Denver

Zvezda Nagetsa samo jedna u nizu – šta se dešava? VIDEO

B92 pre 3 dana
NBA sezona 2020/2021 najgora je u poslednjih godina po pitanju povreda. Nije se ni završila, "prave" utakmice tek slede u plej-ofu, a već su petorica košarakaša na pauzi zbog kidanja ligamenata kolena (ACL). Poslednji u nizu Džamal Marej, čiji je… »

Jokić i Nagetsi u problemu: Koliko će odsustvovati Marej?

Sport klub pre 3 dana
Povredom Džamala Mareja, veliki udarac doživela je ekipa Denver Nagetsa, ne samo za ovu sezonu, nego i za sledeću, potencijalno i na još duže staze. Marej je u duelu s Golden Stejtom pokidao prednji ukršteni ligament kolena, a on je, uz Nikolu… »

Užanse vesti za Denver: Džamal Marej završio sezonu!

Hot sport pre 4 dana
Ono čega su se pribojavali svi obistinilo se… Košarkaša Denver Nagetsa Džamala Mareja čeka duža pauza, s obzirom na to da je u porazu svog tima od Golden Stejta u noći između ponedeljka i utorka doživeo povredu prednjih ukrštenih ligamenata… »

Denver u ozbiljnom problemu: Bez Marija do kraja sezone

Mozzart sport pre 4 dana
Ipak pukli ligamenti kolena. Pristali bi Denver Nagetsi sasvim sigurno da posle Golden Stejta izgube još koju utakmicu u narednim danima, samo da su mogli da izbegnu ono što im je danas pokazala magnetna rezonanca. Druga zvezda tima, Džamal Mari… »

Kraj Jokićevih šampionskih ambicija!

Sputnik pre 4 dana
Džamal Marej, uz Nikolu Jokića najvažniji košarkaš Denver Nagetsa, završio je sezonu, pošto je magnetna rezonanca pokazala da je pokidao ligament levog kolena, što samim tim znači da je ovo kraj šampionskih ambicija franšize iz Kolorada i… »

Veliki udarac za Jokića i Denver – kraj sezone za Mareja

Nova pre 4 dana
Džamal Marej je doživeo povredu kidanja ligamenta u utakmici protiv Golden Stejt Voriorsa i propustiće ostatak sezone. Ovu informaciju saopštio je Denver nakon što su stigli rezultati magnetne rezonance, koji su potvrdili najcrnje slutnje. Bek… »

Udarne vesti iz NBA: Kraj! Superstar Denvera završio sezonu - teška povreda, jedna od najgorih u sportu

Blic sport pre 4 dana
Najbolji košarkaš Denvera uz Nikolu Jokića, , završio je sezonu usled teške povrede. Ono čega su se mnogi pribojavali se i obistinilo, Kanađanin je pokidao prednje ukrštene ligamente kolena. Reč je o jednoj od najtežih povreda u košarci zbog… »

Šok za Jokića - stigle katastrofalne vesti: Nikolin najvažniji saigrač završio sezonu!

Mondo pre 4 dana
Teška povreda Džamala Mareja koji je bio fantastičan u većem delu sezone. Teška povreda Džamala Mareja koji je bio fantastičan u većem delu sezone. Ostao je da leži na parketu pred kraj meča protiv Golden Stejt Voriorsa, a izgleda da je zbog… »

Kraj Jokićevih šampionskih ambicija!

Vesti online pre 4 dana
Džamal Marej, uz Nikolu Jokića najvažniji košarkaš Denver Nagetsa, završio je sezonu, pošto je magnetna rezonanca pokazala da je pokidao ligament levog kolena, što samim tim znači da je ovo kraj šampionskih ambicija franšize iz Kolorada i… »

Nikola, SAD si ostao sam u timu: Izgubljen plej, bek i najbolji poenter - Jokić mora da igra sve!

Mondo pre 4 dana
Pred srpskim košarkašem najveći izazov u karijeri, održati formu celog tima! Pred srpskim košarkašem najveći izazov u karijeri, održati formu celog tima! Kraj sezone za Džamala Mareja verovatno je najgora vest koju je Nikola Jokić mogao da… »

Vesti dana »