Citroen

Nova Citroenova perjanica – krosover limuzine, karavana i SUV-a

Vrele gume pre 9 minuta
Stigla je Citroenova perjanica „tri u jedan“. Nemci dominiraju u D i E segmentu, ali evropska divizija Stellantisa ne želi da se preda bez borbe. Nakon Peugeota 508 i luksuznog DS9, Citroen je pripremio novi model koji će se staviti naspram… »

Citroen C5 X

Auto blog pre 3 sata
Citroën je danas predstavio svoj C5 X, novog predstavnika segmenta deumskih krstarica autentičnog izgleda koji predstavlja spoj limuzine i karavana, odnosno inovativno rešenje u potpunom skladu s tradicijom marke Citroën. Ova potpuno nova vrsta je… »

3u1: Novi Citroen C5 je limuzina, karavan i krosover

Nova pre 3 sata
Danas je Citroen zvanično prikazao novi C5. Sa dodatim "X" u nazivu, treća generacija postala je nesvakidašnja limuzina, karavan i krosover u jednom. Ako neko u auto svetu zna dobro da iznenadi, to je svakako Citroen. Odvažnost, vizija i autentične… »

Nešto između: Stigao je novi Citroen C5 FOTO/VIDEO

B92 pre 6 sati
Citroen je predstavio novi model koji će se naći u vrhu ponude ovog proizvođača. Francuski proizvođač objavio je fotografije i prve tehničke detelja naslednika C5. Novi model ima u nazivu dodatak "X", a od prethodnika se razlikuje i po drugačijoj… »

Stellantis: Do kraja godine 39 modela na električni pogon

Nova pre 1 dan
Nakon spajanja dve velike grupacije, FCA i PSA u Stellantis, ono što do kraja ove godine možemo da očekujemo je i 39 modela automobila na električni pogon. Nova grupacija želi da utrostruči prodaju vozila na struju. Početkom ove godine objavljeno… »

U Srbiji u martu prodato 2.295 novih automobila, među njima i jedan Lamborghini

Auto blog pre 3 dana
Tržište novih automobila u našoj zemlji polako se oporavlja, nakon godinu dana krize U martu 2021. u Srbiji je registrovano 2.295 novih putničkih vozila. To je dvostruko više u odnosu na januar, kada je prodato 1.098 novih automobila, i skoro za 45… »

Prva vožnja: Citroen C4

Auto blog pre 4 dana
Potpuno novi Citroën C4 stigao je na naše tržište. Za prvu test vožnju dobili smo automobile direktno iz Pariza! Sa maksimalnom opremom, naravno… Iako Sitroen ima poseban premijum brend DS, francuski proizvođač je do te mere unapredio novu… »

U Srbiji u martu prodato 2.295 novih automobila, među njima i jedan lamborgini

Srbija danas pre 4 dana
Tržište novih automobila u našoj zemlji polako se oporavlja, nakon godinu dana krize. U martu 2021. u Srbiji je registrovano 2.295 novih putničkih vozila. To je dvostruko više u odnosu na januar, kada je prodato 1.098 novih automobila, i skoro za 45… »

Vraća se Citroen C5, premijera 12. aprila VIDEO

B92 pre 4 dana
Francuski proizvođač je objavio "tizer" za novi C5. Nakon nekoliko godina odsustva sa evropskog tržišta, Citroen C5 se vraća u novom obliku. Prethodna generacija je u Evropi ugašena 2017, a Citroen je naastavio da nudi restilizovanu verziju kupcima… »

Limuzina, SUV, kupe ili karavan? Citroen najavio novi C5

Nova pre 4 dana
Sada već legendarna Citroenova krstarica se vraća, ali u vrlo ekscentričnom izdanju. Zaboravite na prave Citroenove legende, poput CX-a ili XM-a, jer će novi C5 svoju ekstravaganciju pokazivati kroz neke druge stvari. Za početak ostaje nejasno šta… »

Vesti dana »