Branko Ružić

Ružić: Sinergija zajedničkog delanja različitih nivoa javne uprave daje rezultate

Danas pre 2 dana
Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu u Vladi Srbije, Branko Ružić, obišao je u pratnji gradonačelnika Kraljeva Predraga Terzića i direktora JKP „Pijaca“ Kraljevo Dragana Vulića nedavno renoviranu Gradsku pijacu. „Ministarstvo za… »

Kraljevu moderna pijaca,iz Fonda za lokal 13 mil. dinara

Studio B pre 2 dana
U Kraljevu otvorena rekonstruisana pijaca, za koju je iz državnog Fonda za lokal ove godine odobreno 13 miliona dinara. Pijacu je otvorio ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić, koji je rekao da je pijaca sada dobila 45 novih… »

Ružić podelio sertifikate obučenima o pravima deteta

RTV pre 2 dana
VRNJAČKA BANJA - Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić prisustvovao je danas završnici obuke za predstavnike lokalnih samouprava o pravima deteta u jedinicama lokalne samouprave i upravljanju po meri deteta, koja je realizovana uz… »

Rekonstruisana pijaca u Kraljevu: Zadovoljni i trgovci i mušterije (foto)

Večernje novosti pre 2 dana
Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić obišao je danas rekonstruisanu robnu i zelenu pijacu u Kraljevu. KRALjEVO – Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić obišao je danas rekonstruisanu robnu i zelenu pijacu… »

Jedinstveni birački spisak nikada nije bio ažurniji Ružić: Regularnost ishoda izbora je zagarantovana

Kurir pre 4 dana
Jedinstveni birački spisak (JBS) nikada nije bio ažurniji, izjavio je danas ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić i istakao da je to postignuto uvezivanjem matičnih knjiga venčanih i umrlih sa JBS što je, kako kaže, olakšalo… »

Da li je stanje vršioca dužnosti postalo normalno stanje

RTS pre 4 dana
Status vršioca dužnosti donedavno imalo je 207 državnih funkcinera, a u 37 javnih preduzeća 70 odsto direktora je u v. d. satusu. Branko Ružić, ministar državne uprave i lokalne samouprave navodi za RTS da vršioci dužnosti na različitim… »

Vučić otvorio hotel u vlasništvu ćerki državnog funkcionera Ivice Tončeva

Danas pre 6 dana
Na auto putu Beograd- Niš, na samom ulazu u Niš, kod naplatne rampe Nais, večeras je svečano otvoren renovirani hotel “Nais”, koji nije bio u funkciji od 2012. godine. Hotel je otvorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a otvaranju su… »

Jedinstveno upravno mesto - "jedan šalter" za sve poslove

Dnevnik pre 10 dana
BEOGRAD: Ministarka pravde Gruzije Tea Culukiani i ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić otvorili su danas u Lazarevcu jedinstveno upravno mesto, na kojem će građani moći da završe sve poslove koji imaju veze sa upravom. To je… »

Dobili Jedinstveno upravno mesto: Nema više 8 šaltera zaredom

Telegraf pre 10 dana
Opštine i gradovi da svojim građanima obezbede mesto na kome će moći da dobiju brže usluge. Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić i ministarka pravde Gruzije Tea Culukiani otvorili su Jedinstveno upravno mesto u Lazarevcu… »

Disopt i Ružić: Važno otvaranje kancelarije francuske agencije za razvoj

Novi magazin pre 12 dana
Državni sekretar za poslove javne uprave Francuske Olivije Disopt i srpski ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić saglasili su se danas da je za saradnju dve zemlje veoma važno skoro otvaranje u Beogradu regionalne kancelarije… »

Vesti dana »