Crna Gora

Neverovatno ukusna nedeljna poslastica gotova za 15 minuta!

Luftika pre 28 minuta
Mus od čokolade i mandarina – fantastičan slatkiš za posle nedeljnog ručka a i u svim prilikama. Potrebno vam je: Brzi i ukusni recepti sa mlečnim proizvodima Crna Gora, Balkan, avio-saobraćaj: Kako će izgledati balkansko nebo kad… 24 viršle… »

Abazović: I Krivokapić čestitao dan nezavisnosti Kosova

Večernje novosti pre 4 minuta
POTPREDSEDNIK Vlade Crne Gore Dritan Abazović tvrdi da je i premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić čestitao nezavisnost mafijaške kvazidržave Kosovo. Dritan - Ja sam čestitao, a čestitao je i premijer, i to je lako naći. Sav problem je u… »

Održan tradicionalni turnir u tekvondou “Zrenjanin open” (Foto)

Zrenjaninski pre 1 sat
Juče je u Zrenjaninu održan 10. tradicionalni turnir u tekvondou „Zrenjanin open“. Na turniru je nastupilo više od 500 takmičara iz šest zemalja – Hrvatske, Slovenije, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije. – Presrećni… »

Na vrhovima prstiju igraju "S anđelima": Baletska škola "Princeza Ksenija" iz Bara obeležila 20 godina rada

Večernje novosti pre 3 sata
BALETSKA škola "Princeza Ksenija" po prvi put postavila je Crnu Goru na međunarodnu baletsku mapu u 21. veku. A kada se bude pisala novija istorija crnogorske kulture, Bar će biti upisan kao kolevka baleta u najmanjoj balkanskoj zemlji. Pre 20 godina… »

Koliko organizovani kriminal košta crnu goru? Od cifre će vam se zavrteti u glavi!

Srbija danas pre 3 sata
Kriminal je prošle godine oštetio budžet Crne Gore za više od 35 miliona evra. Kriminal je prošle godine oštetio budžet Crne Gore za oko 36,4 miliona evra, što je znatno više u odnosu godinu ranije, saopštila je Uprava policije. Sektor za borbu… »

Priča o jednoj pesmi i Osam tamburaša s Petrovaradina: Janiki, Crnom Stevi, Pišti, Meksikancu

Telegraf pre 4 sati
Svira se tambura i u Bosni, Crnoj Gori, Dalmaciji, Slavoniji, Makedoniji, ali nigde ne zvuči na tom orkestarskom nivou kao u Vojvodini i pod umetničkim vođstvom Janike Balaža. "Osam tamburaša s Petrovaradina" pevački je proslavio Zvonko Bogdan. Kako… »

Crna Gora: Negativan prirodni priraštaj u 2020. godini

Nova pre 11 sati
Crna Gora je prošlu godinu završila sa negativnim prirodnim priraštajem, jer je broj preminulih bio za 196 veći od broja rođenih, navodi se u podacima crnogorske Uprave za statistiku (MONSTAT). Prema najnovijim podacima broj preminulih muškaraca… »

Bukti požar u Crnoj Gori: Vatra na oko deset metara od kuća, na terenu pet vatrogasnih ekipa (video)

Srbija danas pre 11 sati
Nezvanično se saznaje da je neko zapalio šiblje. Požar koji je večeras posle 20 sati zahvatio naselja od Kosića prema Lazinama ugrožava kuće. Prema rečima meštana, vatra je bila na oko deset metara od kuća. Danilovgradski vatrogasci pokušavaju… »

Negativan prirodni priraštaj u Crnoj Gori, broj preminulih za 196 veći od broja rođenih

Blic pre 11 sati
Crna Gora je prošlu godinu završila sa negativnim prirodnim priraštajem, jer je broj preminulih bio za 196 veći od broja rođenih, navodi se u podacima crnogorske Uprave za statistiku (MONSTAT). Prema podacima MONSTAT-a, prošle godine rođene su… »

Epidemija napravila ozbiljan problem: Crna Gora prošlu godinu završila sa negativnim prirodnim priraštajem

Večernje novosti pre 12 sati
CRNA Gora je prošlu godinu završila sa negativnim prirodnim priraštajem, jer je broj preminulih bio za 196 veći od broja rođenih, navodi se u podacima crnogorske Uprave za statistiku (MONSTAT). rema podacima MONSTAT-a, prošle godine rođene su 7.082… »

Vesti dana »