Divčibare

Bez gužve i velikih bina, Mountain Music Fest na Divčibarama je festival za muzičke sladokusce

City magazine pre 3 dana
Na Divčibarama od 12. do 14. avgusta se održava već sedmi put Mountain Music Fest, koji iz godine u godinu okuplja ekipu koja voli kvalitetan zvuk i zabavu, a bez velike tenzije i gužve. Glavna bina će biti mesto gde će nastupiti: Vojko V, Sunshine… »

Lokalni front o spornoj izgradnji apartmana na Divčibarama

Patak online pre 4 dana
VALJEVO- Pre nekoliko dana, pred vratima Gradske uprave, aktivisti Lokalnog fronta istakli su hrabrost (drskost, bezobrazluk, bahatost…?) investitora koji je započeo gradnju tridesetak apartmana ukupne površine preko hiljadu i po kvadrata na parceli… »

Matija Tripković, direktor Mountain Music Fest-a na Divčibarama: Bez gužve i velikih bina, drugačije od svega što možete…

Danas pre 4 dana
– MMF kao festival je drugačiji od svega što možete videti i posetiti u Srbiji danas: održava se na planini, ima koncept vikend-celodnevnog festivala, pogodan je i za decu jednako kao i za odrasle, na njega možete povesti i kućnog ljubimca… »

Valjevo: Investitor sa Uba započeo gradnju na Divčibarama pre izdavanja građevinske dozvole

Danas pre 4 dana
Pre nekoliko dana, pred vratima Gradske uprave, aktivisti Lokalnog fronta istakli su, kako su naveli, hrabrost, drskost, bezobrazluk, bahatost investitora koji je započeo gradnju tridesetak apartmana ukupne površine preko hiljadu i po kvadrata na… »

Grad Valjevo raspisao tender za izgradnju parkinga na Divčibarama

N1 Info pre 9 dana
Grad Valjevo raspisao je tender za izgradnju parkinga na Divčibarama. Procenjena vrednost posla je 25 miliona dinara. Tender ističe 18. avgusta. Više informacija pogledajte na portalu eKapija.… »

Valjevu potrebna firma za gradnju parkinga na Divčibarama

Ekapija pre 9 dana
Grad Valjevo raspisao je tender za izgradnju parkinga na Divčibarama. Procenjena vrednost posla je 25 miliona dinara. Tender ističe 18. avgusta, detaljnije OVDE.… »

Lokalni front: Sporna izgradnja 30 apartmana na Divčibarama

Patak online pre 9 dana
VALJEVO- Odeljenje za urbanizam, građevinarstvo, saobraćaj i zaštitu životne sredine u rekordnom roku od 78 sati, izdalo je dozvolu za gradnju objekta na Divčibarama površine preko 1.500 kvadrata, sa 30 apartmana, međutim, građevinska dozvola je… »

Lokalni front: Valjevska vlast je nastala na Divčibarama i to, najverovatnije, zbog Divčibara

Danas pre 9 dana
Šta sve možete na Divčibarama kada ste…, a lako je zaključiti šta ili ko ste, bila je tema konferencije za novinare Lokalnog fronta Va na kojoj je iznet samo jedan, od mnogih sličnih primera, kako se dobijaju dozvole i kako se grade objekti na… »

Počinju letnji kampovi za mlade: Traže se entuzijasti koji žele da menjaju život u selu na bolje

Nedeljnik pre 10 dana
Trideset mladih iz Kolubarskog okruga okupiće se od 8. do 12. avgusta u kampu na Divčibarama, gde će u saradnji sa civilnim sektorom razvijati ideje za kvalitetniji život u svojoj zajednici. To je prvi od pet kampova u okviru projekta Perspektive za… »

Juniori Srbije otputovali u Izmir: Cilj medalja i SP

Sport klub pre 10 dana
Košarkaši Srbije uzrasta do 18 godina otišli su na Evropsko prvenstvo u Izmir. Ekipu vodi selektor Vladimir Đokić. U nacionalnom timu kog je odredio Vladimir Đokić su: Aleksa Milenković, Luka Andrić, Đorđe Ćurčić, Ilija Milijašević, Filip… »

Vesti dana »