Branko Ružić

Četiri godine od smrti velikog Bate Živojinovića: Danas su došli prijatelji na groblje, ali ne i sin

Telegraf pre 2 dana
Ni ovog puta Živojinovićev sin Miljko nije prisustvovao pomenu. Pre četiri godine napustio nas je velikan srpskog glumišta Velimir Bata Živojinović, a u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu okupili su se Batina porodica, prijatelji… »

Ministar u Kruševcu otvorio još jedno "jedinstveno upravno mesto"

Novi magazin pre 4 dana
Ministar državne uprave i lokalne samouprave Srbije Branko Ružić je danas u Kruševcu otvorio "jedinstveno upravno mesto", sedmo u Srbiji, gde građani mogu brže i efikasnije da obave poslove sa upravom. Ministarstvo je za adaptaciju prostora u… »

Zašto je više birača nego onih kojima sleduje 100 evra?

Vesti online pre 5 dana
„Razlika između 5,5 miliona građana koji mogu dobiti 100 evra i 6,7 miliona na biračkom spisku nastala je zbog toga što nemaju svi prebivalište u Srbiji“, izjavio je ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić. – Oni naši… »

Ružić: Birača više od onih kojima sleduje 100 evra - zbog mesta prebivališta

N1 Info pre 6 dana
Razlika između 5,5 miliona građana koji mogu dobiti 100 evra i 6,7 miliona na biračkom spisku nastala je zbog toga što nemaju svi prebivalište u Srbiji, izjavio je ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić. "Oni naši… »

Ružić: Sa visokim stepenom sigurnosti se može tvrditi da će izbori biti 21. juna

Danas pre 7 dana
Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić rekao je, gostujući u emisiji „Pravi ugao“ na Radio televiziji Vojvodina (RTV) da se, imajući u vidu situaciju s pandemijom virusa korona, sa „visokim stepenom sigurnosti“ može… »

Ružić: Birača više od onih koji će dobiti 100 evra zbog mesta prebivališta

Radio 021 pre 6 dana
Razlika između 5,5 miliona građana koji mogu dobiti 100 evra i 6,7 miliona na biračkom spisku nastala je zbog toga što nemaju svi prebivalište u Srbiji, izjavio je ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić. "Oni naši… »

Ružić: Sa visokim stepenom sigurnosti se može tvrditi da će izbori biti 21. juna

Nedeljnik pre 6 dana
(BETAPHOTO/NALED/MO) Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić rekao je, gostujući u emisiji “Pravi ugao” na Radio televiziji Vojvodina (RTV) da se, imajući u vidu situaciju s pandemijom virusa korona, sa “visokim stepenom… »

Zaštitna oprema za službe inspekcije

RTV pre 13 dana
BEOGRAD - Zaštitna oprema vredna skoro 14.500 evra uručena je danas u Beogradu službama inspekcije, kao doprinos u borbi protiv novog korona virusa. Reč je o zaštitnim maskama, rukavicama, vizirima, sredstvima za dezinfekciju, skafanderima i… »

Na ulicama Novog Pazara sve više pasa lutalica

Sandžak press pre 13 dana
Na ulicama Novog Pazara je sve više pasa lutalica, a napadi na ljude sve su češći. Poslednjih meseci, situacija se drastično pogoršala i osetan je priliv novih pasa na ulicama. Zbog napada na građane od 2014. do 2018. godine grad Novi Pazar je… »

Poslanici danas o amandmanima na zakone o izborima i zaštiti zdravlja

Beta pre 14 dana
Poslanici Skupštine Srbije nastavili su rad razmatranjem amandmana na predloge izmena i dopuna zakona o izboru narodnih poslanika, o lokalnim izborima i o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti. Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko… »

Vesti dana »