Dušan Vujović - vesti

Brnabićeva sutra pred poslanicima o Malom za ministra

B92 pre 5 minuta
B92: Brnabićeva sutra pred poslanicima o Malom za ministra
Beograd -- Predsednica Vlade Ana Brnabić sutra će u Skupštini Srbije obrazložiti predlog da bivši gradonačelnik Beograda Siniša Mali bude novi ministar finansija.
Mali je za ministra predložen umesto Dušana Vujovića koji je ostavku obrazložio ličnim i porodičnim razlozima. Iako se spekulisalo da će doći do rekonstrukcije Vlade, u petak je u Skupštinu stigao jedino predlog za izbor novog... »

Socijalisti nikada nisu bežali od promena: Glasaćemo za Malog

Vesti online pre 6 sati
Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić najavio je da će SPS glasati za Sinišu Malog kao novog ministra finansija.
- Mali se dobro pokazao na mestu gradonačelnika i SPS će glasati za taj predlog. Takodje želim da istaknem da je i Dušan Vujović odlično radio taj posao - kazao je on. Što se rekonstrukcije vlade tiče poručio je da SPS ne zanima... »

Skupština sutra o izboru Siniše Malog za ministra finansija

Novi magazin pre 12 sati
Skupštine Srbije raspravljaće u ponedeljak, 28. maja, o izboru Siniše Malog za ministra finansija.
Mali koji je do sada bio gradonačelnik Beograda, predložen je za ministra finansija umesto Dušana Vujovića koji je ostavku obrazložio ličnim i porodičnim razlozima. Iako se spekulisalo da će biti rekonstrukcije Vlade, u petak je... »

Dačić obećao šta će da uradi, ako Srbija pobedi brazil u Rusiji!

BK TV pre 6 sati
Ako mu obaveze budu dozvolile... Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić najavio je za „Alo“ da će njegova Socijalistička partija Srbije (SPS) glasati za Sinišu Malog kao novog ministra finansija. "Mali se dobro pokazao na mestu gradonačelnika i SPS će glasati za taj... »

Vuk stanković o promenama u nemanjinoj: Posle Malog, tajm-aut za rekonstrukciju

Kurir pre 21 sat
Posle izmena u resoru finansija, kadrovske promene u Vladi biće "na pauzi" jer Brnabićkin kabinet ima druge prioritete, ocenjuje politički analitičar
Posle višemesečne priče o rekonstrukciji Vlade i gromoglasnih nagađanja ko bi mogao da leti iz kabineta premijerke Ane Brnabić, u Nemanjinu 11 će se, po svemu sudeći, samo "useliti" aktuelni gradonačelnik Beograda Siniša Mali,... »

Rokade na političkoj sceni: Posle Malog u Vladu ulazi i Gojkovićeva, ali jedan dobro poznati političar će biti najveće iznenađenje

Blic pre 1 dan
Ana Brnabić uputila je juče predlog Skupštini Srbije da Siniša Mali bude kandidat za ministra finansija. Novo ime u Vladi Srbije biće i Maja Gojković, a na njeno mesto bi mogao da dođe Nenad Čanak, saznaje "Blic". Mali je predložen za novog ministra umesto Dušana Vujovića koji je ranije podneo... »

Brnabić i zvanično predložila Malog za ministra finansija

Radio 021 pre 2 dana
Premijerka Srbije Ana Brnabić uputila je Skupštini Srbije predlog da Siniša Mali bude novi ministar finansija.
Kako prenosi B92, Mali bi mogao da bude izabran na glasanju već na narednoj sednici skupštine, koja je u ponedeljak. Doskorašnji ministar finansija Dušan Vujović podneo je ostavku 7. maja iz ličnih razloga. On je u ostavci naveo... »

Ana Brnabić uputila predlog Skupštini Srbije: Evo koga želi na mestu ministra finansija

Telegraf pre 1 dan
Doskorašnji ministar finansija Dušan Vujović podneo je ostavku 7. maja iz ličnih razloga Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti
Premijerka Srbije Ana Brnabić uputila je Skupštini Srbije predlog da Siniša Mali bude novi ministar finansija. Predsednik Srbije potvrdio: Ukida se Zakon o privremenom smanjenju penzija Mali bi mogao da bude izabran na glasanju... »

PSG: Otimanje penzija bilo neustavno, Vučić samovoljom opet krši Ustav

Vesti online pre 1 dan
Pokret slobodnih građana ocenjuje da je Aleksandar Vučić kao predsednik vlade 2014. godine penzionerima prvo neustavno umanjio penzije, prekršio njihova prava i pogazio ustavnost Srbije, a sada ponovo krši Ustav jer, umesto Vlade i Skupštine, on samovoljno, mimo ovlašćenja predsednika Republike odlučuje i saopštava da zakon kojim je to uradio prestaje da važi. Posebno je porazno što je Vučiću bitniji stav MMF-a od Ustava, institucija i građana Srbije.
Da je poštovan Ustav i preporuke nadležnih domaćih institucija za zaštitu ljudskih prava, MMF nikada ne bi morao da Srbiji deli lekcije koje svako ko se razume u državu zna kao azbuku, a Srbija bi čuvala i svoje građane i svoju... »

Skupština u ponedeljak o izboru Siniše Malog za ministra finansija

Insajder pre 2 dana
Dosadašnji gradonačelnik Beograda Siniša Mali, izvesno je, neće biti novi gradonačelnik Beograda, budući da je i zvanično predložen za novog ministra finansija.
U Skupštinu Srbije stigao je predlog premijerke Ane Brnabić da dosadašnji gradonačelnik Beograda Siniša Mali bude izabran za novog ministra finansija, a Skupština će o izboru Malog glasati u ponedeljak, 28. maja. Mali je... »

Završena centralna manifestacija Dana policije (VIDEO)

Beta  pre 7 sati  još 33 povezane

Salah: Biću u Rusiji!

Mondo  pre 1 sat  još 22 povezane

Amerikanci u S.Koreji razgovaraju o pripremi samita?

B92  pre 3 sata  još 20 povezanih

Salah: Ja sam borac, uveren sam da ću biti u Rusiji

N1 Info  pre 2 sata  još 19 povezanih

Akcija MUP Srbije i Austrije Srpski uzgajivači „zadimili“ pola Beča

Večernje novosti  pre 1 sat  još 16 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.