Dragan Šutanovac

Presedan Šutanovca izbrisali iz članstva u DS-u, on poručio Lutovcu i Đilasu: Brisali bi ljude i iz državljanstva

Alo pre 20 dana
Ludilo! Lutovac i Đilas izbrisali Šutanovca. Skandal! Dragan Šutanovac, nekadašnji predsednik DS-a i bivši ministar vojni, izbrisan je iz Demokratske stranke mimo svih pravila i procedura. Da je bivši lider demokrata izbrisan iz te partije koju je… »

Demokrate izbrisale šutanovca iz stranke: Bivši predsednik nije ni znao da više nije član Demokratske stranke!

Kurir pre 20 dana
Dragan Šutanovac, dugogodišnji demokrata, po svemu sudeći više nije član DS, a da to nije ni znao! Naime, kako je rekao predsednik Izvršnog odbora DS Srđan Milivojević, on nije isključen iz DS, ali jeste "izbrisan iz članstva", pošto je, kako… »

Kod "žutih" rasulo u punom jeku: Demokrate "išutirale" Šutanovca iz stranke, a nisu ga čak ni obavestili o tome

Srbija danas pre 20 dana
Tanka linija između tragedije i komedije. Dragan Šutanovac, dugogodišnji demokrata, po svemu sudeći više nije član DS, a da to nije ni znao! Naime, kako je rekao predsednik Izvršnog odbora DS Srđan Milivojević, on nije isključen iz DS, ali jeste… »

Srđan Sandić o brisanju Dragana Šutanovca iz DS: To nikada nije postojalo, Šutanovac je po svim pravilima stranke i dalje…

Kurir pre 20 dana
Statutom Demokratske stranke, kao i Pravilnikom o članstvu DS, nije predvi]eno i ne postoji institut “Brisanje iz članstva”, i to nikada nije ni postojalo, poručuje za Kurir advokat Srđan Sandić, dugogodišnji član i predsednik Statutarne… »

Nije isključen, ali jeste izbrisan: Ovako su u DS "demokratski" uklonili Šutanovca iz stranke: "Šta bi radili da imaju…

Blic pre 21 dana
Demokratska stranka možda baštini ideju demokratije, ali svojim postupcima pokazuje da je ne praktikuje. Na taj zaključak navodi slučaj bivšeg lidera DS Dragana Šutanovca koji je iz medija saznao da je izbrisan iz članstva ove partije. Sve je… »

Šutanovac u tvitu: Šta bi radili (u DS) da imaju vlast

Danas pre 21 dana
Dragan Šutanovac, bivši predsednik Demokratske stranke, oglasio se na Tviteru povodom izjave Srđana Milivojevića Danasu, u kojoj se navodi da je izbrisan iz evidencije članstva u DS. „Stranka koja u imenu ima “demokratska” mimo svakog… »

Milivojević: Šutanovac nije isključen iz DS, on je izbrisan

Nova pre 21 dana
"Dragan Šutanovac nije isključen iz Demokratske stranke ali jeste izbrisan iz članstva. Šutanovac je učestvovao u organizaciji lažne sednice i lažnih izbora u DS što je u suprotnosti sa pravilnikom i statutom DS i povlači brisanje članstva“… »

Šutanovac reagovao na brisanje iz članstva DS: Šta bi radili da imaju vlast

Nova pre 21 dana
Dragan Šutanovac, bivši predsednik Demokratske stranke, oglasio se na Tviteru povodom izjave Srđana Milivojevića Danasu, u kojoj se navodi da je izbrisan iz evidencije članstva u DS. „Stranka koja u imenu ima ‘demokratska’ mimo svakog… »

Eksministar odbrane otkrio gde je i šta radi Šutanovac: Nisam se iščlanio iz DS, osim ako me nisu izabacili a nisu mi rekli

Kurir pre 21 dana
Svakako planiram da ostanem aktivan u politici, a na koji način to ću zasad zadržati za sebe, rekao je on. BEOGRAD - Bivši potpredsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac izjavio je danas da nije odstupio od DS, niti je pristupio bilo kom… »

Milivojević: Šutanovac nije isključen iz DS, on je izbrisan

Danas pre 21 dana
„Dragan Šutanovac nije isključen iz Demokratske stranke ali jeste izbrisan iz članstva. Šutanovac je učestvovao u organizaciji lažne sednice i lažnih izbora u DS što je u suprotnosti sa pravilnikom i statutom DS i povlači brisanje članstva“… »

Vesti dana »