Dušan Bajatović

Mihajlović: Možemo da imamo jaku gasnu privredu

Beta video pre 4 dana
BEOGRAD - Ministarka rudarstva i energetike Srbije Zorana Mihajlović je na pitanje da li će protiv promena i dalje biti direktor Srbijagasa Dušan Bajatović, rekla je da je ``doneta odluka Vlade Srbije, a da i 2014. godine nije bilo lako raditi sa… »

Najplaćeniji srpski funkcioner prima 3.973.676 dinara mesečno! Bajatović sam sebi dodelio još jednu platu i to petu

Mondo pre 8 dana
Socijalista nije došao na čelo "Gastransa d.o.o." na predlog Vlade, već odlukom osnivača - firme iz Švajcarske, čiji su vlasnici "Gasprom" i "Srbijagas", u kome je on generalni direktor. Socijalista nije došao na čelo "Gastransa d.o.o." na predlog… »

Pohlepi Dušana Bajatovića nema kraja: Sam sebi dao novu funkciju i platu od 1,7 miliona! Najplaćeniji srpski funkcioner bez…

Kurir pre 8 dana
Socijalista nije došao na čelo „Gastransa d.o.o.“ na predlog Vlade, već odlukom osnivača - firme iz Švajcarske, čiji su vlasnici „Gasprom“ i „Srbijagas“, u kome je on generalni direktor. Dušana Bajatovića, direktora javnog preduzeća… »

POKS: Lekarima 10 hiljada dinara, Bajatoviću 33.000 evra

Nova pre 10 dana
Pokret obnove Кraljevine Srbije (POКS) upozorio je danas da dok država pomaže lekarima sa 10.000 dinara mesečno, direktor Srbijagasa Dušan Bajatović "svakog meseca samo od plate stavi više od 33.000 evra u džep". Navodeći da “na sva primanja… »

POKS: Dok država pomaže lekarima sa 10.000 dinara, Bajatović mesečno prima 33.000 evra

Beta pre 10 dana
Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) upozorio je danas da dok država pomaže lekarima sa 10.000 dinara mesečno, direktor Srbijagasa Dušan Bajatović "svakog meseca samo od plate stavi više od 33.000 evra u džep". Navodeći da "na sva primanja od… »

POKS: Da li je normalno da je Bajatovićeva plata 4 miliona mesečno?

Dnevnik pre 10 dana
BEOGRAD: Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) postavlja javno pitanje državnim organima dokle će se tolerisati bahaćenje direktora Srbijagasa Dušana Bajatovića, koji na sva primanja od prošle godine prima mesečno i dodatnih 1,7 miliona dinara kao… »

Vredi li, zaista, Bajatovićev rad 34.000 evra mesečno

Nova pre 12 dana
U zemlji u kojoj se prosečna zarada kreće oko 500 evra i u kojoj je četvrtina građana u riziku od siromaštva, jedan državni funkcioner prima pet plata, obavlja sedam funkcija, od čega tri direktorske, i mesečno zarađuje blizu 34.000 evra. Reč je… »

Ovo je najplaćeniji funkcioner u istoriji Srbije! Bajatović mesečno inkasira 3,9 miliona dinara ili 66 prosečnih radničkih…

Kurir pre 13 dana
Socijalista i direktor „Srbijagasa“ apsolutni je rekorder po primanjima već godinama, a od najnovije povišice od čak 1,7 miliona i sa ukupnim primanjima od 3,9 miliona dinara običnim smrtnicima bukvalno se zavrti u glavi. Bahati funkcioneri poput… »

Otkrivamo: Zorana iz medija saznala za novu platu Bajatovića

Nova pre 13 dana
Za informaciju da Dušan Bajatović mesečno više ne zarađuje "samo" 19.300 evra, već da su njegova primanja porasla na skoro 34.000 evra, resorna ministarka energetike Zorana Mihajlović čula je iz medija, navodi sagovornik Nova.rs. Poznato je da je… »

Bajatoviću i peta plata, sad zarađuje skoro 34.000 evra

BizLife pre 13 dana
Primanja Dušana Bajatovića, potpredsednika SPS i najplaćenijeg državnog funkcionera u Srbiji, ponovo su povećana i to za čak 1,7 miliona dinara. On sada prima ukupno pet plata, obavlja sedam funkcija i mesečno zarađuje blizu 34.000 evra, piše… »

Vesti dana »