Egipat

"Mač osvete" opasniji od bin Ladena: Obaveštajci tvrde - Novi vođa Al Kaide reorganizuje trupe, Zapad strahuje od napada

Večernje novosti pre 5 minuta
TERORISTIČKA organizacija Al Kaida se sprema da ponovo postane pretnja svetu kao što je to bila tokom napada na NJujork 11. septembra 2001, jer je na čelo došao nemilosrdni vođa koga zovu "Mač osvete" i za koga obaveštajne službe kažu da je gori… »

Ko je novi vođa Al Kaide?

B92 pre 24 sata
Teroristička organizacija Al Kaida se sprema da ponovo postane pretnja svetu kao što je to bila tokom napada na Njujork 11. septembra 2001. Razlog je dolazak nemilosrdnog vođe koga zovu "Mač osvete" i za koga obaveštajne službe kažu da je gori od… »

Egipat registrovao rusku vakcinu

Sputnik pre 6 sati
Egipat je registrovao rusku vakcinu protiv virusa korona „Sputnjik Ve“ (Sputnik V) u okviru ubrzane procedure, saopštila je državna Uprava za lekove. Ruski fond za direktne investicije (RFPI) saopštio je da je Egipat 35 zemlja na svetu koja je… »

Gulfud velika izvozna šansa za proizvođače hrane iz Srbije

Top press pre 6 sati
Privrednici iz Srbije prvi put od početka pandemije predstavljaju svoje proizvode uživo na prehrambenom sajmu Gulfud u Dubaiju, a već prvih dana primetno je veliko interesovanje za srpsku hranu maloprodajnih lanaca i uvoznika Srednjeg istoka, Azije i… »

Srpski proizvodi na sajmu Gulfud u Dubaiju: Predstavilo se 11 naših prehrambenih kompanija (foto)

Kurir pre 7 sati
Privrednici iz Srbije prvi put od početka pandemije predstavljaju svoje proizvode uživo na prehrambenom sajmu Gulfud (Gulfood www.gulfood.com) u Dubaiju, a već prvih dana primetno je veliko intersovanje za srpsku hranu maloprodajnih lanaca i uvoznika… »

Ambasador Egipta priredio svečanu večeru: Kairo i Beograd kao svetionici multilateralizma od Pokreta nesvrstanih

Pravda pre 7 sati
Ambasador Egipta u Srbiji priredio je večeru u čast novog nominovanog kandidata za stalnog predstavnika Republike Srbije pri Ujedinjenim nacijama. Ambasador Egipta u Srbiji, Amr Alguvejli, priredio je večeru u čast Nemanje Stevanovića, nominovanog… »

Gulfud velika izvozna šansa za proizvođače hrane iz Srbije

RTV pre 8 sati
BEOGRAD - Privrednici iz Srbije prvi put od početka pandemije predstavljaju svoje proizvode uživo na prehrambenom sajmu Gulfud u Dubaiju, a već prvih dana primetno je veliko interesovanje za srpsku hranu maloprodajnih lanaca i uvoznika Srednjeg istoka… »

Proizvodi iz Srbije na Gulfood sajmu u Dubaiju - Mnogobrojni sastanci sa potencijalnim partnerima

Ekapija pre 8 sati
Privrednici iz Srbije prvi put od početka pandemije predstavljaju svoje proizvode uživo na prehrambenom sajmu Gulfood u Dubaiju, a već prvih dana primetno je veliko interesovanje za srpsku hranu maloprodajnih lanaca i uvoznika Srednjeg istoka, Azije i… »

Preminuo naš poznati ambasador

B92 pre 10 sati
Beograd -- Višedecenijski diplomata i ambasador Dušan Simeonović preminuo posle duge bolesti, rečeno je danas agenciji Beta u Evropskom pokretu u Srbiji. Simeonović je rođen 1941. godine, a u diplomatiji je bio od 1972. Službovao je na raznim… »

Gulfud velika izvozna šansa za proizvođače hrane iz Srbije

Srbija danas pre 9 sati
Nastup 11 kompanija iz Srbije na prehrambenom sajmu u Dubaiju koji se održava od 21. do 25. februara organizovale su Privredna komora Srbije (PKS) i Razvojna agencija Srbije (RAS). Privrednici iz Srbije prvi put od početka pandemije predstavljaju svoje… »

Vesti dana »