Brazil

U Rusiji po zvaničnim podacima umrlo 100 lekara, njihove kolege sumnjaju da ih je više

Danas pre 57 minuta
Jedan ruski zdravstveni zvaničnik izjavio je danas da je, po podacima regionalnih vlasti, od korona virusa umro 101 lekar. Zdravstveni radnici dovode u pitanje zvanični podatak i smatraju da je stvaran broj mnogi veći. Na listi koju su lekari objavili… »

U Italiji manji broj zaraženih i novih smrtnih slučajeva

Blic pre 2 sata
U Italiji je od virusa korona u protekla 24 časa umrlo još 78 ljudi, saopšteno je danas iz Agencije za civilnu zaštitu. U saopštenju se navodi da je broj zaraženih povećan za 397. Od početka pandemije u Italiji je umrlo 32.955 ljudi. Po broju… »

Brazil u dnevnom broju smrtnih slučajeva 'nadmašio' SAD

Al Jazeera pre 16 sati
Najveća južnoamerička zemlja je zabilježila 807 smrtnih slučajeva u posljednja 24 sata, dok je 620 ljudi umrlo u SAD-u. Prema podacima državnog Ministarstva zdravstva, u Brazilu je dnevna smrtnost od korona virusa u posljednja 24 sata prvi put bila… »

SZO: Centralna i Južna Amerika novo žarište pandemije; u Španiji od srede deset dana žalosti

RTS pre 22 minuta
Koronavirusom u svetu zaraženo je više od 5,6 miliona ljudi, od posledica zaraze preminulo gotovo 350.000, dok se oporavilo više od 2,4 miliona ljudi. Najviše zaraženih i preminulih je u SAD, a porast u broju zaraženih beleži se u Južnoj Americi… »

LGBT i brak: Prvo istopolno venčanje u Kostariki

B92 pre 6 sati
Kostarika je prva država Centralne Amerike koja je dozvolila istopolne brakove. U Kostariki je obavljeno prvo istopolno venčanje, a ova zemlja je postala prva država Centralne Amerike koja je ozakonila takva parnerstva. Lezbejski par prvi se venčao… »

SZO upozorava Brazil da ne otvara ekonomiju pre kontrole pandemije

Novi magazin pre 13 sati
Svetska zdravstvena organizacija upozorila je Brazil da ne otvora svoju ekonomiju pre nego što može da obaviti dovoljno testiranja u cilju kontrole širenja pandemije. Direktor SZO za vanredne situacije Majkl Rajan rekao je na konferenciji za novinare… »

Korona virus: U Srbiji nema preminulih u poslednja 24 sata, u Australiji počinje ispitivanje vakcine na ljudima

BBC News pre 8 sati
Zemlje Južne Amerike postaju novi epicentar zaraze - najteže je u Brazilu sa više od 374.000 zaraženih. Dok Srbiji u utorak nije zabeležen nijedan smrtni slučaj od korona virusa, naučnici u Australiji počinju ispitivanje još jedne vakcine protiv… »

Porast broja novozaraženih u Italiji, ali i manje smrtnih slučajeva

B92 pre 2 sata
Broj preminulih od koronavirusa u Italiji porastao je danas za 78, što je blagi pad u odnosu na jučerašnja 92, saopštila je Agencija za civilnu zaštitu. Broj novozaraženih porastao je, međutim, za 397, što je za trećinu više u odnosu na juče… »

U Rusiji po zvaničnim podacima umrlo 100 lekara, njihove kolege sumnjaju da ih je više

Novi magazin pre 1 sat
Jedan ruski zdravstveni zvaničnik izjavio je danas da je, po podacima regionalnih vlasti, od koronavirusa umro 101 lekar. Zdravstveni radnici dovode u pitanje zvanični podatak i smatraju da je stvaran broj mnogi veći. Na listi koju su lekari objavili… »

Prema zvaničnim podacima u Rusiji preminuo 101 lekar, sumnja se da ih je mnogo više

B92 pre 20 minuta
Jedan ruski zdravstveni zvaničnik izjavio je danas da je, po podacima regionalnih vlasti, od koronavirusa umro 101 lekar. Zdravstveni radnici dovode u pitanje zvanični podatak i smatraju da je stvaran broj mnogi veći. Na listi koju su lekari objavili… »

Vesti dana »