Dragan Šolak

Redakcija kurira: Prsti u pekmezu

Kurir 20.08.2021
Ima i ozbiljnih analitičara srpske zbilje koji kažu da Šesti oktobar nikad nije svanuo jer je Petog oktobra počelo da se smrkava onog trenutka kad je saopšteno da ministar Boža Ðelić radi za 9.600 dinara mesečno, dok je plata konobara u… »

Grand lažovi! Uhvaćeni u utaji poreza, a još tvrde da pevači volontiraju u žiriju, šolak i Popović se kriju iza šturog…

Kurir 17.08.2021
I pored toga što je Kurir otkrio šemu po kojoj „Grand produkcija“ izbegava plaćanje poreza, što su dve osobe imenom to i potvrdile, iz ove firme navode da ne postoje nikakvi fiktivni ugovori i da je žiriju reklama to što sede u tom takmičenju… »

Šolak-a-palooza kicks off: Croats, get ready for Šolak and his dirty games

Kurir 12.08.2021
After the fiasco in Serbia and Slovenia, United Group's owner is using Croatian media to deliver a strike against Serbia. He is doing everything according to a well-developed system: baseless articles rife with spin are published first, only to be… »

Nebojša Stefanović se oglasio Đilas, Šolak i njihovi novinari će odgovarati pred sudom!

Alo 05.08.2021
Izjava potpredsednika Vlade i ministra odbrane dr Nebojše Stefanovića povodom objavljivanja naslovne strane u Šolakovim, đilasovskim dnevnim novinama, sa glavnim naslovom “Tajne fascikle Nebojše Stefanovića”. „Političko-medijski koncern… »

Najveći prevaranti u istoriji Srbije Šolak kao Jezda i Dafina!

Alo 04.08.2021
Ponašanje “Junajted grupe” i njenog bahatog gazde neodoljivo podsećaju na “Jugoskandik” i “Dafiment banku” iz devedesetih: tvrdnje o poslovnim uspesima dok im brod tone, luksuzan život uz ogromne dugove i gubitke, krupna obećanja i… »

Šolakmanija krenula: Hrvati, spremite se za Šolaka i njegovu prljavu igru

Kurir 03.08.2021
Vlasnik Junajted grupe, nakon kraha u Srbiji i Sloveniji, koristi hrvatske medije za udar na Srbiju. Sve radi po razrađenom sistemu: jedni objave neutemeljene tekstove pune spinova, a onda ih njegovi mediji u Srbiji ekspresno prenesu. Osnivač i… »

Junajted grupa u Hrvatskoj pokrenula hajku protiv Telekoma i države Srbije

Alo 02.08.2021
Dragan Šolak, u pokušaju da spreči propast Junajted grupe na regionalnom tržištu, hoće da ocrni sopstvenu državu i kod Hrvata optužuje Srbiju za velikosrpsku hegemoniju! Tajkun Dragan Šolak i njegova Junajted grupa pokrenuli su brutalnu kampanju… »

Vladimir Lučić: Junajted grupa u Hrvatskoj pokrenula hajku protiv Telekoma i države Srbije

Večernje novosti 02.08.2021
Foto D.Milovanović Tajkun Dragan Šolak i njegova Junajted grupa pokrenuli su brutalnu kampanju protiv Telekoma Srbija i države Srbije u hrvatskim medijima! Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma, smireno je odgovorio: "Optužbe da preko fudbala… »

Junajted grupa u Hrvatskoj pokrenula hajku protiv Telekoma i Srbije?

B92 02.08.2021
Dragan Šolak i Junajted grupa pokrenuli su, kako mediji prenose, brutalnu kampanju protiv Telekoma Srbija i države Srbije u hrvatskim javnim glasilima. Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma, odgovorio je da su optužbe da preko fudbala šire… »

Imperija Dragana šolaka polako propada? Lično bogatstvo ogromno - gubici kompanija preveliki

Večernje novosti 24.07.2021
Foto Jutjub Šolak je sve nade u opstanak svoje imperije uložio u zadržavanje visokoprofitnih prava na prenose utakmica engleske Premijer lige, ali je to izgubio, nakon cega nastaju dodatni problemi. Dragan Šolak poseduje lično bogatstvo od najmanje… »

Vesti dana »