Dragan Đilas - vesti

Zašto je formirana Stranka slobode i pravde?

Danas pre 2 sata
Organizacioni povratak Đilasa Stranka slobode i pravde nastala je sa ciljem da artikuliše one građane koji su 2018. godine podržali Dragana Đilasa na beogradskim izborima, ali i kao brana da te birače privuku neke druge stranke u Savezu za Srbiju.
Ta stranka uneće novi kvalitet na opozicionoj političkoj sceni, postaće stožer u Savezu za Srbiju, ali s obzirom da će SSP neminovno zahvatiti biračko telo stare Demokratske stranke, moguće je da će u jednom trenutku doći do... »

Protest u Savamali

Politika pre 2 sata
Inicijativa „Ne davimo Beograd” organizovala je protest u Savamali, povodom godišnjice rušenja u Hercegovačkoj ulici.
Među okupljenim građanima, kod zgrade Geozavoda, bili su i lideri Saveza za Srbiju Dragan Đilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić, Nikola Jovanović, predsednik PSG Sergej Trifunović, doskorašnji poverenik za informacije od javnog... »

Tabloidno targetiranje Đilasa i Jeremića

Danas pre 5 sati
Srpski telegraf nastavio kampanju protiv lidera opozicije Tabloid Srpski telegraf objavio je juče deo spiska sa imenima koje lideri Saveza za Srbiju – Dragan Đilas i Vuk Jeremić, navodno spremaju za „odstrel“.
Prema navodima tabloida, lideri opozicije sastavili su listu više od sto nepodobnih javnih ličnosti koje ne podržavaju njihovu politiku, sa ciljem da ih zabrane kada dođu na vlast. Spisak je šarenolik, pa su na njemu pevači –... »

Na pitanje novinarke Đilasov saradnik zalupio vrata i pokazao pravo lice (video)

Alo pre 6 sati
Alo: Na pitanje novinarke Đilasov saradnik zalupio vrata i pokazao pravo lice (video)
Ušao u auto kao da je sam
Bivši gradski menadžer Aleksandar Bijelić uhvaćen je kako se nepropisno parkira i tom prilikom pokazao je staro Đilasovsko lice. On je, ne samo uhvaćen u prekršaju, već je novinarki koja mu je tražila komentar, zalupio vrata pred nosem. Prethodno, skrenuo je pažnju... »

Šapić: Rano je govoriti o koalicijama

N1 Info pre 8 sati
Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je da nisu tačne tvrdnje da će dosadašnji poslanici pokreta Dveri pristupiti SPAS-u i da je godinu dana pre redovnih izbora rano govoriti o predizbornim koalicijama.
Šapić je za list Danas kazao i da ima pozitivne utiske o sastanku sa predsednikom Demokratske stranke Srbije (DSS) Milošem Jovanovićem, a da se dugo nije čuo ni video sa liderom Stranke slobode i pravde Draganom Đilasom. "Kada sa... »

Vučić o novom upadu na gradilište u BG: Ne razumem šta je smisao čupanja znakova

B92 pre 19 sati
B92: Vučić o novom upadu na gradilište u BG: Ne razumem šta je smisao čupanja znakova
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagovao je povodom današnjeg ponovnog upada na gradilište u Beogradu predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća.
Vučić je izjavio da ne može da razume one koji čupaju znakove i zaustavljaju radove, kao i da veruje da i građani Srbije ne razumeju koji je smisao toga. Na pitanje novinara kako tumači nove napade na članove njegove porodice u... »

Predsednik X

Danas pre 23 sata
Kad god Đilas – Dragan, ne Milovan – gostuje na nekom televizoru, to bude praznik demokratije, sledstveno je tako bilo i u utorak, sabajle, na TV N1, „kod Minje“, kako se to uobičajilo reći, gde se Đido – mimo običaja, a zbog trogatelnosti trenutka – pojavio u „parnom odelu“ i sa kravatom.
Povod za razgovor bila je fake news da je u prošlu subotu novoosnovana Stranka slobode i pravde izabrala Đida za predsednika. Šta je tu pa fake – graknuće drkadžije – vaistinu je tako bilo i – gle – na papiru vaistinu tako beše,... »

Poslanička pitanja o kupovini stranaka, SBB-u, pravosuđu

Politika pre 1 dan
Šta će Ministarstvo kulture i REM preduzeti povodom nečuvene eksploatacije domaćih medija koja na godišnjem nivou iznosi 150 miliona evra, pitao je Marjan Rističević
Poslanici srpskog parlamenta iskoristili su mogućnost za postavljanje poslaničkih pitanja na početku sednice Skupštine Srbije da, između ostalog, od vlade zatraže objašnjenja o poštovanju zakona prilikom formiranja stranke... »

Marjanović posle današnje blokade radova na trgu republike: Bastać radi u interesu Đilasa, Jeremića i Obradovića!

Kurir pre 1 dan
Zamenik šefa odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Radoslav Marjanović saopštio je da je danas svima jasno da rukovodstvo opštine Stari grad radi u interesu Đilasa, Jeremića i Obradovića, a ne građana. - Danas je svima jasno da rukovodstvo opštine Stari grad ne radi u interesu građana već... »

Na najbrutalniji način cenzuriše medije, ovo je dokaz crno na belo! (foto)

Alo pre 1 dan
Alo: Na najbrutalniji način cenzuriše medije, ovo je dokaz crno na belo! (foto)
Ovo je samo još jedan u nizu primer bahatosti koje Đilas i ostatak SZS sprovode nad medijima i građanima Srbije.
Jedan od lidera Saveza za Srbiju Dragan Đilas brutalno je cenzurisao pisanje dnevnog lista "Danas". Naime, ovaj list je preneo izjavu članice predsedništva SPP Ana Stevanović da je "Đilas najveći svedok života pod terorom" na... »

©2019 Netmark d.o.o.