Darko Kovačević

Praznični koncert barokne muzike pod svećama

Politika pre 11 dana
Sedmi tradicionalni „Božićno-novogodišnji koncert barokne muzike pod svećama” održan je u Crkvi Svetog Petra. Ansambl „New trinity baroque”, osnovan 1998. godine u Londonu, uz arhaični zvuk istorijskih instrumenata izveo je izbor… »

Đorđević okupio igrače Čukaričkog: Ne želim da branimo četvrto mesto

B92 pre 10 dana
Šef stručnog štaba Čukaričkog Dušan Đorđević izvršio je prvu prozivku u 2021. godini. Zajedno sa pomoćnim trenerima Pavlom Delibašićem i Zoranom Rendulićem, trenerom golmana Oliverom Kovačevićem i kondicionim trenerom Milovanom… »

Đorđević izvršio prozivku i poručio igračima: „Ne želim da branimo četvrto mesto, gledamo ono što je ispred nas!“

Hot sport pre 10 dana
Čukarički počeo pripreme! Šef stručnog štaba Čukaričkog Dušan Đorđević, zajedno sa pomoćnim trenerima Pavlom Delibašićem i Zoranom Rendulićem, trenerom golmana Oliverom Kovačevićem i kondicionim trenerom Milovanom Kneževićem, izvršio… »

Porede ga sa Darkom Kovačevićem – odbio Ruse zbog Zlatibora

B92 pre 14 dana
Ekipa Zlatibora dovela je prvo pojačanje za prolećni deo sezone u kojem će se boriti za opstanak u Superligi. Klub iz Čajetine je trenutno na 18. mestu, pa je ekipa trenera Zorana Njeguša posegla za pojačanjima tokom zime. Pregovori traju sa… »

Domaći film u 2021: Šta ćemo gledati u bioskopima, ko snima

Nova pre 15 dana
Ljubitelji domaćeg filma će u 2021. u bioskopima moći da vide bar petnaestak ostvarenja ako jedna druga vrsta “pokretnih slika”, epidemiološka, to dozvoli, ocenjuju filmadžije, producenti i distributeri. Snimanje desetak filmova je završeno… »

Matijašević pred smenom

Sportski žurnal 27.11.2020
Matijašević se jasno ogradio da je u savez došao posle Tumbakovića, ali da je svestan sopstvene odgovornosti. Vladimir Matijašević, direktor reprezentacije podneo je izveštaj o radu, a rečenica iz saopštenja FSS da Marko Pantelić treba da ponudi… »

Zvezdara teatar otkazuje svoje predstave do kraja novembra

Dnevnik 24.11.2020
BEOGRAD Pozorište iz Beograda Zvezdara teatar otkazuje izvođenje svojih predstava sa redovnog repertoara do kraja meseca, poštujući najnoviju Uredbu Vlade Republike Srbije koja ograničava rad pozorišta od 18 sati, što stupa na snagu danas… »

Legendarni fudbaler brani FSS: Kokeza nije kriv za neuspeh Srbije!

Večernje novosti 22.11.2020
VELIKU prašinu u javnosti podigao je Nemanja Vidić svojom izjavom o Fudbalskom savezu Srbije. Jedan od onih koji je stao u odbranu rukovodstva FSS-a je nekadašnji napadač reprezentacije i bivši sportski direktor reprezentacije Darko Kovačević. On… »

Kovačević: Kokeza nije kriv za neuspeh, sportski sektor snosi odgovornost

Telegraf 22.11.2020
Oglasio se nekadašnji sportski direktor. Nekadašnji sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Darko Kovačević kaže da prvi čovek te organizacije Slaviša Kokeza nije kriv za neuspeh Orlova i ne odlazak na Evropsko prvenstvo. Bivši golgeter brojnih… »

Čuveni srpski golgeter stao uz kokezu: ‘Nije on kriv, nikada neću pljuvati po savezu!’

Hot sport 22.11.2020
Proslavljeni fudbaler Crvene zvezde Darko Kovačević stao je u odbranu Slaviše Kokeze. Posle kritika na račun Slaviše Kokeze i rukovodstva Fudbalskog saveza Srbije stigla je i podrška uprkos neuspehu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Fudbalska… »

Vesti dana »