Darko Šarić - vesti

Suđenje Šariću: Čeka se finansijsko veštačenje

Večernje novosti pre 3 dana
Suđenje Darku Šariću i još 17 osoba optuženim za pranje novca, nastavljeno je u ponedeljak u Specijalnom sudu u Beograd
SUĐENjE Darku Šariću i još 17 osoba optuženim za pranje novca, nastavljeno je u ponedeljak u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem dokaza koji se odnose na biznismena Mileta Jerkovića, svedoka u ovom postupku. Dokaze, među... »

Pao sa kokainom vrednim 800 miliona dolara: Uhapšeni Bosanac je poznati bokser, a otkriveno je da je sarađivao sa Šarićem

Blic pre 5 dana
Državljanin BiH Smail Šikalo (25) koji je uhapšen u Peruu sa kokainom vrednim više od 800 miliona dolara, poznat je bezbednosnim agencijama u BiH zbog trgovine drogom, a povezivan je i sa Darkom Šarićem, ekskluzivno saznaje "Blic". - Povezivan je sa veoma opasnom braćom za koju se zna da se bave... »

Ko je državljanin BiH uhapšen sa kokainom vrednim 800 miliona dolara? Od sarajevskog boksera do člana narko grupe Darka Šarića

Blic pre 6 dana
Smail Šikalo, državljanin BiH koji je uhapšen u Peruu s kokainom vrednim više od 800 miliona dolara, poznat je bezbednosnim agencijama u BiH zbog trgovine drogom, a povezivan je i sa Darkom Šarićem, ekskluzivno saznaje Srpskainfo. Prema našim saznanjima, pojedine bezbednosne agencije u BiH imale su... »

Od oslobađanja Kosmajca do presude Šariću Ovo su suđenja koja su u 2018. Uzdrmala Srbiju

Press pre 9 dana
Od oslobođanja Dragoslava Kosmajca, preko poništenja presude ubicama Nikole Bojovića, do druge prvostepene presude Darku Šariću: 2018. godina bila je turbulentna za srpsko pravosuđe.
Foto:Blic Učinak rada policije i tužilaštva - koji se u sudovima zapravo samo reflektovao - ove godine bio je promenljiv: makar kada je u pitanju obračun sa kriminalom. Pojedine istrage mafijaških obračuna i poslovanja očigledno... »

Od oslobađanja Kosmajca do presude Šariću: Ovo su suđenja koja su u 2018. Uzdrmala Srbiju

Blic pre 10 dana
Od oslobođanja Dragoslava Kosmajca, preko poništenja presude ubicama Nikole Bojovića, do druge prvostepene presude Darku Šariću: 2018. godina bila je turbulentna za srpsko pravosuđe. Učinak rada policije i tužilaštva - koji se u sudovima zapravo samo reflektovao - ove godine bio je promenljiv:... »

Darko Šarić umalo dobio najlepši novogodišnji poklon

N1 Info pre 12 dana
Dok su čekali da prođu rokovi za žalbu na nedavnu presudu kojom je Darko Šarić osuđen na 15 godina zatvora zbog organizovanja šverca 5,7 tona kokaina, sudije Apelacionog suda odlučivale su po žalbi o produžetku pritvora i ukinule ga. Hitnom reakcijom Specijalnog suda, pritvor mu je ponovo određen.
Izvor: N1 Ostaje, međutim, pitanje kako je uopšte na dnevni red mogla da dođe ta tema, pred prazničnu pauzu u radu Suda. Nekada nisu imali dilemu. Kada su u maju 2016. odlučivali o žalbama na prvu prvostepenu presudu Darku Šariću... »

A "tek" što je osuđen! Darko Šarić uskoro izlazi na slobodu? Ovo su dani odluke za njega!

Srbija danas pre 14 dana
Nova 2019. godina počela je turbulentno za narko-bosa Darka Šarića, jer mu je Viši sud najpre produžio pritvor, da bi potom Apelacioni sud poništio tu odluku. Sudbina Pljevljaka biće odlučena već ove nedelje.
Šta se, zapravo, dogodilo? Odmah nakon izricanja nove prvostepene presude - kojom je Šarić 10. decembra osuđen na 15 godina robije - branioci Pljevljaka uložili su žalbu na odluku o produženju pritvora koju je sa presudom doneo... »

Dani odluke za Šarića: Osuđeni narko-bos bi uskoro mogao da se nađe "na slobodi"

Blic pre 14 dana
Nova 2019. godina počela je turbulentno za narko-bosa Darka Šarića, jer mu je Viši sud najpre produžio pritvor, da bi potom Apelacioni sud poništio tu odluku. Sudbina Pljevljaka biće odlučena već ove nedelje. Šta se, zapravo, dogodilo? Odmah nakon izricanja nove prvostepene presude - kojom je Šarić... »

N1: Darku Šariću ukinut, pa ponovo određen pritvor

Novi magazin pre 17 dana
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je u petak rešenje posebnog odeljenja za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu o pritvoru za Darka Šarića.
TV N1 saznala je da se u rešenju navodi da je takva odluka doneta zbog "nejasnih razloga kojima ja takva odluka obrazložena", odnosno jer iz te odluke nije bilo jasno zbog čega je pritvor jedina mera koja može biti izrečena, a ne... »

Doneta odluka o zahtevu da Darko Šarić bude pušten na slobodu

Srbija danas pre 17 dana
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je u petak rešenje Posebnog odeljenja za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu o određivanju pritvora za Darka Šarića.
Apelacioni sud doneo je odluku da ukine rešenje o pritvoru Šariću i saradnicima navodeći da nisu jasni razlozi zbog kojih optuženi ostaje u pritvoru i da je iz odluke "nejasno zbog čega je pritvor jedina nužna mera koja može biti... »

©2018 Netmark d.o.o.