Branko Ružić - vesti

Ružić: Ugljanin pozivom Pacoliju izašao iz zakonskih okvira

Sandžak press pre 18 sati
BEOGRAD – Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić kaže da poziv predsednika Bošnjačkog nacionalnog veća Sulejmana Ugljanina Bedžetu Pacoliju da u funkciji “ministra spoljnih poslova Republike Kosovo” poseti Novi Pazar i “druge sandžačke opštine” predstavlja izlazak iz zakonom... »

Ružić: Ugljanin pozivom Pacoliju izašao iz zakonskih okvira

Pravda pre 19 sati
Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić kaže da poziv predsednika Bošnjačkog nacionalnog veća Sulejmana Ugljanina Bedžetu Pacoliju da u funkciji "ministra spoljnih poslova Republike Kosovo" poseti Novi Pazar i "druge sandžačke opštine" predstavlja izlazak iz zakonom utvrđenog okvira ovlašćenja nacionalnih saveta.
"Ovakvo postupanje predsednika jednog od 22 nacionalna saveta nacionalnih manjina u Srbiji, predstavlja izlazak iz zakonom utvrđenog okvira ovlasćenja nacionalnih saveta", rekao je Ružić, u čijoj je nadležnosti i pitanje... »

Ružić: Ugljanin pozivom Pacoliju izašao iz zakonskih okvira

RTV pre 1 dan
RTV: Ružić: Ugljanin pozivom Pacoliju izašao iz zakonskih okvira
BEOGRAD - Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić kaže da poziv predsednika Bošnjačkog nacionalnog veća Sulejmana Ugljanina Bedžetu Pacoliju da u funkciji "ministra spoljnih poslova Republike Kosovo" poseti Novi Pazar i "druge sandžačke opštine" predstavlja izlazak iz zakonom utvrđenog okvira ovlašćenja nacionalnih saveta.
"Ovakvo postupanje predsednika jednog od 22 nacionalna saveta nacionalnih manjina u Srbiji, predstavlja izlazak iz zakonom utvrđenog okvira ovlašćenja nacionalnih saveta", rekao je Ružić, u čijoj je nadležnosti i pitanje... »

Špijunka: Ispraćaj u penziju

Večernje novosti pre 4 dana
Zaposleni su mu za odlazak na zasluženi "odmor" poklonili sat, ali i knjigu o - čemu bi drugo nego - gradovima i opštinama Srbije
MINISTAR državne uprave Branko Ružić ispratio je prošle nedelje u penziju Zorana Petrovića, direktora Upravnog inspektorata, svedoka promena u ovoj oblasti decenijama, od upisavanja svake reči rukom, do jednog klika koji sve... »

Vršioci dužnosti direktora od sada najviše devet meseci

Naissus info pre 7 dana
Vršioci dužnosti (v.d.) na različitim funkcijama neće više moći beskonačno da se nalaze u tom statusu, već će njihov mandat biti ograničen na najduže devet meseci, najavio je ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić.
Ružić je na “Okruglom stolu o Nacrtima zakona o izmenama i dopunama Zakona o državnim službenicima i Zakona o platama državnih službenika“, objasnio da na primer, stanje v.d. direktora neće više moći da bude produžavano u... »

Činovnike biraju samo na konkursu

Večernje novosti pre 7 dana
Šta će promeniti dva nova propisa o državnim službenicima. Uspostavlja se Centralna kadrovska evidencija
STATUS vršioca dužnosti više neće moći beskonačno da se produžava, već će biti ograničen na šest meseci, uz mogućnost da se produži na još tri meseca, posle čega položaj ostaje upražnjen dok se ne popuni na konkursu. Na taj način... »

V.D. Nije više direktor doveka: Na ovoj funkciji odsad najviše 9 meseci

Kurir pre 7 dana
BEOGRAD - Vršioci dužnosti (v.d) na različitim funkcijama neće više moći beskonačno da se nalaze u tom statusu već će njihov mandat biti ograničen na najduže devet meseci, najavio je danas ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić. Ružić je na "Okruglom stolu o Nacrtima zakona o... »

Raspored sahrana za petak, 13. jul

Radio 021 pre 8 dana
Raspored sahrana za petak, 13. jul na grobljima u Novom Sadu, koja su pod ingerencijom JKP "Lisje".
NOVI SAD Gradsko groblje 10:30 - Predrag Sekulić (1962) 11:15 - Milan Stokuća (1949) 12:00 - Radojica Đorojević (1942) 12:45 - Nada Sabol (1954) 13:30 - Boženka Tomac (1927) 14:15 - Vera Stojanović (1956) 15:00 - Ljiljana Ružić -... »

Polovina kazne za priznanje prekršaja

Večernje novosti pre 9 dana
Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave uvodi novine za privrednike koji pogreše u poslovanju. Rasterećuju se i prekršajni sudovi koji postaju efikasniji
UKOLIKO naprave prekršaj u oblasti rada ili trgovine, privrednici u Srbiji mogu da sklope sporazum sa inspekcijom o njegovom priznavanju i na taj način sami sebi prepolove kaznu, kao i u slučaju kršenja saobraćajnih propisa.... »

Stamatović: Tri opštine obnavljaju žalbu Savetu Evrope

N1 Info pre 10 dana
Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović najavio je da će žalba koju su opštine Paraćin, Šabac i Čajetina podnele Savetu Evrope zbog kako se navodi, "diskriminatorskog odnosa vlasti u Srbiji", veoma brzo biti obnovljena.
On je u saopštenju optužio premijerku Anu Brnabić i ministra državne uprave i lokalne samouprave Branka Ružića da su "po nalogu Aleksandra Vučića, pokušali da sabotiraju" apel koji su opštine Paraćin, Šabac i Čajetina uputile... »

Brnabić putuje u SAD

Danas  pre 15 sati  još 1 povezana

RTS: Pacoliju nije odobren dolazak u Novi Pazar

N1 Info  pre 51 minut  još 3 povezane

Uživajte u suncu, još danas i sutra

Mondo  pre 39 minuta  još 5 povezanih

UN: Jenča pohvalio Srbiju, poštovanje Vučićevom vođstvu

Večernje novosti  pre 50 minuta  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.