Davor Dragičević - vesti

Sud u Banjaluci obustavio postupke protiv Davora Dragičevića

Radio 021 pre 2 dana
Osnovni sud u Banjaluci obustavio je prekršajne postupke protiv Davora Dragičevića po prijavama MUP-a RS koje su podnete posle decembarskih protesta na Trgu Krajine, s obzirom na to da on nije pronađen na prijavljenoj adresi.
Advokat porodice Dragičević u slučaju ubistva njihovog sina Davida Dragičevića, Ifet Feraget, potvrdio je ovu informaciju, prenosi Klix.ba. Sud je doneo ovu odluku pošto ih je MUP RS obavestio da je Davor Dragičević nestao, da ne... »

Obustavljen proces protiv Dragičevića, ali ako se vrati u BiH biće pokrenut

B92 pre 3 dana
B92: Obustavljen proces protiv Dragičevića, ali ako se vrati u BiH biće pokrenut
Banjaluka -- Osnovni sud u Banjaluci obustavio prekršajne postupke protiv Davora Dragičevića po prijavama MUP-a RS, podnetim posle decembarskih protesta na Trgu Krajine.
Kako je saopšteno, postupci su obustavljeni jer on nije pronađen na prijavljenoj adresi. Advokat porodice Dragičević u slučaju ubistva njihovog sina Davida Dragičevića, Ifet Feraget, potvrdio je ovu informaciju, prenosi Klix.ba.... »

Obustavljen postupak protiv Davora Dragičevića

RTS pre 3 dana
RTS: Obustavljen postupak protiv Davora Dragičevića
Osnovni sud u Banjaluci obustavio je prekršajne postupke protiv Davora Dragičevića po prijavama koje je MUP Republike Srpske podneo nakon decembarskih protesta na Trgu Krajine.
Postupci su obustavljeni s obzirom na to da Davor Dragičević nije pronađen na prijavljenoj adresi, javlja Kliks. Ifet Feraget, advokat porodice Dragičević u slučaju ubistva njihovog sina Davida, potvrdio je za sarajevski portal... »

Poslednje poruke koje je Davor slao sinu Davidu na dan kada je nestao bez traga: "Nema veze šta je bilo, samo se javi ili dođi, molim te" (prepiska)

Telegraf pre 4 dana
"Nema više Novih godina, ni Božića, ni Uskrsa, ni sveće, ni prezimena, nema više ni tebe, dušo moja", napisao je neutešni otac
Davor Dragičević, otac tragično nastradalog mladića Davida, objavio je na Fejsbuk grupi "Pravda za Davida" potresne prepiske sa sinom, ali i poruke koje mu je uporno slao na dan kada je nestao. - Nema više Novih godina, ni... »

Davor Dragičević objavio prve snimke: Dokaz da je David ubijen

Sandžak press pre 8 dana
Otac ubijenog mladića Davida iz Banja Luke Davor Dragičević sinoć je na Facebook grupi Pravda za Davida objavio prve snimke za koje tvrdi da su prvi video dokazi o organiziranom ubistvu njegovog sina. Objavio je sedam snimaka, ali u obrazloženju je naveo “Organizovano ubistvo Lukačeve hunte i... »

Davor Dragičević objavio 7 snimaka za koje tvrdi da su prvi dokazi ubistva njegovog sina (video)

Telegraf pre 9 dana
Davor je više puta ponovio da ima dokaze da je njegov sin ubijen
Davor Dragičević, otac tragično nastradalog mladića Davida iz Banjaluke, na Fejsbuk grupi Pravda za Davida objavio je snimke za koje tvrdi da su prvi dokazi o organizovanom ubistvu njegovog sina. Dragičević je objavio sedam... »

Davor Dragičević zatražio politički azil u Austriji

Radio 021 pre 9 dana
Davor Dragičević, koji je devet meseci organizovao svakodnevna okupljanja u Banjaluci u Republici Srpskoj, tražeći istinu o smrti sina Davida u martu 2018. godine, rekao je da je tražio politički azil u Austriji.
On je, za austrijski informacioni portal "Balkan Stories", rekao da je zatražio azil i da želi iz Austrije da nastavi borbu za transparentnost i protiv korupcije u Bosni i Hercegovini. David Dragičević, 21-ogodišnji mladić iz... »

Davor Dragičević otkrio zašto je pobegao u Austriju: Strahujem za život, tražiću azil (video)

Telegraf pre 9 dana
Dragičević je rekao kako je morao napustiti Banjuluku jer je strahovao za život
Davor Dragičević, otac mladića Davida koji je pod nerazjašnjenim okolnostima pronađen mrtav u Banjaluci još u martu 2018, potvrdio je da nakon bega iz BiH živi u Austriji i u toj zemlji planira zatražiti politički azil.... »

Davor Dragičević zatražio politički azil u Austriji

Danas pre 9 dana
Davor Dragičević, koji je devet meseci organizovao svakodnevna okupljanja u Banjaluci u Republici Srpskoj, tražeći istinu o smrti sina Davida u martu 2018. godine, rekao je danas da je tražio politički azil u Austriji.
On je, za austrijski informacioni portal „Balkan Stories“, rekao da je zatražio azil i da želi iz Austrije da nastavi borbu za transparentnost i protiv korupcije u Bosni i Hercegovini. David Dragičević, 21-ogodišnji mladić iz... »

Davor Dragičević zatražio azil u Austriji

B92 pre 9 dana
B92: Davor Dragičević zatražio azil u Austriji
Davor Dragičević, otac ubijenog mladića iz Banje Luke Davida, predao je za azil u Austriji.
Kako je otkrio u intervjuu za austrijski medij Balkan Stories, u Bosni i Hercegovini strahuje za život, ne može se više boriti za pravdu za svoje ubijeno dete, pa želi d to nastavi u Austriji. Podsećamo, David Dragičević je... »

©2019 Netmark d.o.o.