Davos

Čović: Ono što je pokušano u Donbasu, planira se i na KiM

Sputnik pre 26 dana
Nebojša Čović, nekadašnji gradonačelnik Beograda, potpredsednik Vlade Srbije, poslanik i predsednik Koordinacionog centra za Kosovo i Metohiju, u autorskom tekstu za Politiku govori o sukobu u Ukrajini, destabilizaciji zemalja u regionu, kao i… »

"Hoćemo nekog povezanog sa Putinom": Uber fajlovi nastavljaju da tresu svet: Kako je jedan lord spojio kompaniju i ruske…

Blic pre 26 dana
Čak i pre nego što su najviši rukovodioci Ubera stigli u Davos u januaru 2016, šefovi kompanije su pokušavali da obezbede pozivnice za ekskluzivnu zabavu koju je priredio ruski metalurški magnat Oleg Deripaska. Na događaj čuven po votki u… »

"Ako se ovako nastavi, to će biti pobeda Rusije" Zelenski prihvatio Kisindžerove teze, moguća su ova tri ishoda rata (video)

Srbija danas 03.07.2022
Bivši američki državni sekretar Henri Kisindžer je u intervjuu nedeljniku "The Spectator" istakao da je Zelenski u osnovi prihvatio njegovu tezu o tri moguća ishoda rata u Ukrajini. - Zelenski je u svojim poslednjim izjavama suštinski prihvatio ono… »

Kisindžer: Zelenski prihvatio moju tezu o tri ishoda rata u Ukrajini

Nova 03.07.2022
Bivši američki državni sekretar Henri Kisindžer je u intervjuu nedeljniku „The Spectator“ istakao da je Zelenski u osnovi prihvatio njegovu tezu o tri moguća ishoda rata u Ukrajini. „Zelenski je u svojim poslednjim izjavama suštinski prihvatio… »

Kisindžer: Zelenski prihvatio moju tezu o tri moguća ishoda rata u Ukrajini

Danas 02.07.2022
Bivši američki državni sekretar Henri Kisindžer je u intervjuu nedeljniku „The Spectator“ istakao da je Zelenski u osnovi prihvatio njegovu tezu o tri moguća ishoda rata u Ukrajini. „Zelenski je u svojim poslednjim izjavama suštinski prihvatio… »

Erdogan se na Samitu NATO-a osvrnuo i na Grčku: Naoružavanje ostrva što pre mora da prestane

Euronews 30.06.2022
Na Samitu NATO-a turski predsednik Redžep Tajip Erdogan možda nije pokrenuo pitanje demilitarizacije egejskih ostrva, ali na konferenciji za novinare ipak nije odbacio provokativnu retoriku na račun Grčke. "Grčka je usvojila ponašanje koje nije u… »

Predsednik Američke privredne komore u Rusiji na ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu uprkos zabrani

Danas 16.06.2022
„Nove prilike u novom svetu“ slogan je ovogodišnjeg ekonomskog foruma koji se četvrt veka održava u Sankt Peterburgu, na kome zbog rata u Ukrajini nema zapadnih predstavnika, a izuzetak je predsednik Američke privredne komore u Rusiji Robert… »

"Ruski Davos" - uprkos zabrani učestvuje i predsednik američke privredne komore

RTS 16.06.2022
"Nove prilike u novom svetu" slogan je ovogodišnjeg ekonomskog foruma koji se četvrt veka održava u Sankt Peterburgu. Rat u Ukrajini bitno je izmenio spisak učesnika - na njemu nema zapadnih predstavnika. Prilike za ekonomsku saradnju i povezivanje… »

Zaharova objasnila razliku između Davosa i foruma u Sankt Peterburgu

Sputnik 15.06.2022
Međunarodni ekonomski forum u Sankt Peterburgu razlikuje se od Međunarodnog ekonomskog foruma u ​​Davosu po jasnoći dnevnog reda, spremnosti na saradnju i odsustvu tajnih političkih razloga, izjavila je portparol Ministarstva spoljnih poslova… »

Na Forumu u Sankt Peterburgu predstavnici više od 130 zemalja, među njima i Dodik

RTV 15.06.2022
BANJALUKA - Šef Predstavništva Republike Srpske u Rusiji Duško Perović ocenio je izuzetno značajnim učešće srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika na Ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu, gde će se, kako je najavljeno, u petak sastati… »

Vesti dana »