CIA - vesti

CIA i dalje vodi istragu o ubistvu Kašogija: Pompeo: Nema direktnog dokaza o umešanosti saudijskog princa prestolonaslednika

Blic pre 2 dana
Američki državni sekretar Majkl Pompeo rekao je da istraga Centralne obaveštajne agencije (CIA) u vezi sa ubistvom Džamala Kašogija još traje, ali da nema direktnog dokaza o umešanosti saudijskog princa prestolonaslednika Mohameda bin Salmana. On je u intervjuu za televizijski kanal "Foks njuz"... »

Slučaj Khashoggi: Trump podržava Bin Salmana, CIA ga optužuje

Al Jazeera pre 2 dana
Američki predsjednik odbio je komentirati da li je saudijski princ prijestolonasljednik umiješan u ubistvo kolumniste 'Washington Posta'.
Američki predsjednik Donald Trump ponovo je istakao podršku saudijskom princu prijestolonasljedniku Mohammedu bin Salmanu, uprkos procjenama Centralne obavještajne agencije - CIA da je MBS naredio ubistvo novinara Jamala... »

Užasavajući detalji eksperimenta kontrole uma: CIA ovo radi već godinama!

Srbija danas pre 4 dana
Čuveni lovac na vladine tajne objavio je nova dokumenta o detaljima CIA eksperimenata "modifikacije ponašanja" tokom Hladnog rata (rangiranih od samo bizarnih do onih od kojih se prevrće stomak), otkrivenih pod zakonom o slobodi informisanja
Dokumenta su objavljena na "Blek Voltu", internet stranici koja objavljuje dosta vladinih dokumenata o paranormalnim aktivnostima, NLO i eksperimentima kontrole uma, i ima materijala za nekoliko novih sezona kultne serije "Dosije... »

Hipnoza i serumi istine: Otkriveni detalji eksperimenata u kojima je CIA koristila tehnike kontrole uma

Blic pre 4 dana
Čuveni lovac na vladine tajne objavio je nova dokumenta o detaljima CIA eksperimenata "modifikacije ponašanja" tokom Hladnog rata (rangiranih od samo bizarnih do onih od kojih se prevrće stomak), otkrivenih pod zakonom o slobodi informisanja. Dokumenta su objavljena na "Blek Voltu", internet... »

Dokumenti koji su šokirali Balkan otkrivaju ko je rasturio bivšu Jugoslaviju!

Alo pre 4 dana
Alo: Dokumenti koji su šokirali Balkan otkrivaju ko je rasturio bivšu Jugoslaviju!
Analitičari CIA imali su vrlo detaljne informacije o tome šta se događa i kakva je uloga političara
Zbivanja na prostoru bivše Jugoslavije bila su od najvećeg interesa za CIA na šta upućuje od nedavno dostupna arhiva koja sadrži brojna dokumenata koja se odnose na bližu i dalju istoriju regiona. Samo od materijala u kojima se... »

Tajna dokumenta CIA otkrila! Evo ko je rasturio jugoslaviju - strogo poverljivo, sve su pratili

Srbija danas pre 5 dana
Analitičari CIA imali su vrlo detaljne informacije o tome šta se događa i kakva je uloga političara.
Zbivanja na prostoru bivše Jugoslavije bila su od najvećeg interesa za CIA na šta upućuje od nedavno dostupna arhiva koja sadrži brojna dokumenata koja se odnose na bližu i dalju istoriju regiona. Josip Broz Tito Foto: Profimedia... »

Zastupnički dom objavio transkripte svjedočenja bivšeg direktora CIA-e

Al Jazeera pre 5 dana
Kongresni odbori pod kontrolom republikanaca istražuju korištenje privatnog servera Hillary Clinton za elektronsku poštu.
Republikanski čelnici odbora za pravosuđe i nadzor Zastupničkog doma Kongresa objavili su transkript svjedočenja bivšeg direktora Centralne obavještajne agencije Jamesa Comeyja oko elektronske pošte tadašnje državne tajnice... »

Rijad ipak dobija nemačko oružje

Dojče vele pre 5 dana
Kancelarka je nedavno saopštila da je zbog slučaja Kašogi zamrznuta prodaja nemačkog oružja Saudijskoj Arabiji. To nije tačno. Firma Rajnmetal i dalje izvozi municiju Saudijcima – preko ogranaka u inostranstvu.
Zbog ubistva novinara Džamala Kašogija u saudijskom konzulatu u Turskoj, Nemačka je zamrzla izvoz oružja Saudijskoj Arabiji – na dva meseca. Tako je to bar saopštila vlada u Berlinu. Ta odluka se temelji na izveštajima CIA prema... »

Šta mu je direktor CIA rekao o Naseru Oriću, o jezivoj poruci ambasadora SAD upućenoj Srbiji u maju 1993, o Albancu koji je lomio krst na srpskoj crkvi, Vatikanu...

Alo pre 6 dana
Alo: Šta mu je direktor CIA rekao o Naseru Oriću, o jezivoj poruci ambasadora SAD upućenoj Srbiji u maju 1993, o Albancu koji je lomio krst na srpskoj crkvi, Vatikanu...
Jedan od najuglednijih srpskih diplomata prof. dr Darko Tanasković ispričao je kako je tekla borba Srbije da Kosovo ne uđe u UNESKO, šta mu je otkrio direktor CIA, šta Albanci planiraju sa srpskim manastirima na KiM, o Naseru Oriću, zločinima nad Srbima...
To je bila 2015. teška i neizvesna godina. Tada je to bilo prilično nepoznata tema u UNESKO. Svaka država ima jedan glas. Veliki broj država nije ni znao o čemu se radi već je sledio instrukcije koje je dobijao od svetskih... »

Lažovčine iz CIA TV N1! Citiraju francuski "Figaro", a ne pišu da iza teksta stoji bivša ministarka iz redova demokratske stranke!

Srbija danas pre 7 dana
Nema mere ni granice do koje CIA TV N1 i njen portal nisu spremni da idu samo kako bi ispunili ciljeve svojih finanisijera iz redova opozicije
Ovoga puta na portalu spomenute televizije pojavio se tekst pod naslovom "Figaro: Lov na izdajnike poprima novu dimenziju u Srbiji" u kome se pominje predsednik Srbije Aleksandar Vučić kao i medijski mrak koji je mnogo puta na... »

©2018 Netmark d.o.o.