Branko Ružić - vesti

Potpisan projekat vredan četiri miliona evra o upravljanju ljudskim resursima u opštinama

Nova ekonomija pre 10 sati
Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) i Savet Evrope potpisali su danas u Beogradu Ugovor o realizaciji projekta „Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi – II faza", koji finansiraju Evropska unija i Savet Evrope, a sprovode SKGO i Kancelarija Saveta Evrope u Beogradu u saradnji... »

Četiri opštine nagrađene za dobru upravu na lokalu

RTS pre 18 sati
RTS: Četiri opštine nagrađene za dobru upravu na lokalu
Opštine Novi Pazar, Ruma, Vlasotince i beogradska opština Vračar nagrađene su kao dobre uprave na lokalu u 2018. godini, a ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić rekao je da je konkurs, na koji se prijavila 31 lokalna samouprava, pokazao da je u Srbiji moguće primeniti principe dobrog upravljanja.
Branko Ružić je naveo da je opština Novi Pazar primer dosledne primene Zakona o e-upravi, koji donosi delotvornost i efikasnost. "Kako drugačije nazvati to što je Novi Pazar omogućio da građani i preko e-pisarnice podnose... »

Potpisan projekat vredan četiri miliona evra o upravljanju ljudskim resursima u opštinama

Nova ekonomija pre 17 sati
Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) i Savet Evrope potpisali su danas u Beogradu Ugovor o realizaciji projekta „Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi – II faza", koji finansiraju Evropska unija i Savet Evrope, a sprovode SKGO i Kancelarija Saveta Evrope u Beogradu u saradnji... »

Ružić: Da su svi gradjani podjednako važni pokazala je GO Vračar

Beta video pre 17 sati
BEOGRAD - Ministar državne uprave i lokalne samouprave Srbije Branko Ružić kazao je da je Ruma primenila Zakon o lokalnoj samoupravi, gradovima i opštinama koji propisuje da se gradjani konsultuju oko toga gde i šta graditi novcem iz budžeta. Tim zakonom je, kako je rekao, omogućeno i da se lokalne... »

Država je donela Zakon o e-upravi koje je jedan od osnovnih stubova razvoja funkcionalne e-uprave

Beta video pre 17 sati
BEOGRAD - ``Država je donela Zakon o e-upravi koje je jedan od osnovnih stubova razvoja funkcionalne e-uprave koji je uprava Novog Pazara primenila i uvela e-pisarnicu prekokoje gradjani podnose predstavke``, rekao je ministar državne uprave i lokalne samouprave Srbije Branko... »

Potpisan ugovor o razvijanju lokalnih samopurava

Danas pre 1 dan
Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) i Savet Evrope potpisali su danas u Beogradu Ugovor o realizaciji projekta „Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi – II faza“, koji finansiraju Evropska unija i Savet Evrope.
Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić rekao je posle potpisivanja da je reč o projektu koji afirmiše stručno usavršavanje i programe obuka u jedinicama lokalne samouprave. „Druga faza projekta značajan je sled... »

Od danas elektronski povezane Matična knjiga umrlih i Jedinstveni birački spisak

Srbija danas pre 2 dana
Ovo je pozdravila i premijerka Srbije Ana Brnabić
Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave omogućilo je elektronsko povezivanje Matične knjige umrlih i Jedinstvenog biračkog spiska. Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić izjavio ranije, cilj je dostizanje najvišeg stepena ažurnosti,... »

E-povezivanje Matične knjige umrlih i Jedinstvenog biračkog spiska

Plus online pre 2 dana
Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave omogućiće od danas elektronsko povezivanje Matične knjige umrlih i Jedinstvenog biračkog spiska. Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić izjavio je da je cilj dostizanje najvišeg stepena ažurnosti, regularnosti i tačnosti podataka u... »

Matična knjiga umrlih i birački spisak od danas su elektronski povezani

Radio 021 pre 2 dana
Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave omogućiće od danas elektronsko povezivanje Matične knjige umrlih i Jedinstvenog biračkog spiska.
Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić izjavio je da je cilj "dostizanje najvišeg stepena ažurnosti, regularnosti i tačnosti podataka u Jedinstvenom biračkom spisku". "Na dnevnom nivou referenti koji ažuriraju... »

Ružić: Opozicija koja protestuje da se pogleda u ogledalo

RTS pre 3 dana
RTS: Ružić: Opozicija koja protestuje da se pogleda u ogledalo
Funkcioner SPS-a i ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić izjavio je povodom protesta Saveza za Srbiju da opozicija mora da se pogleda u ogleda i shvati da se u demokratskim društvima sporazumi i razumevanje sa građanima postižu isključivo na osnovu programa koje političke partije ponude na izborima, a ne na ulici.
U izjavi dostavljenoj medijima, Branko Ružić podseća da je takve sporazume koalicija SNS-a i SPS-a od 2012. postigla u više navrata i uvek sa sve boljim i ubedljivijim rezultatom u izbornoj utakmici, te da će, kako kaže, svaka... »

©2019 Netmark d.o.o.