Duda Ivković

Sportsko društvo Radnički obeležilo 101. godinu postojanja

Vesti online pre 24 dana
Polaganjem venca u prostoru zgrade u ulici Vojvode Šupljikca 31, Sportsko društvo Radnički obeležilo je danas 101. godinu postojanja. Uz minut ćutanja, venac na spomen ploču na zgradu Sportskog društva postavili su predsednik SDR Dušan Duda… »

Feljton - čuburac u kom su se spojili ljubav i dobrota: Dušan Veliki sa Crvenog krsta

Večernje novosti pre 26 dana
DUŠAN Duda Ivković se zvanično oprostio od profesionalnog bavljenja košarkom u Dvorani mira i prijateljstva, 20. septembra 2017, gde je sa Olimpijakosom proveo vreme za pamćenje. Istom prilikom svečano je iz ruku izvršnog direktora DŽordija… »

Feljton - bitno je da se igra s dušom: Čuburac Slobodan Piva Ivković, čovek koji je obogatio košarku

Večernje novosti pre 27 dana
POLA moje ulice i pola Čubure i Krsta bavilo se golubarstvom. Bili su to sve sami strastveni golubari: braća Rodić, Đoka Drvar, Lule, Sima Glista, Toma Kobilski, Čeda Mihajlović, Voja Kosem. Oni koji su se od svih njih izdvajali bili su braća… »

KK Crnokosa iz Kosjerića odbila predizbornu donaciju SNS kadra: Ne prodaju svi veru za večeru

Luftika 09.03.2021
U vremenu kada jedan Duda Ivković može da vas razočara svojim okretanjem stavova za 180 stepeni, kada se nedoslednost pravda kompromisom i kada je sve na kupujem prodajem, postoje mali primeri koji dokazuju da nisu svi prodali veru za večeru… »

I Duda u gondoli

Politika 24.01.2021
Poseta Milanu Stamatoviću na Zlatiboru i igranje šaha s legendarnim Dušanom Ivkovićem: Aleksandar Vučić sa žestokog političkog presinga prelazi na zonsku odbranu. U centru Kaluđerica, na periferiji bajka, a preko vrhova Zlatibora lebdi gondola… »

Golub Duda i vlažna maramica

Danas 20.01.2021
Nije Dušan Ivković prvi koji je razočarao osetljive i nežne opozicione duše po društvenim mrežama Još jedan golub preletač završio je u kandžama svirepog jastreba. To nije bio vazdušni dvoboj kako su pre nekoliko godina mnogi očekivali, već… »

Ivkoviću i Vučiću Zlatne značke povodom 100 godina Radničkog

RTV 18.01.2021
BEOGRAD - Legendarnom košarkaškom treneru Dušanu Dudi Ivkoviću i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću danas su uručene Zlatne značke povodom obeležavanja 100 godina postojanja Sportskog društva Radnički. Na svečanosti u Muzeju Jugoslavije… »

Dušan Duda Ivković - legenda Radničkog i evropske košarke

Sportski žurnal 18.01.2021
Pred Dudom Ivkovićem svi "stoje mirno", pa čak i kad se nisu slagali sa njegovim odlukama. Dušan Duda Ivković, kojem je danas uručena Zlatna značka za životno delo povodom 100 godina Sportskog društva Radnički, jedan je od najboljih evropskih… »

Duda Ivković i Vučić odigrali partiju šaha

Nova 18.01.2021
Dušanu Dudi Ivkoviću, legendarnom košarkaškom treneru, i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uručene su "Zlatne značke" povodom obeležavanja 100 godina postojanja Sportskog društva Radnički. Nekada veliki politički protivnici odigrali su i… »

Duda Ivković i Vučić zajedno nagrađeni na proslavi 100 godina Radničkog

Luftika 18.01.2021
Nagrada i plaketa za životno delo uručena je košarkaškom treneru Dušanu Ivkoviću u prostorijama Sportskog centra Radnički, povodom 100 godina od osnivanja ovog sportskog društva, a pored njega odlikovanje Radničkog dobio je i predsednik… »

Vesti dana »