Budva - vesti

Svojim telom je zaludela region, a onda je nestala! Nikada ne biste pogodili čime se danas bavi!

Alo pre 22 sata
Alo: Svojim telom je zaludela region, a onda je nestala! Nikada ne biste pogodili čime se danas bavi!
Pogledajte kako danas živi...
Milena Marić Subašić, osvojila je publiku tokom prve sezone, gde glumila ljubavnicu Mime Karadžića. Milena je završila fakultet Dramskih umetnosti na Cetinju i stekla je diplomu filmskog producenta. Ne krije da je izuzetno srećna u braku sa Mladenom Subašićem,... »

Nisu dolazili na posao a primali platu, šteta 5,6 miliona €

Večernje novosti pre 2 dana
Protiv 45 zaposlenih u lokalnoj upravi Budve i javnim preduzećima biće pokrenut disciplinski postupak, raskinut ugovor o radu, jer duže vreme ne idu na posao.
Protiv 45 zaposlenih u lokalnoj upravi Budve i javnim preduzećima biće pokrenut disciplinski postupak, raskinut ugovor o radu, jer duže vreme ne idu na posao. "Taj problem nasledili smo od stare vlasti, a u ekstremnim primerima... »

Skandal u budvi: Nisu dolazili na posao, a primali platu zbog čega su oštetili budžet za čak 5,6 miliona evra!

Blic pre 2 dana
Protiv 45 zaposlenih u lokalnoj upravi Budve i javnim preduzećima biće pokrenut disciplinski postupak, raskinut ugovor o radu, jer duže vreme ne idu na posao. - Taj problem nasledili smo od stare vlasti, a u ekstremnim primerima traje od 2005. godine, što je opštinsku kasu koštalo mnogo novca, za... »

Ne dolaze na posao: Neradnici opštinu koštali 5,6 miliona evra

Vesti online pre 3 dana
Protiv 45 zaposlenih u lokalnoj upravi Budve i javnim preduzećima biće pokrenut disciplinski postupak, raskinut ugovor o radu, jer duže vreme ne idu na posao.
- Taj problem nasledili smo od stare vlasti, a u ekstremnim primerima traje od 2005. godine, što je opštinsku kasu koštalo mnogo novca - za "Pobedu" kaže potpredsednik opštine Budva Vladimir Bulatović. - Ako bismo uzeli... »

Nisu dolazili na posao a primali platu: Šteta 5,6 miliona €

B92 pre 3 dana
B92: Nisu dolazili na posao a primali platu: Šteta 5,6 miliona €
Budva -- Protiv 45 zaposlenih u lokalnoj upravi Budve i javnim preduzećima biće pokrenut disciplinski postupak, raskinut ugovor o radu, jer duže vreme ne idu na posao.
"Taj problem nasledili smo od stare vlasti, a u ekstremnim primerima traje od 2005. godine, što je opštinsku kasu koštalo mnogo novca, za "Pobedu" kaže potpredsednik opštine Budva Vladimir Bulatović. "Ako bismo uzeli... »

Odloženo suđenje "kavačkoj grupi"

Večernje novosti pre 7 dana
Slobodan Kašćelan se tereti da je krajem maja 2010. na području opština Kotor, Tivat i Budva organizovao kriminalnu organizaciju radi sticanja nezakonite dobiti
Su đenje takozvanoj kavačkoj grupi, koje je trebalo da se održi u ponedeljak, odloženo je, javila je TVCG. Slobodan Kašćelan se tereti da je krajem maja 2010. na području opština Kotor, Tivat i Budva organizovao kriminalnu... »

They gave me 500 euros to clean the apartment and to remove the evidence: Terrible confession of Smilja Scepanovic in the middle of the courtroom!

Telegraf pre 7 dana
This time, at the hearing, in the role of witness, the mother of Milos Vojinovic appeared, Smilja Scepanovic
The trial for Milos Delibasic, Sasa Cvetanovic, Goran Bojanic, and Milos Vojnovic, who are the members of the criminal group charged for the murder of the brother of Luka Bojovic, Nikola, in the center of Belgrade in April 2013,... »

Turistička organizacija Budve na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Studio B pre 11 dana
Budva na beogradskom Sajmu turizma najavljuje mnoštvo manifestacija i specijalne ugostiteljske aranžmane.
Šta sve posetioce Budve očekuje tokom 2019. godine moći će da se sazna na štandu Turističke organizacije Opštine Budva, koja će se tradicionalno predstaviti na 41. Međunarodnom beogradskom sajmu turizma od 21. do 24. februara.... »

Ne idu na posao, a primaju plate

BizLife pre 12 dana
Foto: Pixabay Čak 90 radnika opštinske administracije i javnih preduzeća u Budvi ne dolaze na posao, a uredno primaju platu, što Opštinu Budva godišnje košta blizu pola miliona evra, ali ovaj „fenomen“ nije primećen na najpoznatijem primorskom gradu Crne Gore. Potpredsednik Opštine Budva Vladimir... »

Intervju predsednik Opštine Budva: Odrekao sam se plate

Večernje novosti pre 17 dana
Predsednik Opštine Budva, Marko Bato Carević, za ''Novosti'': Materijalno sam se ostvario. Trudiću se da više razvijem moderniji turizam
PREDSEDNIK Opštine Budva, Marko Bato Carević, sebe ne smatra političarem. Na to mesto, kako kaže, došao je duhovno, profesionalno i materijalno ostvaren. Odrekao se plate gradonačelnika, a tu funkciju će iskoristiti da da svoj... »

©2019 Netmark d.o.o.