Chevrolet

Policija na Floridi zaplenila C7 Corvette Z06 od dilera, pa auto postao deo policijske flote

Telegraf pre 21 sat
Policija na Floridi je bogatija za jedan fantastičan automobil, a to je Chevrolet C7 Corvette Z06. Reč je o automobilu koji je zaplenjen od kriminalca, odnosno od dilera droge. C7 Corvette Z06 je presvučen u "policijsko ruho", dobio je policijska… »

Zaplenjeni Chevrolet C7 Corvette Z06 postao deo policijske flote na Floridi

Auto blog pre 1 dan
Policija na Floridi je bogatija za jedan fantastičan automobil, a to je Chevrolet C7 Corvette Z06. Reč je o automobilu koji je zaplenjen od kriminalca, odnosno od dilera droge. C7 Corvette Z06 je presvučen u "policijsko ruho", dobio je policijska… »

Najavljen Chevrolet Blazer EV

Auto blog pre 18 dana
Chevrolet je objavio sliku električnog modela Blazer EV, kao najavu njegove zvanične promocije koja će se održati 18. jula. Blazer EV izgleda različito od modela sa SUS motorima, a SS varijanta orijentisana na performanse ima sportsku prednju masku… »

BMW vs Mercedes-Benz: budućnost velikog rivaliteta predstavlja nepoznanicu

Auto blog pre 18 dana
Trenutno, Mercedes je za nijansu konzervativniji u svojoj strategiji od BMW-a, ali samo vreme može da pokaže čija je strategija uspešnija. Rivalitet između štutgartskog i minhenskog proizvođača, ne samo što je doprineo rađanju brojnih… »

Obnovljeni Chevrolet Monza

Auto blog pre 19 dana
General Motors je za kinesko tržište najavio restilizovanu verziju limuzine Chevrolet Monza, koja je u sadašnjem obliku predstavljena u novembru 2018. godine na Guangzhou sajmu automobila. Izmene dizajna se tiču pre svega prednjeg dela, i to u vidu… »

VIDEO: Kamion naleteo na ostavljeno vozilo nasred autoputa

Auto blog pre 20 dana
Žena i dete jedva izvukli živu glavu u naletu kamiona na njihovo vozilo. Stravičan snimak prikazuje Chevrolet Silverado zaustavljen nasred autoputa u Minesoti. Nakon što ga je niz automobila uspešno zaobišao, dolazi kamion koji bez kočenja i bilo… »

Chevrolet Bel-Air restomod za 200.000 dolara

Auto blog pre 26 dana
Ovaj restomod Chevrolet Bel-Air iz 1956. godine zaista smatramo umetničkim delom na točkovima. Prodavao se putem eBaya za 200.000 dolara, a uz kompletnu restauraciju dobio je i brojne nadogradnje. Što se tiče estetike, Chevroletova sportska srebrna… »

Corvette Z06 70th Anniversary Edition kao Pace Car na ovogodišnjem Indianapolisu 500

Auto blog 15.05.2022
Chevrolet je objavio da će Corvette Z06 70th Anniversary Edition biti Pace Car na legendarnom 106. izdanju trke Indianapolis 500 u nedelju, 29. maja u Indianapolis Motor Speedway. Ovaj službeni automobil će voziti bivša vozačica INDYCAR SERIES-a i… »

Test polovnjaka: Chevrolet Captiva – da li je pravi sedmosed? VIDEO

B92 11.05.2022
Na najnovijem testu sajta Polovni automobili našao se kompaktni SUV proizvođača koji je pre nekoliko godina odlučio da se povuče sa tržišta Evrope. Činjenica da brenda nema na ovim prostorima – ne znači da manjka i zainteresovanih za ove… »

Ovo su marke i modeli automobila koje ljudi najčešće tetoviraju

City magazine 09.05.2022
Američka internet stranica Zutobi je objavila rezultate istraživanja s društvene mreže Instagram o najpopularnijim markama i modelima automobila za tetovaže, prenosi Zadovoljna. Među markama, daleko najpopularniji je nemački Volkswagen, sa više od… »

Vesti dana »