Egipat - vesti

Egipatski predsednik: Migranti moraju da poštuju običaje zemalja u koje odlaze

Blic pre 4 sata
Egipatski predsednik Abdel Fatah el Sisi poručio je svom narodu da ne treba da očekuju da Zapad "širom otvori vrata" migrantima koji odbijaju da se integrišu i pritom prave probleme. - Ako idete u drugu zemlju, morate se povinovati kulturi te zemlje. Ako to nećete da uradite, onda nemojte da idete... »

Infantino razmišlja o radikalnoj promeni: Politika me ne zanima, ali možda Kataru dodamo koorganizatora Svetskog prvenstva

Kurir pre 4 sata
Predsednik Međunarodne fudbalske federacije (Fifa) Đani Infantino rekao je danas da ga političke tenizije neće sprečiti u donošenju odluke o tome da li će se neke utakmice Svetskog prvenstva 2022. godine odigrati van Katara.
Infantino namerava da turnir 2022. godine proširi sa još 16 ekipa, što bi dovelo do toga da Katar podeli domaćinstvo Mundijala. U junu 2017. godine Bahrein, Egipat, Saudijska Arabija i Ujedinjeni Arapski Emirati prekinuli su veze... »

Infantino se nada da će Katar deliti domaćinsto SP 2022. godine

Večernje novosti pre 6 sati
Predsednik Međunarodne fudbalske federacije (Fifa) Đani Infantino rekao je danas da ga političke tenizije neće sprečiti u donošenju odluke o tome da li će se neke utakmice Svetskog prvenstva 2022. godine odigrati van Katara
Predsednik Međunarodne fudbalske federacije (Fifa) Đani Infantino rekao je danas da ga političke tenizije neće sprečiti u donošenju odluke o tome da li će se neke utakmice Svetskog prvenstva 2022. godine odigrati van Katara.... »

Rekordan broj novinara u zatvoru zbog obavljanja posla

Al Jazeera pre 17 sati
Zaključno s 1. decembrom, u svijetu je bio zatočen 251 novinar, više od polovice njih je u Turskoj, Kini i Egiptu, objavio je Komiteta za zaštitu novinara.
Rekordan broj novinara u svijetu nalazi se iza rešetaka zbog obavljanja svojeg posla, uključujući i dva Reutersova novinara, čije je zatvaranje u Mijanmaru izazvalo reakciju međunarodne zajednice, prema izvještaju objavljenom u... »

Salahovo buđenje, da li je vreme da se Liverpul "okiti srebrninom"?

Sportske.net pre 1 dan
Kada je najteže, zna se ko preuzima stvari u svoje ruke!
Sada nikako ne bi smeli da pokleknu! Ipak, nekoliko vrlo teških dana je iza njih, a na krilima dobrih rezultata idu u susret velikom derbiju u kome su verovatno nikad veći favoriti za pobedu od kako je osnovana Premijer liga. Čekali su ga dosta dugo, teško je opisati... »

Izraelci će graditi klanicu u Srbiji

Nova ekonomija pre 1 dan
Branislav Nedimović:
Jedna izraelska kompanija planira izgradnju klanice u Srbiji, najavio je danas Branislav Nedimović, ministar poljoprivrede. Uz to, završen je dogovor sa UAE, a u toku su i pregovori sa Libanom s kojim bi ugovor trebalo da bude potpisan krajem januara, dodao je. "Srbija... »

Fotografija para koji ima seks na vrhu piramide izazvala je međunarodnu istragu

Vice pre 1 dan
Ovaj članak je prethodno objavljen na . Neki ljudi nisu previše oduševljeni danskim fotografom koji je odlučio da udari recku na ogromnom grobu koji predstavlja Keopsova piramida u Gizi. , danski fotograf, u petak je objavio video i seriju fotografija na kojima on i jedna gola žena, uf, . Ni... »

Opasniji od droge! Zabranjena prodaja žutih prsluka u Egiptu, veliki strah od Francuske zaraze

Srbija danas pre 2 dana
Vlasti u Egiptu ograničile su prodaju žutih prsluka, koji su postali simbol socijalnog pokreta u Francuskoj, kažu egipatski trgovci, nekoliko nedelja uoči osme godišnjica pobune kojom je svrgnut režim tadašnjeg predsednika Hosnija Mubaraka posle masovnih protesta.
Prodaja žutih prsluka u Egiptu, koju kontroliše policija, više nije moguća bez dozvole, navode trgovci, a prenose francuski mediji. - Prodaja tih prsluka postaje opasnija od prodaje droge - rekao je neimenovani trgovac. Drugi... »

„Žuti prsluci” dobijaju podršku i u Austriji

Večernje novosti pre 2 dana
"Dole vlada (predsednika Emanuela) Makrona. Dole sa austrisjkom vladom. Živela međunarodna solidarnost", parole su Socijalističke omladine Beča
Socijalistička omladina (SJ) Beča izrazila je solidarnost sa "žutim prslucima " u Francuskoj. "Dole vlada (predsednika Emanuela) Makrona. Dole sa austrisjkom vladom. Živela međunarodna solidarnost", saopštila je SJ preko Fejsbuka... »

Egipatska policija kontroliše prodaju žutih prsluka

RTS pre 2 dana
RTS: Egipatska policija kontroliše prodaju žutih prsluka
Vlasti u Egiptu ograničile su prodaju žutih prsluka, koji su postali simbol socijalnog pokreta u Francuskoj, kažu egipatski trgovci, nekoliko nedelja uoči osme godišnjica pobune kojom je svrgnut režim tadašnjeg predsednika Hosnija Mubraka posle masovnih protesta.
Prodaja žutih prsluka u Egiptu, koju kontroliše policija, više nije moguća bez dozvole, navode trgovci, a prenose francuski mediji. „Prodaja tih prsluka postaje opasnija od prodaje droge“, rekao je neimenovani trgovac. Drugi... »

©2018 Netmark d.o.o.