Buba Koreli

Treperi pune račune od striming servisa: Džala i Buba zaradili 380.000 €, Vojaž 140.000, Senidah 115.000, a Cobi 100.000…

Kurir pre 20 sati
Pored Jutjuba, pevači, i to mahom oni mlađe generacije, veliki novac na godišnjem nivou zarađuju i od striming platformi za slušanje muzike, od kojih se posebno ističe Spotifaj, najveća svetska platforma za slušanje muzike po broju pretplatnika… »

Muzičari profitirali zbog korone, oni svakog meseca dobijaju hiljade evra!

Vesti online pre 21 sat
Pored Jutjuba, pevači, i to mahom oni mlađe generacije, veliki novac na godišnjem nivou zarađuju i od striming platformi za slušanje muzike od kojih se posebno ističe spotifaj, najveća svetska platforma za slušanje muzike po broju pretplatnika… »

Pevači zgrću ogroman novac na lak način: Džala i Buba zaradili 380.000 €, Vojaž 140.000, Senidah 115.000, a Cobi 100.000…

Blic pre 22 sata
Pevači, pored Jutjuba, veliki novac na godišnjem nivou zarađuju i od striming platformi za slušanje muzike, od kojih se posebno ističe Spotifaj. Pojedini treperi su na svojim društvenim mrežama objavili koliko su imali strimova, tj. skidanja muzike… »

Kurir horoskop ZA 4. Decembar: Voljena osoba se trudi da vam udovolji, a na poslu se ne dešava ništa posebno! (video)

Kurir pre 4 dana
Tokom današnjeg dana možete da očekujete troškove koji će značajno uticati na vaše polje foinansija. Očekuje vas prilika da na ljubavnom planu ostvarite zbližavanje sa osobom koja vam se dopada. Skloni ste upalama. Evo šta vam još zvezde… »

Prvi put se oglasila nakon prozivke bube korelija Sara Jo otkrila ko ju je najviše podržao!

Alo pre 4 dana
Koliko je pevačica Sara Jo mlada i lepa, toliko je i opasna, a to je demonstrirala na bosanskom reperu Amaru Hodžiću, u javnosti poznatom po nadimku Buba Koreli. Instagram rasprava, podsetimo, počela je pitanjem repera da li je Sara Jo velika zvezda… »

Opasna Sara Jo! Buba Koreli je prozvao, a pevačica ga javno ponizila zbog eksplicitne scene drago mi je da su me žene…

Kurir pre 4 dana
Koliko je pevačica Sara Jo mlada i lepa, toliko je i opasna, a to je demonstrirala na bosanskom reperu Amaru Hodžiću, u javnosti poznatom po nadimku Buba Koreli. Instagram rasprava, podsetimo, počela je pitanjem repera da li je Sara Jo velika zvezda… »

Buba i Džala izgubili mnogo novca od kad im je zabranjen ulazak u Srbiju? Evo o kojoj sumi se radi

Telegraf pre 7 dana
Buba i Džala su u Srbiji imali mesečno i do 10 nastupa, pa su uzimali ozbiljne pare, navodi izvor. Reperima Jasminu Fazliću i Amaru Hodžiću, koji su poznatiji kao Džala Brat i Buba Koreli, zabranjen je ulazak u Srbiju nakon što je na njihovom… »

Zabranili ih u Srbiji gde su imali najviše nastupa: Buba i Džala zbog skandala u Nišu ostali bez 400.000 evra!

Mondo pre 7 dana
Reperi su najviše nastupa imali upravo u našoj zemlji. Reperi su najviše nastupa imali upravo u našoj zemlji Reperima Jasminu Fazliću i Amaru Hodžiću, koji su poznatiji kao Džala Brat i Buba Koreli, zabranjen je ulazak u Srbiju nakon što je na… »

Evo koliko para su Džala i Buba izgubili od kad im je zabranjen ulazak u Srbiju: Ovo im je ozbiljan udarac po džepu, u…

Blic pre 8 dana
Reperima Jasminu Fazliću i Amaru Hodžiću, koji su poznatiji kao Džala Brat i Buba Koreli, zabranjen je ulazak u Srbiju nakon što je na njihovom nastupu prebijen tinejdžer, pa su za više od tri meseca ostali bez 400.000 evra. Reperi sada nastupe… »

Ostali bez 400.000 evra nakon zabrane ulaska u Srbiju?! Posle skandala u Nišu, Buba i Džala udareni po džepu

Srbija danas pre 8 dana
Incident ih debelo koštao! Reperi Jasmin Fazlić i Amar Hodžić poznatiji kao Džala Brat i Buba Koreli, koji su žarili i palili srpskom scenom, zabranjeni je ulazak u Srbiju nakon što je na njihovom nastupu prebijen tinejdžer, pa su za više od tri… »

Vesti dana »