Darko Šarić

Politika: Srbija puna malih Eskobara

Radio 021 pre 2 dana
Srbija je sve više uključena u trgovinu drogom i uključena je u tzv. Balkanski kartel, koji je, prema ocenama međunarodnih policijskih organizacija, u usponu, piše "Politika". List navodi da mu je u MUP-u Srbije potvrđeno da je u protekle dve godine… »

Srbija je puna malih Eskobara i El Čapa

Sputnik pre 2 dana
Srbija je sve više uključena u trgovinu drogom u tzv. Balkanski kartel, koji je po ocenama međunarodnih policijskih organizacija u usponu, piše beogradska „Politika“ u tekstu pod naslovom „Srbija je puna malih Eskobara“. List navodi da mu je u… »

NBS kontrolisala i sumnje da je Šarić prao novac preko Komercijalne banke (VIDEO)

Insajder pre 6 dana
Kontrolom koju je sprovela Narodna banka Srbije još 2014. godine utvrđene su brojne nepravilnosti u radu Komercijalne banke, ali utvrđeno je i da postoji i sumnja da je rukovodstvo banke bilo umešano u pranje novca Darka Šarića. Prema istraživanju… »

Zoran Jeličić Jelika tvrdi da je žrtva montiranog procesa!

Alo pre 12 dana
Napravio horor u sudnici zbog svedoka-svedoka! Zoran Jeličić (51), pripadnik valjevske grupe koji je u sredu pokušao da se zakolje u sudnici Specijalnog suda, tvrdi da je Nebojša Joksović Joksa (48) smestio proces Darku Šariću (48), a plaši se da… »

Optuženi za ubistvo isekao sebi vrat

Politika pre 16 dana
Zoran Jeličić, član „valjevske grupe”, rekao je da hoće da se ubije, a zatim se posekao oštrim predmetom. Sudska straža sprečila je dalje samopovređivanje... Optuženi Zoran Jeličić, pripadnik „valjevskog klana”, juče je za govornicom… »

Evo zašto se Jeličić klao u sudu! Otkriven motiv krvave drame člana valjevske grupe! Izvadio sečivo i počeo da se reže

Kurir pre 16 dana
Jezivo - Zoran Jeličić (40), pripadnik valjevske kriminalne grupe, optužio sudsko veće da štiti Nebojšu Joksovića, svedoka-saradnika u postupcima protiv Darka Šarića, a onda prerezao sebi grkljan i vene. Zoran Jeličić (40), kom se pred… »

Decenija od akcije Balkanski ratnik: Još bez pravosnažnih presuda za klan Darka Šarića (VIDEO)

Insajder pre 18 dana
Suđenje klanu Darka Šarića optuženom za pranje novca zarađenog od šverca kokaina traje gotovo deceniju. Ni deset godina od zaplene kokaina odnosno akcije „Balkanski ratnik“ koju je inicirala Srbija - presude nema. Prošle nedelje odloženo je… »

Odloženo suđenje Šariću

B92 pre 23 dana
Suđenje Darku Šariću i ostalim optuženima za pranje para, odloženo je za 25. decembar pošto se dvojica optuženih nisu pojavila u sudnici. Pred Specijalnim sudom u Beogradu nisu se pojavili Bojan Stanojković koji je dostavio sudu kao opravdanje… »

Ponovo odloženo suđenje Šariću za pranje para: Optuženi se nisu pojavili u sudnici

Telegraf pre 23 dana
Bojan Stanojković je dostavio sudu kao opravdanje lekarsku dokumentaciju, dok Arguš Erdinč, nije opravdao svoj izostanak, pa je postupajući tužilac Saša Ivanić predložio veću da ga mu ponovo odredi pritvor. Suđenje Darku Šariću i ostalim… »

Ponovo odloženo suđenje Darku Šariću i ostalim optuženima za pranje novca

Insajder pre 23 dana
Suđenje Darku Šariću i grupi optuženih za pranje 22 miliona evra, zarađenih prodajom kokaina, ponovo je odloženo, jer se pred Specijalnim sudom nisu pojavila dvojica optuženih Bojan Stanojković i Erdinč Aguš. I dok je advokat Stanojkovića… »

Vesti dana »

SAD pripremaju nove sankcije za Iračane

Večernje novosti pre 5 satijoš 1 povezana

Militanti na severu Kenije ubili osam putnika

Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Bagdad: Nepoznati napadači ubili šest, ranili 30 osoba

Večernje novosti pre 4 satajoš 1 povezana