Darko Lazić - vesti

Darko Lazić razmišlja o žurci samo za odabrane!

Svet plus pre 5 sati
Folk pevač Darko Lazić, koji se u banji Selters oporavlja od posledica stravične nesreće, ljut je na svoje kolege, jer su samo retki od njih izrazili želju da ga posete nakon što mu se stanje stabilizovalo. Razmišlja o žurci samo za odabrane nakon oporavka!
Darko Lazić se navodno poverio svojoj verenici Marini Gagić da je odlučio da neke kolege za koje je bio ubeđen da su mu prijatelji, zauvek izbriše iz života, jer je shvatio da su se sa njim družili samo iz koristi. Izvor za... »

Darko Lazić plakao i molio lekare: Pevač razočaran, evo šta se dogodilo

Alo pre 7 sati
Alo: Darko Lazić plakao i molio lekare: Pevač razočaran, evo šta se dogodilo
Folk pevač Darko Lazić, koji se već trinaest dana u banji Selters oporavlja od posledica stravične nesreće, kivan je na svoje kolege, jer su samo retki od njih izrazili željuda ga posete nakon što mu se stanje stabilizovalo.
Lazić se navodno poverio svojoj verenici Marini Gagić da je odlučio da neke kolege za koje je bio ubeđen da su mu prijatelji, zauvek izbriše iz života, jer je shvatio da su se sa njim družili samo iz koristi. - Shvatio je da je... »

Plakao i molio lekare... Više ništa nije kao pre nesreće - Darko teško razočaran, evo šta se desilo

Srbija danas pre 9 sati
Nije mu lako.
Folk pevač Darko Lazić, koji se već trinaest dana u banji Selters oporavlja od posledica stravične nesreće, kivan je na svoje kolege, jer su samo retki od njih izrazili željuda ga posete nakon što mu se stanje stabilizovalo. Lazić se navodno poverio svojoj verenici... »

Šako Polumenta progovorio o Darku Laziću: A onda je priznao da je doživeo strašan udes koji je ostavio ozbiljne posledice!

Alo pre 18 sati
Alo: Šako Polumenta progovorio o Darku Laziću: A onda je priznao da je doživeo strašan udes koji je ostavio ozbiljne posledice!
Šako Polumenta govorio o nesreći koja je zadesila njegovog kolegu Darka Lazića koji se još oporavlja od teške saobraćajne nezgode koju je doživeo 23. oktobra u blizini Brestača.
Šako je otkrio da je, ali je i otkrio da je i sam imao veliki udes pre devet godina, kao i da nosi velike posledice zbog toga. - Darka sam posavetovao jer je dobar čovek i dobar pevač, ima i dobru dušu. Ja kao čovek koji nije... »

Lorena će dobiti batu ili seku?! Kuma Darka Lazića Andreana otkrila o bebi - baš to je želeo! (video)

Srbija danas pre 18 sati
Za naš portal ispričala kako je pevač i kada će se njih dvoje konačno videti!
Na dodeli Oskara popularnosti u Valjevu, sreli smo pevačicu i kumu Darka Lazića, Andreanu Čekić. S obzirom da je ona jedna od pevačevih najbližih prijateljica, pitali smo je kako je Darko trenutno, pošto je napustio bolnicu i... »

Nada Topčagić poslala poruku Darku Laziću i njegovim roditeljima: Prošla je kroz sličan pakao zbog svog sina

Alo pre 22 sata
Alo: Nada Topčagić poslala poruku Darku Laziću i njegovim roditeljima: Prošla je kroz sličan pakao zbog svog sina
Ona potpuno razume njihovu bol
otkrila je koje svoje mlađe kolega izuzetno poštuje i sluša njihovu muziku, a zatim se obratila i njegovim roditeljima. Darko je nedavno doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću, a pevačica je naglasila da potpuno razume pakao kroz koji svi članovi porodice Lazić sada... »

Darko Lazić ima maniju gonjenja: boji se da mu svi rade o glavi

Tračara pre 2 dana
Darko Lazić trenutno se oporavlja od problema izazvanih saobraćajnom nesrećom, ali izgleda da je oboleo od manije gonjenja. “On je ubeđen da mu svi rade o glavi, da žele da ga gurnu u propast, unište ga… Ne veruje da bilo ko želi da mu pomogne i sumnja u svačiju dobronamernost. Sve to je povezano i... »

"Moj sin krizira..." Majka Darka Lazića iznela istinu o drogiranju pevača - Pitala sam lekare...

Srbija danas pre 2 dana
Branka nije mogla da ćuti!
Pevač Darko Lazić već nekoliko dana boravi na Institutu za rehabilitaciju "Selters", gde s uspešno oporavlja od posledica teške saobraćajne nesreće. Darko svakodnevno odlazi na terapije kako bi nakon operacije kuka i butne kosti što pre stao na noge, a majka Branka se... »

Majka Darka Lazića iznela istinu o drogiranju pevača - Pitala sam lekare...

Alo pre 2 dana
Alo: Majka Darka Lazića iznela istinu o drogiranju pevača - Pitala sam lekare...
Pevač Darko Lazić već nekoliko dana boravi na Institutu za rehabilitaciju „Selters“, gde se uspešno oporavlja od posledica teške saobraćajne nesreće.
U ispovesti za „Alo!“ Branka nam je ispričala kroz šta je sve prolazila dok je njen sin ležao u veštačkoj komi, koliko joj je snage trebalo da prebrodi kritične trenutke, ali i kako se nosila sa pričama da Darko u bolnici prolazi... »

Ne prete mu zelenaši: Darko Lazić sa verenicom u istom apartmanu

Večernje novosti pre 2 dana
U banji Selters o pevaču brine majka Branka, stiže i devojka Marina. Folkeru će tokom rehabilitacije moći da se pridruže i ostali članovi porodice, prijatelji, ali i obožavaoci
ZBOG folk pevača Darka Lazića, koji je već desetak dana na oporavku u banji Selters kod Mladenovca, nisu pojačane mere obezbeđenja u toj ustanovi, niti mu, kako tvrde tabloidi, prete zelenaši. To je u petak ekskluzivno za... »

Darku Šariću proglašen krivim - u zatvoru ostaje 15 godina

BBC News  pre 1 sat  još 36 povezanih

Evropski sud pravde: Velika Britanija može da otkaže Bregzit

BBC News  pre 5 sati  još 27 povezanih

Parižani stigli u Beograd: Nejmar oduševio navijače (foto)

Večernje novosti  pre 24 minuta  još 28 povezanih

Požar u misiji Srbije u UN (VIDEO)

Beta  pre 6 sati  još 18 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.