Bujanovac

Građani Kosova noćima čekaju vizu pred ambasadom Finske

Bujanovačke pre 16 sati
BUJANOVAC, PRIŠTINA, 19. oktobar 2019. (foto Klix.ba)- San o boljem životu naveo je brojne građane Kosova da sreću potraže u nekoj od zapadnoevropskih zemalja, a ispred ambasade Finske u Prištini na dozvolu za odlazak u ovu zemlju čekanje počinje… »

Taktička vežba Stena 04 pod stručnim nadzorom NATO

OK radio pre 17 sati
Vranje - U bazi „Jug“ kod Bujanovca je realizovana taktička vežba „Stena 04“, tokom koje su, po Konceptu operativnih sposobnosti, proveravani obučenost i spremnost inžinjerijske čete opšte namene deklarisane za učešće u multinacionalnim… »

Pčelar na čelu Srpske desnice u Bujanovcu

Bujanovačke pre 18 sati
Presudilo iskustvo: Mitić Bujanovac, 19. oktobar 2019. -Za predsednika bujanovačkog Opštinskog odbora Srpske desnice, koji će biti osnovan u sredu (23. oktobar), najverovatnije biće izabran Zarije Mitić, a ne Milan Jovanović Keče, aktuelni… »

“Vojna akademija 5” u subotu sa dve projekcije

Bujanovačke pre 20 sati
Bujanovac, 19. oktobar 2019.- Peti nastavak domaćeg serijala Vojna akademija prikazuje se u subotu 19. oktobra u bujanovačkom Domu kulture i to u dva termina- od 18 i 20 sati. Cena ulaznice je 250 dinara. Režiju i 5. nastavka filma potpisuje Dejan… »

Bosilegrad rešava problem sa vodosnabdevanjem

Bujanovačke pre 1 dan
Bujanovac, Bosilegrad, 18. oktobar 2019. (foto EU PRO) – Opština Bosilegrad će u roku od 280 dana dobiti novi sistem za vodosnabdevanje, vredan 310.000 evra, čime će kvalitetna voda za piće postati dostupna svim meštanima, javljaju Južne vesti U… »

Kurti: Albanija i Kosovo da obrate pažnju na Albance iz preševske doline

Jugmedia pre 1 dan
Lider pokreta Samoopredeljenje i kandidat za premijera Kosova Aljbin Kurti izjavio je tokom nedavnog sastanka sa predsednikom opštine Preševo Šćiprimom Arifijem, da Albanija i Kosovo „ubuduće treba više zajedno da rade na unapređenju položaja… »

Salihi: Asfaltiranje počinje uskoro, molim građane za strpljenje

Bujanovačke pre 1 dan
Bujanovac, 18. oktobar 2019. Kako bi se što pre normalizovao saobraćaj u jednom delu glavne ulice i izbegle dodatne gužve radovi na rekonstrukciji obavljaće se parcijalno – pripreme za asfaltiranje, na deonici od kružnog toka na ulazu u grad do… »

Posle seks afere smenjen načelnik Hitne u Vranju

Bujanovačke pre 1 dan
Bujanovac, Vranje 18. oktobar 2019. (foto Telegraf.rs) – Lekar S.S. iz Doma zdravlja u Vranju, za koga je medicinska sestra D.C. ispričala medijima da joj je godinama slao SMS poruke lascivnog sadržaja, te da je zbog upornog odbijanja privatne… »

Vojska Srbije vežbala, NATO nadzirao

Bujanovačke pre 1 dan
Bujanovac, 18. oktobar 2019. (foto Ministarstvo odbrane) – U bazi „Jug“ je realizovana taktička vežba „Stena 04“, tokom koje su proveravani obučenost i spremnost inžinjerijske čete opšte namene Vojske Srbije deklarisane za učešće u… »

36,4 odsto građana bi pristalo da Srbija u zamenu za priznanje dobije sever Kosova

Bujanovačke pre 1 dan
Bujanovac, Beograd, 18. oktobar 2019. Priznanje nezavisnosti Kosova neprihvatljivo je za 78,5 odsto građana Srbije, za koje je kosovsko pitanje i dalje veoma emotivno, veoma bolno i vezano za reč izdaja, pokazalo je istraživanje Centra za društveni… »

Vesti dana »