke pre 1 dan
Bujanovac, Beograd, 23. septembar 2020. – Član Kriznog štaba epidemiolog Branislav Tiodorović, demantovao je najave da se od 1. oktobra ponovo u Srbiji uvodi vanredno stanje. On je u izjavi za Danas rekao da se radi o „ortodoksnoj gluposti“. –… »

Tiodorović o tome šta bi moralo da se desi, pa da se u Srbiji ponovo uvede vanredno stanje

B92 pre 1 dan
Beograd -- Velika bura u javnosti se digla nakon vesti da se Srbija sprema za novo vanredno stanje. Krizni štab je sve demantovao, a član štaba objašnjava šta je zabuna. Naime, član Kriznog štaba za suzbijanje infekcije Covid-19, epidemiolog prof… »

Dr Tiodorović o vanrednom stanju od 1. oktobra: Neko je pomešao dva pojma

Telegraf pre 1 dan
Kako kaže Srbija nije ni blizu ponovnog uvođenja vanrednog stanja. Velika bura u javnosti se digla nakon vesti da se Srbija sprema za novo vanredno stanje. Krizni štab je sve demantovao, a član štaba objašnjava šta je zabuna. Naime, član Kriznog… »

Tiodorović: Srbija je daleko od ponovnog uvođenja vanrednog stanja

Radio 021 pre 2 dana
Predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Rade Panić rekao je juče da prema njegovim informacijama postoji mogućnost da se od 1. oktobra ponovo uvede vanredno stanje, što je demantovao član Kriznog štaba i epidemiolog Branislav Tiodorović… »

Branislav Tiodorović: Neće se ponoviti mart

Danas pre 2 dana
Krizni štab demantuje najave da će ponovo biti uvedeno vanredno stanje Predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Rade Panić kazao je juče da prema njegovim informacijama postoji mogućnost da se od 1. oktobra ponovo uvede vanredno stanje. Ovu najavu… »

Kisić: Neće biti vanrednog stanja

Vesti online pre 3 dana
Članovi Kriznog štaba Branislav Tiodorović i Darija Kisić Tepavčević odbacili su kao dezinformacije najave da bi 1. oktobra moglo da bude uvedeno vanredno stanje. Predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Rade Panić izjavio je kako poseduje… »

Krizni štab demantovao navode da se od 1. oktobra uvodi vanredno stanje

Moj Novi Sad pre 3 dana
Članovi Kriznog štaba Branislav Tiodorović i Darija Kisić Tepavčević odbacili su kao dezinformacije najave da bi 1. oktobra moglo da se uvede vanredno stanje. Podsećamo, predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Rade Panić izjavio je ranije danas… »

U Srbiji neće biti vanrednog stanja

Politika pre 3 dana
Članovi Kriznog štaba Branislav Tiodorović i Darija Kisić Tepavčević odbacili su kao dezinformacije najave da bi prvog oktobra moglo da bude uvedeno vanredno stanje, prenosi Beta. Predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Rade Panić jutros je… »

Vesti dana »