Bridžit Džons

Bridžit Džons ostavila nam je svašta za uspomenu i napravila revoluciju: Ne brinite kad se skinete pred njim, a na sebi…

Kurir 27.02.2022
Jedan ženski artikal koji se smatrao prevaziđenim u pandemiji je doživeo procvat. Kompanije koje ga prodaju zabeležile su veliki uspeh. Franšiza "Dnevnik Bridžit Džons" upoznala nas je sredinom devedesetih sa mnogim novotarijama: uobraženi… »

Neplanirano završila u krevetu s bivšim, a kada se skinula - šok! Devojka sve ispričala: I danas me sramota zbog svega!

Mondo 22.02.2022
Devojka se neplanirano našla u strastvenoj akciji sa bivšim dečkom da bi otkirla da je baš tog dana obukla smešne gaće... Devojka se neplanirano našla u strastvenoj akciji sa bivšim dečkom da bi otkirla da je baš tog dana obukla smešne gaće… »

Zašto nema “hemije” sa finim momcima: Smorio brate, znači, non-stop zivka, donosi cveće

Nedeljnik 22.09.2021
On je fin, ljubazan, pažljiv, vozi je kući, ne dozvoljava da ništa ona plati, ali – ništa – ne privlači je. A onaj sa kojim se nekoliko puta dogovarala da se vide, pa nikako, što joj je svašta napisao i na kraju izvređao, pa ga je blokirala… »

Bridžit Džouns više nije očajna: Slavna glumica se topi u zagrljaju bivšeg policajca

Telegraf 21.07.2021
- Rene je do ušiju zaljubljena. Ona misli da je našla onog pravog. Nikada nije bila srećnija. Stvarno su super par - tvrdi izvor. Američka glumica Rene Zelveger je napokon našla svog Gospodina Darsija i u stvarnom životu, baš kao što se usrećila… »

Čuvena Bridžit Džons do ušiju zaljubljena u bivšeg policajca

Nova 20.07.2021
Rene Zelveger je napokon našla svog Gospodina Darsija i u stvarnom životu, baš kao što se usrećila u filmu "Dnevnik Bridžit Džons", koji ju je proslavio. Britanski tabloidi se pitaju nakon što su paparaci uhvatili 52-godišnju holivudsku glumicu u… »

Nepopularna transformacija Rene Zelveger u 10 fotki

Nova 16.04.2021
Rene Zelveger zapamtili smo kao prelepu plavušu iz filmova "Čikago", "Džeri Megvajer" i "Dnevnik Bridžit Džons", ali u poslednje vreme više se pominje kao primer preterivanja s plastičnom hirurgijom u Holivudu. Mada je ušla među najbolje obučene… »

TV program: Filmovi koje možete pogledati u toku poslednjih sati policijskog časa

Telegraf 20.04.2020
Za svakoga po nešto... Budući da smo u karantinu do sutra u 5h ujutru, potrudili smo se da izdvojimo filmove sa programa većeg broja kanala, kako biste se opustili i još malo "pregurali" poslednje sate policijskog časa. Ova ostvarenja možete… »

Glumac se razvodi posle 22 godine braka: "Zadržavaju blisko prijateljstvo" FOTO

B92 15.12.2019
Britanski glumac Kolin Firt i njegova supruga Livija objavili su da se razvode nakon 22 godine braka. Firt (59), poznat po ulogama "hladnih" Engleza u filmovima poput "Zapravo ljubav", "Dnevnik Bridžit Džons" ili televizijske filmske verzije "Gordost i… »

Kolin Firt i supruga se razvode posle 22 godine braka

N1 Info 14.12.2019
Britanski glumac Kolin Firt i njegova supruga Livija objavili su da se razvode nakon 22 godine braka. Firt (59), poznat po ulogama "hladnih" Engleza u filmovima poput "Zapravo ljubav", "Dnevnik Bridžit Džons" ili televizijske filmske verzije "Gordost i… »

Rene Zelveger za RTS o ulozi legendarne Džudi Garland

RTS 21.10.2019
Biografska drama „Džudi“ u režiji Ruperta Golda, posvećena poslednjim mesecima života ikone Holivuda Džudi Garland, stigla je u svetske i srpske bioskope na početku sezone koja najavljuje potencijalne laureate prestižnih filmskih nagrada… »

Vesti dana »