Bujanovac

Dr Pavlović: Molim za strpljenje one koji čekaju na vakcinisanje, neodlučni neka razmisle šta rizikuju

Bujanovačke pre 45 minuta
Bujanovac, 23. januar 2021. Za tri dana od početka imunizacije protiv kovida u Bujanovcu je vakcinu primilo 195 ljudi, a kako je ranije najavljeno vakcinacija se nastavlja i tokom vikenda. Direktorka Doma zdravlja dr Daliborka Pavlović preko… »

Troje pozitivnih u Bujanovcu, vakcinisano 115 ljudi

Bujanovačke pre 2 sata
Bujanovac, 23. januar 2021. Kovid-19 je u petak potvrđen kod još troje meštana opštine Bujanovac, dok je 115 osoba vakcinisano protiv korone, rečeno je našem portalu u Domu zdravlja. Testirano je sedmoro građana antigenskim testovima, a čeka se na… »

Porast broja novozaraženih koronom u Vranju

Vranje news pre 1 sat
Još 38 građana Vranja bili su pozitivni na koronavirus prilikom poslednjeg testiranja, saopšteno je u subotu iz Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju. Pre tri dana Vranje je imalo 29 novozaraženih, 9 manje u odnosu na najnoviju statistiku, a… »

Krizni štab: Kolektivni imunitet za dva-tri meseca, mere ostaju na snazi

Bujanovačke pre 1 sat
Bujanovac, Beograd, 23. januar 2021. Republički Krizni štab odlučio je u petak da do daljeg sve postojeće mere ostaju na snazi. Epidemiolog Branislav Tiodorović rekao je da postoji tendencija da se situacija poboljšava, ali manji broj pozitivnih… »

Korona u Pčinjskom okrugu: Procenat zaraženih ne opada, najviše obolelih u Vranju

Večernje novosti pre 2 sata
PROCENAT zaraženih u odnosu na testirane u Pčinjskom okrugu ne opada. Prema rečima epidemiologa dr Slađana Stankovića on sada iznosi 21,05 procenata. Prema najnovijm izveštaju Zavoda za javno zdravlje u Vranju od 228 uzoraka, 48 je pozitivnih, a… »

Vlada odlučila: Elementarna nepogoda u 20 opština i gradova

Jug press pre 14 sati
BEOGRAD Vlada Srbije donela je juče odluku o proglašenju elementarne nepogode u 20 opština na teritoriji Republike, gde su, usled obilnih kiša i padavina, stradali brojni objekti i infrastruktura. Stanje elementarne nepogode proglašeno je u Nišu… »

U Vranju još 29 novoinficiranih, Pčinjskom okrugu 52 pozitivna slučaja

Jug press pre 15 sati
VRANJE U četvrtak je u Vranju testirano 245 osoba sa područja Pčinjskog okruga. Otkrivena su još 52 lica pozitivna na koronu. Najveći broj zaraženih i dalje je iz Vranja gde su 29 osobe inficirane korona virusom, Surdulice 10, Vladičinog Hana osam… »

Digli ruke od lažne države: Albanci sa KiM masovno dolaze u Bujanovac da prime vakcinu protiv kovida

Kurir pre 18 sati
Stotine Albanaca sa Kosova i Metohije, uglavnom iz Gnjilana i okolnih opština, odlaze u Bujanovac da prime vakcinu protiv kovida-19 koju daju srpske zdravstvene vlasti. Koha navodi da mnogi Albanci iz nekoliko kosovskih opština borave u Bujanovcu zbog… »

Bujanovačke Arifiju: Albanci iz Gnjilana su se vakcinisali u Bujanovcu

Bujanovačke pre 20 sati
Bujanovac, 22. januar 2021. Predsednik opštine Bujanovac Nagip Arifi demantovao je za kosovske medije vest našeg portala da su se juče, pored Srba, i Albanci sa Kosova vakcinisali protiv korone u Bujanovcu. Portal Bujanovačke stoji iza svoje vesti… »

Albanci sa Kosova idu u Srbiju da se vakcinišu

Vesti online pre 20 sati
Stotine građana Kosova, uglavnom iz Gnjilana i okoline, odlaze u Bujanovac da prime vakcinu protiv Covid-19, koju daju srpske zdravstvene vlasti, piše Koha. Pozivajući se na pisanje lokalnih medija, Koha navodi da mnogi Albanci iz nekoliko kosovskih… »

Vesti dana »