Darko Kostić

Femi sa Tvitera napravio haos na aerodromu: Vrištao na sav glas, putnici zabezeknuti, umešala se i policija!

Kurir pre 14 dana
Vojislav Bajić iliti poznatiji kao " Femi sa Tvitera" koji je u žižu interesovanja došao nakon što je pre više od dve godine prijavio policiji Darka Kostića za seksualno uznemiravanje, napravio je skandal juče na aerodormu Nikola Tesla tako što… »

Kostić: Želimo pobedu u Beogradu

Sandžak haber pre 19 dana
NOVI PAZAR – Trener košarkaša Novog Pazara Darko Kostić rekao je da njegov tim može da se suprotstavi Beogradu, kojem gostuje u predstojećoj utakmici 17. kola Košarkaške lige Srbije (KLS). “Oni su za mene najprijatnije iznenađenje prvenstva… »

Kostić: Želimo pobedu u Beogradu

IndeksOnline pre 19 dana
NOVI PAZAR – Trener košarkaša Novog Pazara Darko Kostić rekao je da njegov tim može da se suprotstavi Beogradu, kojem gostuje u predstojećoj utakmici 17. kola Košarkaške lige Srbije (KLS). “Oni su za mene najprijatnije iznenađenje prvenstva… »

Kostić: Možemo protiv Beograda (nedelja, 18.00)

RTV Novi Pazar pre 19 dana
Trener košarkaša Novog Pazara Darko Kostić rekao je da njegov tim može da se suprotstavi Beogradu, kojem gostuje u predstojećoj utakmici 17. kola Košarkaške lige Srbije (KLS). “Oni su za mene najprijatnije iznenađenje prvenstva. Evidentno je da… »

Kostić ludovao za doček! Kreator napravio gej žurku za Novu godinu: Evo koga je sve pozvao, isplivala šok prepiska! (foto)

Kurir pre 21 dana
Darko Kostić je u velikom stilu ušao u novu 2022. godinu. Kako Kurir saznaje, kreator je za doček u svom stanu u centru grada organizovao gej žurku na kojoj je okupio pripadnike LGBT populacije iz zemlje, ali i inostranstva. U prilog tome svedoči… »

Glumci Pozorišta mladih vatrometno ispratili 2021.

Dnevnik pre 22 dana
Bilo je na ispraćaju stare godine mnogo žurki po gradu, koje su na razne načine u zaborav odgurale prethodnih 365 dana. Ali jednu koja se dogodila u osvit 2022. pamtiće dugo svi oni koji su je pohodili. Provodu u Pozorištu mladih, na njenoj… »

Pazarci protiv Kragujevčana, derbi koji se ne propušta!

Sportske.net 24.12.2021
Trener košarkaša Novog Pazara Darko Kostić rekao je danas, uoči utakmice sa Radničkim u 16. kolu AdmiralBet Košarkaške lige Srbije, da je za pobedu nad gostima iz Kragujevca potrebno da se poklope koncentracija i energija. "Pobeda u prvom… »

Kostić pred Radnički: Za pobedu da se poklope koncentracija i energija

IndeksOnline 24.12.2021
NOVI PAZAR – Trener košarkaša Novog Pazara Darko Kostić rekao je danas, uoči utakmice sa Radničkim u 16. kolu Košarkaške lige Srbije, da je za pobedu nad gostima iz Kragujevca potrebno da se poklope koncentracija i energija. “Pobeda u prvom… »

Darko Kostić pred radnički: Za pobedu da se poklope koncentracija i energija

Kurir 24.12.2021
Trener košarkaša Novog Pazara Darko Kostić rekao je danas, uoči utakmice sa Radničkim u 16. kolu Košarkaške lige Srbije, da je za pobedu nad gostima iz Kragujevca potrebno da se poklope koncentracija i energija. "Pobeda u prvom medjusobnom duelu… »

Kostić pred Radnički: Za pobedu da se poklope koncentracija i energija (subota, 19.00)

RTV Novi Pazar 24.12.2021
Trener košarkaša Novog Pazara Darko Kostić rekao je danas, uoči utakmice sa Radničkim u 16. kolu Košarkaške lige Srbije, da je za pobedu nad gostima iz Kragujevca potrebno da se poklope koncentracija i energija. “Pobeda u prvom međusobnom duelu… »

Vesti dana »