Bujanovac - vesti

Nestao stariji muškarac iz Bujanovca

Južne vesti pre 30 minuta
Božidar Grujičić star 72 godine nestao je u Bujanovcu u noći između nedelje i ponedeljka, od kada za njim tragaju policija, porodica i prijatelji. Poslednji put je viđen nedaleko od autobuske stanice u Bujanovcu, pa se mole svi koji imaju bilo kakvu informaciju, da jave najbližoj stanici policije.... »

Nestao muškarac kod Bujanovca

OK radio pre 2 sata
Vranje - U Bujanovcu je u noći između nedelje i ponedeljka nestao stariji muškarac.
Reč je o Božidaru Grujičiću koji ima 72 godine. Prema rečima njegovog sina Saše Grujičića, starac je u toku noći, negde oko tri iza ponoći, izašao iz kuće. - On je dementna osoba, nemamo nikakav trag gde je otišao, tražimo ga i... »

"Žene istoka i zapada", sličnosti i kulturološke razlike

RTS pre 2 dana
RTS: "Žene istoka i zapada", sličnosti i kulturološke razlike
Međunarodna organizacija za migracije organizovala je kulturološki forum "Žene istoka i zapada". O kulturama zemalja Bliskog istoka, sličnostima i razlikama govorile su migrantkinje iz prihvatnih centara u Vranju i Bujanovcu, kulturolozi, sociolozi.
Migrantkinje, uglavnom iz Avganistana, dugo su, više meseci, u prihvatnim centrima, kontaktiraju sa lokalnim stanovništvom, mogu da uporede. Ima razlika, u Avganistanu žene posle 17 sati ne izlaze iz kuće, ali su obaveze oko... »

Preminuo Života Matić

Jug press pre 2 dana
BUJANOVAC Dugogodišnji dopisnik “Politike” iz Bujanovca Života Matić danas je preminuo posle duge bolesti. Matić je rodjen 1949. godine a ostaće upamćen kao novinar koji je , bez dlake na jeziku , dugo godina pisao najviše o svom Bujanovcu i dogadjajima i ljudima u njemu. Matić je u rodnom... »

Preminuo novinar iz Bujanovca Života Matić

Južne vesti pre 2 dana
Posle duge i teške bolesti u Bujanovcu je preminuo novinar Života Matić, doajen novinarstva, hroničar krajnjeg juga Srbije, dopisnik nacionalnih listova i osnivač lokalnog portala Bupress. Rođen je u Bujanovcu 1949. godine, gde je završio osnovnu i Srednju ekonomsku školu. Tada je u dresu... »

In memoriam: Preminuo života Matić

OK radio pre 2 dana
Vranje - Života Matić, novinar iz Bujanovca, preminuo je posle teške bolesti, u subotu 16. februara u 70. godini života.
Matić je bio dugogodišnji dopisnik „Politike“, a njegovi tekstovi su objavljivani i u “Blicu”, “Vranjskim novinama” i drugim dnevnim listovima. Života Matić bio je i dugogodišnji dopisnik OK Radija. Matić je autor brojnih... »

Završila na PTO zbog trovanja praškom za veš

OK radio pre 2 dana
Devojka stara 24 godine iz sela Lopardince kod Bujanovca, prebačena je na PTO bolnice u Vranju zbog trovanja praškom za pranje veša, javljaju iz bujanovačke Hitne službe.
Prema rečima dežurnog lekara dr Jovane Antić, devojka je unela veću količinu praška pomešanog sa vodom, prenosi portal Bujanovačke. - Intervenisali smo po pozivu, najverovatnije roditelja, pacijent je bio u svesnom stanju i hitno... »

Drama kod Bujanovca Devojka (24) rastvorila prašak za veš u vodu, pa popila! Roditelji u čudu!

Srbija danas pre 3 dana
Devojka (24) iz Lopradinca kod Bujanovca otrovala se praškom za pranje veša
Pokušaj samoubistva dežurnoj službi Doma zdravlja u Bujanovcu prijavili su roditelji mlade Srpkinje koji su se hvatali za glavu i nisu mogli da veruju da je to učinila, kao ni to šta ju je navelo da pokuša da se ubije. Novo... »

Devojka (24) rastvorila prašak za veš u vodu, pa popila! Roditelji se hvatali za glavu i pitali se: "Zašto?!"

Alo pre 3 dana
Alo: Devojka (24) rastvorila prašak za veš u vodu, pa popila! Roditelji se hvatali za glavu i pitali se: "Zašto?!"
Devojka (24) iz Lopradinca kod Bujanovca trovala se praškom za pranje veša
Pokušaj samoubistva dežurnoj službi Doma zdravlja u Bujanovcu koji su se hvatali za galvu i nisu mogli da veruju da je to učinila, kao ni to šta ju je navelo da pokuša da se ubije. Dežurni lekar Doma zdravlja u Bujanovcu dr... »

Kamberi: Ujedinjenje sa Kosovom ili reciprocitet

Danas pre 5 dana
Predsednik opštine Bujanovac Šaip Kamberi izjavio je da Kosovo u dijalogu sa Srbijom treba da ima dve opcije za Preševsku dolinu – prva je ujedinjenje Preševske doline sa Kosovom, a druga reciprocitet sa Srbima i severom Kosova, preneo je večeras RTK.
„Ako Kosovo krene ovim putem (korekcija granice) onda ima veliku podršku da se Preševska dolina pripoji Kosovu, ako ne, onda bi trebalo da postoji reciprocitet sa severom“, rekao je Kamberi u emisiji „Otvoreni studio“ na RTK3.... »

Meksički zid: 16 država SAD podnelo tužbu protiv Trampa

BBC News  pre 1 sat  još 14 povezanih

Srbija će vraćati kredite Kosova do 2041. godine

Nova ekonomija  pre 1 sat  još 9 povezanih

Sunčano i toplo

Dnevnik  pre 3 sata  još 8 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.