Dragan Marković Palma

Takmičenje harmonikaša zakazano za 30. jul u Jagodini: Tradicija duga 20 godina

Telegraf pre 10 dana
U žiriju će biti harmonikaši Mirko Kodić, Novica Nikolić Patalo, Borko Radivojević, Andrija Futa Jovanović. U Jagodini se 30. jula održava takmičenje harmonikaša koje ima tradiciju dugu 20 godina. Bojan Nešić, osvajač prvog mesta na… »

Palma veruje da Đilas stoji iza objava „lažnih izjava“ Veljka Belivuka

Danas pre 11 dana
Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma izjavio je danas da iza medijske hajke i spinovanja laži „šefa mafije, ubica i koljača Veljka Belivuka“ stoje mediji pod kontrolom Dragana Đilasa, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika… »

Dragan Marković Palma Iza medijske hajke i spinovanja laži šefa mafije, ubica i koljača Belivuka stoje mediji pod kontrolom…

Kurir pre 11 dana
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je danas da se iza medijske hajke i spinovanja laži šefa mafije Veljka Belivuka stoje mediji pod kontrolom Dragana Đilasa. "Iza medijske hajke i spinovanja laži šefa mafije, ubica i… »

Tri meseca od otvaranja slučaja Palma

Danas pre 14 dana
Tri meseca od kako je na konferenciji za novinare potpredsednica SSP Marinika Tepić, obelodanila da je na žurkama koje je organizovao Dragan Marković Plama, predsednik Skupštine opštine Jagodina, bilo i maloletnih devojčica, isteklo je juče, 19… »

Turisti iz Srbije rado letuju u Albaniji uprkos političkim izjavama

Slobodna Evropa pre 19 dana
Uprkos izjavama političara u Srbiji, zvanični podaci pokazuju da interesovanje građana za letovanje u Albaniji raste. Kako je za Radio Slobodna Evropa (RSE) rečeno u Nacionalnoj asocijaciji turističkih agencija Srbije (JUTA) do ovog trenutka u sezoni… »

Brat Miloša Teodosića optužen za pokušaj silovanja bivše radnice njihovog hotela

Luftika pre 19 dana
Ova godina je u Srbiji definitivno obeležena vestima o silovanjima u kojima su za ulogu nasilnika optuživani pojedinci poznati široj javnosti. Nakon Miroslava Aleksića, Branislava Lečića, kao i Dragana Markovića Palme mediji danas pišu da je i… »

Palma pozvao narod da ne letuje u Albaniji i pružio lekciju iz partiotizma. Vuga-bunga žurke ne spominje

Luftika pre 19 dana
Dragan Marković Palma je odavno izgubio kočnicu. Neko ko ima obraza bi se nakon onakve bruke povukao u mišiju rupu ali bahati galamdžija je nastavio da u javnost iznosi svoja nepotrebna mišljenja. Ovaj put je apelovao je na građane Srbije da ne… »

Palma apeluje na srpske turiste da ne letuju u Albaniji

Politika pre 20 dana
Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma apelovao je danas na građane da ne letuju u Albaniji i rekao da mu je neshvatljivo da neko može da ide na more u zemlju „koja je podstrekač onoga što su Albanci radili Srbima na Kosovu”. „Ja ne… »

Palma: "Srbi, nemojte da prodajemo golgotu za jeftinu koka-kolu u Albaniji"

B92 pre 20 dana
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma apelovao je na građane Srbije da ne idu u Albaniju na letovanje. "Molim Srbe da ne idu u Albaniju na letovanje. Albanija je krivac i podstrekivač svega onoga što su radili kosovski Albanci Srbima na… »

Dragan Marković Palma: Ne letujte u Albaniji

N1 Info pre 20 dana
Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma apelovao je na građane da ne letuju u Albaniji i rekao da mu je neshvatljivo da neko može da ide na more u zemlju koja je, kako je kazao, "podstrekač onoga što su Albanci radili Srbima na Kosovu". „Ja… »

Vesti dana »