Dragan Đilas

Politika bojkota – bomba koja odbrojava

Danas pre 23 sata
Za to odbrojavanje je dovoljno da na parlamentarnim izborima ne učestvuje barem još jedna stranka pored SSP Dragana Đilasa. On ostavlja utisak da je najtvrđi zagovornik bojkota, čak iako je udruženje “1 od 5 miliona” sa kojim se dovodi u vezu… »

"Zbog politike si ime promenio" "Koliko vam je jeftin obraz?" Demokrate osule paljbu po Stefanoviću!

Srbija danas pre 6 sati
Članovi Demokratske stranke koji pokažu da ne misle isto kao njihov predsednik Zoran Lutovac i odupiru se kontroli Dragana Đilasa, lidera SZS i predsednika SSP, odmah se nađu na udaru. Ovoga puta su na meti poslanici DS Balša Božović i Radoslav… »

Demokrate uništile Borka: Đilas ti je gazda! Borisave, zbog politike si ime promenio, obraz ti je jeftin

Kurir pre 7 sati
Članovi Demokratske stranke koji pokažu da ne misle isto kao njihov predsednik Zoran Lutovac i odupiru se kontroli Dragana Đilasa, lidera SZS i predsednika SSP, odmah se nađu na udaru. Ovoga puta su na meti poslanici DS Balša Božović i Radoslav… »

Osude tvita kojim se vređa Vučićeva kćerka

RTV pre 23 sata
BEOGRAD - Objavom na društvenoj mreži Tviter Sibin Vukadinović, za koga pojedini mediji tvrde da je blizak saradnik Boška Obradovića, uvredio je maloletnu kćerku predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Njegov tvit osudili su brojni političari i… »

Goran Vesić o opoziciji: Politika SZS svela se na bitku oko mobilnog

Kurir pre 1 dan
Član Predsedništva SNS Goran Vesić izjavio je da se politika jednog od lidera Saveza za Srbiju Dragana Đilasa svela na bitku oko mobilnog telefona, koji je navodno ukraden bivšoj predstavnici pokreta „1 od 5 miliona“ Jeleni Anasonović. - Ovo… »

Divlja, mrzi, preti, a sada hoće i da hapsi: Šabac je trn u oku desničaru Miši Vaciću, koji bi u njemu da sprovodi svoju…

Blic pre 1 dan
Na zidu zatvorske ćelije je slika lidera SSP Dragana Đilasa, a iza rešetaka gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović. Ovo se u stvarnosti nije dogodilo, ali će se izgleda, ako se pita ultradesničar, nacionalista i prvi čovek Srpske desnice Miša… »

SSP u Čačku još uvek nema formiran gradski odbor

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Čačak - Stranka slobode i pravde (SSP) koja je formirana u aprilu prošle godine, a na čijem čelu je Dragan Đilas, u Čačku još uvek nema formiran gradski odbor. “Trenutno smo u statusu Inicijativnog odbora i u formiranju smo gradskog,” kazao… »

Sve kraći spisak partija koje neće na izbore: Samo Đilas i Sergej beže od glasanja

Kurir pre 2 dana
Avantura Kako se bliže izbori, raste broj političkih aktera koji se protive bojkotu.Isključivi su samo u krnjem SZS i PSG, tvrde upućeni, jer mogu sebi da dozvole luksuz da budu van parlamenta bez novca iz budžeta. Kako se bliže izbori i pošto su u… »

Šta kažu u sedištu Delegacije EU na Đilasovo pismo

Danas pre 2 dana
U sedištu Delegacije EU u Srbiji za naš list danas nisu želeli da komentarišu otvoreno pismo koje je lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas uputio šefu Delegacije, ambasadoru Semu Fabriciju, već su nas uputili na Fabricijevo gostovanje u… »

Pukao bojkot opozicije: Zelenović i Paunović idu na izbore, Bastać se krije

Kurir pre 3 dana
Zavera: Bastać planira da zavara trag, pa je zasad najizvesnije da će organizovati grupu građana koju će on kontrolisati. Članovi Saveza za Srbiju jedan po jedan otkazuju poslušnost Draganu Đilasu, lideru ovog opozicionog bloka i predsedniku… »

Vesti dana »