Dragan Šutanovac

Boško Obradović: Kada me napadaju Ana Brnabić, Čanak, Šutanovac i Đilas, znam da sam na pravom putu

Morava info pre 5 dana
ČAČAK – Kada vas istovremeno napadnu Ana Brnabić, Nenad Čanak, Dragan Šutanovac i Dragan Đilas onda znajte da ste na pravom putu. Sadašnji i bivši režim uvek ujedine snage kada osete opasnost da se pojavljuje neko treći da razbije njihov… »

EU nije sposobna da sama reši problem Kosova i Srbije: Sagovornici Danasa o izjavi Grenela da je neophodno vođstvo Amerike u…

Danas pre 6 dana
Evropska unija nije izgubila kredibilitet zato što se umešala američka administracija u pregovore Beograda i Prištine, već zato što su pojedine zemlje članice delegirale svoje izaslanike, ili pregovarače i time prakrično dovele autoritet Brisela… »

"Stav Dveri čist fašizam": Rekli da veštačka oplodnja doniranim materijalom menja genom nacije

Radio 021 pre 9 dana
Pokret "Dveri" saopštio je da vantelesna oplodnja sa doniranim materijalom može uticati na promenu genoma budućih naraštaja, na šta su ubrzo usledile osude visokih funkcionera i stranaka. Premijerka Ana Brnabić je na svom Tviteru prokomentarisala… »

„Ako ovo nije fašizam, šta je onda“: Reakcije na tvrdnju Dveri da vantelesna oplodnja doniranim materijalom može…

Danas pre 9 dana
Bivši ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac i premijerka Ana Brnabić, na svojim Tviter nalozima oštro su odreagovali na izjavu pokreta Dveri da vantelesna oplodnja sa doniranim materijalom može uticati na promenu genoma budućih naraštaja. Ana… »

Dragan Šutanovac o aktiviranju američke diplomatije posle neuspeha evropske: Kurti pokušava da ubedi mentore u svoje stavove…

Danas pre 14 dana
Od momenata kada je više zamalja EU imenovalo svoje pregovarače bilo je jasno da će autoritet EU biti doveden u pitanje što se upravo i dešava, kaže za Danas Dragan Šutanovac, osnivač Saveta za strateške poslove, komentarišući neuspeh evropske… »

Dragan Šutanovac: Najbolje međusobno sarađuju vojnici, političari samo mute vodu

Danas pre 18 dana
Bivši ministar odbrane Republike Srbije Dragan Šutanovac bio je gost emisije “Kec na jedanaest” na K1 televiziji i tom prilikom je pričao o mnogim temama, od aktuelnih do onih iz privatnog života. — Živimo u vremenu koje je trubulentno i… »

"Uzmi malo vazduh, pričaš već 20 minuta": Šutanovac, Gajić i Šormaz, svađa uživo! Ko je bolji za Srbiju: Tramp, Bajden…

Blic pre 22 dana
Ko je bolji za Srbiju, Bajden ili Tramp? Demokrate ili republokanci? Da li će se Mišel Obama kandidovati za predsednicu Amerike? Na ova pitanja trenutno u emisiji "Jasno. Kao dan!" kod autorke Ivane Mastilović Jasnić na Blic TV (mts, Iris TV, kanal… »

Sputnjik: „Raša tudej“ na srpskom uskoro počinje sa radom

Cenzolovka pre 23 dana
Ruska državna televizija "Raša tudej" na srpskom jeziku uskoro će početi rad, a glavna urednica biće Jelena Milinčić, ćerka urednice Sputnjika Ljubinke Milinčić, objavio je Sputnjik. Foto: Benoît Prieur (cc) Ruski portal je ovu informaciju… »

Sputnjik: „Raša tudej“ na srpskom uskoro počinje sa radom

N1 Info pre 23 dana
Ruska državna televizija "Raša tudej" na srpskom jeziku uskoro će početi rad, a glavna urednica biće Jelena Milinčić, ćerka urednice Sputnjika Ljubinke Milinčić, objavio je Sputnjik. Ruski portal je ovu informaciju objavio u odgovoru na javno… »

Sputnjik: "Raša tudej" na srpskom kreće uskoro

Radio 021 pre 23 dana
Ruska državna televizija "Raša tudej" na srpskom jeziku uskoro će početi rad, a glavna urednica biće Jelena Milinčić, ćerka urednice Sputnjika Ljubice Milinčić, objavio je Sputnjik. Taj portal je ovu informaciju objavio kao odgovor na izjave… »

Vesti dana »