Crna Gora

Hapšenje u Podgorici: Uhapšen mladić koji je pomogao ubici srpkinje iz Kanade

Blic pre 1 sat
Službenici Sektora kriminalističke policije su u saradnji sa službenicima Centra bezbednosti Herceg Novi danas u Podgorici lišili slobode D.T. (24) iz Herceg Novog zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog… »

Episkopski savet SPC u Crnoj Gori: Učesnici izbornog procesa da do kraja pokažu mudrost i odgovornost

Blic pre 1 sat
"Posebnu blagodarnost i čestitke dugujemo svim građanima Crne Gore koji su čuli vapaj Crkve i posle 75 godina slobodno glasali protiv totalitarizma onih koji su usvojili jedan zakon koji je imao nameru da ugrozi samo biće Crkve, njeno duhovno i… »

Simić ide u zaborav! Generalov dvojnik daje sve za ljupku "Lomi, al' budi moja! Ženo mog života!"

Blic pre 1 sat
Ljupka Stević je dugi niz godina bila ljubavnica generalu policije Dragiši Simiću, kog je prošle nedelje udarila, pa mu je razbila dva automobila kada je saznala da se viđa sa, kako je rekla za medije, tri maloletnice. Sada je Ljupka dobila novog… »

Knežević (DF): Nije tačno da Krivokapić nema podršku, samo nećemo da nas niko ucenjuje

Danas pre 1 sat
Nisu tačni napisi da je doveden u pitanje izbor Zdravka Krivokapića, nosioca liste koalicije „Za budućnost Crne Gore“, za mandatara nove crnogorske vlade – izjavio je Milan Knežević, jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) koji je deo te… »

Hapšenje u PODGORICI: Novljanin pomogao ubici Kanađanke?

Večernje novosti pre 1 sat
U PODGORICI je uhapšen D. T. (24) iz Herceg Novog zbog sumnje da je pomagao osumnjičenom za ubistvo Ljiljane Simić. - Osnovano se sumnja da je D. T. pomogao osumnjičenom Zoranu M. (47), državljaninu Crne Gore, nakon što je, kako se pretpostavlja, u… »

Pokažite mudrost i odgovornost: Episkopski savet SPC u Crnoj Gori poslao poruku koalicijama

Večernje novosti pre 57 minuta
EPISKOPSKI savet Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori apelovao je na učesnike izbornog procesa da "do kraja pokažu mudrost i odgovornost". - Sabrani u svetom manastiru Ostrogu, okupili smo se danas da zablagodarimo Svetoj Trojici, Bogu ljubavi, kojem… »

Još uvek bez dogovora: Abazović predložio Krivokapića za premijera, DF odbio

Blic pre 3 sata
Lideri Demokratskog fronta tvrde da nosilac liste "Za budućnost Crne Gore" Zdravko Krivokapić više nema jedinstvenu podršku te koalicije i da ga ne mogu podržati za mandatara dok ne preispitaju poverenje prema njemu na stranačkim organima. To je… »

Teme koje je nametnuo život: Iz dugotrajne prepiske Ćosića i Strugara, iz njenog dijaloškog tona zrači zajedničko…

Večernje novosti pre 3 sata
DOBRICU Ćosića i Vlada Strugara vežu dugogodišnje prijateljstvo i srodnost u gledanju na stvarne uzroke jugoslovenske krize i puteve budućeg suživota nekadašnjih sastavnica jugoslovenske države. Posebnu brigu dvojica akademika posvetili su… »

Bez dogovora o mandataru, Krivokapić neprihvatljiv strankama koje je predvodio

Danas pre 3 sata
Predstavnici tri partije, koje imaju parlamentranu većinu posle nedavnih izbora u Crnoj Gori, nisu danas na sastanku s mitropolitom Srpske pravoslavne crkve Amfilohijem uspeli da se dogovore oko resora u novoj vladi. Nisu se dogovorili čak ni o tome da… »

Krivokapić: Ne možemo Srbiju proglašavati za neprijatelja

Danas pre 5 sati
Nosilac liste koalicije „Za budućnost Crne Gore“ Zdravko Krivokapić kazao je da Crna Gora ne može Srbiju, sa kojom ima rodbinske, prijateljske i kumovske veze, proglašavati za neprijatelja. „To nije dobro ni za koga. Srbijanci i Crnogorci su… »

Vesti dana »