Bujanovac

Gazeta expres: Kurti odbio Amerikance, ne ukida taksu

Bujanovačke pre 6 sati
Bujanovac, Priština, 27. februar 2020.- Kosovski premijer Aljbin Kurti odgovorio je negativno na zahtev SAD da ukine taksu na srpsku robu jer će to imati velike posledice za Kosovo, piše Gazeta Ekspres. Prema izvorima Gazete Ekspres iz SAD, specijalni… »

Stanković: Jugokop na čekanju zbog otpadnih voda, pokretanje moguće ove godine

Bujanovačke pre 5 sati
Bujanovac, 27. februar 2020. Za pokretanje klanice „Jugokoop“ potrebno je maksimalno milion evra, kako kaže predsednik Koordinacionog tela za jug Srbije Zoran Stanković, ali se sada čeka na rešavanje pitanja otpadnih voda što mora biti urađeno… »

Nagradni konkurs za video radove: POŠTUJEMO SE JER…/INTERKULTURALNOST U MOM GRADU JE…

Naissus info pre 8 sati
Klub za osnaživanje mladih 018 (KOM 018) u saradnji sa Mrežom boraca protiv mržnje, Društvom Roma Prokuplje i NVO „The future“ iz Bujanovca sprovodi projekat „Interkulturalnost u službi međuetničkog razumevanja i saradnje“ koji je podržan… »

„Svetosavci“ na Takmičenju za frankofonu pesmu – Natalija u polufinalu

Bujanovačke pre 11 sati
Bujanovac, 27. februar 2020. Na Takmičenju za frankofonu pesmu 2020. svog predstavnika ima i bujanovačka srednja škola „Sveti Sava“, čija je učenica druge godine Natalija Nikolić izborila učešće u polufinalu ove smotre muzičkih talenata… »

Albanske partije iz “Preševske doline” na jednoj listi za predstojeće izbore

Južne vesti pre 13 sati
Albanske partije iz Preševa i Bujanovca nastupiće na zajedničkoj listi na predstojećim parlamentarnim izborima u Srbiji, a ujediniće se pod sloganom “Albanska demokratska alternativa - Ujedinjena dolina”. Na zajedničkoj listi naći će se pet… »

Komesarijat za izbeglice: Migrantima ne možemo uskratiti slobodu kretanja

Bujanovačke pre 13 sati
Bujanovac, 27. februar 2020. Nakon što je zamenik predsednika opštine Bujanovac Stojanča Arsić najavio da će tražiti veću kontrolu kretanja migranata, iz Komesarijata za izbeglice poručuju da treba naći rešenje, ali da su prihvatni centri… »

Arifi: Želimo pripajanje uz tri uslova

Danas pre 1 dan
Predsednik opštine Preševo Šćiprim Arifi izjavio je u intervjuu za Glas Amerike da predstavnici „Preševske doline“ žele da se pripoje Kosovu, ali je istakao tri uslova za realizaciju tog ujedinjenja, prenosi Gazeta Ekspres. Arifi je istakao da… »

Arifi za pripajanje Kosovu, ali samo pod ova 3 uslova

Bujanovačke pre 1 dan
Bujanovac, Preševo, 26. februar 2020. (Foto Bujanovačke)- Predsednik opštine Preševo, Šćiprim Arifi, u intervju za Glas Amerike na srpskom, rekao je da “Preševska dolina želi da se pripoji Kosovu”, ali pod 3 uslova. „Prvo, ne želimo da… »

Podvig bujanovačkog policajca: Van dužnosti pojurio za lopovom, savladao ga i sprečio krađu zlatnog nakita

Bujanovačke pre 1 dan
Bujanovac, 26. februar 2020. (foto Sindikat srpske policije) – Boban Tasić, radnik Policijske stanice Bujanovac, na delu je pokazao kako svaki policajac treba da postupa i kad nije na dužnosti. Tasić je, u večernjim satima, u centru Vranja, u sceni… »

Bujanovačke reke pretvorene u deponije (foto)

Bujanovačke pre 1 dan
(Ovaj tekst nastao je u okviru Projekta “Portal Bujanovačke u službi građanskog aktivizma”. Realizuje se u okviru projekta “Podrška građanskom aktivizmu u zajednici” koji je finansirala Vlada Ujedinjenog Kraljevstva, a koji sprovode British… »

Vesti dana »

Kurti od 15. marta ukida takse

RTS pre 42 minutajoš 27 povezanih

I večeras litije širom Crne Gore

RTV pre 1 satjoš 24 povezane