Darko Šarić

Završnica suđenja Šariću odložena 24. put

Politika pre 1 dan
Izlaganje završnih reči na suđenju Darku Šariću i grupi njegovih 16 saradnika optuženih za pranje 22 miliona evra u Srbiji, danas je ponovo odloženo zbog izostanka pojedinih branilaca i optuženih, pa je tužilaštvo za organizovani kriminal… »

Suđenje Šariću: Odlaganje odgovara i sudu i tužilaštvu

Nova pre 1 dan
Suđenje Darku Šariću i 16 optuženih, koji se terete za pranje novca stečenog švercom kokaina iz Južne Amerike u Evropu, ponovo je odloženo danas u Specijalnom sudu u Beogradu zbog izostanka dvojice advokata i jednog od okrivljenih. Ovo možda i ne… »

Suđenje Darku Šariću za pranje novca odloženo 24. put

Insajder pre 1 dan
Suđenje klanu Darka Šarića optuženom za pranje novca zarađenog od šverca kokaina traje gotovo deceniju, a izlaganje završnih rečni danas je odloženo. Ovo je, inače, 24. put kako se suđenje za pranje 22 miliona evra u Srbiji odlaže. Danas je… »

Po 24. Put odložena završnica suđenja Šariću: Advokat kažnjen ogromnom novčanom sumom

Srbija danas pre 1 dan
Izlaganje završnih reči na suđenju Darku Šariću i grupi njegovih 16 saradnika optuženih za pranje 22 miliona evra u Srbiji, danas je ponovo odloženo zbog izostanka pojedinih branilaca i optuženih. Tužilaštvo za organizovani kriminal je… »

Odluka apelacionog suda: Sude Šarićevoj grupi, ali ne i Darku Šariću!

Kurir pre 4 dana
Apelacioni sud u Beogradu, koji je krajem februara razmatrao kazne kojima su Darko Šarić i ostali pripadnici kriminalne grupe osuđeni na višegodišnje zatvorske kazne zbog šverca 5,7 tona kokaina, odlučio je da sam otvori glavni pretres i izvede… »

Šarić tešio Kosmajčevog sina!

Alo pre 4 dana
U muci se poznaju junaci! Pomen kontroverznom biznismenu Dragoslavu Kosmajcu (67), koji je 12. aprila preminuo od posledica koronavirusa, održan je juče na Novom groblju u Beogradu. Osim članova uže porodice, pomenu je prisustvovao oko 150 ljudi… »

Sredinom juna presude za četiri pripadnika Šarićeve grupe

Nova pre 5 dana
Nakon razmatranja žalbi krajem februara ove godine, Apelacioni sud u Beogradu odlučio je da otvori glavni pretres u odnosu na četiri pripadnika grupe Darka Šarića, koja se tereti za krijumčarenje ukupno 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike u Zapadnu… »

Apelacioni sud otvara pretres za četiri člana Šarićeve grupe

IndeksOnline pre 5 dana
BEOGRAD – Nakon razmatranja žalbi krajem februara ove godine, Apelacioni sud u Beogradu odlučio je da otvori glavni pretres u odnosu na četiri pripadnika grupe Darka Šarića, koja se tereti za krijumčarenje ukupno 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike… »

Darko Šarić trećem detetu dao neobično ime

Alo pre 13 dana
Nik kao pobeda! Darko Šarić (49), optužen za navodni šverc 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike, dobio je preksinoć sina, kojem je dao ime Nik! Njegova nevenčana supruga Lana Popović porodila se u beogradskom porodilištu „Narodni front“. -… »

Darko Šarić dobio sina

Alo pre 14 dana
Njemu je ovo treće dete, a Lani drugo. Pjevljanin, (49) optužen za navodni šverc kokaina, dobio je sinoć sina, kojem je dao neobično ime, saznaje od dobro obaveštenih izvora. On i supruga Lana su detetu dali ime Nik. Njegova supruga Lana Popović… »

Vesti dana »