Dragan Đilas - vesti

Đilas: Ugovor za deponiju mora biti raskinut

Mondo pre 16 sati
"Kandidat za gradonačelnika" Beograda, Dragan Đilas, izjavio je danas da će, ukoliko lista koju prevodi formira vlast u Beogradu, biti raskinut ugovor o javno-privatno partnerstvu o odlaganju otpada na deponiji u Vinči.
Foto: MN Press Đilas je, gostujući na TV Naša, ocenio da je taj ugovor štetan jer predviđa da spaljivanje smeća Beograđane košta 50 miliona evra godišnje. "Potrebno je da rešimo problem odlaganja smeća, ali da li za to treba da... »

Tadić: SDS će na beogradskim izborima podržati DS

Novi magazin pre 15 sati
Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić izjavio je danas da je predsedništvo SDS odlučilo da na beogradskim izborima podrži Demokratsku stranku (DS) i njenog kandidata za gradonačelnika Dragana Šutanovca.
Tadić je na konferenciji za novinare rekao da je podrška DS-u na izborima podrška ideji ujedinjenja i obnavljanja rada DS u punom kapacitetu. "Spremni smo da obnovimo rad DS u punom političkom i društvenom kapacitetu", rekao je... »

Đilas: Ugovor o deponiji u Vinči mora da bude raskinut

Beta pre 16 sati
Kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Djilas izjavio je danas da će, ukoliko lista koju prevodi formira vlast u Beogradu, biti raskinut ugovor o javno-privatno partnerstvu o odlaganju otpada na deponiji u Vinči. Djilas je, gostujući na TV Naša, ocenio da je taj ugovor štetan jer predvidja da... »

SNS: Program Dragana Đilasa - da krade narodne pare

Večernje novosti pre 17 sati
Srpska napredna stranka saopštila je danas da se program Dragana Đilasa svodi na "strategiju krađe narodnih para, pljačkanje i uništavanje gradske i državne imovine"
Srpska napredna stranka saopštila je danas da se program Dragana Đilasa svodi na "strategiju krađe narodnih para, pljačkanje i uništavanje gradske i državne imovine". "Đilas bi dao 'Galeniku' svom pajtosu Babiću i umesto da se... »

Program Dragana Đilasa - krađa narodnih para

Alo pre 17 sati
Alo: Program Dragana Đilasa - krađa narodnih para
Srpska napredna stranka saopštila je danas da se program Dragana Đilasa svodi na "strategiju krađe narodnih para, pljačkanje i uništavanje gradske i državne imovine".
"Đilas bi dao "Galeniku" svom pajtosu Babiću i umesto da se puni državni budžet on bi te pare delio sa svojom lopovsko tajkunskom svitom, i kada im ni to ne bi bilo dovoljno, na kraju bi je i prodali, kao što su prodali... »

Dragan Đilas ne može da veruje da će ponovo morati da glasa za Dragana Đilasa

Njuz.net pre 18 sati
FOTO: Media centar BEOGRAD, 15. januar 2018, (Njuz) – Bivši gradonačelnik Beograda i biznismen Dragan Đilas ostao je zatečen saznanjem da će na predstojećim beogradskim izborima biti primoran da ponovo glasa za Dragana Đilasa, saznaje Njuz. Prema Đilasovim rečima, kada je poslednji put glasao za... »

Vesić: Očekujem agresivnu kampanju, jer nemaju šta da ponude

Večernje novosti pre 18 sati
Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da očekuje mnogo agresivniju kampanju tokom predizbornih aktivnosti za beogradske izbore i napade opozicije na ljude sa liste "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd"
Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da očekuje mnogo agresivniju kampanju tokom predizbornih aktivnosti za beogradske izbore i napade opozicije na ljude sa liste "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd". "Očekujem... »

I Tadić pobegao od Đilasa! Nikad mu nije oprostio puč u DS

Srbija danas pre 19 sati
Kampanja za izbore za Grad Beograd, koji su planirani za 4. mart, samo što nije počela, a opozicija i dalje nema rešenje za svog kandidata, niti za međusobne razmirice
Iako se činilo da je dogovor moguć i da će kao zajednički kandidat jednog dela opozicje nastupiti Dragan Đilas, to se ipak neće dogoditi. Naime, očigledno je da nešto ne štima i da će Đilas ostati sa ovom podrškom koju ima, jer... »

Bivši saradnik Vuka otkriva: Jeremić neće u Batajnicu, da ne isprlja cipele

Srbija danas pre 23 sata
Neće iz kruga dvojke
Nastavlja se osipanje u redovima opozicije! Novinar Uroš Piper, koji je do prošle nedelje obavljao funkciju medijskog koordinatora Vuka Jeremića i njegove Narodne stranke, povukao se sa svih funkcija nezadovoljan time što koalicija oko Dragana Đilasa, u kojoj je i... »

SNS: Širenje mržnje prema Vučiću

Danas pre 1 dan
Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke (SNS) saopštava da će Dragan Šutanovac i l koalicija uložiti energiju jedino u pljačkanje pune gradske kase i širenje mržnje prema Aleksandru Vučiću i SNS. Ovo je danas saopštila Srpska napredna stranka reagujući na izjavu Šutanovca. Jedini cilj... »

Povratak kralja – Đoković razbio Janga u tri seta!

B92  pre 31 minut  još 8 povezanih

Brnabić sa ambasadorkom Izraela

RTV  pre 2 sata  još 1 povezana

Rumunski premijer podnio ostavku

Al Jazeera  pre 1 sat  još 4 povezane
©2018 Netmark d.o.o.