Branislav Tiodorović

Tiodorović: Ukinuti sve mere, pustimo ljude da žive

RTV pre 14 sati
BEOGRAD - Član Vladinog kriznog štaba za borbu protiv epidemije Branislav Tiodrović izjavio je da bi trebalo ukinuti sve mere ograničenja uvedene zbog pojave korona virusa, kao i da ne očekuje da će doći do drugog talasa KOVID-a. "Treba sve odmah… »

Tiodorović: Pustimo ljude da žive

Niške vesti pre 5 sati
Epidemiolog Dr Branislav Tiodorović založio se za momentalno ukidanje većine mera. „Treba sve odmah da pustimo, da nema više nikakvih ograničenja. Da pustimo da se normalno održavaju svi sportski događaji, sve manifestacije… Pa danas treba i… »

Branislav Tiodorović: Ukinuti sva ograničenja i pustiti ljude da žive

Luftika pre 8 sati
Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa, Branislav Tiodorović, izjavio je da bi trebalo ukinuti sva ograničenja uvedena zbog epidemije virusa covid-19 i dodao da sumnja da će biti drugog talasa. „Treba sve odmah da pustimo, da… »

Tiodorović: Možemo da očekujemo sporadične slučajeve

B92 pre 9 sati
Na jesen možemo očekivati sporadične slučajeve, kaže epidemiolog Branislav Tiodorović za TV Prvu. "Puni su kafići svuda, ali mora se pridržavati mera - odstojanje i dezinfekcija, nošenje maski. Virus je još uvek tu", kaže Tiodorović. Misli… »

Tiodorović: Ukinuti sve mere, pustimo ljude da žive

Radio 021 pre 14 sati
Član Kriznog štaba za borbu protiv Covid-19 Branislav Tiodorović izjavio je da bi trebalo ukinuti sve mere ograničenja uvedene zbog pojave virusa korona, kao i da ne očekuje da će doći do drugog talasa epidemije. "Treba sve odmah da pustimo, da… »

Dr Tiodorović: “Treba sve odmah da pustimo, da nema više nikakvih ograničenja…”

Nedeljnik pre 16 sati
BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC/DS Epidemiolog prof. dr Branislav Tiodorović, član Vladinog kriznog štaba za borbu protiv kovida 19, a pitanje kada ćemo dalje popuštati mere, budući da je na snazi okupljanje do 1.000 ljudi na otvorenom… »

Tiodorović oštro o izjavama Nestorovića i garantuje da će za 14 dana sve biti gotovo

Alo pre 16 sati
Epidemiolog prof. dr Branislav Tiodorović, član Vladinog kriznog štaba za borbu protiv kovida 19, upitan da li mu smetaju kontroverzne izjave njegovog kolege prof. dr Branimira Nestorovića imao je itekako šta da poruči. - Nije tačno da uopšte… »

Izjava dana: Ukinuti sve mere, pustimo ljude da žive

BizLife pre 18 sati
Foto: YT/Screenshot Epidemiolog Branislav Tiodorović, član Vladinog kriznog štaba za borbu protiv kovida 19, smatra da bi trebalo ukinuti sve mere uvedene zbog pojave koronavirusa. Treba sve odmah da pustimo, da nema više nikakvih ograničenja. Da… »

Tiodorović: Mnogo mladih među obolelima, to sve govori

B92 pre 1 dan
Niš -- Epidemiološka situacija na jugu Srbije stavljena je pod kontrolu, izjavio je danas epidemiolog Branislav Tiodorović. On je za Radio-televiziju Srbije rekao da su trenutno u niškom Kliničkom centru na lečenju 44 pacijenta obolela od… »

Tiodorović: Epidemiološka situacija na jugu Srbije stavljena pod kontrolu

OK radio pre 1 dan
Epidemiloška situacija na jugu Srbije stavljena je pod kontrolu, izjavio je danas epidemilog Branislav Tiodorović. On je za Radio televiziju Srbije rekao da su trenutno u niškom Kliničkom centru na lečenju 44 pacijenta obolela od korona virusa, u… »

Vesti dana »