Darko Šarić

Ugledni poslodavac sve dok nije stigao alarm iz Italije: DEA obelodanila veliku tajnu Darka Šarića i označila ga najvećim…

Nova pre 4 dana
Kokainski biznis dugo je bio strogo čuvana tajna srpsko-crnogorskih kriminalaca. Poreklo novca koji je do tada malo poznati Pljevljak rasipao šakom i kapom, nikoga nije brinula. Kupovao je firme po Srbiji, imao dobre kontakte i to je bilo sve što je… »

EKSKLUZIVNO Pogledajte štek-kuću Šarićevih prljavih policajaca na Kosmaju

Nova pre 11 dana
Policajci Danilo Stojanović i Milutin Radovanović uhapšeni su zbog sumnje da su deo kriminalne grupe koju je organizovao Darko Šarić, i koja se tereti za niz teških krivičnih dela među kojima je i ubistvo, a Tužilaštvo za organizovani kriminal… »

Škaljarci i kavčani pod istim krovom, cimeri im Šarićevi pajtosi

Nova pre 15 dana
Nakon hapšenja "vračaraca", koji su pod vođstvom Nikole Džonija Vušovića godinama ubijali, reketirali i terorisali građane, baš kao i klan Veljka Belivuka, Centralni zatvor se napunio pripadnicima zavađenih kriminalnih grupa u Srbiji i regionu. U… »

Bahati gradonačelnik Subotice sipa milione u bivši hotel Darka Šarića na Paliću FOTO

Nova pre 18 dana
Gradska uprava Subotice na čelu sa gradonačelnikom Stevanom Bakićem, sudeći prema ugovorima u koje je Nova imala uvid, bahato troši novac stanovnika ovog grada. Naime, gradonačelnik je svojeručno potpisao ugovor o korišćenju usluga hotela… »

Da li je opsadno stanje u CZ-u? Škaljarci i Kavčani pod "istim krovom"!

Alo pre 19 dana
Trenutno se pod "istim krovom" nalaze Veljko Belivuk i njegovi pripadnici, potom tu se nalazi i Darko Šarić zajedno sa članovima svog klana. U Okružnom zatvoru u Beogradu, poznatijem kao CZ, trenutno se nalazi više od 50 pripadnika "škaljarskog" i… »

Škaljarci i kavčani pod "istim krovom": Otkrivamo koja je trenutna situacija u CZ-u

Telegraf pre 19 dana
Trenutno se pod "istim krovom" nalaze Veljko Belivuk i njegovi pripadnici, potom tu se nalazi i Darko Šarić zajedno sa članovima svog klana. U Okružnom zatvoru u Beogradu, poznatijem kao CZ, trenutno se nalazi više od 50 pripadnika "škaljarskog" i… »

Škaljarci i kavčani na istom mestu: Iz zatvora tvrde: "Visok stepen bezbednosti, nema incidenata"

Blic pre 19 dana
Centralni zatvor u Beogradu u poslednje dve godine napunio se pripadnika kavačkog klana, ali i škaljaraca koji su hapšeni pre toga. U ovom trenutku u ćelijama ovog zatvora nalazi se preko 50 pripadnika, ali i vođa ovih kriminalnih grupa. Trenutno u… »

Šarić: Osuđen sam za nešto za šta nisam optužen

Dnevnik pre 30 dana
BEOGRAD: U Specijalnom sudu u Beogradu optuženi Darko Šarić je ponovo negirao optužbe da je zajedno sa saradnicima "prao" novac, za koji se veruje da je stečen krijumčarenjem kokaina. Šarić je ostao pri svojim odbranama koje je iznosio tokom… »

Ovo je odbrana Darka Šarića pred Specijalnim sudom: Evo šta je rekao na optužbe da je "oprao" 22 miliona evra

Telegraf pre 30 dana
Šariću i ostalima u ovom postupku suđenje se ponavlja po nalogu Apelacionog suda u Beogradu, koji je 4. avgusta ukinuo prvostepenu presudu kojom je Šarić bio osuđen na devet godina zatvora. U Specijalnom sudu u Beogradu oko 10 časova počelo je… »

Danas počinje ponovljeno suđenje Šariću za pranje novca

Politika pre 29 dana
Apelacioni sud u Beogradu je 4. avgusta ukinuo prvostepenu presudu kojom je Darko Šarić bio osuđen na devet godina zatvora. U Specijalnom sudu u Beogradu danas počinje ponovljeno suđenje Darku Šariću i njegovim saradnicima, zbog pranja novca za… »

Vesti dana »