Cetinje

Preminule četiri osobe: Virusom korona u Crnoj Gori inficirano još 419 osoba

Večernje novosti pre 7 sati
LABORATORIJE Instituta za javno zdravlje, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su od poslednjeg preseka završile analize i Institutu dostavile rezultate za 1.369 uzoraka na novi koronavirus među… »

Epidemija u CRNOJ Gori: Još 425 inficiranih - preminula tri pacijenta

Večernje novosti pre 2 dana
U CRNOJ Gori je, u poslednja 24 sata, na 1.577 testiranih uzoraka zabeleženo 425 novih slučajeva korona virusa. Preminula su još tri pacijenta, iz Berana, Cetinja i Podgorice, od kojih je najmlađi imao 63, a najstariji 84 godine. Oporavilo se još 608… »

Novi presek korone u crnoj gori: Još 310 inficiranih, jedan pacijent preminuo

Večernje novosti pre 3 dana
LABORATORIJE Instituta za javno zdravlje, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su od poslednjeg preseka završile analize i Institutu dostavile rezultate za 1.060 uzorka na novi koronavirus među… »

Vernici i sveštenstvo MCP nalagali Badnjak na Cetinju

RTV pre 15 dana
CETINJE - Vernici Mitropolije crnogorsko-primorske SPC, posle nalaganja Badnjaka ispred Cetinjskog manastira, razišli su se u miru. MCP je, inače, juče pozvala vernike da odustanu od dolaska na Cetinje i da Badnji dan provedu u svojim gradovima i… »

Uhapšen Brano Mićunović u Budvi! Pronađeno oružje, palo još nekoliko ljudi

Mondo pre 15 dana
Mićunović je godinama opisivan kao lice povezano sa podzemljem, što je on iznova demantovao. Mićunović je godinama opisivan kao lice povezano sa podzemljem, što je on iznova demantovao. Nikšićanin Branislav Brano Mićunović uhapšen je u Budvi… »

Joanikije: Punoću praznika doživimo u svojim domovima

RTV pre 16 dana
CETINJE - Iako ove godine pravoslavni hrišćani Božić po Julijanskom kalendaru obeležavaju u otežanim uslovima, zbog epidemije novog korona virusa ponajviše, to sigurno neće biti prepreka da u svojim domovima dožive punoću praznične radosti… »

Joanikije: Punoću praznika doživimo u svojim domovima

Politika pre 16 dana
CETINjE - Iako ove godine pravoslavni hrišćani Božić po Julijanskom kalendaru obeležavaju u otežanim uslovima, zbog epidemije novog korona virusa ponajviše, to sigurno neće biti prepreka da u svojim domovima dožive punoću praznične radosti… »

Cetinje poziva sutra na okupljanje, organizator nepoznat

B92 pre 16 dana
Nepoznati organizator ponovo poziva građane Cetinja i cele Crne Gore da se sutra okupe za Badnji dan i svaki drugi dan ispred Dvora Petrovića. Kako navode, "ispod svoga neba i oko svoga Sunca". U saopštenju, kako prenosi portal RTCG, građana Cetinja… »

Cetinje: Nepoznati organizator poziva - okupljanje na Badnji "i svaki drugi dan"

RTV pre 16 dana
CETINJE - Nepoznati organizator ponovo poziva građane Cetinja i cele Crne Gore da se sutra okupe za Badnji dan i svaki drugi dan ispred Dvora Petrovića, kako navode, "ispod svoga neba i oko svoga Sunca". U saopštenju, kako prenosi portal RTCG, pored… »

Joanikije: Mnogi bi da se domognu Cetinjskog manastira

Nova pre 19 dana
Administrator Mitropolije crnogorsko-primorske i episkop budimljansko-nikšićki Joanikije rekao je danas da mnogi žele da se domognu Cetinjskog manastira. Crnogorska pravoslavna crkva i njen mitropolit Mihailo (Miraš Dedejić) tražili su juče u… »

Vesti dana »