Crna Gora

Crna Gora: Nema novoobolelih od korona virusa

Danas pre 5 sati
Crna Gora je saopštila da u toj zemlji trenutno nema osoba zaraženih novim korona virusom, 68 dana od potvrđivanja prvog slučaja infekcije. Institut za javno zdravlje Crne Gore saopštio je danas da je u prethodna 24 časa testirano još 140 osoba i… »

CRNA GORA PRVA EVROPSKA ZEMLJA KOJA JE POBEDILA COVID-19!

Sandžak haber pre 4 sata
Crna Gora je i zvanično država bez oboljelih od koronavirusa! Nakon 68 dana od prvog zabilježenog slučaja, Crna Gora je trenutno bez oboljelih od Covid-19, saopćeno je danas iz Instituta za javno zdravlje. “U posljednja 24 sata analizirao je 140… »

Ovo je metod rada glavnog pucača škaljarskog klana: Metak s leđa, likvidacija na javnom mestu, više od 10 hitaca

Srbija danas pre 4 sata
Dokazi koji nedvosmisleno Vujačića povezuju sa tri ubistva u Srbiji i Crnoj Gori, mahom odigrana u obračunu kriminalnih klanova ali i ličnih osveta, na površinu su iznela karakteristične detalje iz načina rada ovog Crnogorca. Više od 10 hitaca za… »

Albanski premijer: Do 10. juna se otvaraju i hotelske i javne plaže

Blic pre 5 sati
Albanski premijer Edi Rama izjavio je večeras da će hoteli u toj zemlji dobiti dozvolu da otvore svoje plaže već od 1. juna, dok će javne plaže biti otvorene od 10. juna. On je kazao da će Albanija otvoriti od 1. juna granice za sve Albance koji… »

Koje zemlje najviše zavise od turizma: Na udaru Hrvatska, Crna Gora i Grčka

Večernje novosti pre 5 sati
U hrvatskom turizmu radi 24 odsto radne snage, u Crnoj Gori u turizmu je zaposleno skoro 33 odsto radnika, dok je u Albaniji i Grčkoj u tom sektoru zaposleno 22 odsto radnika. Bez stalnih prihoda od turizma, mnoge zemlje suočiće se sa ozbiljnom… »

Plaže pune samo za vikend, gosti: - Podgoričani Crnogorski ugostitelji kažu da će ove sezone doživeti katastrofu, zaradu…

Blic pre 5 sati
Ugostitelji na crnogorskom primorju su pesimistični, budvanske plaže su bile pune za vikend, dok su hoteli još bez gostiju, iako mnogi još nesu ni otvorili vrata, prenosi portal Cdm. Na plažama za vikend najviše je bilo Podgoričana, a radnim… »

Više od 10 hitaca, metak s leđa, a ne preza ni od svedoka: Otkriven modus operandi glavnog ubice škaljarskog klana, postao…

Blic pre 6 sati
Više od 10 hitaca za svaku žrtvu, pucnji ispaljeni u leđa mete, likvidacija na javnom mestu ili pred velikim brojem svedoka, praćenje žrtve i brz beg sa lica mesta - to je modus operandi Marjana Vujačića, glavnog pucača škaljarskog klana koji će… »

Đukanović: Uspešna borba za ljudske živote

Danas pre 6 sati
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je večeras da se Crna Gora uspešno izborila sa korona virusom i da je uspešno završena velika borba za ljudske živote, kao i da sada svi moraju biti isto tako odgovorni i odlučni u saniranju socijalnih i… »

U čast 44. poglavara SPC

Danas pre 6 sati
Poziv za učešće na koloniji "Krst patrijarha Pavla" Organizacioni odbor manifestacije „Dani patrijarha Pavla“, sa sedištem u Čačku najavio je da će se i ove godine 27. septembra na crkveni praznik Krstovdan – Vodviženje Časnog Krsta – u… »

Ukoliko ne bude novih slučajeva kraj epidemije 2. juna

Večernje novosti pre 7 sati
Ako ne bude do drugog juna nijednog slučaja korona virusa, onda možemo reći da smo sa ovom epidemijom završili. Boban Mugoša, direktor Instituta za javno zdravlje saopštio je da ako ne bude novih slučajeva korone do 2.juna -to značiti kraj… »

Vesti dana »