Davor Dragičević

'Pravda za Davida' prerasla u Pokret pravde

Al Jazeera pre 4 dana
Stranka je osnovana nakon bezuspješne borbe za istinu o ubistvu 21-godišnjeg Davida Dragičevića. Ozren Perduv izabran je u Banjoj Luci za predsjednika novoosnovane političke stranke "Pokreta pravde", nastaloj iz neformalne grupe građane "Pravda za… »

Pokret „Pravda za Davida” postaje stranka

Politika 01.11.2019
Otac nastradalog mladića najavljuje ulazak u politiku, a nova partija bi trebalo da učestvuje na narednim lokalnim, a potom i na opštim izborima. Od našeg stalnog dopisnika Banjaluka – Predvodnici pokreta „Pravda za Davida” – grupe građana… »

Inspektor optužen za nestanak Davidovih bokserica tužio Davora Dragičevića

Telegraf 26.09.2019
Traži od Dragičevića naknadu za štetu u iznosu od 511 evra. Kriminalistički tehničar PU Banjaluka Zoran Bošnjak, koji je zajedno s Mikicom Marijancem optužen za uništavanje materijalnih dokaza u istrazi smrti Davida Dragičevića, podneo je… »

Internetom kruži snimak koji sve govori: Evo ko je zaista Davor Dragičević, otac ubijenog Davida!

Kurir 22.09.2019
Davor Dragičević je rođen u Sarajevu 1969. godine, gde je živeo do pete godine, kada mu se roditelji razvode. Majka odlazi u Libiju, otac u Švajcarsku, a nešto kasnije i on odlazi kod majke…. Godine 1980. vraća se u BiH i kao 10-godišnji dečak… »

Slučaj "Dragičević": Pretnje i pre suđenja

Večernje novosti 17.09.2019
Đorđe Rađen tužio Davora Dragičevića, oca ubijenog mladića Davida, za klevetu. Njegova porodica zbog bezbednosti morala da napusti rodni grad. ĐORĐE Rađen, vlasnik kuće koju je David Dragičević navodno opljačkao u noći nestanka, tvrdi da je… »

Objavljen trejler za film „Vojna akademija 5“, premijera 2. oktobra

RTS 12.09.2019
Predstavljen je trejler za film „Vojna akademija 5“. Novi nastavak donosi avanture poznatih junaka koji prolaze kroz razne profesionalne i životne izazove. Film prati i avanture mladih potporučnika koji se trude da prežive u divljini, na obuci za… »

Pogledajte trejler za film "Vojna akademija 5": Kako se poznati junaci bore za ono što je najvažnije

Telegraf 12.09.2019
Otkrijte više o avanturama omiljenih junaka koji prolaze kroz životne izazove. Objavljen je trejler za film "Vojna akademija 5" koji su mnogi fanovi sa nestrpljenjem očekivali. U njemu glavne uloge tumače Bojan Perić, Nina Janković, Jelisaveta… »

Rodile su, sine, dunje naše: Otac ubijenog Davida objavio fotografije uz emotivnu poruku

Telegraf 08.09.2019
Posmrtni ostaci Davida Dragičevića premešteni su iz BiH i sahranjeni 15. aprila na groblju u austrijskom gradu Viner Nojštat kod Beča. Fotografije mladih stabala dunje sa po nekoliko plodova podelio je sa pratiocima na Tviteru Davor Dragičević… »

David Dragičević dobio spomenik u obliku srca: Na njemu je ispisana jedna teška rečenica (foto)

Telegraf 15.08.2019
Nastradali mladić je dobio večnu kuću. David Dragičević, čiji su posmrtni ostaci premešteni i sahranjeni 15. aprila na groblju u austrijskom gradu Viner Nojštatu kod Beča, dobio je nagrobni spomenik u obliku srca. - Kroz smrt životom, kroz… »

Slučaj Davida Dragičevića: 500 dana bez istine

Dojče vele 08.08.2019
Već 500 dana traje borba grupe „Pravda za Davida“ u potrazi za odgovorom na pitanje ko je ubio Davida Dragičevića. Toliko je kontroverzi pratilo slučaj da mnogi sumnjaju da će odgovorni ikada biti pronađeni. Teško da je bilo koji slučaj… »

Vesti dana »