Bujanovac

Bojevo gađanje policije u reonu Ljiljanca

OK radio pre 5 minuta
Policijski službenici Policijske uprave u Vranju, 20. novembra ove godine, od 14,30 do 16,00 časova, izvršiće bojevo gađanje na neuređenom strelištu u selu Ljiljance, opština Bujanovac. Tokom navedenog dana, u vremenu od 14,00 do 16,00 časova, na… »

Kurti: Nema razmene teritorija bez krvoprolića, Rusija želi novi sukob Kosova i Srbije

Bujanovačke pre 1 sat
Bujanovac, Priština, 19. novembar 2019. (foto printskrin)- Nema razmene teritorija bez krvoprolića, uvek će biti Albanaca i Srba sa obe strane granice, poručio je kandidat za kosovskog premijera Albin Kurti u razgovoru za podgoričku Pobjedu. -Uvek… »

Knez Lazar na sportskom spektaklu u Vranju 1. decembra

Vranje news pre 18 minuta
Vranje/Bujanovac - Borce kluba "Knez Lazar" u Bujanovcu očekuje novi izazov - MMA turnir GFC 5 u Vranju koji će biti održan 1. decembra. - Posle uspešno odrađenog humanitarnog turnira za Dunju M. u Bujanovcu, Vitezove očekuje novi sportski spektakl… »

Izmena režima saobraćaja u centru Bujanovca zbog asfaltiranja

Bujanovačke pre 13 minuta
Bujanovac, 19. novembar 2019. – U centru Bujanovca do kraja nedelje (Bujanovačke će vas obavestiti o tačnom terminu) doći će do izmene režima saobraćaja zbog asfaltiranja glavne ulice, a nadležni apeluju na vozače da ne izlaze kolima u grad bez… »

Albanci najavili protest i proslavu na jugu

Vranje news pre 12 minuta
Vranje/Preševo - Pod sloganom "Dosta više - Dolina traži rešenje," u organizaciju ORV-a (Organizacija ratnih veterana) i uz podršku albanskih političkih subjekata i Saveta Islamske zajednice, koji deluju u Bujanovcu i Preševu, 28. novembra biće… »

Albanci sa juga Srbije za 28. novembar najavljuju proteste i proslavu

OK radio pre 1 sat
Preševo/Vranje - Pod sloganom “Dosta više - Dolina traži rešenje” u organizaciju ORV-a (Organizacija ratnih veterana) i uz podršku albanskih političkih subjekata i Saveta Islamske zajednice, koji deluju u Bujanovcu i Preševu, 28. novembra biće… »

Vulin sa Godfrijem: Srbija zabrinuta zbog suštinskog formiranja Vojske Kosova

Vranje news pre 1 sat
Dalje jačanje Baze Jug kod Bujanovca, značaj podizanja operativnih i funkcionalnih sposobnosti Vojske Srbije kroz zajedničku obuku i vežbe sa Oružanim snagama SAD, te saradnja sa NATO u okviru Partnerstva za mir biće značajna pitanja u okviru… »

Indigo za Dunju od Bujanovčana prikupio 12.000 dinara (Video)

Bujanovačke pre 1 sat
Poklon za svakog darodavca Bujanovac, 19. novembar 2019.- U humanitarnoj akciji Grupe za decu i mlade Indigo i organizacije „Diturija“ iz Bujanovca prikupljeno je oko 12.000 dinara za lečenje male Bujanovčanke Dunje Milanović. Svima koji su u… »

Policajci u sredu vežbaju gađanje u blizini Bujanovca

Južne vesti pre 2 sata
Na neuređenom strelištu u selu Ljiljance u okolini Bujanovca policija će vežbati bojevo gađanje u sredu, 20. novembra od 14:30 do 16 sati. Tog dana, u blizini strelišta biće zabranjeno kretanje, boravak i zadržavanje ljudi, životinja, motornih… »

“Knez Lazar” spreman za spektakl u Vranju 1. decembra

Bujanovačke pre 3 sata
Bujanovac, 19. novembar 2019.-Borce kluba “Knez Lazar” u Vranju 1. decembra čeka novi izazov- MMA turnir GFC 5. -Posle uspešno odrađenog humanitarnog turnira za Dunju Milanović u Bujanovcu, Vitezove očekuje novi sportski spektakl. U ringu će tri… »

Vesti dana »

Rekord karijere Dončića i novi tripl-dabl

Novi magazin pre 1 satjoš 14 povezanih

U nesreći u rudniku u Kini poginulo 15 osoba

N1 Info pre 54 minutajoš 8 povezanih

Danas umereno oblačno, uveče kiša, do 19 stepeni

Blic pre 10 satijoš 8 povezanih

Srpski studenti iz Hongkonga sleteli u Beograd

Danas pre 1 satjoš 4 povezane