Crna Gora - vesti

Tumbaković: Radujemo se utakmicama protiv Srbije

Al Jazeera pre 1 sat
Selektor Crne Gore kaže kako je dobro što će njegov tim igrati protiv učesnika SP-a u Ligi nacija.
Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković izjavio je da je cilj ove selekcije da se prvi put plasira na Evropsko prvenstvo 2020. godine, što bi bio najveći uspjeh ove selekcije u istoriji. Nakon što su pod... »

Šok u crnoj gori: Policajka radi kao go-go plesačica

Blic pre 2 sata
Službenici crnogorske Uprave policije proveravaju saznanja da se njihova koleginica, čiji identitet nije objavljen, u podgoričkom lokalu „Mr. Stefan Braun” bavi poslovima nedostojnim službe. Naime, sumnja se da policajka iz Sektora granične policije radi na poslovima animiranja gostiju, a u opisu... »

Đukanović namerava da poboljša odnose sa Rusijom

Vesti online pre 2 sata
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da u svom novom mandatu namerava da se pozabavi poboljšanjem odnosa sa Rusijom.
- Crnogorsko-ruske odnose određuje vekovna tradicija prijateljstva, zato smo dužni da ih takvima i danas održimo i osavremenimo. Ja ću se kao predsednik postarati da tako i bude - rekao je Milo Đukanović za Ria novosti. Prema... »

Preko dana policajka a uveče go-go igračica!?

Mondo pre 4 sata
Ako se sumnje istražitelja pokažu tačne, jedna službenica MUP-a Crne Gore radila je pored policijskog i poslom “animir igračice”!
Policajka je navodno u večernjim satima bila angažovana u podgoričkom lokalu „Mr. Stefan Braun” gde je zabavljala goste tako što je plesala po šanku i animirala goste da troše više, piše "Dan". Podgorički dnevnik navodi da je reč... »

Mitropolit crnogorsko-primorski optužuje! Amfilohije: Milo prodao veru za Hag!

Pravda pre 5 sati
Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije tvrdi da su Amerikanci 1996. ucenili predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, zbog čega se on potpuno odrekao svoje prosrpske politike. U intervjuu 'Nedeljniku' Amfilohije je rekao da su Amerikanci Đukanovića stavili pred svršen čin: Ako ne promeni stranu, završiće u Hagu zbog granatiranja Dubrovnika 1991.
U istom razgovoru, vladika je govorio i o svom nadimku Pukovnik, bliskim susretima sa Zoranom Đinđićem, Slobodanom Miloševićem, Čedomirom Jovanovićem. Ovo su najzanimljiviji delovi. Nadimak Pukovnik su mi izmislili u Srbiji, a... »

Dnevnik: Čekajući proljeće u Crnoj Gori

Slobodna Evropa pre 6 sati
Igor Lakić је lingvista i vanredni profesor Filološkog fakulteta Univerziteta Crne Gore. Autor je monografija „Diskurs, mediji, rat“ i „Analiza žanra: diskurs jezika strue“ i udžebnika „Fonetika i fonologija engleskog jezika“. Urednik je i autor poglavlja u monografiji “Academic Discourse across... »

"Najodaniji poslušnik": Brisel zaslužan što se Milo „održava na aparatima“, a Crnogorci "taoci"...

Pravda pre 8 sati
Građani Crne Gore polako postaju taoci neke vrste simbioze između Mila Đukanovića i Evropske unije, a za takvu situaciju snosi veliku odgovornost i zvanična crnogorska opozicija, jer sve opozicione parlamentarne stranke u Crnoj Gori zdušno podržavaju ulazak zemlje u EU, kaže analitičar Boško Vukićević.
Visoka predstavnica EU za spoljnu i bezbednosnu politiku Federika Mogerini pohvalila je juče u Tivtu spoljnopolitički kurs i aktivnosti Vlade Crne Gore. Ona se u sklopu svoje zapadnobalkanske turneje prvo sastala sa novoizabranim... »

Dijaspora ponižena i odbačena

Vesti online pre 16 sati
U Crnoj Gori ništa novo - Milo Đukanović je novi-stari, a reklo bi se i večiti vladar. Reakcija ima, a ponajžešća stiže od Spasoja Krivokapića, predsednika Patriotskog foruma građana iz Evropske zajednice i Švajcarske.
- Crnogorci izabraše Mila koji guvernira skoro tri decenije, a i kako ne bi kad ima odlične marketinške uslove potpomognute sigurnom finansijskom podrškom i nemoćnom opozicijom. Uz to, ako se uzme u obzir politička edukacija... »

Morbile u Crnoj Gori: Rastom broja obolelih povećava se rizik od komplikacija

Blic pre 16 sati
U Crnoj Gori ove godine među obolelima od morbila nisu registrovane ozbiljne komplikacije, ali ako se njihov broj bude povećavao verovatnoća komplikacija, pa i smrtnih ishoda, biće veća, upozorili su iz Instituta za javno zdravlje. Uprkos obolevanju od morbila, i dalje postoje neodgovorni... »

Poražavajući rezultati istraživanja: U Crnoj Gori svaka druga žena izložena nekoj vrsti nasilja

Blic pre 17 sati
U Crnoj Gori je 42 odsto žena, odnosno skoro svaka druga, bila izložena nekoj vrsti nasilja od muža ili partnera, pokazalo je istraživanje koje su sproveli Razvojni program UN i crnogorsko Ministarstvo za ljudska i manjinska prava. Nasilje u porodici jedan je od najradikalnih oblika rodno... »

Neobičan prizor na Beogradskom maratonu /FOTO

B92  pre 1 sat  još 31 povezana

S.Koreja objavila da obustavlja nuklearne i raketne probe

RTV  pre 2 sata  još 25 povezanih

Lebron džejms: Hoćete da bacim saigrače pod autobus? (video)

Hot sport  pre 3 sata  još 17 povezanih

Skoro kao leto: U Srbiji narednih dana natprosečno toplo

Blic  pre 3 sata  još 14 povezanih

Na komemoraciji u Jasenovcu Srbi, antifašisti i SDP

Vesti online  pre 1 sat  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.