Branko Ružić - vesti

Ružić poziva manjine da glasaju za nacionalne savete-TV JUGpress

Jug press pre 2 dana
BEOGRAD Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić pozvao je pripadnike nacionalnih manjina da 4. novembra glasaju za nacionalne... »

Završena rekonstrukcija krova u SRC Dubočica

Jugmedia pre 3 dana
Sanacija ravnog krova na maloj hali Sportsko rekreativnog centra Dubočica završena je nedelju dana pre roka, a u njega je uloženo 3,2 miliona dinara. Za projekat sanacije sredstva su odobrena preko Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave koji je odobren u aprilu, kada su ministar Branko... »

Komisija: Ključna reč poverenje

Danas pre 5 dana
Nacrt izmena i dopuna Zakona o inspekcijskim nadzoru biće krajem septembra u javnoj raspravi kako bi se unapredila efikasnost inspekcija i privreda rasterela troškova koje nameću suvišne kontrole najavljeno je danas na sednici Koordinacione komisije za inspekcijski nadzor.
Ključna reč je poverenje jer će kompanije ubuduće češće obavljati samoprovere umesto da budu predmet nadzora inspektora, izjavio je ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić na sednici Koordinacione komisije za... »

Ružić najavio izmene Zakona o inspekcijskom nadzoru

Novi magazin pre 5 dana
Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić najavio je danas da će uskoro početi javna rasprava o izmenama Zakona o inspekcijskom nadzoru.
On je novinarima posle sednice Koordinacione komisije za inspekcijski nadzor rekao da se Zakon o inspekcijskom nadzoru primenjuje već 2,5 godine i da je neke delove tog zakona potrebno unaprediti. "Reprezentativna udruženja, 41... »

Potpisan Ugovor o nastavku projekta podrška reformi inspekcije

Beta video pre 5 dana
BEOGRAD - Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić je sa direktorkom Evropske banke za obnovu i razvoj za Zapadni Balkan Žužana Hargitaj i izvršnom direktorkom Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj Violetaom Jovanović potpisao Ugovor o nastavku projekta ``Podrška reformi... »

"Podržavam Vučićevu viziju i Dačićevu lucidnost"

B92 pre 5 dana
B92: "Podržavam Vučićevu viziju i Dačićevu lucidnost"
Potpredsednik SPS Branko Ružić izjavio je da podržava predanost, hrabrost i viziju koju pokazuje predsednik Aleksandar Vučić na pitanju Kosova i Metohije.
On je istakao i da podržava izuzetnu požrtvovanost i lucidnost koju ministar spoljnih poslova Ivica Dačić pokazuje o brojnim diplomatskim borbama tim povodom. Ružić je to rekao u intervjuu za banjalučki "Glas Srpske", a na... »

Ružić: Povezivanje pitanje statusa Kosova i Republike Srpske veoma osetljivo

RTV pre 6 dana
RTV: Ružić: Povezivanje pitanje statusa Kosova i Republike Srpske veoma osetljivo
BANJALUKA - Branko Ružić, potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) izjavio je da podržava predanost, hrabrost i viziju koju pokazuje predsednik Aleksandar Vučić na pitanju Kosova i Metohije, kao i izuzetnu požrtvovanost i lucidnost koju ministar spoljnih poslova Ivica Dačić pokazuje o brojnim diplomatskim borbama tim povodom.
Ružić je to rekao u intervjuu za banjalučki "Glas Srpske", a na pitanje da li je "razgraničenje" najskuplja srpska reč u ovom trenutku, Ružić kaže da je:"Srbija najskuplja srpska reč, uvek bila i ostaće". Potpredsednik SPS smatra... »

NALED: Izmene Zakona o inspekcijskom nadzoru

Plus online pre 6 dana
U Palati Srbija u Beogradu sutra će biti održana sednica Koordinacione komisije za inspekcijski nadzor na kojoj će ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić, najaviti ključne izmene Zakona o inspekcijskom nadzoru. Tom prilikom, ministar Ružić, direktorka Evropske banke za obnovu i... »

Raška pred novim izazovima

Danas pre 6 dana
Održana svečana sednica Skupštine opštine Raška U „Pančićevoj sali“ hotela Grand na Kopaoniku danas je održana svečana sednica Skupštine opštine Raška, kojom je obeležena 173. godišnjica od osnivanja ove varoši.
Svečanoj sednici su pored odbornika i gostiju iz drugih gradova i opština prisustvovali i Branko Ružić, ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu, Jovan Vorkapić, direktor Republičke direkcije za imovinu, Nebojša Simović,... »

Boris je na Prajdu dao najbolji odgovor na najčešće pitanje homofoba i hejtera

Noizz pre 7 dana
Osma parada Ponosa u Beogradu razlikovala se po mnogo čemu od prethodne. Osim toga što je na ovogodišnjoj bilo znatno više ljudi a šetnja prošla bez ijednog incidenta, Prajd su podržali i mnogi građani koji su prošetali zajedno sa pristalicama, a neki od njih su imali i bebe u naručju.
Sve je počelo negde oko 14 časova kada su učesnici krenuli sa Slavije ka Studentskom trgu, a za to vreme su pristizali i premijerka Ana Brnabić, ministri Branko Ružić i Zoran Đorđević, kao i gradonačelnik Zoran Radojičić.... »

Demolirana svlačionica za sudije u Humskoj, policija vrši uviđaj!

Sportski žurnal  pre 7 sati  još 10 povezanih

Brnabić predvodi delegaciju Srbije na GS UN

RTV  pre 50 minuta  još 2 povezane

Proverite da li unosite dobre kalorije

BBC News  pre 1 sat  još 4 povezane

Sudar u Surčinu: Sedmoro povređeno, od kojih troje dece

Večernje novosti  pre 11 sati  još 2 povezane
©2018 Netmark d.o.o.