Crna Gora

Krivokapić: Nova vlada zatiče stanje "spržene zemlje"

RTV pre 6 minuta
PODGORICA - Mandatar Zdravko Krivokapić dostavio je danas Skupštini Crne Gore Predlog programa nove vlade, koji će predstaviti na sednici parlamenta u sredu, 2. decembra. U ekspozeu koji ima 51 stranu, Krivokapića poručuje da je osnovna težnja nove… »

Prvoslav Davinić oslobođen optužbe za zlupotrebu položaja

Radio 021 pre 6 minuta
Viši sud u Beogradu danas je doneo i javno objavio presudu kojom su nekadašnji ministar odbrane Srbije i Crne Gore Prvoslav Davinić i nekadašnji načelnik Uprave za materijalne resurse Milun Kokanović oslobođeni optužbe za zlupotrebu službenog… »

Mandatar Krivokapić dostavio ekspoze parlamentu Crne Gore

Slobodna Evropa pre 6 minuta
Mandatar Zdravko Krivokapić dostavio je 30. novembra Skupštini Crne Gore Predlog programa nove Vlade, koji će predstaviti na sjednici parlamenta 2. decembara kada bi, osim o programu crnogorski poslanici trebalo da glasaju i o predloženim kandidatima… »

Krivokapić: Nova vlada zatiče stanje "spržene zemlje"

B92 pre 0 minuta
Mandatar Zdravko Krivokapić dostavio je danas Skupštini Crne Gore Predlog programa nove vlade, koji će predstaviti na sednici parlamenta u sredu, 2. decembra. U ekspoze koji ima 51 stranu, Krivokapića poručuje da je osnovna težnja nove vlade da bude… »

Čelnik Berana osudio proterivanje ambasadora Božovića

B92 pre 12 minuta
Predsednik opštine Berane Dragoslav Šćekić danas je najoštrije osudio proterivanje ambasadora Srbije u Crnoj Gori Vladimira Božovića. "Opština Berane izuzetno ceni državničke napore amabasadora Srbije Božovića, i u tom pravcu još jednom… »

Fabrici u razgovoru sa Selakovićem pozdravio odluku Vlade Srbije da smiri tenzije sa Crnom Gorom

Beta pre 54 minuta
Šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici danas je na sastanku sa šefom srpske diplomatije Nikolom Selakovićem pozdravio odluku Vlade Srbije da smiri tenzije i očuva dijalog u odnosima sa Crnom Gorom, saopštilo je Ministartsvo spoljnih poslova… »

Srbija i Crna Gora: Podgorica ostaje pri odluci o proterivanju Božovića, Srbija odustala od uzvraćanja istom merom

BBC News pre 1 sata
Zvanični Beograd promenio odluku, pa Tarzan Milošević, ambasador Crne Gore neće morati da napusti Srbiju. Zvanična Podgorica ostaje pri odluci da proglasi ambasadora Srbije Vladimira Božovića nepoželjnom osobom u toj zemlji, saopštilo je… »

Region: U Sloveniji obolelo 428 ljudi, preminuo 51 pacijent; U BiH 59 smrtnih slučajeva; U Hrvatskoj 1.830 novozaraženih

RTV pre 37 minuta
PODGORICA, SKOPLJE - Da li će doći do pada broja inficiranih i mogućeg zaključavanja zavisi isključivo od našeg poštovanja mera, izjavio je danas direktor Instituta za javno zdravlje Crne Gore Boban Mugoša. On je za TV Vijesti rekao da, kada se… »

Varhelji o tenzijama između Srbije i Crne Gore: Ne ugrožavajte prijateljske odnose

Blic pre 42 minuta
Evropska komisija ocenjuje da je jasna jučerašnja poruka komesara za proširenje Olivera Varhejija, kojom je pozdravljena odluka Srbije da povuče otkazivanje gostoprimstva ambasadoru Crne Gore, a Podgorica pozvana da učini isto. Na današnju… »

Dačić: Odluka Crne Gore je pečat na sve što je uradila vlast Mila Đukanovića

Blic pre 36 minuta
Odluku da Srbija ne protera crnogorskom ambasadora iz Beograda treba tumačiti kao dobru volju kojom se pokazuje da naša zemlja ne želi na takav način da rešava probleme u odnosima sa Crnom Gorom, rekao je danas predsednik Skupštine Srbije Ivica… »

Vesti dana »