Branko Ružić - vesti

Podele zbog Zukorlića i Ugljanina

Danas pre 1 dan
Međusobne optužbe u Udruženju političkih zatvorenika Sandžaka (UPZS) Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić nije odgovorio na zahtev liste „Samoopredeljenje – dr Sulejman Ugljanin“, da danas zakaže konstituisanje novog saziva Bošnjačkog nacionalnog veća (BNV).
Odgovor očekuju sutra. U iščekivanju odluke Beograda, optužbe izrečne u predizbornoj kampanji se dokazuju i osporavaju. Nosilac liste „Matice bošnjačke“ Muamer Zukorlić, u predizbornoj kampanji, optužio je, svog najvećeg rivala... »

SPS: predao listu potpisa za lokalne izbore u Doljevcu 16. decembra

Blic pre 2 dana
Predstavnici liste "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije" predali su potpise za predstojeće lokalne izbore, koji će se održati 16. decembra ove godine, u Doljevcu. Kutije sa prikupljenim potpisima građana i listom kandidata, Opštinskoj izbornoj komisiji predao je, Dragoslav Stanković, prvi... »

Glasnje 16. decembra: SPS predao listu za lokalne izbore u Doljevcu

Srbija danas pre 2 dana
Predstavnici liste "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije" predali su potpise za predstojeće lokalne izbore koji će se održati 16. decembra ove godine u Doljevcu
Kutije sa prikupljenim potpisima građana i listom kandidata, Opštinskoj izbornoj komisiji predao je, Dragoslav Stanković prvi na listi, saopštio je SPS. Predavanju liste prisustvovali su potpredsednik partije Branko Ružić,... »

Trg u čast investitorima

Večernje novosti pre 3 dana
U Sremskoj Mitrovici na 19 jarbola vijore se zastave domaćih i stranih kompanija
Na ulazu u Sremsku Mitrovicu, od petka se na 19 jarbola vijore zastave stranih i domaćih kompanija koje posluju u ovom gradu. Grad im se odužio Trgom investitora, koji je od petka zvanično otvorio Branko Ružić, ministar lokalne... »

USAID i 7 samouprava zajedno u borbi protiv korupcije

RTV pre 3 dana
RTV: USAID i 7 samouprava zajedno u borbi protiv korupcije
BEOGRAD - Misija USAID u Srbiji i predstavnici sedam lokalnih samouprava potpisali su danas sporazume u oblasti smanjenja korupcije kroz jačanje transparentnosti, odgovornosti i učešća građana u donošenju odluka, a potpisivanju sporazuma prisustvovao je i ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić.
Sporazum za četvorogodišnji projekat, za koji je USAID izdvojio 8,5 miliona dolara, potpisali su gradonačelnici Šapca, Vranja i Sombora i predsednici opština Vrnjačka Banja, Sjenica, Raška i Dimitrovgrad. Ružić je, obraćajući se... »

Ružić: Reforma javne uprave prioritet za članstvo u EU

Blic pre 3 dana
Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić poručio je danas da bez efikasne administracije, nema ni privrednog ni društvenog napretka, i da je zbog toga reforma javne uprave prioritet za punopravno članstvo Srbije u Evropskoj uniji. On je na svečanosti, kojoj je prisustvovao i... »

Sremska Mitrovica dobila Trg investitora

RTV pre 3 dana
RTV: Sremska Mitrovica dobila Trg investitora
SREMSKA MITROVICA - Grad kraj Save dobio je jedinstven Trg investitora kao još jedan od koraka razvoja dugoročnih partnerskih odnosa sa postojećim i budućim investitorima u Sremskoj Mitrovici, unapređenja poslovne klima, a sve u cilju smanjenja nezaposlenosti.
Na jarobole su podignute zastave 19 domaćih i stranih investitora, a ovom događaju prisustvovali su bivši gradonačelnik Sremske Mitrovice, aktuelni ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, ministar državne uprave i lokalne... »

Ne bih davao ekskluzivitet bilo kom gradonačelniku ili predsedniku opštine u Srbiji

Beta video pre 3 dana
BEOGRAD - Ministar za državnu upravu i lokalnu samupravu Branko Ružić izjavio je danas da su vrata njegovog Ministarstva otvorena za predstavnike svih lokalnih samuprava i da sa njima ima dobru saradnju i dodao da on ne bi davao eskluzivitet bilo kom predstavniku lokalne... »

Menjao se zakon kako bi se uspostavio sistem karijernog napredovanja i usavršavanja

Beta video pre 3 dana
BEOGRAD - Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić kazao je da je u Srbiji počela da se sprovodi reforma javne usprave i naveo da je 2014. doneta strategija koja treba da omogući bolji kvalitet usluga. ``Imamo kvalitetnu upravu, dobre kadrove, ali i lošu organizaciju, loše... »

Ružić: Ima nepravilnosti, ali nema kažnjavanja opozicionih gradova

RTV pre 4 dana
RTV: Ružić: Ima nepravilnosti, ali nema kažnjavanja opozicionih gradova
NOVI SAD - Ne mogu Šabac, Čajetina ili Paraćin biti domaćini Komiteta za monitoring Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti Saveta Evrope 7. februara, jer se država Srbija o tome pita, izjavio je ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić za RTV.
"Što se tiče Saveta Evrope čuo sam da će navodno Šabac, Čajetina ili Paraćin, nasmejao sam se slatko, da budu domaćini Moritoring komiteta 7. februara . Ne može, ne mogu oni biti domaćini, država Srbija se tu pita", rekao je... »

Krstajić: Želimo da pečatiramo prvo mesto

Beta  pre 4 sata  još 20 povezanih

Đorđević odredio spisak za Izrael i Grčku

Danas  pre 7 sati  još 11 povezanih

Kosovo zabranilo uvoz i prodaju proizvoda s destinacijom KiM

Beta  pre 3 sata  još 15 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.