Despotovac

Održana najveća rekreativna regata Banata

RTV pre 1 sat
ZRENJANIN - Tokom minulog vikenda održana je najveća rekreativna regata Banata. Pedesetak plovila otisnulo se sa orlovatske obale i uputilo se ka tomaševačkoj brani, na put dužine sedam kilometara. Nakon kraće pauze za kupanje i odmor, na plaži u… »

Cipele za miran san

Vesti online pre 6 sati
Radivoje Nikolić, 77-godišnjak iz Lipovice kod Despotovca radio je u strugari ŠIK Dvorište. Imao je samo 17 godina kada se zaposlio u ovoj firmi. Četiri godine je svakodnevno pešačio po 12 kilometra da bi došao na posao i toliko da bi se vratio… »

Pokrajinski sekretar Žolt Sakalaš o kombinovanim odeljenjima

Dnevnik pre 11 sati
Više desetina osmoletki na teritoriji Vojvodine moglo je na prste izbrojati ovogodišnje male maturante, potvrđuju podaci sa sajta Moja srednja škola. Primera radi, škole u Banatskom Despotovcu i Boki završila su samo tri osmaka. Svilojevo je… »

Radovi na deonicama nekih putnih pravaca

Dnevnik pre 2 dana
BEOGRAD: Na putu Bački Breg - Sombor, sa obilaznicom oko Sombora, radovi na rehabilitaciji puta uz naizmenično propuštanje vozila, od 7 do 16 časova, do 31. avgusta, saopštilo je JP „Putevi Srbije“. Na puti Žabari - Bošnjak, naselje Četereže… »

Jubilarni, 30. „Dani srpskoga duhovnog preobraženja“

Večernje novosti pre 2 dana
Tradicionalna manifestacija „Dani srpskoga duhovonog preobraženja“, ove godine će po 30. put biti održana u Despotovcu od 19. do 28. avgusta. foto:Z.Gligorijević Svečano otvaranje zakazano je petak, 19. avgusta, u 20 časova u porti manastira… »

"Spaljivali su kuće i crkve" Vučić: Ne vodim politiku protiv Hrvata, ali ne smemo da zaboravimo šta su činili našem…

Večernje novosti pre 5 dana
ALEKSANDAR Vučić, predsednik Srbije rekao je da su neki govorili o Srbiji sve najgore, a da su malo toga doživeli od naše zemlje. Foto: Printscreen TV Prva - Ne zaboravite, moj otac nikada oca nije video. Rođen je slučajno, u jednoj školi. Čak mu… »

Predsednik Vučić: Ne vodim politiku protiv Hrvata, ali ne smemo da zaboravimo šta su činili našem narodu

Alo pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je emisije “Prva tema” na TV Prva. Aleksandar Vučić, predsednik Srbije rekao je da su neki govorili o Srbiji sve najgore, a da su malo toga doživeli od naše zemlje. - Ne zaboravite, moj otac nikada oca… »

Potresni detalji iz vučićevog života: Predsednik se dotakao svoje porodice, pa poručio: Nisam želeo da unosim lične…

Srbija danas pre 5 dana
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije rekao je da su neki govorili o Srbiji sve najgore, a da su malo toga doživeli od naše zemlje. - Ne zaboravite, moj otac nikada oca nije video. Rođen je slučajno, u jednoj školi. Čak mu ni datum nisu upisali… »

Despotovac: Program festivala Just Out

Danas pre 5 dana
Od 26. do 28. avgusta kod manastira Manasija u Despotovcu biće održan osmi Međunarodni festival viteštva Despot Stefan Lazarević – Just Out. Svečano otvaranje festivala, prenosi portal Centralmedia, zakazano je za 26. avgust u 20 časova, a… »

Mladić (21) iz Despotovca isključen iz saobraćaja: Vozio pod dejstvom kanabisa

Telegraf pre 6 dana
Određeno mu je zadržavanje do 12 sati. Policija u Despotovcu noćas je isključila iz saobraćaja dvadesetjednogodišnjeg vozača „seata“ koji je vozio pod dejstvom kanabisa. Vozaču je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njega će biti… »

Vesti dana »