Darko Šarić

Post hrvatskog istoričara zapalio mreže Srbi, ne dajte Kosovo ni po koju cenu! Legenda kaže sveće upaljene pre boja nisu…

Kurir pre 2 dana
Hrvatski istoričar Goran Šarić oglasio se povodom dramatičnh događaja na Kosmetu. On je na Fejsbuku napisao status pod naslovom "Srbi, ne dajte Kosovo ni po koju cenu" u kojem objašnjava zašto je Kosovo važno ne samo za Srbe, već za svakog… »

Srbi, ne dajte Kosovo ni po koju cenu Hrvatski istoričar oduševio, pomenuo i "soroševsku bratiju"

Alo pre 2 dana
Hrvatski istoričar Goran Šarić oglasio se povodom dramatičnh događaja na Kosovu i Metohiji. On je na Fejsbuku napisao status pod naslovom "Srbi, ne dajte Kosovo ni po koju cenu" u kojem objašnjava zašto su Kosovo i Metohija važno ne samo za Srbe… »

"Srbi, ne dajte Kosovo ni po koju cenu!" Hrvatski istoričar zapalio internet: Odavde nema nazad (foto)

Srbija danas pre 2 dana
Kosovo je metafora bitke koja se odvija u svakom od nas, naglašava hrvatski istoričar. Hrvatski istoričar Goran Šarić oglasio se povodom dramatičnh događaja na Kosmetu. On je na Fejsbuku napisao status pod naslovom "Srbi, ne dajte Kosovo ni po koju… »

Po nalogu tužilaštva i suda policija CG oduzela mercedes Dušku Šariću

Danas pre 2 dana
Policija je oduzela blindirani “mercedes” G klase od Pljevljaka Duška Šarića (41), kako bi proverila da li je legalno nabavljen i da li je eventualno korišćen u izvršenju krivičnih dela, potvrđeno je Vijestima u Upravi policije Crne Gore… »

Kragujevčanin se hvalio da je gasio nanogicu šarićevom bratu: Koga je sve saradnik Ministarstva pravde puštao da se…

iKragujevac pre 22 dana
Miloš Ilić (37), poverenik iz Kancelarije za izvršenje alternativnih sankcija u Kragujevcu, koji je Željku Vujanoviću, bratu od tetke Darka Šarića i još dvojici osuđenika sa kaznom elektronskog nadzora, omogućio da se slobodno kreću tako što… »

Otkrivamo: Kome je sve saradnik ministarstva pravde "gasio" nanogice! "Hvalio se okruženju da je dobar sa šarićevim bratom…

Blic pre 22 dana
Miloš Ilić (37), poverenik iz Kancelarije za izvršenje alternativnih sankcija u Kragujevcu, koji je Željku Vujanoviću, bratu od tetke Darka Šarića i još dvojici osuđenika sa kaznom elektronskog nadzora, omogućio da se slobodno kreću tako što… »

Hvalio se da je gasio nanogicu šarićevom bratu! Koga je sve saradnik Ministarstva pravde puštao da se slobodno kreće

Srbija danas pre 22 dana
"Pohvatane" su i osobe kojima je činio ove usluge. Miloš Ilić (37), poverenik iz Kancelarije za izvršenje alternativnih sankcija u Kragujevcu, koji je Željku Vujanoviću, bratu od tetke Darka Šarića i još dvojici osuđenika sa kaznom elektronskog… »

Šok otkriće, šarićev brat plaćao 200 evra da mu po želji gase nanogicu? Kretao se slobodno iako je 7 godina bio u kućnom…

Kurir pre 24 dana
Brat od tetke Darka Šarića Ž.V. formalno je u pritvoru koji mu je određen još 2014. godine, ali se zapravo proteklih sedam godina kretao kao slobodan čovek! Sumnja se da mu je to omogućio M.I. (37) iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija koji… »

Šarićev rođak se šetao slobodno, dok je formalno bio u pritvoru

Nova pre 24 dana
Željko Vujanović, brat od tetke Darka Šarića, formalno je u pritvoru koji mu je određen još 2014. godine, ali se zapravo proteklih sedam godina kretao kao slobodan čovek. Vujanoviću je, kako se osnovano sumnja, to omogućio Miloš Ilić (37) iz… »

Senzacija! Šarićev rođak kobajagi u pritvoru, a već 7 godina slobodno šeta! Saradniku iz Ministarstva pravde plaćao 200…

Blic pre 24 dana
Željko Vujanović, brat od tetke Darka Šarića, formalno je u pritvoru koji mu je određen još 2014. godine, ali se zapravo proteklih sedam godina kretao kao slobodan čovek, saznaje "Blic". Vujanoviću je, kako se osnovano sumnja, to omogućio Miloš… »

Vesti dana »