Dalmacija

Slobodna Dalmacija: „Srpski svet“ na hrvatskoj granici – ako Đukanović izgubi izbore, hoće li Putin i Vučić…

Danas pre 18 sati
Sve oči su uprte u mladog Jakova Milatovića, koji bi u drugom krugu predsjedničkih izbora u Crnoj Gori mogao da „pobijedi” vječitog Mila Đukanovića. Iako je u prvom krugu predsedničkih izbora osvojio najviše glasova, ako podrška svih… »

Ukrajinci objavili snimak: Tako smo ih uništili VIDEO

B92 pre 2 dana
Služba bezbednosti Ukrajine (SBU) objavila je snimak uništenja čak deset ruskih tenkova i jednog oklopnog vozila, u samo jednoj noci, piše Slobodna Dalmacija. Uz snimak je u publikaciji pisalo da su deset tenkova uništili specijalci iz jedinice "Beli… »

Zabranjen nastup Željka Samardžića u Splitu: "Odluka je moja i imam to pravo"

B92 pre 3 dana
Odlukom direktora Park-šume Marjan Marka Pejnovića pevač Željko Samardžić neće 19. avgusta zapevati pred splitskom publikom na Sustipanu, piše Slobodna Dalmacija. "Poštovani, vaš zahtev je odbijen", stigao je, bez obrazloženja, organizatorima… »

Otkazan koncert Željka Samardžića u Splitu, njegova muzika nije „primerena“

Luftika pre 3 dana
Pevač Željko Samardžić trebalo je da održi koncert u Splitu, 19. avgusta, međutim nastup je otkazan. Odlukom direktora Park-šume Marjan, Marka Pejnovića, organizatorima koncerta je rečeno „Poštovani, vaš zahtev je odbijen“, piše… »

Zabranjen koncert Željka Samardžića u Splitu: Stiglo obrazloženje: "Njegova muzika nije primerena lokaciji"

Blic pre 3 dana
Mostarski pevač sa adresom u Beogradu, Željko Samardžić, 19. avgusta neće pevati pred splitskom publikom na Sustipanu, odlukom direktora Park-šume Marjan, Marka Pejnovića. Organizatorima koncerta je stigao kratak odgovor iz Javne ustanove za… »

Zabranjen koncert Željka Samardžića u Splitu

Danas pre 3 dana
Odlukom direktora Park-šume Marjan Marka Pejnovića mostarski pevač s beogradskom adresom Željko Samardžić neće 19. avgusta zapevati pred splitskom publikom na Sustipanu, piše Slobodna Dalmacija, a prenosi Jutarnji List. “Poštovani, vaš zahtev… »

Otkazan nastup Željka Samardžića u Splitu: "Njegova muzika nije primerena Sustipanu"

Telegraf pre 4 dana
- Odluka je moja, ja sam je doneo i imam to pravo - rekao je direktor Park-šume Marjan. Pevač Željko Samardžić trebalo je da održi koncert u Splitu, 19. avgusta, međutim nastup je otkazan. Odlukom direktora Park-šume Marjan, Marka Pejnovića… »

Dalmacija i kvarner na udaru jake bude: Izdati crveni i narandžasti meteo alarm! Jak vetar i u Zagrebu

Kurir pre 6 dana
Hrvatska se ponovo suočava sa lošim vremenom. U drumskom saobraćaju probleme stvara jak vetar, zbog čega su pojedini putevi prema primorju zatvoreni za sva vozila. Državni hidrometeorološki zavod izdao je crveno upozorenje za Dalmaciju zbog olujnih… »

Šta se dešava u Rusiji? Moskva se sprema za "akciju". Počelo je

B92 pre 5 dana
Seča šuma započeta je u nekoliko moskovskih okruga od početka godine. U toku je priprema lokacija za instaliranje protivvazdušne odbrane, saznaje Insajder. Na terenima u nacionalnom parku Losini Ostrov i pored Poljoprivredne akademije Timirjazev već… »

Gde je zapelo u administraciji? Zlatku država već 20 godina ne priznaje brak, a ne dopušta mu ni da se ponovo venča

Večernje novosti pre 5 dana
PRIČA Zlatka Fistonića iz Zastražišća na Hvaru je nesvakidašnja. On je kao desetogodišnjak, davne 1962. godine, otišao "preko bare" da živi kod svoje tetke Lenke Rigoni u Čikago. Foto Shutterstock Lenka i Enzo Rigoni bili su prema Zlatku… »

Vesti dana »