Darko Lazić

"Estrada mu je važnija od sina i mene!" Marina postavila Darku uslov - Pobunio se, pa ipak pristao?!

Srbija danas pre 1 sat
Bila je uz njega kad mu je bilo najteže! Verenica Darka Lazića po prvi put otvorila je dušu i požalila se o tome koliko joj je teško u vezi sa Darkom. Naime, Marina smatra da je Darko privrženiji kolegama i poslu i da nju i sina Alekseja… »

Koleginica Vesne Zmijanac odlučila da iznese sve u javnost, progovorila o zaradi pevačice i sve ostavila u čudu: Uzela je…

Alo pre 15 sati
Pevačica je istakla da su svi dobro zarađivali u to vreme. prokomentarisala je period kad je držala kafanu, te je pomenula kolege koje su tu pevale, i tom prilikom nagovestila ko je od kolega najviše pljuvao. Tvrdi da su svi dobro zaradili. - Ovde je… »

Vesna zmijanac uzela 150.000 evra! Koleginica je odala, pa ispričala sve medijima: "Nije me pljuvala!"

Srbija danas pre 16 sati
Velika zarada! Zorica Marković prokomentarisala je period kad je držala kafanu, te je pomenula kolege koje su tu pevale, i tom prilikom nagovestila ko je od kolega pljuvao. Tvrdi da su svi dobro zaradili. - Ovde je nekad bilo selo. Sad se izgradilo… »

"Vesna Zmijanac je uzela: 150.000 evra" Odlučila da sve iznese u javnost! Koleginica čuvene pevačice se prisetila hit…

Blic pre 17 sati
Zorica Marković prokomentarisala je period kad je držala kafanu, te je pomenula kolege koje su tu pevale, i tom prilikom nagovestila ko je od kolega pljuvao. Tvrdi da su svi dobro zaradili. - Ovde je nekad bilo selo. Sad se izgradilo, zovu ga "Mali… »

Zorica Marković žestoko urnisala Rialdu, pevačica šokirala informacijama koje je saznala o zadrugarki: Ima sina od 10…

Alo pre 18 sati
Pevačica bez dlake na jeziku govorila o zaradi u kafani nekad i sad, pa se osvrnula na aktuelne rijaliti igrače. komentarisala je kako je bilo nekad kad je držala kafanu, pomenula je kolege koje su tu pevale, i tom prilikom otkrila ko je od kolega… »

Rialda ima sina od 10 godina?! Zorica Marković raskrinkala zadrugare i kolege: Lazić me nije pljuvao, Vesna je uzela 150.000…

Kurir pre 19 sati
Zorica Marković komentarisala je kako je bilo nekad kad je držala kafanu, pomenula je kolege koje su tu pevale, i tom prilikom otkrila ko je od kolega pljuvao, ko nije, a tvrdi da su svi dobro zaradili. - Ovde je nekad bilo selo. Sad se izgradilo, zovu… »

Pevačev dom zavijen je u crno, ali je zbog njega sve drugačije: Ovako Darko Lazić provodi vreme u rodnom Brestaču, društvo…

Alo pre 3 dana
Evo šta se ovih dana dešava u Brestaču, rodnom mestu Darka Lazića! Navršilo se više od meseca otkako je porodicu zadesila teška porodična tragedija, kada mu je usled komplikacija nakon operacije smanjenja želuca preminuo otac . Kako sada žive … »

Sevićeva sa izabranikom i naslednicama uživala u centru prestonice, Ana blista od sreće dok se Daniel ne odvaja od Sene…

Alo pre 4 dana
Podsetimo, Ana i Daniel su već tri godine u vezi, a ćerku Senu dobili su početkom decembra prošle godine. Pevačica i njen izabranik počeli su da se zabavljaju neposredno nakon što je pevačica stavila tačku na svoj brak sa Darkom Lazićem. Otkako… »

Nakon drastičnog mršavljenja Darko Lazić ima novi problem, otkrio koja bizarna stvar mu se desila!

Vesti online pre 6 dana
Pevač Darko Lazić godinama je vodio bitku sa kilogramima, on je imao 162 kilograma, a smršao je 88. Sada je u emisiji otkrio da su mu se zbog gubitka kilograma smanjila noga, i da sada nosi manji broj. – Da li znaš da su mi trebale braon patike… »

Nakon drastičnog mršavljenja Darko Lazić ima novi problem, otkrio koja bizarna stvar mu se desila!

Vesti online pre 6 dana
Pevač Darko Lazić godinama je vodio bitku sa kilogramima, on je imao 162 kilograma, a smršao je 88. Sada je u emisiji otkrio da su mu se zbog gubitka kilograma smanjila noga, i da sada nosi manji broj. – Da li znaš da su mi trebale braon patike… »

Vesti dana »