Crna Gora

Ubica italijanske mafije u Crnoj Gori koji je osuđen na 30 godina postaje svedok saradnik

Blic pre 4 sati
Italijan Emanuel Gaurini, osuđen za ubistvo u Crnoj Gori, postao je svedok saradnik u sudskom procesu u Brindiziju koji se vodi zbog likvidacije Đampjera Karvonea, prenose tamošnji mediji. Guarini je osuđen na 30 godina za ubistvo Nikolaja Lipolisa… »

"Bio je snažan i dobrog zdravstvenog stanja": Ćerka preminulog pacijenta u KCCG tvrdi da je njen otac (74) umro greškom…

Blic pre 5 sati
Ćerka preminulog pacijenta M.P., kog je operisao vaskularni hirurg Nikola Fatić zaposlen u Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) u Podgorici, tvrdi da patolozi nisu precizno utvrdili uzrok smrti njenog oca (74). Ćerka pokojnika M.P. Jelena Perović… »

Projekat učiteljica iz Prokuplja na Međunarodnom festivalu nauke u Finskoj

Politika pre 1 dan
Prokuplje – Projekat „Magična jabuka” koji povezuje nauku, tehniku i kreativnost, a osmislile su ga učiteljice prokupačkih osnovnih škola Jelena Babić iz OŠ „Milić Rakić Mirko” i Ljiljana Sokolović iz OŠ „Nikodije Stojanović… »

Rusi u Srbiji: „Proterani smo", zašto ruska porodica pakuje kofere

BBC News pre 7 sati
Jevgenij Iržanski, jedan od trojice ruskih državljana koji su proglašeni „pretnjom po nacionalnu bezbednost Srbije", sa suprugom napušta zemlju. Mali stan u Beogradu, sa pogledom na zidove okolnih zgrada, više od godinu i po je bio dom dvoje Rusa i… »

Više od 500 djece iz Ukrajine upisano u škole u Crnoj Gori

Al Jazeera pre 8 sati
Više od 500 djece iz Ukrajine lani je upisano u školu u Crnoj Gori. Iako nisu znali službeni jezik, ocjenjivani su po istim kriterijima kao crnogorska djeca. Provjerili smo koja je bila strategija Ministarstva prosvjete i kakva su iskustva učenika… »

Mihailović nosio Budućnost do pobede i stotke protiv Zadra

Sport klub pre 8 sati
Budućnost Voli je rutinski upisala prvi trijumf u ovogodišnoj sezoni ABA lige. Podgoričani su u Morači savladali Zadar 103:73, a blistao je Vladimir Mihailović sa 24 poena. Šampion Crne Gore je od samog početka kontrolisao dešavanja na parketu… »

Đe će muškarci s nama crnogorkama?! Takmičenje u ležanju traje 42 dana, evo šta za Alo! kaže preostalih troje takmičara…

Alo pre 8 sati
Već hiljadu sati, ili 42 dana, traje takmičenje u ležanju koje se dešava - a gde drugo - u Crnoj Gori. Takmičenje se odvija u etno selu Montenegro u Crnoj Gori, a nagrada za najizdržljivijeg ležača je 1.000 evra. Nakon ovog maratona u lenjosti… »

Srpskom pravosuđu nedostaje Medijsko – pravosudni savet

RTV pre 11 sati
SOMBOR - Srpsko pravosuđe nema Medijsko – pravosudni savet poput zemalja u reginu, stoga će Forum sudija Srbije za osnivanje ovog Saveta predati predlog Visokom savetu sudstva. Osnivanje ovog tela je neophodno, jer je potrebno naći najbolji način za… »

Hoće li Spajić uspeti da sastavi vladu? “Postoje samo teoretske šanse”

Vesti online pre 12 sati
Politički analitičar Vladimir Pavićević ocenio je da postoje samo teoretske šanse da mandatar i lider PES Milojko Spajić sastavi Vladu Crne Gore do isteka roka. – To znači da su šanse sve manje kako vreme odmiče, ali ne znači da nije ostala… »

Hoće li Spajić uspeti da sastavi vladu? "Postoje samo teoretske šanse"

B92 pre 12 sati
Politički analitičar Vladimir Pavićević ocenio je da postoje samo teoretske šanse da mandatar i lider PES Milojko Spajić sastavi Vladu Crne Gore do isteka roka. "To znači da su šanse sve manje kako vreme odmiče, ali ne znači da nije ostala neka… »

Vesti dana »