Dino Merlin

"Bio sam teško bolestan": Dino Merlin se borio sa opakom bolešću: "Bilo mi je svejedno život ili smrt"

Blic 15.02.2022
Pevač Dino Merlin nikoga svojom muzikom ne ostavi ravnodušnim. Pevač je svojevremeno gostujući u jednoj emisiji otkrio detalje iz svog života koji su čitavu javnost ostavili neme, sa knedlom u grlu, a retko ko je uspeo da zadrži i suze, slušajući… »

Bio sam teško bolestan, imao sam depresiju, mislio sam da je kraj! Dino Merlin otkrio nepoznate detalje iz života

Kurir 15.02.2022
Pevač Dino Merlin gotovo nikada ne govori o privatnom životu, već isključivo o muzici i svojoj karijeri, koja traje nekoliko decenija. Ipak, jednom prilikom otkrio je nepoznate detalje iz svog života i tada ostavio javnost u šoku. Naime, pevač je… »

Bio sam teško bolestan, sve sam hteo da napustim! Dino Merlin sa knedlom u grlu progovorio o najtežem periodu u svom životu!

Alo 15.02.2022
Iako sve izgleda sjajno i bajno, nije uvek sve baš tako. Pevač Dino Merlin jedan je od najpoznatijih umetnika, onaj u čijim pesmama mnogi nalaze lek za probleme, tugu, dušu, ali i uživaju u svojoj ljubavi i lepim trenucima. Kako je onaj koji je tu da… »

NOVOSAĐANI: Plesač, koreograf i performer sa harizmom

Moj Novi Sad 10.02.2022
Bavi se kombinacijom savremenog plesa i cirkuskih veština. Scenskom pokretu podučava neke od najpoznatijih estradnih ličnosti, kao što su Zdravko Čolić, Dino Merlin, Lepa Brena... On zna kako da se napravi šou, a svoj neosporni talenat koristi i za… »

Dino Merlin, Ceca, Saša Matić i Jelena Karleuša na Kopaonik Music Week-u u martu!

Kurir 08.02.2022
Limitiran broj aranžmana po promotivnim cenama od danas u prodaji Šesto izdanje Kopaonik Music Week festivala, nakon godinu dana pauze, ovog marta vraća se na najpoznatiju srpsku planinu! Dva vikenda za redom, u periodu od 10. do 20. marta Kopaonik će… »

Dino Merlin, Ceca, Saša Matić na Kopaonik Music Week-u u martu! Limitiran broj aranžmana po promotivnim cenama od danas u…

Blic 07.02.2022
Šesto izdanje Kopaonik Music Week festivala, nakon godinu dana pauze, ovog marta vraća se na najpoznatiju srpsku planinu! Dva vikenda za redom, u periodu od 10. do 20. marta Kopaonik će biti destinacija broj jedan za vrhunski provod i uživanje u… »

Dino Merlin, Ceca, Saša Matić i Jelena Karleuša na Kopaonik Music Week u martu

Nova 07.02.2022
Šesto izdanje Kopaonik Music Week festivala, nakon godinu dana pauze, ovog marta vraća se na najpoznatiju srpsku planinu! Dva vikenda za redom, u periodu od 10. do 20. marta Kopaonik će biti destinacija broj jedan za vrhunski provod i uživanje u… »

Živela u štiklama i uskim haljinama, sada čisti štalu! Seks bomba devedesetih godinama živi na selu - "Nije mi teško"

Mondo 07.02.2022
Vest da pevačica koja je s Dinom Merlinom otpevala jedan od najvećih hitova u regionu živi na selu, zapalila je medije. Sada otkriva kako se desila promena od "estradne zvezde" do zemljoradnice. Vest da pevačica koja je s Dinom Merlinom otpevala jedan… »

Velika ispovest miloša bojanića! Zaplakao zbog roditelja: Nisu se radovali nijednom mom uspehu! Iskreno i o svim svojim…

Kurir 06.02.2022
Čudan je i neobičan put ovog folkera. Miloš Bojanić otpevao je veliki broj narodnjačkih hitova, ali se i danas, u svojoj sedamdeset prvoj, vodi jednom pesmom Dina Merlina. Pevač voli da radi, da gradi, a najviše na svetu mrzi - jagode. Sve što je… »

Ivana Banfić: Bila sam talac medija u štiklama i tesnim haljinama, sada sam konačno srećna

B92 05.02.2022
Pevačica Ivana Banfić, koja je dominirala dens scenom 1990-ih, objasnila je zašto odlučila da se preseli na selo i šta joj je ovakva promena donela u životu. Dens zvezda Ivana Banfić (52), poznata po duetu sa Dinom Merlin "Godinama", kao i hitovima… »

Vesti dana »