CIA - vesti

Noviteti na tržištu hleba

Danas pre 48 minuta
Tržište hlaba u Srbiji bogatije je za još dve vrste te prehrambene namirnice. Reč je o hlebu sa speltom i čia semenkama, kao i o hlebu obogaćenom semenkama lana, suncokreta, soje i susama koji se proizvode u pogonima kompanije Don Don.
Nutricionisti ističu da je spelta jedna od najstarijih kultivisanih useva koja se u ljudskoj ishrani koristila još pre oko 8.000 godina. Poznata je po tome što sadrži veliki broj hranljivih materija, vitamina, minerala i... »

Ako vas često muči mamurluk, kruševački srednjoškolci su smućkali najefikasniji lek

Luftika pre 4 sata
Share Tweet Share Pin 7 Shares Tokom ponedeljka i utorka u Novom Sadu je održano Nacionalno takmičenje najboljih učeničkih kompanija, a ekipa iz kruševačke Medicinske škole osvojila je prvo mesto. Naime, njihova kompanije se je patentirala organski prašak sa surutkom, koji u kombinaciji sa vodom... »

Nastavak kontakata obaveštajnih agencija Rusije i SAD moguć

Sputnik pre 2 dana
Nivo saradnje između Spoljnoobaveštajne službe Rusije i američke CIA opao je zbog unutrašnje političke krize u Americi, ali je obnavljanje kontakata između direktora ovih agencija moguće, izjavio je direktor Spoljnoobaveštajne službe Rusije Sergej Nariškin.
„Spoljnoobaveštajna služba ima najšire partnerstvo sa obaveštajnim službama drugih zemalja. One nikada nisu prestajale, uključujući i kontakte sa Centralnom obaveštajnom agencijom (CIA)“, rekao je Nariškin novinarima. On je... »

Pompeo: Pregovori sa Putinom veoma uspešni

Sputnik pre 7 dana
Američki državni sekretar Majk Pompeo izjavio je da su njegovi razgovori sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom ove nedelje u Sočiju bili veoma uspešni.
„Otišli smo tamo zbog veoma važnih pregovora koji su bili uspešni“, rekao je Pompeo u intervjuu za „Foks njuz radio“. Prema njegovim rečima, rusko-američka saradnja je korisna za građane obe zemlje. „Dok sam bio direktor CIA,... »

Državni službenik deseta epizoda: Šta će biti samnom?! (VIDEO)

Svet plus pre 8 dana
Serija „Državni službenik“ je nova, uzbudljiva domaća serija koja će se odvažiti da prikaže rad srpske tajne službe u okolnostima savremene geopolitičke situacije. Deseta epizoda biće emitovana u nedelju u 21. čas na Super Star kanalu! Šta će biti samnom?!
U predhodnoj epizodi: Posle napada u Minhenu, Služba je u haosu. Kolege iz zapadnih agencija vrše veliki pritisak da im se daju apsolutno sve informacije koje Služba ima o napadu u Minhenu. Amerikanci povlače svoje ljude iz... »

Tito se sreo sa osnivačem CIA preko kanala slobodnih zidara! Isplivale najstrože čuvane tajne Brozovog režima - sad je sve jasno!

Alo pre 10 dana
Alo: Tito se sreo sa osnivačem CIA preko kanala slobodnih zidara! Isplivale najstrože čuvane tajne Brozovog režima - sad je sve jasno!
Gotovo svakog maja u "Brozovom mesecu" mnogobrojni autori, sa podneblja koje je nekad pokrivala Jugoslavija, otvaraju večito pitanje - ko je bio Tito? Da li je on bio čovek o kome su generacije i generacije učile u školama, o kome se i danas mladom naraštaju pričaju bajke, ili neko sasvim drugi?
O njemu su napisane stotine knjiga i sasvim je izvesno da je Josip Broz bio jedna od najvećih političkih figura 20. veka. Ali, istovremeno, sa ove istorijske distance, gotovo četiri decenije od njegove smrti, jasno je da su mnogi... »

Šokantno svedočenje! Preko masonskih kanala Tito se sreo sa osnivačem CIA! Sve tajne Josipa Broza: Ko mu je dao viši čin u masoneriji, šta su otkrili ljudi iz njegove pratnje, o masonskin ritualima, maršalovoj sahrani...

Kurir pre 11 dana
Gotovo svakog maja u "Brozovom mesecu" mnogobrojni autori, sa podneblja koje je nekad pokrivala Jugoslavija, otvaraju večito pitanje - ko je bio Tito? Da li je on bio čovek o kome su generacije i generacije učile u školama, o kome se i danas mladom naraštaju pričaju bajke, ili neko sasvim drugi? O... »

Dobri kosmetski džihadisti

Večernje novosti pre 11 dana
Američki stav o dobrom i lošem terorizmu nije se promenio, i to se sve vreme oseća na Kosmetu
Američki stav o dobrom i lošem terorizmu nije se promenio, i to se sve vreme oseća na Kosmetu. Umesto beskompromisnog obračuna s teroristima, CIA se ponovo upustila u tajne veze i saradnju s njima gde god može da ih iskoristi u... »

Ovo je tajna raketa CIA za likvidaciju političkih protivnika Sjedinjenih Država

Alo pre 11 dana
Alo: Ovo je tajna raketa CIA za likvidaciju političkih protivnika Sjedinjenih Država
Oprobana od Avganistana, preko Sirije od Iraka i Jemena
Razvoj rakete, koji je navodno počeo dok je načelu SAD bio Barak Obama, imao je za cilj izbegavanje civilnih žrtava tokom američkog delovanja u Avganistanu, Pakistanu, Iraku, Siriji, Somaliji i Jemenu. Američka vlada razvila je tajnu raketu zbog izvođenja preciznih... »

R9X: CIA koristila tajnu raketu za precizne vazdušne napade

Sputnik pre 11 dana
Razvoj rakete, koji je navodno počeo dok je načelu SAD bio Barak Obama, imao je za cilj izbegavanje civilnih žrtava tokom američkog delovanja u Avganistanu, Pakistanu, Iraku, Siriji, Somaliji i Jemenu.
Američka vlada razvila je tajnu raketu zbog izvođenja preciznih vazdušnih napada „bez eksplozije“, protiv terorista i njihovih lidera, izveštava „Volstrit džurnal“. List navodi da neimenovani američki zvaničnici tvrde da će... »

©2019 Netmark d.o.o.