Dragan Đilas

Vučević na mitingu u Kruševcu: Građani na izborima biraju između dve politike – Vučićeve i Đilasove

Danas pre 1 sat
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević rekao je danas da građani na izborima 17. decembra biraju između dve politike – one koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić i politike svih ostalih lista koje predvodi lider Stranke slobode i… »

Jovanović: Zoran Đinđić je već 7. oktobra podneo krivičnu prijavu protiv Đilasa (video)

Politika pre 57 minuta
Predsednik LDP-a i nosilac liste “Mora drugačije” Čedomir Jovanović ispričao je malo poznate detalje o odnosu bivšeg predsednika Vlade Srbije Zorana Đinđića i sadašnjeg lidera koalicije “Srbija protiv nasilja” Dragana Đilasa. Jovanović… »

Kako vetar duva! Đilas i ekipa pre raspisivanja izbora bili za francusko-nemački plan za KiM, a sad drugu pesmu pevaju!

Kurir pre 57 minuta
Vlasnik liste "Srbija protiv nasilja" pre svega nekoliko meseci govorio da u tom sporazumu nema međusobnog priznanja, te da bi njegovo odbacivanje imalo katastrofalne posledice po Srbiju, a nekoliko dana pred glasanje promenio ploču. Opozicionari… »

Ucene i novac: Lideri opozicije naveli kako je Đilas kupovao poslanike i uništavao stranke VIDEO

B92 pre 5 sati
Predstavnici opozicionih stranaka, Boris Tadić i Sergej Trifunović, govorili su o potezima lidera Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu, prenosi Alo. Prema rečima Sergeja Trifunovića, Đilas je dao 5.000 evra Pokretu slobodnih građana "kada nisu… »

Insajderi svedoče: Kako Đilas novcem i ucenama kupuje poslanike i uništava stranke (video)

Večernje novosti pre 5 sati
Bivši saradnici Dragana Đilasa svedoče kako on novcem i ucenama kupuje poslanike i uništava stranke. Foto: Printskrin - Ništa nisam dužan Đilasu osim 5.000 evra koje jednom dao PSG-u, kad nismo imali para da preživimo - rekao je Sergej… »

Lako je Đilasu, ima novac i medije Bivši saradnici otkrili kako kupuje poslanike i uništava stranke (video)

Alo pre 5 sati
Javnost treba da zna da je svaki glas za opoziciju zapravo glas za Dragana Đilasa. Sergej Trifunović, Boris Tadić, Goran Radojev. Ovo su samo neki od političara koji su sarađivali sa Draganom Đilasom, opekli se i posvedočili o tome kako… »

Ana Brnabić: Đilas obećao da se povlači iz politike kada plata pređe 800 evra, danas je 830 evra, a gde je on

Politika pre 7 sati
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da sve stranke u opoziciji okuplja mržnja prema Aleksandru Vučiću i da će građani 17. decembra birati između dve opcije – tima koji vodi Aleksandar Vučić i tima koji vodi Dragan Đilas. Ona je… »

Gujon: Da je Lazović obilazio KiM umesto studentskih žurki, znao bi da Kosovo nije ispijena flaša piva, već zavet koji…

Večernje novosti pre 6 sati
ARNO Gujon, direktor Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu, reagovao je na izjavu Radomira Lazovića sa liste Dragana Đilasa "Srbija protiv nasilja" koju je dao za "Nedeljnik", da kada su u pitanju dešavanja u vezi sa Kosovom, za… »

"Đilas opet u televizoru? Nije valjda?" Orlić: Šta bi tek da nije ovakva "diktatura"

Večernje novosti pre 8 sati
VLADIMIR Orlić, član Predsedništva SNS-a, odgovorio je na Tviteru Mariniki Tepić. Foto Tanjug Marinika je komentarisala gostovanje lidera SSP-a Dragana Đilasa na javnom servisu, ali i drugim televizijama, na šta joj je Orlić odgovorio: - Opet u… »

"Đilas opet u televizoru?" Orlić poručio Tepićevoj: Šta bi tek da nije ovakva "diktatura"

Alo pre 7 sati
Vladimir Orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, odgovorio je na Tviteru Mariniki Tepić, potpredsednici SSP-a i saradnici Dragana Đilasa. Naime, Tepićeva je komentarisala gostovanje Dragana Đilasa na javnom servisu, ali i drugim… »

Vesti dana »