Dragana Mićalović

Pevačice, pevači, glumice, modne kreatorke... Evo ko je sve došao na Adilov koncert u "Sava centru"

Telegraf pre 2 dana
Bilo je puno poznatih. Poznati pevač Adil Maksutović održan je uspešan koncert u beogradskom "Sava centru". Među publikom bilo je puno poznatih ličnosti koje su uživale u ovom muzičkom spektaklu. Bilo je u "Sava centru" i pevačica, pevača… »

Animirani film „Prerušeni špijuni“ u bioskopima od 26. decembra

RTS pre 2 dana
Od 26. decembra, na velikom platnu zaživeće porodična animirana komedija "20th Century Fox-a", „Prerušeni špijuni“, u čijoj sinhronizaciji učestvuju domaći glumci Marko Marković, Dragana Mićalović, Đorđe Stojković, Vasa Prvulović, kao i… »

Oduzima dah: Dragana Mićalović prošetala crvenim tepihom u bombastičnom izdanju, pa se svi okretali za njom

Blic pre 11 dana
Glumica Dragana Mićalović pojavila se sinoć na jednom prestoničkom partiju u odevnoj kombinaciji koja je ostavila sve bez teksta, a uspela je da i te kako ostavi utisak na prisutne novim izdanjem i odličnom linijom. Mićalovićeva se pojavila u… »

Uznemiravao glumicu godinu dana: Upućen na psihijatrijsko lečenje zbog proganjanja Dragane Mićalović

Večernje novosti pre 17 dana
Komisija sudskih veštaka pregledala je D. M. i utvrdila da je bio neuračunljiv. PRVO osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je u sredu sudu predlog za izricanje mere bezbednosti obaveznog psihijatrijskog lečenja protiv D. M. (33), zbog toga što… »

Mesecima je uhodio: Produžen pritvor muškarcu koji je progonio glumicu Draganu Mićalović

Blic pre 18 dana
Progonitelj Dragane Mićalović, sestre poznate glumice Slobode Mićalović, bio je neuračunljiv u trenutku kada ju je proganjao, saznaje "Blic". M. D. iz Obrenovca uhapšen je početkom oktobra, a sada je predloženo da mu se produži pritvor. Nakon… »

Dragana Mićalović: Psihijatrijsko lečenje za čoveka koji je proganjao!

Svet plus pre 18 dana
Dragana Mićalović je početkom oktobra prijavila slučaj policiji, te je osumnjičeni odmah po prijavi priveden! Tužilaštvo traži psihijatrijsko lečenje za čoveka iz Obrenovca koji je proganjao glumicu. Kako saznaje "Blic", tužilaštvo traži… »

Tužilaštvo pokrenulo postupak protiv mladića koji je uhodio Daragnu Mićalović!

Alo pre 18 dana
Loše mu se piše! Tužilaštvo traži psihijatrijsko lečenje za tridesetrogodišnjeg M.D. iz Obrenovca, koji se sumnjiči za praćenje i proganjanje glumice Dragane Mićalović. Dragana je početkom oktobra prijavila slučaj policiji, te je osumnjičeni… »

DRAGANA MIĆALOVIĆ, GLUMICA Žene iz Srbije su hrabre

Dnevnik pre 28 dana
Ona je talenat za glumu nasledila od oca Dragana i sestre Slobode, ali slavu nije stekla na njihov račun. Glumicu Draganu Mićalović uistinu krasi talenat, ali i neizmerna lepota i ljupkost, po kojoj je karakteristična. Ipak, mnogi su joj spočitavali… »

Uz brojne zvanice i koncert održana prva "Revija brendova" u šoping centru "Promenada"

Moj Novi Sad 14.10.2019
U subotu veče je završen najprestižniji modni događaj specijalnom revijom i koncertom u novosadskom šoping centru "Promenada". Ovaj događaj je okupio brojne poznate ličnosti kao što su: Bojan Perić, Dragana Mićalović, Aleksandar Radojičić… »

Revija modnih brendova u subotu u "Promenadi" u okviru Serbia Fashion Week-a

Radio 021 09.10.2019
Revija modnih brendova Serbia Fashion Week-a održaće se u subotu, 12. oktobra, na velikoj terasi šoping centra "Promenada". Revija modnih brendova jedna od najvećih novina na ovogodišnjem Serbia Fashion Week-u i takođe jedini dan koji je otvoren za… »

Vesti dana »