Egipat

Saradnja sa egipatskim kompanijama: Srpska firma prodavaće im tehnologiju za proizvodnju sredstava za dezinfekciju

Euronews pre 8 sati
Srpska kompanija Sigma i egipatske kompanije HYaša Group, potpisale su danas u Beogradu Protokol o prenosu tehnologije u oblasti hemijske industrije. Iz PKS kažu da će srpska kompanija plasirati na arapsko tržiste proizvodnju dezinfekcionih sredstava… »

Najbogatija Srpkinja uživa u luksuzu: Pogledajte kako izgledaju njeni domovi na dve elitne lokacije FOTO

Nova pre 1 dan
Ne zna gde radije provodi vreme. Manekenka Anika Božić al Saraj sa suprugom Jusufom al Sarajem živi na dve luksuzne lokacije. Ona važi za najbogatiju Srpkinju i jedan deo godine provodi u stanu u centru Pariza, dok drugu polovinu godine boravi u… »

Koliko je umivanje slanom vodom bezbedno za kožu, šta kažu dermatolozi?

Novi magazin pre 2 dana
Društvenim mrežama kruži trend umivanja slanom vodom protiv akni. Dermatolozi su izneli svoje mišljenje o tome koliko je to bezbedno za kožu, naročito problematičnu. Zašto baš slana voda za umivanje? Slana voda je poznata po svojoj sposobnosti da… »

Nećete verovati Nakon što su napustili seriju "Igra sudbine" Žarko i Milica prešli na ovu televiziju

Alo pre 2 dana
Sa čelnicima televizije Pink brzo su našli zajednički jezik. Vest da scenarista Žarko Jokanović i glavna glumica Milica Milša napuštaju Igru sudbine zatekla je fanove popularne serije. Poznati bračni par do pre par dana provodio se na zasluženom… »

Osveta se služi hladna: Milica Milša i Žarko Jokanović otkrili istinu o Igri sudbine FOTO

Svet & Skandal pre 2 dana
Nova serija Milice Milše i Žarka Jokanovića emitovaće se uskoro na ovoj televiziji Kada su pre nekoliko godina započinjali projekat pod nazivom „Igra sudbine“ nisu ni sanjali koliki će odjek biti u javnosti, a još manje da će to postati… »

Na školskom izletu pronađena amajlija stara više od 3.000 godina

Radio 021 pre 2 dana
Školski izlet u blizini izraelskog grada Tel Aviva doveo je do velikog arheološkog otkrića grupe koja je naletela na više od 3.000 godina staru amajliju skarabeja. "Lutali smo okolo kad sam na tlu video nešto što je izgledalo kao mala igračka"… »

Izraelska vojska raketirala pojas Gaze Pogođena Hamasova fabrika oružja, Palestina uzvratila udarima na južni Izrael

Alo pre 2 dana
Palestinski sajt "Donija al-Vatan" izvestio je da je egipatska obaveštajna služba u intenzivnim razgovorima sa palestinskim frakcijama kako bi ih odvratili od eskalacije situacije. Izraelske odbrambene snage izvele su udare na ciljeve u Pojasu Gaze kao… »

Izrael: Učenici otkrili vredan artefakt star više od 3.000 godina

RTV pre 2 dana
TEL AVIV - Školski izlet u blizini izraelskog obalnog grada Tel Aviva doveo je do velikog arheološkog otkrića grupe koja je naletela na više od 3.000 godina staru amajliju skarabeja. "Lutali smo uokolo kad sam na tlu video nešto što je izgledalo kao… »

Diorova modna revija u podnožju piramide u Gizi

Danas pre 3 dana
Francuska kuća visoke mode Dior danas je predstavila svoju mušku kolekciju za jesen 2023. godine u podnožju piramide u Gizi, i to je prva modna revija te modne kuće u Egiptu. Manekeni su šetali sa pozadinom piramide u ​​Gizi osvetljene za reviju… »

Diorova modna revija u podnožju piramide u Gizi

Novi magazin pre 3 dana
Francuska kuća visoke mode Dior danas je predstavila svoju mušku kolekciju za jesen 2023. godine u podnožju piramide u Gizi, i to je prva modna revija te modne kuće u Egiptu. Manekeni su šetali sa pozadinom piramide u ​​Gizi osvetljene za reviju… »

Vesti dana »