Dara Bubamara

Ovu svađu pamte svi: Dara Bubamara i Aleksandra Radović u okršaju

Večernje novosti 15.09.2023
DRUŠTVENIM MREŽAMA i dalje kruži snimak na kojem su, između ostalih, pevačice Aleksandra Radović i Dara Bubamara kao članice žirija „Pinkovih zvezda“ ušle u otvoren sukob. Printskrin Instagram/darabubamara_official Bubamara je tada zamerila… »

Mora još neko neobrazovan da bude ovde: Hit svađa Dare Bubamara i Aleksandre Radović - ovako su se prepucavale pevačice!

Mondo 15.09.2023
Na društvenim mrežama je i dalje popularan snimak pevačica Aleksandre Radović i Dare Bubamare koje su se zamalo posvađale pred kamerama u jednoj muzičkoj emisiji. Na društvenim mrežama je i dalje popularan snimak pevačica Aleksandre Radović i… »

Poklopila je s dve rečenice! Aleksandra Radović isprozivala Bubamaru i ostavila je zabezeknutu: I dalje svi bruje o Darinoj…

Kurir 15.09.2023
Društvenim mrežama i dalje kruži snimak na kojem su, između ostalih, pevačice Aleksandra Radović i Dara Bubamara kao članice žirija „Pinkovih zvezda“ ušle u otvoren sukob. Bubamara je tada zamerila Aleksandri da nije obratila pažnju na jednu… »

Aleksandra Radović obrisala pod darom bubamarom: Snimak svađe koji je postao viralan na društvenim mrežama! (video)

Alo 15.09.2023
Bubamara je zamerila Aleksandri da nije obratila pažnju na jednu pesmu. Društvenim mrežama i dalje kruži snimak na kojem su, između ostalih, pevačice Aleksandra Radović i Dara Bubamara kao članice žirija „Pinkovih zvezda“ ušle u otvoren… »

Puno košta pranje: Pogledajte našta liči Darina mašina od 270.000€

Telegraf 15.09.2023
Iako voli svoje četvorotočkaše, Dara izgleda da ne brine previše o njima. Pevačica Dara Bubamara često govori o skupocenim automobilama kao i da zna da povremeno uživa u brzim vožnjama. Ipak, iako voli svoje četvorotočkaše, Dara izgleda da ne… »

Daro, puno košta, ali operi tu mečku! Bubamara vozi nikad prljaviji automobil: Hit paparaco

Kurir 15.09.2023
Dara Bubamara obožava da vozi skupocene četvorotočkaše, ali izgleda da nema vremena da svoj "mercedes" odveze na pranje. Kao što se može videti i na fotografijama, pevačica je iz svoje garaže u Novom Sadu izašla u svom automobilu koji je zreo za… »

Da li je moguće da je ovo ona? Dara Bubamara napravila drastičnu promenu, ovo više nije ona žena foto

Alo 15.09.2023
Dara Bubamara napravila drastičnu promenu. Pevačica Dara Bubamara mnogo ulaže u svoj izgled i ne libi se da otvoreno priča na temu estetskih zahvata, kao i promena, na koje se neretko odluči. Iako ima vernu publiku, koja je godinama uz nju, Dara… »

Ovakvu daru nikada niste videli! Šok transformacija srpske pevačice - napravila veliku promenu, komentari pljušte! Foto

Mondo 14.09.2023
Dara Bubamara odlučila je da promeni firzuru, a rezultatom je pokrenula lavinu reakcija. Dara Bubamara odlučila je da promeni firzuru, a rezultatom je pokrenula lavinu reakcija. Pevačica Dara Bubamara nikada nije krila koliko vodi računa o sebi i… »

Bubamara napravila ogromnu promenu u svom izgledu! Dara ovakva nikada nije bila! Komentari pljušte

Kurir 14.09.2023
Pevačica Dara Bubamara mnogo ulaže u svoj izgled i ne libi se da otvoreno priča na temu estetskih zahvata, kao i promena, na koje se neretko odluči. Iako ima vernu publiku, koja je godinama uz nju, Dara Bubamara se trudi da im uvek pruži nešto novo… »

Zavirite u dom dare bubamare: Sa sinom živi u stanu od 170 kvadrata, ovakav luksuz retki mogu priuštiti jer puno košta!

Mondo 11.09.2023
Pevačica Dara Bubamara pored stana u Beogradu, poseduje i luksuznu nekretninu u Novom Sadu. Pevačica Dara Bubamara pored stana u Beogradu, poseduje i luksuznu nekretninu u Novom Sadu. Poznata po izreci "puno košta", pevačica Dara Bubamara ne krije… »

Vesti dana »