Edita Aradinović

Jezive tragedije Edite Aradinović! Brata blizanca izgubila je na rođenju, a onda se desilo nešto još strašnije

Alo pre 9 dana
Iza osmeha pevačice Edite Aradinović kriju se brojni teški trenuci. Edita je doživela velike gubitke, a potom se suočila i sa teškom bolešću majke, a o najtežim trenucima retko je govorila javno. Pevačica je, kako je ispričala u jednom od… »

Edita Aradinović za Nova.rs: Ne smeta mi što me zovu kraljica bakšiša

Nova pre 11 dana
Pevačicu Editu Aradinović sreli smo na festivalu patika "Sneakerville", gde smo razgovarali o budućim projektima, ali i titulu "kraljice" bakšiša koju je dobila nakon jedne svadbe na kojoj je pevala. S obzirom na to da smo se našli na sportskom… »

Krvave rane po telu! Edita povredila obe noge - hitno joj potrebna pomoć! (foto)

Srbija danas pre 25 dana
Doživela nezgodu! Edita Aradinović otišla je u Pariz da bi pevala na jednoj svadbi. Međutim, nakon veselja došlo je do nezgode. Edita je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu da je pala i da je povredila obe noge. Na fotografiji se vidi da ima… »

Editi bakšiš kipi iz ruku na slavlju u Parizu: Evri pljušte zbog jedne pesme

Nova pre 24 dana
Edita Aradinović i Adil Maksutović pevali su na jednom privatnom slavlju u Parizu, gde su, sudeći po snimcima, zaradili ogroman bakšiš. Pevačica je na svojim Instagram storijima podelila nekoliko video snimaka na kojima se vidi da dok peva jedan od… »

Slobodno se nasmejte, jer su završili bez povreda! Pogledajte padove poznatih, leteli su sa scene kao pokošeni!

Kurir pre 25 dana
Brojne poznate ličnosti doživele su veoma neprijatne situacije tokom svojih nastupa ili gostovanja u emisijama. Naime, pevačica Edita Aradinović pevala je na jednom privatnom slavlju u Parizu gde je napravila sjajnu atmosferu, a sada je otkrila i da… »

Povređena Edita Aradinović u Parizu: Isplivale jezive fotografije! Pevačica traži hitnu pomoć (foto)

Mondo pre 25 dana
Pevačica Edita Aradinović doživela je nezgodu zbog čega se svojim pratiocima odmah obratila za pomoć. Pevačica Edita Aradinović doživela je nezgodu zbog čega se svojim pratiocima odmah obratila za pomoć. Edita Aradinović otputovala je u Pariz i… »

Edita "zgrnula" pare na slavlju u Parizu, pa pokazala noge u ranama: "Desio mi se peh"

Telegraf pre 25 dana
- Malo sam pala! Razbili smo maler, pa šta sad, idemo dalje! - poručila je pevačica. Pevačica Edita Aradinović trenutno je na poslovnom putovanju u Parizu, gde je doživela malu nezgodu, što je i podelila s pratiocima na Instagramu. Osim prelepih… »

Edita sva u modricama, pala dok Je pevala na svadbi u Parizu! Aradinovićeva uzela ogroman bakšiš, a sad pokazala rane na…

Kurir pre 25 dana
Pevačica Edita Aradinović pevala je na jednom privatnom slavlju u Parizu gde je napravila sjajnu atmosferu, a sada je otkrila i da je doživela peh. Naime, juče je isplivao snimak sa svadbe na kojoj je Edita pevala, kako uzima bašiš, međutim, nije… »

Edita Aradinović doživela nezgodu: Noge su joj u ranama FOTO

Nova pre 25 dana
Pevačica Edita Aradinović trenutno je na poslovnom putovanju u Parizu, gde je doživela malu nezgodu, što je i podelila s pratiocima na Instagramu. Naime, osim prelepih prizora iz Pariza, Edita je pokazala i „mračnu stranu“ ovog putovanja, kada je… »

Hitno joj je potrebna pomoć Edita u Parizu povredila obe noge!

Alo pre 25 dana
Pevačica Edita Aradinović doživela je neprijatnost u Parizu, pa se javno obratila za pomoć. Edita je na Instagram profilu obavestila svoje pratioce da je tokom posete Parizu imala veliku nezgodu, nakon čega je zadobila rane po nogama. Naime, Edita je… »

Vesti dana »