Dragan Đilas - vesti

Vesić: Đilasove pristalice napale radnike čistoće u tunelu

Večernje novosti pre 4 minuta
Grupa sledbenika Dragana Đilasa napala je večeras oko 20.30 sati radnike Gradske čistoće koji su čistili Terazijski tunel
Grupa sledbenika Dragana Đilasa napala je večeras oko 20.30 sati radnike Gradske čistoće koji su čistili Terazijski tunel od nalepnica kojima je tunel bio izlepljen i đubreta koje su ostavili u tunelu, a koje je ometalo odvijanje... »

Vesić:Ðilasove pristalice napale radnike čistoće u tunelu

Studio B pre 16 minuta
Grupa sledbenika Dragana Đilasa napala je večeras oko 20.30 sati radnike Gradske čistoće koji su čistili Terazijski tunel od nalepnica kojima je tunel bio izlepljen i đubreta koje su ostavili u tunelu, a koje je ometalo odvijanje saobraćaja, objavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić na svom fejsbuk nalogu.
„Radnike JKP Gradske čistoće koji su posle završetka Đilasovog protesta čistili Terazijski tunel napala je grupa od pedesetak razularenih Đilasovih pristalica, maltretirala ih i vređala verbalno i fizički, šutirala vozila i... »

Razulareni vređali i šutirali vozila: Đilasove pristalice napale radnike čistoće u Terazijskom tunelu

Kurir pre 22 minuta
Sa svima koji ne misle kao on Đilas je spreman da se obračuna bez obzira da li su politički protivnici, levičari koji su protestovali zajedno sa njim ili radnici, rekao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić
BEOGRAD - Grupa sledbenika Dragana Đilasa napala je večeras oko 20.30 sati radnike Gradske čistoće koji su čistili Terazijski tunel od nalepnica kojima je tunel bio izlepljen i đubreta koje su ostavili u tunelu, a koje je ometalo... »

Održan još jedan protest građana i dela opozicije u Beogradu

Srbija danas pre 3 sata
Na platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu večeras je održan novi protest građana i dela opozicije predvođene Draganom Đilasom pod nazivom "Jedan od pet miliona".
Okupljenim građanima su se obratili predsenik Sindikata i farmaceuta Srbije Rade Panić, psiholog Žarko Trebješanin i Dragana Rakić ispred "nezavisnih" odbornika. Zatim je održana protestna šetnja do zgrade RTS-a i sedišta REM-a.... »

Patriotsko-pretorijanske igre

Danas pre 3 sata
Pročitah sa malim zakašnjenjem blagu vest da je na prošlosubotnjim protestima Đidova pretorijanska garda – čije div junake Đido zove „moji prijatelji“ – na povike udruženih srpskohrvatskih marksista – „Hrvatska, Srbija, revolucija“ – uzvratila arlaukanjem „Kosovo je Srbija“ i dizanjem ruku u fašistički pozdrav.
Pred kraj, dakle, XXI veka stigli smo tamo odakle smo krenuli tridesetih godina XX – do prepičkavanja SKOJ-a i ljotićevaca, s tim što je ovoga puta Đilas – u alotropskoj modifikaciji Dragana – na suprotnoj strani – dobitničkoj... »

Zvaničnici SNS-a razgovarali s građanima Palilule

Studio B pre 7 sati
Visoki zvaničnici Srpske napredne stranke Aleksandar Mirković, Aleksandar Jovičić i Elena Bilić razgovarali su s građanima Palilule o katastrofalnoj situaciji koju je ta stranka zatekla kada je preuzela vlast u Beogradu, saopštila je SNS.
foto Tanjug Mirković, šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda, podsetio je da je „najgori gradonačelnik u istoriji Beograda“ Dragan Đilas ostavio dug od 1,2 milijarde evra. „Đilas je upravo zbog ovog duga najmanje... »

Đilas i Šolak promovišu "vojsku Kosova": Slušaju albanske zvaničke kao bogove i pišu ono što im se kaže

Srbija danas pre 7 sati
Da Dragan Đilas i Dragan Šolak rade u korist štete sopstvenog naroda odavno je jasno, ali sada su iznova dokazali i za čiji račun plasiraju dezinformacije i poluinformacije, tako što su na sva usta podržali projekat "Vojske Kosova"
Naime, na portalu i tviter nalogu njihove televizije N1 oni su bez ikakvog komentara ili ne daj Bože provere, citirali albanske zvaničnike koji kažu da u "Kosovskoj Vojsci" ima Srba. PORUKA ALBANCIMA: "Srbija je tvrđi orah nego... »

Sergej udario na pokojnog Zorana Đinđića Evo šta je rekao za ubijenog premijera!

Srbija danas pre 8 sati
Više ne bira koga će da "potkači" i ponizi na podmukao način.
Bivšem glumcu Sergeju Trifunoviću očito ništa nije sveto, pa ni pokojnici koje se novopečeni lider Pokreta slobodnih građana ne ustručava da obezvredi. Trifunoviću su izgleda dosadile žene, pa se po nalogu Dragana Đilasa... »

Posle onog što je rekao za ubijenog premijera, narod može samo da ga pljune!

Alo pre 8 sati
Alo: Posle onog što je rekao za ubijenog premijera, narod može samo da ga pljune!
Više ne bira koga će da "potkači" i ponizi na najpodmukliji način.
. Trifunoviću su izgleda dosadile žene, pa se po nalogu svog velikog gurua Dragana Đilasa prešaltovao na pokojnog premijera Zorana Đinđića i diskreditovao sav njegov politički angažman. Đilasov lakej se napravio blesav, mada je... »

Kako bi formiranje Đilasove partije uticalo na političku scenu?

Danas pre 8 sati
Stranka na čijem osnivanju radi jedan od lidera Saveza za Srbiju, Dragan Đilas, neće dovesti do velikih promena na opozicionoj političkoj sceni, ali će postojeće stranke svakako ostati bez jednog dela svojih birača u zavisnosti od ideje koju će imati njegova organizacija, kažu sagovornici Danasa.
Prema njihovim rečima, formiranje Đilasove partije je logičan sled događaja u cilju zauzimanja pozicija za dalje korake u politici. Đilas već nekoliko meseci govori o tome da će osnovati svoju stranku, leve, odnosno... »

©2019 Netmark d.o.o.