Dragana Mirković

Velika petorka južnog vetra nije jedina harala! I oni su sarađivali s Miletom Basom, a evo zašto ih je napustila Suzana…

Kurir pre 3 dana
Kada se pomene grupa Južni vetar svi odmah pomisle na, kako su ih nazivali, veliku petorku: Šemsu Suljaković, Draganu Mirković, Mileta Kitića, Sinana Sakića i Kemala Malovčića. Ipak, nisu samo oni bili deo "folk porodice" koju je osnovao Miodrag… »

„Pesme heroja“ u SNP-u

Politika pre 7 dana
Koncert pod nazivom „Pesme heroja“ posvećen je patriotskim pesmama koje su obeležile period od sredine 19. do sredine 20. veka, a biće izveden u ponedeljak uveče, 22. maja od 20 sati na sceni „Jovan Đorđević“ Srpskog narodnog pozorišta u… »

Dragana Mirković kupila sinu poklon od pola miliona evra Marko Bijelić javno podelio oduševljenje, javnost zanemela zbog…

Alo pre 6 dana
Dragana Mirković i Toni Bijelić kupili su sinu auto. Sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića, Marko, pre nekoliko meseci proslavio je 22 rođendan. Tom prilikom mama i tata su ga obradovali papreno skupim poklonom, koji je sa javošću tek sad podelio… »

Ovako žive deca bogataša! Poklon za sina Marka od Dragane i Tonija vredi POLA MILIONA EVRA: Verujete li da su na ovo…

Story pre 6 dana
Sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića, Marko, pre nekoliko meseci proslavio je 22 rođendan. Tom prilikom mama i tata su ga obradovali papreno skupim poklonom, koji je sa javošću tek sad podelio. Naime, Dragana Mirković i Toni Bijelić kupili su… »

"Jagoda jel?" Lepa Brena preimenovala Breskvicu

Večernje novosti pre 9 dana
LEPA Brena i Dragana Mirković su nedavno nastupale sa mladim srpskim reperima u Beču. Foto: Printskrin/Instagram/brrrreskvica/Petar Milšević Pevačica je bila oduševljena ovakvim nastupom, ali je izazvala niz negativnih kritika svojom izjavom: - Ja… »

Nakon spektakla U Beču: Dragana Mirković podelila prizore sa luksuzne destinacije od kojih zastaje dah

Večernje novosti pre 9 dana
NAKON spektakularnog koncerta koji je folk diva Dragana Mirković nedavno održala u Beču zajedno sa jednom od najvećih balkanskih zvezda Lepom Brenom i popularnom mladom pevačicom Breskvicom odlučila je da spakuje kofere i opusti se na putovanju u… »

"Kako se zove ona,: Jagoda?" Lepa Brena pevala sa Breskvicom, pa iznenadila izjavom - njena mlađa koleginica se odmah oglasila

Blic pre 9 dana
Anđela Ignjatović, poznata po umetničkom imenu Breskvica, odradila je nastup u Beču sa Lepom Brenom i Draganom Mirković. Lepa Brena se oduševila zbog ovog spoja, međutim, njena izjava posle nastupa iznenadila je mnoge. - Ja sam uvek za neke nove… »

"Kako se zove, Jagoda?" Lepa Brena nastupila sa Breskvicom, pa je žestoko ponizila

Alo pre 9 dana
Anđela Ignjatović Breskvica nastupala je pre nekoliko dana s Lepom Brenom i Draganom Mirković na velikom koncertu u Beču. Zanimljiv spoj folk i rep-trep muzike najviše se svideo Lepoj Breni, koja je Breskvicu prekrstila u "Jagodu". - Ja sam uvek za… »

"Kako se zove? Jagoda?": Lepa Brena zaboravila sa kim je nastupala, Breskvica odmah reagovala

Telegraf pre 9 dana
- Ja sam uvek za neke nove stvari - rekla je Brena. Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica nastupala je sa Lepom Brenom i Draganom Mirković na velikom koncertu u Beču, što je za nju bila posebna čast. Naime, Brena je na konferenciji Breskvicu nazvala… »

"Kako se zove, Jagoda, Breskvica?" Brena zaprepastila, nije znala s kim je pevala! Ovako je reagovala treperka

Kurir pre 9 dana
Anđela Ignjatović Breskvica nastupala je pre nekoliko dana s Lepom Brenom i Draganom Mirković na velikom koncertu u Beču. Zanimljiv spoj folk i rep-trep muzike najviše se svideo Lepoj Breni, koja je Breskvicu prekrstila u "Jagodu". - Ja sam uvek za… »

Vesti dana »