Dragan Đilas - vesti

Dimitrijević (CRTA): Birači daleko manje motivisani da izađu na ponovljene izbore

Insajder pre 15 sati
Birači su bili daleko manje motivisani da izađu na ponovljene izbore za odbornike Skupštine grada Beograda koji su održani juče, rekao je za Insajder Pavle Dimitrijević iz organizacije CRTA. Na četiri biračka mesta u opštini Stari grad juče je glasalo 1.433 birača od ukupno od 5.384 upisanih u birački spisak, odnosno 26,6 odsto, saopšteno je iz CRTE.
Dimitrijević kaže da je manja izlaznost bila očekivana. „Izlaznost je bila drastično manja, što je i očekivano s obzirom na to izbori na ova četiri biračka mesta nisu mogli da naprave razliku u odnosu na broj mandata koji su... »

Saša Janković ponovo preti i optužuje

Studio B pre 17 sati
Studio B razume Jankovićevu frustraciju koja je pojačana još jednim izbornim debaklom i porazom od Aleksandra Vučića. Razumemo i bes koji pokazuje prema novinarima zbog pitanja koja mu nisu po volji, ali ga podsećamo da demokratija, koje su mu puna usta, podrazumeva toleranciju, a ne pretnje zabranama i sudom.
Uostalom, Jankovića smo samo hteli da podsetimo da je za izbornu krađu, o kojoj govori, još sredinom prošle godine optužio Dragana Đilasa, svoj dojučerašnjeg koalicionog partnera. Tada je Janković, svojim najbližim saradnicima u... »

CRTA: Najviše glasova listi Dragana Đilasa na ponovljenim izborima u Beogradu

Blic pre 1 dan
Na ponovljenim izborima za odbornike Skupštine grada Beograda, koji su održani juče na četiri biračka mesta na opštini Stari grad, najviše glasova, 453 (31,6 odsto), osvojila je lista Dragana Đilasa, saopštila je CRTA. Slede liste Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd, sa 410 glasova (28,6... »

GIK utvrdio konačne rezultate izbora

Mondo pre 23 sata
Gradska izborna komisija je sinoć na sednici utvrdila konačne rezultate izbora za odbornike Skupštine grada Beograda, posle juče ponovljenih izbora na četiri biračka mesta na opštini Stari grad, gde je glasalo 26,63 odsto birača.
Foto: MONDO/Mario Milojević U saopštenju se kaže da rezultati na ovim ponovljenim izborima nisu doneli promenu u broju mandata, s obzirom da čine 0,2 odsto ukupnog broja birača u Beogradu. Konačni rezultate izbora za odbornike... »

DSS: Teško reći sada da li će Đilas biti lider opozicije

B92 pre 21 sat
B92: DSS: Teško reći sada da li će Đilas biti lider opozicije
Beograd -- Predsednik DSS Miloš Jovanović izjavio da je sada "teško reći" da li će Dragan Đilas posle beogradskih izbora postati lider opozicije.
Jovanović je u intervjuu za list Danas ocenio da se, uz odredjene manje razlike, Djilas nalazi u situaciji Saše Jankovića nakon prošlogodišnjih predsedničkih izbora. "A priznaćete, mnogo je bilo zvezda padalica u protekle dve... »

Putin oborio lični rekord, Tramp ulazi u borbu sa narko dilerima, Barbra Strajsend o zlostavljanju : Vaš brifing za ponedeljak

Nedeljnik pre 22 sata
Najvažnije vesti ovog jutra i naslovne strane dnevnih novina
LOKALNI IZBORI - Gradska izborna komisija utvrdila je konačne rezultate izbora za odbornike Skupštine Beograda, računajući glasove i sa četiri biračka mesta gde su izbori ponovljeni, koji nisu uticali na prethodni izborni rezultat. Narodna stranka saopštila je danas da... »

GIK: Rezultati ponovljenih izbora nisu uticali na promenu broja mandata

Insajder pre 1 dan
Gradska izborna komisija utvrdila je konačne rezultate izbora za odbornike Skupštine Beograda, računajući glasove i sa četiri biračka mesta gde su izbori ponovljeni, koji nisu uticali na prethodni izborni rezultat.
"Rezultati na ponovljenim izborima nisu doneli promenu u broju mandata, s obzirom na to da čine 0,2 odsto ukupnog broja birača u Beogradu", navodi se u saopštenju GIK. Prema ukupnim rezultatima izbora posle jučerašnjeg... »

GIK: Ponovljeni izbori nisu promenili rezultate

N1 Info pre 1 dan
Gradska izborna komisija utvrdila je konačne rezultate izbora za odbornike Skupštine Beograda, računajući glasove i sa četiri biračka mesta gde su izbori ponovljeni, koji nisu uticali na prethodni izborni rezultat.
"Rezultati na ponovljenim izborima nisu doneli promenu u broju mandata, s obzirom da čine 0,2 odsto ukupnog broja birača u Beogradu", navodi se u saopštenju GIK. Prema ukupnim rezultatima izbora posle jučerašnjeg ponovljenog... »

Vesić: Ðilas i večeras slagao

Studio B pre 1 dan
Član Predsedništva SNS-a Goran Vesić izjavio da je Dragan Ðilas slagao o izbornim rezultatima na ponovljenim izborima na četiri biračka mesta na Starom gradu.
– Lista „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd!“ i danas je na ovim biračkim mestima jača nego pre dve nedelje, a Đilas je slabiji. To je jedina istina – kaže Vesić. Ðilas je večeras na svom nalogu na Tviteru napisao: –... »

Rezultati ponovljenih izbora u Starom gradu

Studio B pre 1 dan
Na četiri glasačka mesta u Starom gradu ponovljeni izbori. Prema podacima Gradske izborne komisije lista Dragana Đilasa osvojila je 453 glasa, lista „Aleksandar Vučić – zato što volimo Beograd“ 410 glasova, a lista Marka Bastaća 237 glasova.
Izbori su ponovljeni na biračkim mestima 2 – OŠ „Braća Baruh“, 21 – Nacionalna služba za zapošljavanje, 37 – MZ „Terazije“ i biračkom mestu 40 – OŠ „Mihailo Petrović Alas“. Najviše glasova osvojila je lista „Dragan Đilas –... »

Đukanović: Očekujem pobedu

Danas  pre 10 sati  još 1 povezana

Maja Gojković kod švedskog kralja

RTV  pre 5 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.